panos196 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Καλημέρα σας ! Εκανα εγγραφή στο paypal .. ξέρει κάποιος να μου πεί αν μπορώ να κάνω αγορές με κάρτα WEBUY πειραιώς απο baggood, gearbest... Edited December 1, 2017 by panos196 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 το εβαλα κι εγω το verify του paypal, θα προτιμουσα να μην ζητουσε κωδικο στο login, οπως ειναι στις τραπεζες (alpha/eurobank κλπ), παρα μονο κατα την πραγματοποιηση πληρωμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 το εβαλα κι εγω το verify του paypal, θα προτιμουσα να μην ζητουσε κωδικο στο login, οπως ειναι στις τραπεζες (alpha/eurobank κλπ), παρα μονο κατα την πραγματοποιηση πληρωμης Πως το έβαλες; Δώσε μερικές πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Σωστό-ξεσωστό το να ενεργοποιήσεις το 2ο στάδιο ταυτοποίησης σε τέτοιες υπηρεσίες ενέχει τον κίνδυνο προβλημάτων. Γιατί τα εισερχόμενα SMS εξωτερικού και από τέτοιος μηχανισμούς που στέλνονται είναι άκρως προβληματική ιστορία στους Ελληνικούς παρόχους κινητής. Πολλά αν όχι τα περισσότερα δεν λαμβάνονται. Συν τις καθυστερήσεις για το login ούτως ή άλλως. Η σωστότερη πρακτική είναι τακτική αλλαγή password και αυτό να είναι πάντα δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Πως το έβαλες; Δώσε μερικές πληροφορίες. εδω: https://www.paypal.com/myaccount/settings/security και μετα security key εγω απ το πρωι που το εχω ενεργοποιησει εχω παρει κανα 4-5 sms χωρις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Γνωρίζει κανείς, πως μπορώ να κάνω primary μια διαφορετική κάρτα στο paypal ; Από τότε που βγήκε το καινούργιο site ανάθεμα και αν έβγαλα ποτε μου άκρη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Γνωρίζει κανείς, πως μπορώ να κάνω primary μια διαφορετική κάρτα στο paypal ; Από τότε που βγήκε το καινούργιο site ανάθεμα και αν έβγαλα ποτε μου άκρη :)υποτίθεται ότι πλέον από πισι μόνο, εάν πας να κάνεις αγορά μέσω PayPal έχουν βάλει ένα ακόμα βήμα που διαλέγεις την κάρτα που θα να χρησιμοποιήσεις. αλλά πχ μέσα από εφαρμογή της wind για ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal δεν έχει το ένα αυτό βήμα οπότε χρησιμοποιεί όποια θέλει η θυμάται ότι είχες primary! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 (edited) Γνωρίζει κανείς, πως μπορώ να κάνω primary μια διαφορετική κάρτα στο paypal ; Από τότε που βγήκε το καινούργιο site ανάθεμα και αν έβγαλα ποτε μου άκρη :) Αφού κάνεις login στο Paypal, ανοίγεις άλλη καρτέλα στον browser και πας εδώ: https://www.paypal.com/am/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-credit-card-new-clickthru&flag_from_account_summary=1&nav=0.3.2 Σώσε κάπου (π.χ. στο desktop σου) αυτό το link για να μπαίνεις γρήγορα όποτε χρειάζεται. Οι τύποι εκεί στο Paypal δεν παίζονται! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντί να λύνουν προβλήματα μας δημιουργούν... Edited December 3, 2017 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 υποτίθεται ότι πλέον από πισι μόνο, εάν πας να κάνεις αγορά μέσω PayPal έχουν βάλει ένα ακόμα βήμα που διαλέγεις την κάρτα που θα να χρησιμοποιήσεις. αλλά πχ μέσα από εφαρμογή της wind για ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal δεν έχει το ένα αυτό βήμα οπότε χρησιμοποιεί όποια θέλει η θυμάται ότι είχες primary! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Το θέμα είναι όταν σε κάποια κάρτα δεν έχεις χρήματα και έχεις βάλει να σου τα τραβάει το Paypal κάθε μήνα επειδή πληρώνεις κάποια συνδρομή, τι θα γίνονταν σε εκείνη την περίπτωση; Φαντάζομαι δεν θα μπορούσες να ανανεώσεις την συνδρομή και μετά θα προσπαθούσες εκ νέου να εγγραφείς στην εκάστοτε υπηρεσία. Αφού κάνεις login στο Paypal, ανοίγεις άλλη καρτέλα στον browser και πας εδώ: https://www.paypal.com/am/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-credit-card-new-clickthru&flag_from_account_summary=1&nav=0.3.2 Σώσε κάπου (π.χ. στο desktop σου) αυτό το link για να μπαίνεις γρήγορα όποτε χρειάζεται. Οι τύποι εκεί στο Paypal δεν παίζονται! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντί να λύνουν προβλήματα μας δημιουργούν... Εξαιρετικό το λινκ σου, δεν θα το χάσω με την καμία !!! Σ'ευχαριστώ πολύ !!! Τόσο δύσκολο είναι στο καινούργιο site τους να βάλουν μια επιλογή να επιλέγεις ποια θέλεις ως default card;; Μάλλον ναι !!! Και η πλάκα είναι πως ούτε στις συνήθεις ερωτήσεις, δεν έβρισκα πουθενά να αναφέρουν τον τρόπο για να γίνει..δεν ξέρω πόσο ερασιτέχνες μπορεί να είναι ή γιατί δεν το διορθώνουν; Ελπίζω να μην το κάνουν εσκεμμένα..δεν ξέρω και εγώ για ποιο λόγο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Αφού κάνεις login στο Paypal, ανοίγεις άλλη καρτέλα στον browser και πας εδώ: https://www.paypal.com/am/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-credit-card-new-clickthru&flag_from_account_summary=1&nav=0.3.2 Σώσε κάπου (π.χ. στο desktop σου) αυτό το link για να μπαίνεις γρήγορα όποτε χρειάζεται. Οι τύποι εκεί στο Paypal δεν παίζονται! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντί να λύνουν προβλήματα μας δημιουργούν... Παρόλο πυσυμφωνα με το παραπάνω λινκ είναι ορισμένη η κάρτα 1 ως πρώτη, στις συναλλαγές εξακολουθεί να βγάζει ως κάρτα χρέωσης την 2. Κάθε φορά πρέπει να την αλλάζω πριν ολοκληρώσω την πληρωμή. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Παρόλο πυσυμφωνα με το παραπάνω λινκ είναι ορισμένη η κάρτα 1 ως πρώτη, στις συναλλαγές εξακολουθεί να βγάζει ως κάρτα χρέωσης την 2. Κάθε φορά πρέπει να την αλλάζω πριν ολοκληρώσω την πληρωμή. Sent from my iPad using Tapatalk Η επιλογή κάρτας στο λινκ που έδωσα (και έχει ξαναδοθεί παλιότερα) έχει σκοπό να λύνει το πρόβλημα στις περιπτώσεις που δεν δίνεται δυνατότητα επιλογής κάρτας κατά τη συναλλαγή. Στις περιπτώσεις που δίνεται επιλογή, άλλαζε κάρτα πριν ολοκληρώσεις. Δοκίμασέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Your ...... bank account x-xxxxx was confirmed, and your sending limits were removed. Your PayPal account is Verified Now that your account is Verified, you can send payments from your bank account even when your PayPal balance is zero. Verification increases customer trust, so thank you for taking this extra step, and enjoy the benefits of being a Verified PayPal member. :worry: - παιδια δηλαδη τωρα τερμα το Top Up που καναμε ως τωρα? τα λεφτα που εχω στο Balance πρεπει να μεταφερθουν στον λογαριασμο μου? μπορω να αγορασω/στειλω λεφτα οπως παλια ´η κατι δεν καταλαβα καλα? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Καλησπέρα, Γνωρίζεται να μου πείτε τα χρήματα από refund που έχουν φανεί σαν συναλλαγή στο paypal, επιστρέφουν στην κάρτα και εάν ναι σε πόσο χρόνο; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Καλησπέρα, Γνωρίζεται να μου πείτε τα χρήματα από refund που έχουν φανεί σαν συναλλαγή στο paypal, επιστρέφουν στην κάρτα και εάν ναι σε πόσο χρόνο; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Τα χρήματα επιστρέφουν στην πηγή από την οποία αντλήθηκαν. Σε λίγες μέρες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Τα χρήματα επιστρέφουν στην πηγή από την οποία αντλήθηκαν. Σε λίγες μέρες. Στην κάρτα που είναι συνδεδεμένη με το paypal δηλαδή. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Στην κάρτα αν πλήρωσες μ' αυτή και στο balance αν είχες πληρώσει από αυτό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Παλικάρια μία ερώτηση. Σε 2 μήνες μου λήγει ή κάρτα visa της alpha bank που έχω συνδεδεμένη στο PayPal, όταν θα έρθει ή καινούρια μετά τι διαδικασία κάνω για την προσθέσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Παλικάρια μία ερώτηση. Σε 2 μήνες μου λήγει ή κάρτα visa της alpha bank που έχω συνδεδεμένη στο PayPal, όταν θα έρθει ή καινούρια μετά τι διαδικασία κάνω για την προσθέσω? Έχει τον ίδιο αριθμό, δεν κάνεις τίποτα. Απλώς αλλάζει η ημερομηνία λήξεως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Παλικάρια μία ερώτηση. Σε 2 μήνες μου λήγει ή κάρτα visa της alpha bank που έχω συνδεδεμένη στο PayPal, όταν θα έρθει ή καινούρια μετά τι διαδικασία κάνω για την προσθέσω? Εφόσον η νέα έχει τον ίδιο αριθμό (δεν είναι πάντα έτσι αλλά συνήθως είναι), την κάνεις edit στο paypal και αλλάζεις την ημερομηνία λήξης και τον 3ψήφιο CVC κωδικό από το πίσω μέρος βάζοντας αυτά της νέας που οπωσδήποτε θα είναι διαφορετικά και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Και φυσικα πριν την περασεις στο paypal να την ενεργοποιησεις... νομιζω ερχεται απενεργοποιημενη ... θα δεις αν εχει αυτοκολλητο στην καρτα πανω με αυτην την σημειωση! Αν δεν γινει ενεργοποιηση δεν μπορει να γινει αγορα και μεσω ιντερνετ αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 PayPal balance Details You don't need a balance to shop or send payments :worry: - τα λεφτα που ειχα στο Balance μου που πηγαν ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 :worry: - τα λεφτα που ειχα στο Balance μου που πηγαν ? ...και που να ξερουμε εμεις που πηγαν τα λεφτα του Balance σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 ...και που να ξερουμε εμεις που πηγαν τα λεφτα του Balance σου :cool: - απλα ρωτησα μηπως εχει τυχει σε κανεναν το ιδιο οπως με εμενα, με το σκεπτικο το δικο σου δεν θα υπηρχαν thread με ερωτησεις/αποριες μεσα απλα θα υπηρχαν λιτες ανακοινωσεις κι απο εκει και περα τερμα Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 :cool: - απλα ρωτησα μηπως εχει τυχει σε κανεναν το ιδιο οπως με εμενα, με το σκεπτικο το δικο σου δεν θα υπηρχαν thread με ερωτησεις/αποριες μεσα απλα θα υπηρχαν λιτες ανακοινωσεις κι απο εκει και περα τερμα Το Balance του πατπαλ δεν χανετε απο την μια στιγμη στην αλλη, και δεν δινεις καμια πληροφορία ή καποιο ιστορικό κλπ απλα εκανες μαι ερωτηση "που ειναι το Balance" τι απαντήσεις περιμένεις να πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts