Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας ! Εκανα εγγραφή στο paypal .. ξέρει κάποιος να μου πεί αν μπορώ να κάνω αγορές με κάρτα WEBUY πειραιώς απο baggood, gearbest... Edited by panos196

το εβαλα κι εγω το verify του paypal, θα προτιμουσα να μην ζητουσε κωδικο στο login,

οπως ειναι στις τραπεζες (alpha/eurobank κλπ), παρα μονο κατα την πραγματοποιηση πληρωμης

το εβαλα κι εγω το verify του paypal, θα προτιμουσα να μην ζητουσε κωδικο στο login,

οπως ειναι στις τραπεζες (alpha/eurobank κλπ), παρα μονο κατα την πραγματοποιηση πληρωμης

Πως το έβαλες; Δώσε μερικές πληροφορίες.

Σωστό-ξεσωστό το να ενεργοποιήσεις το 2ο στάδιο ταυτοποίησης σε τέτοιες υπηρεσίες ενέχει τον κίνδυνο προβλημάτων. Γιατί τα εισερχόμενα SMS εξωτερικού και από τέτοιος μηχανισμούς που στέλνονται είναι άκρως προβληματική ιστορία στους Ελληνικούς παρόχους κινητής. Πολλά αν όχι τα περισσότερα δεν λαμβάνονται. Συν τις καθυστερήσεις για το login ούτως ή άλλως. Η σωστότερη πρακτική είναι τακτική αλλαγή password και αυτό να είναι πάντα δύσκολο.

Πως το έβαλες; Δώσε μερικές πληροφορίες.

εδω:

https://www.paypal.com/myaccount/settings/security

και μετα security key

εγω απ το πρωι που το εχω ενεργοποιησει εχω παρει κανα 4-5 sms χωρις προβλημα

Γνωρίζει κανείς, πως μπορώ να κάνω primary μια διαφορετική κάρτα στο paypal ; Από τότε που βγήκε το καινούργιο site ανάθεμα και αν έβγαλα ποτε μου άκρη :)

Γνωρίζει κανείς, πως μπορώ να κάνω primary μια διαφορετική κάρτα στο paypal ; Από τότε που βγήκε το καινούργιο site ανάθεμα και αν έβγαλα ποτε μου άκρη :)
υποτίθεται ότι πλέον από πισι μόνο, εάν πας να κάνεις αγορά μέσω PayPal έχουν βάλει ένα ακόμα βήμα που διαλέγεις την κάρτα που θα να χρησιμοποιήσεις. αλλά πχ μέσα από εφαρμογή της wind για ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal δεν έχει το ένα αυτό βήμα οπότε χρησιμοποιεί όποια θέλει η θυμάται ότι είχες primary!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αφού κάνεις login στο Paypal, ανοίγεις άλλη καρτέλα στον browser και πας εδώ: https://www.paypal.com/am/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-credit-card-new-clickthru&flag_from_account_summary=1&nav=0.3.2

Σώσε κάπου (π.χ. στο desktop σου) αυτό το link για να μπαίνεις γρήγορα όποτε χρειάζεται. Οι τύποι εκεί στο Paypal δεν παίζονται! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντί να λύνουν προβλήματα μας δημιουργούν...

Edited by theo1973

υποτίθεται ότι πλέον από πισι μόνο, εάν πας να κάνεις αγορά μέσω PayPal έχουν βάλει ένα ακόμα βήμα που διαλέγεις την κάρτα που θα να χρησιμοποιήσεις. αλλά πχ μέσα από εφαρμογή της wind για ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal δεν έχει το ένα αυτό βήμα οπότε χρησιμοποιεί όποια θέλει η θυμάται ότι είχες primary!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Το θέμα είναι όταν σε κάποια κάρτα δεν έχεις χρήματα και έχεις βάλει να σου τα τραβάει το Paypal κάθε μήνα επειδή πληρώνεις κάποια συνδρομή, τι θα γίνονταν σε εκείνη την περίπτωση; Φαντάζομαι δεν θα μπορούσες να ανανεώσεις την συνδρομή και μετά θα προσπαθούσες εκ νέου να εγγραφείς στην εκάστοτε υπηρεσία.

Αφού κάνεις login στο Paypal, ανοίγεις άλλη καρτέλα στον browser και πας εδώ: https://www.paypal.com/am/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-credit-card-new-clickthru&flag_from_account_summary=1&nav=0.3.2

Σώσε κάπου (π.χ. στο desktop σου) αυτό το link για να μπαίνεις γρήγορα όποτε χρειάζεται. Οι τύποι εκεί στο Paypal δεν παίζονται! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντί να λύνουν προβλήματα μας δημιουργούν...

Εξαιρετικό το λινκ σου, δεν θα το χάσω με την καμία !!! Σ'ευχαριστώ πολύ !!! Τόσο δύσκολο είναι στο καινούργιο site τους να βάλουν μια επιλογή να επιλέγεις ποια θέλεις ως default card;; Μάλλον ναι !!! Και η πλάκα είναι πως ούτε στις συνήθεις ερωτήσεις, δεν έβρισκα πουθενά να αναφέρουν τον τρόπο για να γίνει..δεν ξέρω πόσο ερασιτέχνες μπορεί να είναι ή γιατί δεν το διορθώνουν; Ελπίζω να μην το κάνουν εσκεμμένα..δεν ξέρω και εγώ για ποιο λόγο !!!

Παρόλο πυσυμφωνα με το παραπάνω λινκ είναι ορισμένη η κάρτα 1 ως πρώτη, στις συναλλαγές εξακολουθεί να βγάζει ως κάρτα χρέωσης την 2.

Κάθε φορά πρέπει να την αλλάζω πριν ολοκληρώσω την πληρωμή.

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Παρόλο πυσυμφωνα με το παραπάνω λινκ είναι ορισμένη η κάρτα 1 ως πρώτη, στις συναλλαγές εξακολουθεί να βγάζει ως κάρτα χρέωσης την 2.

Κάθε φορά πρέπει να την αλλάζω πριν ολοκληρώσω την πληρωμή.

Sent from my iPad using Tapatalk

Η επιλογή κάρτας στο λινκ που έδωσα (και έχει ξαναδοθεί παλιότερα) έχει σκοπό να λύνει το πρόβλημα στις περιπτώσεις που δεν δίνεται δυνατότητα επιλογής κάρτας κατά τη συναλλαγή. Στις περιπτώσεις που δίνεται επιλογή, άλλαζε κάρτα πριν ολοκληρώσεις. Δοκίμασέ το.

Your ...... bank account x-xxxxx was confirmed, and your sending limits were removed.

Your PayPal account is Verified

Now that your account is Verified, you can send payments from your bank account even when your PayPal balance is zero.

Verification increases customer trust, so thank you for taking this extra step, and enjoy the benefits of being a Verified PayPal member.

:worry: - παιδια δηλαδη τωρα τερμα το Top Up που καναμε ως τωρα? τα λεφτα που εχω στο Balance πρεπει να μεταφερθουν στον λογαριασμο μου? μπορω να αγορασω/στειλω λεφτα οπως παλια ´η κατι δεν καταλαβα καλα?

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Καλησπέρα,

Γνωρίζεται να μου πείτε τα χρήματα από refund που έχουν φανεί σαν συναλλαγή στο paypal, επιστρέφουν στην κάρτα και εάν ναι σε πόσο χρόνο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Καλησπέρα,

Γνωρίζεται να μου πείτε τα χρήματα από refund που έχουν φανεί σαν συναλλαγή στο paypal, επιστρέφουν στην κάρτα και εάν ναι σε πόσο χρόνο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Τα χρήματα επιστρέφουν στην πηγή από την οποία αντλήθηκαν.

Σε λίγες μέρες.

Τα χρήματα επιστρέφουν στην πηγή από την οποία αντλήθηκαν.

Σε λίγες μέρες.

Στην κάρτα που είναι συνδεδεμένη με το paypal δηλαδή.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Στην κάρτα αν πλήρωσες μ' αυτή και στο balance αν είχες πληρώσει από αυτό.

Παλικάρια μία ερώτηση. Σε 2 μήνες μου λήγει ή κάρτα visa της alpha bank που έχω συνδεδεμένη στο PayPal, όταν θα έρθει ή καινούρια μετά τι διαδικασία κάνω για την προσθέσω?

Παλικάρια μία ερώτηση. Σε 2 μήνες μου λήγει ή κάρτα visa της alpha bank που έχω συνδεδεμένη στο PayPal, όταν θα έρθει ή καινούρια μετά τι διαδικασία κάνω για την προσθέσω?

Έχει τον ίδιο αριθμό, δεν κάνεις τίποτα. Απλώς αλλάζει η ημερομηνία λήξεως.

Εφόσον η νέα έχει τον ίδιο αριθμό (δεν είναι πάντα έτσι αλλά συνήθως είναι), την κάνεις edit στο paypal και αλλάζεις την ημερομηνία λήξης και τον 3ψήφιο CVC κωδικό από το πίσω μέρος βάζοντας αυτά της νέας που οπωσδήποτε θα είναι διαφορετικά και τα δύο.

Και φυσικα πριν την περασεις στο paypal να την ενεργοποιησεις... νομιζω ερχεται απενεργοποιημενη ... θα δεις αν εχει αυτοκολλητο στην καρτα πανω με αυτην την σημειωση! Αν δεν γινει ενεργοποιηση δεν μπορει να γινει αγορα και μεσω ιντερνετ αν δεν κανω λαθος.

PayPal balance Details

You don't need a balance to shop or send payments

:worry: - τα λεφτα που ειχα στο Balance μου που πηγαν ?

fighting0060.gif

:worry: - τα λεφτα που ειχα στο Balance μου που πηγαν ?

...και που να ξερουμε εμεις που πηγαν τα λεφτα του Balance σου

...και που να ξερουμε εμεις που πηγαν τα λεφτα του Balance σου

:cool: - απλα ρωτησα μηπως εχει τυχει σε κανεναν το ιδιο οπως με εμενα, με το σκεπτικο το δικο σου δεν θα υπηρχαν thread με ερωτησεις/αποριες μεσα απλα θα υπηρχαν λιτες ανακοινωσεις κι απο εκει και περα τερμα

fighting0060.gif

:cool: - απλα ρωτησα μηπως εχει τυχει σε κανεναν το ιδιο οπως με εμενα, με το σκεπτικο το δικο σου δεν θα υπηρχαν thread με ερωτησεις/αποριες μεσα απλα θα υπηρχαν λιτες ανακοινωσεις κι απο εκει και περα τερμα

Το Balance του πατπαλ δεν χανετε απο την μια στιγμη στην αλλη, και δεν δινεις καμια πληροφορία ή καποιο ιστορικό κλπ απλα εκανες μαι ερωτηση "που ειναι το Balance" τι απαντήσεις περιμένεις να πάρεις.