Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κσλησπερα παιδια.Λοιπον εκανα το κολπο με τα δυο προφιλ paypal.Εφτιαξα νεο προφιλ και απο το παλιο εστειλα χρηματα.Εστειλα 250 ευρω και πλεον μου εμφανιζει κανονικα τα χρηματα αν και κρατησε 9 περιπου ευρω.Το προβλημα ειναι οτι μου λεει να περιμενω 21 μερες για να κανω αγορα...Υπαρχει περιπτωση να παρακαμψουμε αυτο;Διαβασα αν κανεις refund οτι επιστρεφουν τα χρηματα αλλα θα μου επιστρεψουν και τα 9 ευρω που κρατησαν;;;

Αν κανεις refund επιστρεφει ολο το ποσο πισω στην καρτα μαζι με τα 9 ευρω.Αν και σε εμενα δεν ειχαν επιστραφεί και έστειλα ένα e-mail και μου τα πίστωσαν στον λογαριασμό.

Αν κανεις refund επιστρεφει ολο το ποσο πισω στην καρτα μαζι με τα 9 ευρω.Αν και σε εμενα δεν ειχαν επιστραφεί και έστειλα ένα e-mail και μου τα πίστωσαν στον λογαριασμό.

Μεσα σε ποσο καιρο επιστρεφονται τα χρηματα αυτα;Υπαρχει τροπος να μην χρειαστει να περιμενω 21 μερες;Αν τα στειλω σε εναν αλλο υπαρχων λογαριασμο ενος φιλου μου θα μπορεσω να κανω αγορα;

john9147 εκανες request η send money? αν έκανες send θεωρητικά δεν στα κρατάει για 21 μέρες. αν έκανες request κάπου στο λογαριασμό του αποστολέα υπάρχει μια επιλογή στην συναλλαγή να επιλέξεις ότι και καλά έλαβες το "αντικείμενο η αγαθό" που και καλά αγόρασες και ότι όλα είναι ok. αν το κανεις αυτό στα κρατάνε max 7 μέρες...εμενα μου τα είχαν κρατήσει 4.όλα αυτά φυσικά άσχετα αν τα χρησιμοποιούμε όλοι (και εγώ προφανώς) διόλου φυσιολογικά είναι οποτε δεν ξέρω αν θα έχεις κάποιο θέμα με το paypal η οτιδήποτε

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Έχω δυο χρεωστικες κάρτες στο όνομα μου στην ίδια τράπεζα. Έκανα δυο λογαριασμούς pay pal στο όνομα μου με τα ίδια στοιχεία σε όλα εκτός από τις κάρτες και έστειλα send στον έναν 20€ και αμέσως έκανα αγορά.

Εγω παιδια παντως ξαναεκανα αγορα με paypal με τον κλασσικο τροπο χωρις balance κλπ.απο to2c 200$ και εγινε κανονικα η παραγγελια. Alpha visa συνεδεσα στο paypal.

καλησπέρα παιδιά προσπαθώ να κάνω paypal μέχρι ένα σημείο οκ τώρα μου λέει οτι μου έστειλαν ένα κωδικό We made a €1.50 EUR or equivalent charge to your card on Oct 7, 2015.

Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.

αυτό τον κωδικό πως θα τον δω εγώ?

Κσλησπερα παιδια.Λοιπον εκανα το κολπο με τα δυο προφιλ paypal.Εφτιαξα νεο προφιλ και απο το παλιο εστειλα χρηματα.Εστειλα 250 ευρω και πλεον μου εμφανιζει κανονικα τα χρηματα αν και κρατησε 9 περιπου ευρω.Το προβλημα ειναι οτι μου λεει να περιμενω 21 μερες για να κανω αγορα...Υπαρχει περιπτωση να παρακαμψουμε αυτο;Διαβασα αν κανεις refund οτι επιστρεφουν τα χρηματα αλλα θα μου επιστρεψουν και τα 9 ευρω που κρατησαν;;;

αυτο συνεβει γιατι οταν τα εστειλες ειχες επιλεγμενο οτι στελνεις τα χρηματα για αγαθα ή υπηρεσιες, να τσεκαρεις την επιλογη οτι τα στελνεις σε φιλους ή συγγενεις, εαν το κανεις ετσι θα ειναι αμεσα διαθεσιμα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπέρα παιδιά προσπαθώ να κάνω paypal μέχρι ένα σημείο οκ τώρα μου λέει οτι μου έστειλαν ένα κωδικό We made a €1.50 EUR or equivalent charge to your card on Oct 7, 2015.

Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.

αυτό τον κωδικό πως θα τον δω εγώ?

