Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Είχα κανει μια παραγγελία από το gearbest και ήρθε σπασμένη (tempered glass). Τα χρήματα που μου δίνουν δεν αντιστοιχούν καν στην αξία του tempered glass οπότε σκέφτηκα να ανοίξω dispute στο PayPal, μήπως καταφέρω να πάρω όλο το ποσό πίσω.

Απλώς επειδή δεν έχω ξανασχοληθεί με PayPal dispute μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός ή κατι τετοιο που εξηγεί πως γίνεται;

Αυτό μου είπαν απο το gearbest: https://imgur.com/gallery/qP2mB

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σας,

Είχα κανει μια παραγγελία από το gearbest και ήρθε σπασμένη (tempered glass). Τα χρήματα που μου δίνουν δεν αντιστοιχούν καν στην αξία του tempered glass οπότε σκέφτηκα να ανοίξω dispute στο PayPal, μήπως καταφέρω να πάρω όλο το ποσό πίσω.

Απλώς επειδή δεν έχω ξανασχοληθεί με PayPal dispute μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός ή κατι τετοιο που εξηγεί πως γίνεται;

Αυτό μου είπαν απο το gearbest: https://imgur.com/gallery/qP2mB

Ευχαριστώ

Βλέπω ότι σου προτείνουν είτε να σου το ξαναστείλουν (λογικό), είτε 3,58$ refund στο wallet τους (γνώμη μου, όχι στο wallet, κοροϊδία είναι) ή στο λογαριασμό σου στο paypal (αυτό βολεύει). Πόσο έκανε το tempered glass, παραπάνω;

Edited by anonimos_

Βλέπω ότι σου προτείνουν είτε να σου το ξαναστείλουν (λογικό), είτε 3,58$ refund στο wallet τους (γνώμη μου, όχι στο wallet, κοροϊδία είναι) ή στο λογαριασμό σου στο paypal (αυτό βολεύει). Πόσο έκανε το tempered glass, παραπάνω;

Έκανε περιπου 10$ αλλά το είχα παραγγείλει και σε λάθος χρώμα όποτε δεν θελω να μου το ξανά στείλουν.

Έκανε περιπου 10$ αλλά το είχα παραγγείλει και σε λάθος χρώμα όποτε δεν θελω να μου το ξανά στείλουν.

Τότε, πες τους να σου κάνουν refund στην κανονική αξία, αλλιώς θα συνεχίσεις μέσω paypal. Κι αν δεν το κάνουν, πας στο paypal και έχεις και τους διαλόγους, για να στηρίξεις τη θέση σου.

Μεχρι χτες ειχα στρογγυλα 13$

Τωρα μπαινω παυπαλ και βλεπω 12.98$!

Κινηση καμια δεν εγινε. Που πηγαν τα 0.02$?

Απο περιεργια ρωταω

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Μεχρι χτες ειχα στρογγυλα 13$

Τωρα μπαινω παυπαλ και βλεπω 12.98$!

Κινηση καμια δεν εγινε. Που πηγαν τα 0.02$?

Απο περιεργια ρωταω

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Μηπως τα ειχες σε αλλο νομισμα και επεσε η ισοτιμια του και ετσι βλεπεις λιγοτερα $?

Μάλλον τα έχεις σε € και απλά άλλαξε η αξία τους σε $ (η ισοτιμία κοινώς). Δεν είναι κάτι ανησυχητικό καθημερινά γίνεται.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• 2 weeks later...
Παιδιά μία ερώτηση σήμερα στης 10 το πρωί είχα full refund αλλά μέχρι τώρα τα λεφτά δεν μου φαίνονται ούτε στην κάρτα ούτε στο balance του PayPal. Γιατί μήπως θέλει κάποια ώρα?

Παιδιά μία ερώτηση σήμερα στης 10 το πρωί είχα full refund αλλά μέχρι τώρα τα λεφτά δεν μου φαίνονται ούτε στην κάρτα ούτε στο balance του PayPal. Γιατί μήπως θέλει κάποια ώρα?

Θέλει μερικές εργάσιμες για να εμφανιστούν.

129026.png?1640591734

Γεια σας

Θέλω να κάνω paypal για ένα e-shop που ετοιμάζω.

Δεν έχω κάνει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Τι χρειάζομαι; Υπάρχουν κάπου οδηγίες στα ελληνικά; To συνδέω με τραπεζικό λογαριασμό ή με κάρτα; Να κάνω Personal ή Businnes;

Eυχαριστώ πολύ.

Θέλει μερικές εργάσιμες για να εμφανιστούν.

Δηλαδή θα πάνε κατευθείαν στην τράπεζα ή στο balance?γιατί πέρυσι που μου είχαν κάνει refund φάνηκε αμέσως στο balance. Ρωτάω μήπως πλέον άλλαξε γιατί έχω κάνα χρόνο από την τελευταία φορά

Δηλαδή θα πάνε κατευθείαν στην τράπεζα ή στο balance?γιατί πέρυσι που μου είχαν κάνει refund φάνηκε αμέσως στο balance. Ρωτάω μήπως πλέον άλλαξε γιατί έχω κάνα χρόνο από την τελευταία φορά

Τα χρηματα πανε απο εκει που ξεκινησαν.Αν ειχες πληρωσει με καρτα θα πανε πισω συην καρτα.Αν ειχες πληρωσει με balance θα μπουνε στο balance

Τα χρηματα πανε απο εκει που ξεκινησαν.Αν ειχες πληρωσει με καρτα θα πανε πισω συην καρτα.Αν ειχες πληρωσει με balance θα μπουνε στο balance[/QUO

Μήπως ξέρεις και να μου πεις σε πόσες μέρες θα πάνε στην κάρτα?

