Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώτο ΘΕΜΑ: Capital controls: «Επιστρέφουν» οι πληρωμές σε Paypal και eBay http://www.protothema.gr/economy/article/508967/capital-controls-epistrefoun-oi-pliromes-meso-paypal-kai-ebay-/

:w00t::w00t::w00t::w00t:

Πρώτο ΘΕΜΑ: Capital controls: «Επιστρέφουν» οι πληρωμές σε Paypal και eBay http://www.protothema.gr/economy/article/508967/capital-controls-epistrefoun-oi-pliromes-meso-paypal-kai-ebay-/

Θα χαρεί το χειλάκι του κινέζου που μας είχε χάσει τόσο καιρό.

Καλά νταξ όχι ότι το βάζει πηγή εγκυρότητας "Α" αλλά δεν έχουμε και τίποτα καλύτερο. Το περιμέναμε πάντως.

Πρώτη μου προσπάθεια με send money ανεπιτυχής. :\

τραπεζα? καρτα?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μ αρεσει παντως που ο αλλος μετα το θεμα, αναλυει στον κοσμο πως θα μεταφερει χρηματα με το "κολπο" οπως λεμε..... ειμαστε ενας λαος ομως.... τεσπα μακαρι να ανοιξουν οι πληρωμες μεσω paypal να τελειωνουμε με τις υπερβολικες κρατησεις του.

With great power, comes great responsibility...

τραπεζα? καρτα?

Δοκίμασα με πιστωτικές alpha mastercard πρώην σίτυ και Πειραιώς Viza πρώην Marfin.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, αν έχω χρησιμοποιήσει μια φορά την κάρτα μου (χρεωστική πειραιώς) για να βάλω λεφτά στο balance και έχω ήδη 40€, αλλά θέλω τώρα να φορτώσω άλλα 80€, υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να το ξανακάνω και να πρέπει να χρησιμοποιήσω διαφορετική κάρτα;

Ή όλα προκύπτουν μέσω δοκιμής;

Δοκίμασα με πιστωτικές alpha mastercard πρώην σίτυ και Πειραιώς Viza πρώην Marfin.

δυσκολες τραπεζες και οι δυο, verify εχεις κανει φανταζομαι και στις δυο, συνεχισε τις προσπαθειες, μονο αυτο, με eurobank περνανε ολα αμεσως.

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά, αν έχω χρησιμοποιήσει μια φορά την κάρτα μου (χρεωστική πειραιώς) για να βάλω λεφτά στο balance και έχω ήδη 40€, αλλά θέλω τώρα να φορτώσω άλλα 80€, υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να το ξανακάνω και να πρέπει να χρησιμοποιήσω διαφορετική κάρτα;

Ή όλα προκύπτουν μέσω δοκιμής;

κανονικα μπορεις, αλλα πλεον ολα ειναι αμφιβολα, δοκιμασε και πες μας!!!

καλησπερα. μπορω να ανοιξω νεο λογαριασμο paypal και να βαλω την ιδια καρτα που εχω και στον αλλο λογαριασμο ωστε με το sent money ουσιαστικα να στειλω λεφτα στον εαυτο μου. και αν δεν γινεται αυτο με το sent γινεται με το request να ζητησω λεφτα απο την δικια μου καρτα και οχι καποιου συγγενη μου; ευχαριστω

καλησπερα. μπορω να ανοιξω νεο λογαριασμο paypal και να βαλω την ιδια καρτα που εχω και στον αλλο λογαριασμο ωστε με το sent money ουσιαστικα να στειλω λεφτα στον εαυτο μου. και αν δεν γινεται αυτο με το sent γινεται με το request να ζητησω λεφτα απο την δικια μου καρτα και οχι καποιου συγγενη μου; ευχαριστω

Νομιζω δεν μπορεις να βαλεις την ιδια καρτα σε δυο λογαριασμους, εαν το επιχειρησεις προσεχε μην στην μπλοκαρει, αυτο που θελεις γινεται μονο με το request money.