θα πας στην τραπεζα σου, σε 3 μερες λογικα θα εχει εμφανιστει, στην συναλλαγη που εγινε υπαρχει ενας κωδικος που εχει την μορφη "PPxxxx" θα τον ζητησεις απο τον ταμια.

With great power, comes great responsibility...

Ή πιο απλά θα κανείς ένα τηλέφωνο στη τράπεζα σου!

Αν έχεις e-banking φαίνεται κι εκεί(δεν ξερω αν ισχύει σε όλες τις τράπεζες).

αυτο συνεβει γιατι οταν τα εστειλες ειχες επιλεγμενο οτι στελνεις τα χρηματα για αγαθα ή υπηρεσιες, να τσεκαρεις την επιλογη οτι τα στελνεις σε φιλους ή συγγενεις, εαν το κανεις ετσι θα ειναι αμεσα διαθεσιμα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θα πας στην τραπεζα σου, σε 3 μερες λογικα θα εχει εμφανιστει, στην συναλλαγη που εγινε υπαρχει ενας κωδικος που εχει την μορφη "PPxxxx" θα τον ζητησεις απο τον ταμια.

ωραία από το e-bangin μπορώ να το δω? η μόνο αν πάω στην τράπεζα? και κάτι ακόμα εγώ έκανα τον λογαριασμό αγορά πως ολοκληρώνω?? βρίσκω τι θέλω να πάρω πατάω αγορά με paypal μετά τι στοιχεία πρέπει να δώσω?

ωραία από το e-bangin μπορώ να το δω? η μόνο αν πάω στην τράπεζα? και κάτι ακόμα εγώ έκανα τον λογαριασμό αγορά πως ολοκληρώνω?? βρίσκω τι θέλω να πάρω πατάω αγορά με paypal μετά τι στοιχεία πρέπει να δώσω?

Ναι από εκεί θα το δεις δλδ απο το e banking! Τα στοιχεία και τη διεύθυνση τα βάζεις στο paypal μια φορά και τέλος! Βέβαια θα αργήσεις πολύ μέχρι την πρώτη σου αγορά δυστυχώς λόγω capital control

Παραλαβη money safe card σημερα.

Επιτυχημενη αγορα απο aliexpress

Φιλε την περιμενω και γω..απο παρασκευη μου εχει ερθει μνμ οτι ειναι στο κουριερ αλλα ακομα τπτ...ποσες μερες σου εκανε να ερθει;;

Ναι από εκεί θα το δεις δλδ απο το e banking! Τα στοιχεία και τη διεύθυνση τα βάζεις στο paypal μια φορά και τέλος! Βέβαια θα αργήσεις πολύ μέχρι την πρώτη σου αγορά δυστυχώς λόγω capital control

δεν μπορούμε να ψωνίσουμε τίποτα απο έξω?? νομίζω ότι έχω δει άτομα που λένε ότι πήραν κινητό π.χ από κίνα ενώ είχαμε καπιταλ κοντρολ

καλημερα!Συγγενικο μ ατομο φευγει για αγγλια οπου θα εχει εκει τοπικο λογαριασμο και καρτα(Αγγλικη)!Με την καρτα του και αποστολη για ελλαδα θα εχω θεμα?

Φιλε την περιμενω και γω..απο παρασκευη μου εχει ερθει μνμ οτι ειναι στο κουριερ αλλα ακομα τπτ...ποσες μερες σου εκανε να ερθει;;

Μετα την αποστολη του μηνυματος μου ηρθε σε δυο ημερες.

Προσεχε.δεν ξερω ειναι συστημενο.αλλα εμενα την αφησε χυμα στην εισοδο και κατα τυχη την βρηκε η κορη μου.

Edited by knkonnou

επειδη στο πρωτο ποστ αναφερει για request money που απο οτι καταλαβα μπορει να σου επιτρεψει να τα χρησιμοποιησεις μετα απο 21 μερες οδηγιες για send money ειναι το αντιστροφο?

επειδη στο πρωτο ποστ αναφερει για request money που απο οτι καταλαβα μπορει να σου επιτρεψει να τα χρησιμοποιησεις μετα απο 21 μερες οδηγιες για send money ειναι το αντιστροφο?

καλημέρα, δεν κατάλαβα τι ρωτάς, θες οδηγίες για το send money δλδ? δεν είναι το αντίστροφο ακριβώς είναι άλλη επιλογή έχει διαφορετικό τρόπο και θέλει και άλλα πράγματα, αν δεν ξέρεις πως να τα ξαναπούμε που να βρεις εδώ μεσα αυτα που ειχα ξαναγραψει και εγω και αλλοι. Επρεπε καποιος admin να το βαλει στο 1ο ποστ το send money, το request πρεπει να το αποφευγουμε γιατι φαινομαστε πωλητες και δεν θα αργησει να γινει στραβη.