Τα χρηματα πανε απο εκει που ξεκινησαν.Αν ειχες πληρωσει με καρτα θα πανε πισω συην καρτα.Αν ειχες πληρωσει με balance θα μπουνε στο balance[/QUO

3-5 εργάσιμες

3-5 εργάσιμες

Σε εμένα κάνουν συνήθως περισσότερες από 5 εργάσιμες.

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γεια σας

Τι χρειάζομαι; Υπάρχουν κάπου οδηγίες στα ελληνικά; To συνδέω με τραπεζικό λογαριασμό ή με κάρτα; Να κάνω Personal ή Businnes;

Eυχαριστώ πολύ.

Θα κάνεις επαγγελματικό γιατί θα δέχεσαι πληρωμές και θα βάλεις το τραπεζικό σου λογαριασμό

Σε εμένα κάνουν συνήθως περισσότερες από 5 εργάσιμες.

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα κάνεις επαγγελματικό γιατί θα δέχεσαι πληρωμές και θα βάλεις το τραπεζικό σου λογαριασμό

Την τελευταία φορά που μου έκαναν refund πήγαν επιτόπου στο balance του PayPal

Γεια σας

Eυχαριστώ πολύ.

Σύμφωνα με τους όρους του Paypal δικαιούσε ένα προσωπικό και ένα Business λογαριασμό.

Μπορείς να κάνεις και τους δύο. Από κει και πέρ τους χρησιμοποιείς όπως θέλεις , Να ξέρεις ότι όταν ξεπεράσεις εισπράξεις πάνω από 2.500 ευρώ μέσα στο ίδιο έτος θα σου ζητηθεί ταυτοποίηση.

Κατά τα άλλα είναι εύκολο δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερες οδηγίες

Σύμφωνα με τους όρους του Paypal δικαιούσε ένα προσωπικό και ένα Business λογαριασμό.

Μπορείς να κάνεις και τους δύο. Από κει και πέρ τους χρησιμοποιείς όπως θέλεις , Να ξέρεις ότι όταν ξεπεράσεις εισπράξεις πάνω από 2.500 ευρώ μέσα στο ίδιο έτος θα σου ζητηθεί ταυτοποίηση.

Κατά τα άλλα είναι εύκολο δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερες οδηγίες

Ο Business μου ειπαν ότι έχει μεγάλη κράτηση για τον πωλητή (εμένα) . Ισχύει;

Άρα όπως τα λες , μπορώ να κάνω έναν personal για αρχή και ΑΝ ξεπεράσω τα 2500/χρονο το μετατρέπω σε Business;

Σωστά κατάλαβα;

Ευχαριστώ πολύ.

Edited by andrebreton

Και εγω ηξερα για πολυ μεγαλη κρατηση, χωρις να το εχω ψαξει απο τοτε

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Και εγω ηξερα για πολυ μεγαλη κρατηση, χωρις να το εχω ψαξει απο τοτε

Αν θυμάμαι καλά είναι 3,4% και κάποια λεπτά του ευρώ για έως 2.000€/μήνα και 1,9% + τα ψιλά για μεγαλύτερα ποσά.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Να ξέρεις ότι όταν ξεπεράσεις εισπράξεις πάνω από 2.500 ευρώ μέσα στο ίδιο έτος θα σου ζητηθεί ταυτοποίηση.

Βασικά την ταυτοποίηση την ζητάνε με το που πιάσεις ή/και ξεπεράσεις τα 1800Ε. Σε αρκετούς την έχουν ζητήσει και χωρίς να έχουν πλησιάσει ούτε στο ελάχιστο το 1800άρι, οπότε άντε βγάλε άκρη. Το 2500Ε είναι απλά το ετήσιο όριο εισπράξεων για personal λογαριασμό.

Edited by apVga

Βλεπω καλα ή τα ματια μου εχουν θεμα? aliexpress πλεον δεχεται και πληρωμες μεσω paypal??? http://picpaste.com/extpics/_____________________-9djifTx8.png
With great power, comes great responsibility...

Καλησπερα,

Ενδιαφέρομαι να πουλήσω μια κρεβατοκαμαρα άξιας 4000 ευρώ στο ebay. Είμαι ιδιώτης και μου έχει μείνει από το ξενοδοχείο που είχα και έκλεισε.

Είναι η πρώτη φορά που θέλω να πουλήσω στο ebay και θα ήθελα την γνώμη σας για αυτή την κίνηση. Τι γίνεται με τον λογαριασμό στο paypal που θα δούνε μεγάλο ποσό η στο ebay κτλ

Υπάρχουν 8 σετ για πούλημα.

Υπάρχουν τιμολόγια αγοράς.

Ευχαριστώ,

Αργύρης