κανονικα μπορεις, αλλα πλεον ολα ειναι αμφιβολα, δοκιμασε και πες μας!!!

Τελικά στην 3η προσπάθεια δούλεψε... Όλα καλά παίδες...

Άντε να τελειώνουμε με τα capital controls να κάνουμε τη δουλεια μας κανονικά...

εγω δε τα καταφερα.επιλεγω στο τελος να πληρωσω αυτα που ζηταω,μεσω πιστωτικης.βαζω την καρτα μου,αναγκαστικα τα στοιχεια μου και δε γινεται δουλεια.μονο το αλλο μειλ μου βαζω(σαν αλλος χρηστης που στελνει λεφτα υποτιθεται.
Vamos Aris

Καλημέρα! επειδή η πηγή στο αμάξι μου πέταξε σπίθες και καπνούς.....:lol::lol::lol: θέλω να πάρω μια 2din από ebay (θέλω από Αγγλία και Royal Mail γιαυτό δεν θέλω από Κίνα), έχω balance από 2 request money που είχα κάνει αλλά είναι 110 ευρώ, θέλω κοντά στα 200 θα πάρει από την κάρτα τα υπόλοιπα ή δεν θα γίνει η αγορά? έχω eurobank visa πιστωτική.

το ότι θα φτιάξουν τα C.C πότε θα γίνει αυτό? γιατί το πρώτο θέμα μόνο πρώτο δεν είναι....είναι εγκυρότατη πηγή! :lol::lol::lol::wacko:

http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/624316/capital-controls-epistrefoyn-oi-pliromes-se-paypal-kai-ebay-meso-internet

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρο αλλά τώρα το επιβεβαιωνουν και ειδήσεις και νεα στο google.

http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/624316/capital-controls-epistrefoyn-oi-pliromes-se-paypal-kai-ebay-meso-internet

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρο αλλά τώρα το επιβεβαιωνουν και ειδήσεις και νεα στο google.

Μέχρι να τελειώσουν οι εκλογές μην πιστεύεις τίποτα..

(Αν δεν δώσουν το οκ οι απέξω για τα capital control, δηλαδή ανακεφαλαιοποιηση τραπεζών απλά δεν...)

Οταν σου ερχονται χρηματα στο paypal από πωλησεις στο ebay, μενουν στο balance η πανε στην κάρτα;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Οταν σου ερχονται χρηματα στο paypal από πωλησεις στο ebay, μενουν στο balance η πανε στην κάρτα;

Νομίζω μένουν στο balance.

Στην κάρτα πάνε απευθείας σε περίπτωση refund για αγορές που είχαν γίνει με την κάρτα.

Νομίζω μένουν στο balance.

Στην κάρτα πάνε απευθείας σε περίπτωση refund για αγορές που είχαν γίνει με την κάρτα.

Απο εκει που εγινε η πληρωμη ,εκει επιστρεφονται, αν πληρωσες με καρτα, πηγαινουν στην καρτα, αν πληρωσες με balance θα τα παει στο balance....

Μόλις πριν από λίγο έκανα την πρώτη μου πληρωμή 1.7$ μέσω PayPal χωρίς να έχω χρήματα στο balance. Χθες δεν γινόταν!

εγω μολις προσπαθησα στο gearbest, 63,5$ με paypal, εφαγα ακυρο, καρτα eurobank visa καταχωρημενη.

Μόλις πριν από λίγο έκανα την πρώτη μου πληρωμή 1.7$ μέσω PayPal χωρίς να έχω χρήματα στο balance. Χθες δεν γινόταν!

Τράπεζα? Κάρτα? Μαγαζί?

Καλησπέρα! πήγα να αγοράσω αυτό : http://www.ebay.ie/itm/111703576460?_trksid=p2060353.m2748.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

έχω στο balance 110 ευρώ συνολικά αλλά μερικά ειναι δολαρια και δεν τα δειχνει γιατι????

