Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με priority direct mail ή άλλη μέθοδο αποστολής, σταμάτησαν το δέμα σου στο τελωνείο;

Tapatalk

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41844
No root->No problem

Με priority direct mail ή άλλη μέθοδο αποστολής, σταμάτησαν το δέμα σου στο τελωνείο;

Tapatalk

Όχι priority

απλο registered

Καλησπέρα φιλε μου και ευχαριστω για την απαντηση, το download invoice του banggood δεν το παιρνουν υπ οψιν, το εστειλε ενας φιλος μου πριν 2 βδομάδες και του ειπαν θελουν μονο του PayPal, δυστηχως δεν κρατησα το email του paypal που μου εστειλε, γιατι δεν περιμενα ότι δεν θα μπορω να το τυπωσω, γιατι παλιοτερα δεν ειχα ποτε τετοιο πρόβλημα. Edit: Print screen αυτό λεω, δεν κανει, και το εκανα παμπολλες φορες, βγαζει παντα αυτό το μυνημα: Internal server error

Πατάς ctrl +print screen.

Ανοίγεις την ζωγραφική και κάνεις επικόληση.

Τυπώνεις την ζωγραφική.

Αν δεν γίνεται πήγαινε σε άλλον υπολογιστή.

Αυτό με το internal error το έκανε και εμένα πριν κάνα μήνα όταν το χρειάστηκα. Εγώ τύπωσα τις τελευταίες κινήσεις και κύκλωσα με μολύβι το tracking number και το ποσό που τους ενδιέφερε

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θέλω να κάνω top up από λογαριασμό Πειραιώς στο balance του Paypal

Διάβασα ότι δεν έχει χρεώσεις από τη μεριά του Paypal και ότι γίνεται άμεσα

Ισχύουν αυτά?

Επίσης θα έχω κάποια χρέωση από τη τράπεζα λόγω CC?

Θέλω να κάνω top up από λογαριασμό Πειραιώς στο balance του Paypal

Διάβασα ότι δεν έχει χρεώσεις από τη μεριά του Paypal και ότι γίνεται άμεσα

Ισχύουν αυτά?

Επίσης θα έχω κάποια χρέωση από τη τράπεζα λόγω CC?

Καταρχήν θα πρέπει να συνδέσεις το λογαριασμό σου στο paypal αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Να επιλέξεις SHA όταν κανείς τη μεταφορά και θα χρεωθείς 1€ από την τράπεζά σου. Το paypal δεν έχει κάποια χρέωση και τα χρήματά θα φανούν στο paypal balance σε περίπου 2 εργάσιμες.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Καταρχήν θα πρέπει να συνδέσεις το λογαριασμό σου στο paypal αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Να επιλέξεις SHA όταν κανείς τη μεταφορά και θα χρεωθείς 1€ από την τράπεζά σου. Το paypal δεν έχει κάποια χρέωση και τα χρήματά θα φανούν στο paypal balance σε περίπου 2 εργάσιμες.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Το λογαριασμό(iban) τον συνδέω αυτές τις μέρες. Υποθέτω πως το SHA είναι επιλογή που θα κάνω μέσα από το Paypal όταν θα επιλέξω το top up, σωστά? Οπότε θα έχω χρέωση 1€ ανεξάρτητα από το ποσό που θέλω να κάνω top up?

Δεν χρειάζεται να συνδέσεις λογαριασμό.

Η επιλογή SHA είναι στο internet Banking από το οποίο θα στείλεις τα χρήματα ,

τον λογαριασμό στον οποίον θα στείλεις θα τον βρείς στο paypal στην επιλογή wallet-topup

Δεν χρειάζεται να συνδέσεις λογαριασμό. Αυτό είναι μόνο για να λαμβάνεις χρήματα και όχι για να στέλνεις στο paypal.

Πάς στο wallet-topup

εκεί σου έχει έναν ΙΒΑΝ

το αντιγράφεις.

Ανοίγεις το online Banking και στέλενεις χρήματα.

Η χρέωση είναι από την τράπεζα σου σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της νομίζω ότι είναι 1 ευρώ.

Δεν χρειάζεται να συνδέσεις λογαριασμό. Αυτό είναι μόνο για να λαμβάνεις χρήματα και όχι για να στέλνεις στο paypal.

Πάς στο wallet-topup

εκεί σου έχει έναν ΙΒΑΝ

το αντιγράφεις.

Ανοίγεις το online Banking και στέλενεις χρήματα.

Η χρέωση είναι από την τράπεζα σου σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της νομίζω ότι είναι 1 ευρώ.

Ναι είναι όντως 1 ευρώ

Μου έλεγε 2,5 στην αρχή αλλά ήταν επειδή είχα επιλέξει υψηλή προτεραιότητα αντί για κανονική

Έστω ότι το κάνω εγώ αυτό

Πως αναγνωρίζεται από το paypal ότι αυτό το έμβασμα είναι από εμένα για να το βάλει στο balance μου?