καλημέρα, δεν κατάλαβα τι ρωτάς, θες οδηγίες για το send money δλδ? δεν είναι το αντίστροφο ακριβώς είναι άλλη επιλογή έχει διαφορετικό τρόπο και θέλει και άλλα πράγματα, αν δεν ξέρεις πως να τα ξαναπούμε που να βρεις εδώ μεσα αυτα που ειχα ξαναγραψει και εγω και αλλοι. Επρεπε καποιος admin να το βαλει στο 1ο ποστ το send money, το request πρεπει να το αποφευγουμε γιατι φαινομαστε πωλητες και δεν θα αργησει να γινει στραβη.

ναι για αυτο ρωτησα γιατι διαβασα για το request και οτι φαινομαστε σαν πωλητες

ρε παιδια ασχετο πηγα να κανω μεσω paypal αλλα και απλο checkout απο gearbest ενα κινητο και στις 3-4 προσπαθειες εβγαζε το paypal μηνυμα οτι δεν γινεται (μαλλον λογω CC) ΑΛΛΑ στο καπακι μου ηρθαν 3-4 email απο gearbest που με συγχερουν για την αγορα μου!απο τραπεζα δεν εφυγαν καθολου χρηματα! τωρα τι εχει γινει?αγορασα 3-4 ιδια κινητα?ουτε απο paypal μου ηρθε καποιο email οπως γινεται συνηθως σε αγορες!

ρε παιδια ασχετο πηγα να κανω μεσω paypal αλλα και απλο checkout απο gearbest ενα κινητο και στις 3-4 προσπαθειες εβγαζε το paypal μηνυμα οτι δεν γινεται (μαλλον λογω CC) ΑΛΛΑ στο καπακι μου ηρθαν 3-4 email απο gearbest που με συγχερουν για την αγορα μου!απο τραπεζα δεν εφυγαν καθολου χρηματα! τωρα τι εχει γινει?αγορασα 3-4 ιδια κινητα?ουτε απο paypal μου ηρθε καποιο email οπως γινεται συνηθως σε αγορες!

Κανε log in στο gearbest, πήγαινε orders και εκεί θα φαίνονται οι παραγγελίες. Θα γράφει λογικά payment pending, μπορείς να ακυρώσεις τις παραγγελίες αν θες, εκτός και προσπαθήσεις να πληρώσεις μια από αυτές ξανα μέσω balance.

The day is my enemy, the night my friend

Κανε log in στο gearbest, πήγαινε orders και εκεί θα φαίνονται οι παραγγελίες. Θα γράφει λογικά payment pending, μπορείς να ακυρώσεις τις παραγγελίες αν θες, εκτός και προσπαθήσεις να πληρώσεις μια από αυτές ξανα μέσω balance.

Οκ τις ακυρωσα!

μαμω τα CC μου μεσα!

Ναι ρε παιδιά, ας μπει στην 1η Σελίδα η διαδικασία send money Βήμα Βήμα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ναι ρε παιδιά, ας μπει στην 1η Σελίδα η διαδικασία send money Βήμα Βήμα

Τα κανω ξανά copy paste και PLEASE καποιος admin ας τα βελει 1η σελιδα αντι το request που ΠΡΕΠΕΙ να απογευγουμε ωστε να μην τα ψαχνουμε συνεχεια!

καταρχην ΞΕΧΑΣΤΕ το request money!!! φαινοσαστε πωλητης! το εχουμε πει πολλες φορες, σε αλλα forums βλεπω οτι σε μερικους εχει γινει κατακρατηση χρηματων για 21 μερες και μετα πρεπει να αποδειξεις οτι δεν ειναι απατη!!! ζηταει το paypal ακομα και φωτοτυπια ταυτοτητας!!! ακομα και με το send money που περιγραφω ενας πηγε να μεταφερει 210 ευρω και ειχε βαλει στο 2ο λογαριασμο ψευτικο ονομα με ιδιο επωνυμο με το δικο του και του εστειλαν email, δεν εγινε η μεταφορα αλλα δεν μπορεσε να κανει δουλεια. Στο παρακατω βαζουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟΥ προσωπου και οχι οτι νανε!!! νεο email στο ονομα του και το δικο του τηλεφωνο!

στην αναγκη αν εχουμε φιλαρακι που δεν εχει balance και θελουμε να αγορασουμε και δεν γινεται, του δινουμε στο χερι τα χρηματα και μας στελνει λεφτα με SEND MONEY! απλα πραγματα!

1. Υποθέτουμε ότι έχουμε έναν λογαριασμό paypal που έχει κάρτα.

2. Κάνουμε ένα 2ο email αν δεν έχουμε στο όνομα συγγενή μας πχ εγώ έκανα της μάνας μου.

3. Ανοίγουμε ένα 2ο λογαριασμό paypal με το όνομα του συγγενή μας και με το τηλεφωνό του, διευθυνση βαζουμε οτι μας βολευει αλλα πραγματικη οχι ψευτικη δλδ.

4. Στο βήμα που λέει για να προσθέσουμε κάρτα απλά το ΑΓΝΟΟΥΜΕ μη νομίζετε ότι δεν θα γίνει ο λογαριασμός όπως νόμιζα και εγώ....

5. Πάμε στο δικό μας λογαριασμό, και πατάμε send money, δηλώνουμε για friends or family πως το λέει ακριβώς δεν θυμάμαι, βάζουμε το email του 2ου λογαριασμού και το ποσό και τα στέλνει.

6. Πάμε στο email το 2ο και κανουμε αποδοχή.

7. Ψωνίζουμε με το 2ο paypal. Αν υπάρχει πρόβλημα όπως έπαθα εγώ για άγνωστο λόγο στο ebay που έλεγε οτι ο λογαριασμος μου δεν εχει αλλαξει!!! μπορουμε να μπουμε στο 2ο paypal και να κανουμε send money στον 1ο και στελνουμε εκει το balance, ετσι αγορασα εγω απο ebay πριν λιγες μερες απο Αγγλια ενα Car multimedia center/GPS/2din....

Mεταφορες απο balance σε balance ΔΕΝ χρεωνονται, απο την καρτα οταν τραβαει εχει προμηθεια 3.75 ευρω στα 100 ευρω.

Εγω το εκανα με eurobank visa πιστωτικη δεν ξερω αν γινεται με ολες τις καρτες.

Το request money να το αποφευγεται γιατι φαινεστε σαν πωλητες και αργα ή γρηγορα αν το παρακανετε θα αποκτησετε προβληματα απο το paypal.

Επισης ειχα δοκιμασει το request τελη Αυγουστου και αρχες Σεπτεμβριου και επισης πετυχε, ΠΡΙΝ μαθω για το send money!

ΠΡΩΤΑ δοκιμαστε μηπως μπορειτε να αγορασετε ΧΩΡΙΣ να εχετε balance γιατι δεν ειναι λιγοι αυτοι που λενε οτι εκαναν αγορες μεσω paypal!!! ειδικα μετα τη νεα ΠΝΠ!

αν δεν γινεται τοτε κανετε το send money.

Εχω εγω ενα λογαριασμο paypal με μια προπληρωμενη καρτα μεσα,και μου στελνει ενας φιλος μου χρηματα...Θα μπορω να κανω αγορες μετα η θα πρεπει ο λογαριασμος paypal να ειναι καινουργιος και χωρις καρτα συνδεδεμενη?

Εχω εγω ενα λογαριασμο paypal με μια προπληρωμενη καρτα μεσα,και μου στελνει ενας φιλος μου χρηματα...Θα μπορω να κανω αγορες μετα η θα πρεπει ο λογαριασμος paypal να ειναι καινουργιος και χωρις καρτα συνδεδεμενη?

Δεν έχει σημασία αν είναι νέος ή παλιό λογαριασμός. Τα λεφτά θα μπουν και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις.

Μετα την αποστολη του μηνυματος μου ηρθε σε δυο ημερες.

Προσεχε.δεν ξερω ειναι συστημενο.αλλα εμενα την αφησε χυμα στην εισοδο και κατα τυχη την βρηκε η κορη μου.

εμενα εχουνε περασει 4 μερες και δεν εχει ερθει ακομα...και τους πηρα τηλ και δεν μου εδωσαν αριθμο αποστολης..μονο μου ειπαν οτι αποστελονται με σειρα προτεραιοτητας..

Λοιπόν παιδιά ακούστε τι γίνεται. Νομίζω πως έβγαλα άκρη!!!

Παρήγγειλα κανονικά όπως προείπα σε προηγούμενο post μου κανονικά από το to2c μέσω paypal. Όμως δε μπορούσα να αγοράσω από ebay μέσω paypal. Γιατί???

Απλό...ισχύει πως ξεκλείδωσαν τα capital controls. Το θέμα είναι σε κάποιος πωλητές. Έβαλα να παραγγείλω μία μπαταρία από το ebay για κινητό. Σε 2-3 άτομα δεν την δεχόταν την κάρτα μου. Έβαλα έναν άλλο και τη δέχτηκε με τη μία και προχώρησε η αγορά. Άρα πιστεύω πως είναι θέμα πωλητή να δέχεται πληρωμές από Ελλαδιστάν. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη...:O