PayPal Balance

€69.63 EUR

Credit/Debit Card: Visa XXXX-XXXX-XXXX-ΧΧΧΧ

€104.88 EUR

αυτο εδειξε οτι θελει, φυσικα μετα εγινε αυτό : We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-XXXX. This happened because it has been denied by the card issuer.

Στο balance εχω αυτα :

EUR (Primary) €69.63 EUR

USD $46.07 USD

πως μπορω να κανω σε ευρω παλι το κατω ποσο? την δευτερη φορα που ειχα κανει request ειχα βαλει δολαρια!!!! τωρα τι κανω??? :(:(:(

καρτα eurobank visa πιστωτικη.

€0.00 EUR fee if you use your PayPal balance and/or a bank account.€4.07 EUR fee if you pay using your credit or debit card.

109.31 send money σε αλλον λογαριασμο paypal....

βρηκα πως γινεται

Review currency exchange

From: $46.07 USD

To: Euro Balance

Total: €39.68 EUR

PayPal exchange rate: 1 U.S. Dollar = 0.861317 Euros

εχει currency converter διπλα δεξια στο balance! καλα τπτ δεν βλεπω!!!!

και φυσικα πετυχε! EUR (Primary) €109.31 EUR

και καποιος που ρωτησε ποιο πριν μολις εκανα μεταφορα του balance ολου πλεον σε ευρω σε 2ο λογαριασμο paypal και δεν εχει FEES!

εκανα send money 100 ευρω και πηγαν στον 2ο λογαριασμο μια χαρα! PayPal balance: €205.56 EUR

Edited by Nikifoross

Καλησπέρα! πήγα να αγοράσω αυτό : http://www.ebay.ie/itm/111703576460?_trksid=p2060353.m2748.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

έχω στο balance 110 ευρώ συνολικά αλλά μερικά ειναι δολαρια και δεν τα δειχνει γιατι????

PayPal Balance

€69.63 EUR

Credit/Debit Card: Visa XXXX-XXXX-XXXX-ΧΧΧΧ

€104.88 EUR

αυτο εδειξε οτι θελει, φυσικα μετα εγινε αυτό : We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-XXXX. This happened because it has been denied by the card issuer.

Στο balance εχω αυτα :

EUR (Primary) €69.63 EUR

USD $46.07 USD

πως μπορω να κανω σε ευρω παλι το κατω ποσο? την δευτερη φορα που ειχα κανει request ειχα βαλει δολαρια!!!! τωρα τι κανω??? :(:(:(

καρτα eurobank visa πιστωτικη.

€0.00 EUR fee if you use your PayPal balance and/or a bank account.€4.07 EUR fee if you pay using your credit or debit card.

109.31 send money σε αλλον λογαριασμο paypal....

Αν έχεις 2ο λογαριασμό paypal στείλτα εκεί € και τούμπαλιν πίσω(θα χάσεις από τη μετατροπή).

Αν έχεις 2ο λογαριασμό paypal στείλτα εκεί € και τούμπαλιν πίσω(θα χάσεις από τη μετατροπή).

ευχαριστω για την απαντηση, δεν γινεται αυτο που λες δοκιμασα δεν εδειχνε τα δολαρια παλι, απλα στον 1ο πρεπει να πας στον currency converter και το κανεις απο εκει στον ιδιο λογαριασμο μια χαρα! σορρυ εκανα edit μετα και δεν το προλαβες που το εγραψα.

Παντως πετυχε και το send money μια χαρα! και απο balance σε balance χωρις χρεωση αλλα και αλλα 100 ευρω απευθειας μεσω καρτας (δεν δινουμε στοιχεια της εδω οπως στο request) και κρατησε 3.75 ευρω.

αμαν γιατι δεν πληρωνει στο ebay??????

This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information.

Return to merchant and try a different payment method

We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).

τι κανω τωρα? πρεπει να ξαναστειλω το balance στον 1ο λογαριασμο?

Edited by Nikifoross