A) O Συγκεκριμμένος ΙΒΑΝ έχει εκχωρηθεί σε εσένα.

β) Όπως θα διαβάσεις επίσης στην σελίδα του paypal , δέχεται εμβάσματα μόνο από λογαριασμό στο όνομα σου.

Οπότε θα το καταλάβει.

A) O Συγκεκριμμένος ΙΒΑΝ έχει εκχωρηθεί σε εσένα.

β) Όπως θα διαβάσεις επίσης στην σελίδα του paypal , δέχεται εμβάσματα μόνο από λογαριασμό στο όνομα σου.

Οπότε θα το καταλάβει.

Τέλεια

Ευχαριστώ

Μπορώ να μεταφέρω χρήματα από τον paypal λογαριασμό μου στον τραπεζικό λογαριασμό μου?
Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

Ναι μπορείς.

Με την επιλογή Withdraw Funds. Η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Θα χρεωθείς τα έξοδα εισερχομένου εμβάσματος εξωτερικού στην τράπεζα σου τα οποία κειμένονται από μηδέν μέχρι 4 ευρώ στις τράπεζες που γνωρίζω.

Καλό θα ήταν να μην το κάνεις.

Ο νοών νοειτω.

Αν απαντάς σε αυτό που ρώτησα ο νοών δεν νοείτω

Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

Θα έπρεπε. ΑΑΔΕ.

129026.png?1640591734

paidia σιγουρα εχει απαντηθεί αλλα επειδή δεν το βρισκω ας καποιος σε ποσο χρονικο διάστημα από την παραγγελια που δε νηρθε μπορω να ζητησω τα ζχρηματα μου με παυ-παλ

Καλημέρα.Έχω ένα θέμα με το sportdirect και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Εν συντομία.

Έκανα παραγγελία 1-7 και στις 4-7 στάλθηκαν τα πράγματα-4 ή 5 εργάσιμες λένε ότι κάνουν.

Από τις 4-7 έχει κολλήσει το στάτους σε τράνσιτ.

Τη Δευτέρα φεύγω για κάμπινγκ και φυσικά δεν θα έχουν έρθει-θέλει και 1 εργάσιμη η speedex-.

Σε επικοινωνία μαζί τους, μου έδωσαν το τράκινγκ και έκτοτε με έχουν γειώσει.

Τι μπορώ να κάνω?Μέσω paypal?Τα πράγματα θα μου είναι άχρηστα!!Του χρόνου πάλι κάμπινγκ!

:)

Ευχαριτσώ πολύ εκ των προτέρων!

Ναι μπορείς.

Με την επιλογή Withdraw Funds. Η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Θα χρεωθείς τα έξοδα εισερχομένου εμβάσματος εξωτερικού στην τράπεζα σου τα οποία κειμένονται από μηδέν μέχρι 4 ευρώ στις τράπεζες που γνωρίζω.

Μου ζητάει να συνδέσω έναν τραπεζικό λογαριασμό και για να γίνει αυτό θέλει επιβεβαίωση τραπεζικού λογαριασμού και ακόμη να μου χρεώσουν μικρο πόσα για να γίνει η επιβεβαίωση. Τι μπορεί να φταίει?

Δεν φταίει κάτι.

Κάνε αυτό που σου λέει

αλλά δεν θα σε χρεώσουν .

Θα σε πιστώσουν.

Δεν φταίει κάτι.

Κάνε αυτό που σου λέει

αλλά δεν θα σε χρεώσουν .

Θα σε πιστώσουν.

Μα ζητάει να προσθέσω τα ποσά που λες ότι πιστώνουν και δεν κάνουν τίποτα.

Θα μπουν στην τραπεζα σου δύο μικροποσά

π.χ 0,32 και 0,16

στην συνεχεια θα δώσεις αυτούς τους δύο αριθμούς στο paypal για να γίνει επιβεβαίωση ότι έχεις τον έλεγχο του λογαριασμού.

Πρέπει να βρεις αυτά τα δύο ποσά στο λογαριασμό σου στο internet Banking. Ίσως να μην ήρθαν ακόμα.

Θα μπουν στην τραπεζα σου δύο μικροποσά

π.χ 0,32 και 0,16

στην συνεχεια θα δώσεις αυτούς τους δύο αριθμούς στο paypal για να γίνει επιβεβαίωση ότι έχεις τον έλεγχο του λογαριασμού.

Πρέπει να βρεις αυτά τα δύο ποσά στο λογαριασμό σου στο internet Banking. Ίσως να μην ήρθαν ακόμα.

Πόσο καιρό κάνουν??πέρασε εβδομάδα κ τιποτα