astrah Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Θα πάνε πάλι στην κάρτα αλλά θα φανούν μετά από μερικές ημέρες.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 στο balance εχω υπολοιπο σε us dollars και euro γινεται να τα μετατρεψω ολα σε δολλαρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 σε ποσες μερες περιπου απαντανε απο το paypal απο την στιγμη του dispute? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 στο balance εχω υπολοιπο σε us dollars και euro γινεται να τα μετατρεψω ολα σε δολλαρια; Μπορείς να βάλεις ως βασικό νόμισμα $, θα σου δείχνει το σύνολο σε $ αλλά πάλι θα γίνεται η διάκριση μεταξύ του ποσού σε € και $. Ουσιαστικά το ποσό που θα μετατρέψεις κάθε φορά που θα αλλάζει η ισοτιμία θα αλλάζει οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα. σε ποσες μερες περιπου απαντανε απο το paypal απο την στιγμη του dispute? Από τη στιγμή του dispute ή του claim? Στην πρώτη περίπτωση ο πωλητής θα περιμένεις να απαντήσει, στη δεύτερη εξαρτάται το είδος της υπόθεσης αλλά υπολόγιζε μέσα σε 2 εβδομάδες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Από τη στιγμή του dispute ή του claim? Στην πρώτη περίπτωση ο πωλητής θα περιμένεις να απαντήσει, στη δεύτερη εξαρτάται το είδος της υπόθεσης αλλά υπολόγιζε μέσα σε 2 εβδομάδες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk του dispute.περιμενοντας τον πωλητη(vickmall)οποτε αν ολα πανε καλα σε κανα μηνα το χρημα πισω ε? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Θα πάνε πάλι στην κάρτα αλλά θα φανούν μετά από μερικές ημέρες.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Να σαι καλά. Σ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Έκανα dispute και περιμένω δεν κάνω καμιά ενέργεια σωστά;δεν στέλνω screenshots κτλ ετσι;αν είναι θα μου ζητήσει το PayPal ε; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Έκανα dispute και περιμένω δεν κάνω καμιά ενέργεια σωστά;δεν στέλνω screenshots κτλ ετσι;αν είναι θα μου ζητήσει το PayPal ε; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο τελικό στάδιο θα σου ζητήσει τα screenshots. Απλά εχε το στο νου σου να το παρακολουθείς μετα το claim γιατί θα σου ζητήσει κάποια πράγματα χωρίς να σε ειδοποιήσει με email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Στο τελικό στάδιο θα σου ζητήσει τα screenshots. Απλά εχε το στο νου σου να το παρακολουθείς μετα το claim γιατί θα σου ζητήσει κάποια πράγματα χωρίς να σε ειδοποιήσει με email. Σε ευχαριστώ.πιθανόν να είναι γνωστά αυτά αλλά εμενα αν και εχω κάνει πολλές αγορές πρώτη φορά κάνω dispute Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 πηγα να συνδεσω τραπεζικο λογαριασμο εκτος απο τις καρτες που εχω συνδεδεμενες και μου εβγαζε το παρακατω αρνητικο μηνυμα. Δοκιμασα με 3 διαφορετικες και παντα το ιδιο μηνυμα εβγαινε. Sorry, we’re unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank. Γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο και πως και αν διορθωνεται ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Και ούτε θα τα καταφέρεις. Επικοινώνησε με το PayPal και θα στο περάσουν εκείνοι. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Και ούτε θα τα καταφέρεις. Επικοινώνησε με το PayPal και θα στο περάσουν εκείνοι. Στάλθηκε από κινητό. Οκ αυριο πια. Sent from my iPhone 6 using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Εχω συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμο με paypal απο την τράπεζα πειραιως , έστειλα αρκετές φορές στο balance κανονικά μπορώ να στείλω χρήματα και απο alpha bank ; χωρίς να είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός εννοείται με πρώτο όνομα το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Εχω συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμο με paypal απο την τράπεζα πειραιως , έστειλα αρκετές φορές στο balance κανονικά μπορώ να στείλω χρήματα και απο alpha bank ; χωρίς να είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός εννοείται με πρώτο όνομα το δικό μου. Μπορείς .... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλημέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση. Την ημέρα που κάνω την παραγγελία αρχίζω και μετράω τις ημέρες αν θέλω να κάνω dibute η όταν φύγει το πακέτο από τον πωλητή? Έχω κάνει παραγγελία στις 25 Μαΐου. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλημέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση. Την ημέρα που κάνω την παραγγελία αρχίζω και μετράω τις ημέρες αν θέλω να κάνω dibute η όταν φύγει το πακέτο από τον πωλητή? Έχω κάνει παραγγελία στις 25 Μαΐου. Από την ημέρα της παραγγελίας. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Με στείλανε 2.80$ στο παυπαλ. Απο αυτα κρατηθηκαν ως fee 0.45$. Εν τελη στον λογαριασμό μπηκαν 2.35$ Παντα ίσχυε κατι τέτοιο? Γιατι να πληρωσω fee? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μόνο αν στα στείλουν από Balance σαν Προσωπική πληρωμή δεν πληρώνεις fee. Αν στα στείλουν από πιστωτική κάρτα, το Paypal πληρώνει προμήθειες άρα θα πληρώσεις και εσύ. Ο βασικός λόγος όμως που πληρώνεις στο Paypal είναι ότι το αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου. Σε κάθε περίπτωση αν δεν συμφωνείς μπορείς να κάνεις την συναλλαγή Refund Ok! Απλα δε το ειχα προσεξει ποτε. Το fee ειναι αναλογικο του ποσου ή standard? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν απαντιέται με 2-3 λέξεις το ερώτημά σου. Υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι και πολλών διαφορετικών ειδών προμήθειες στο Paypal. Δες εδώ: https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_display-receiving-fees-outside&countries= με ποια λογικη κραταει fee το παυπαλ οταν με στειλουν οι κινεζοι χρηματα και οχι απ την επιστροφη του pockee;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Αν ήταν refund δεν έπρεπε να σου κρατήσει fee. Εκτός και αν είχες αφήσει το PayPal να σου μετατρέψει την ισοτιμία. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 δεν ηταν refund μεσω aliexpress εκανα αγορα. δεν ηταν οκ, ζητησα partial refund. ειπαν μεσω Paypal να με στειλουν το ποσο. δεχτηκα. πληρωσα fee για πληρωμες το εχω ρυθμισμενο να κανει την μετατροπη η τραπεζα. πρεπει να αλλαξω και κατι αλλο για να μην πληρωνω κερατιατικα fees; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Μια ερώτηση. Έχω ανοίξει business account στο paypal και έχω στείλει τα απαραίτητα έγγραφα για άρση των ορίων μεταφοράς από paypal σε ελληνική τράπεζα. Έχει περάσει περίπου 1.5 μήνας και τίποτα. Τους έστειλα και μήνυμα και απάντησαν πως συνήθως τέτοιοι έλεγχοι αργούν. Συνήθως πόσο χρόνο τους παίρνει? Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα έγγραφα θα με ενημερώσουν? Καίγομαι γιατί θέλω να το χρησιμοποιήσω σε eshop που σύντομα θα είναι online και δεν θέλω να μείνω ξεκρέμαστος. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Σημερα ενημερωθηκα απτο paypal για refund μεσω καρτας χρεωστικης, ποσες μερες κανουν να μπουν στην καρτα τα χρηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Από 2 έως 5 συνήθως. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Λάθος.10/χαρακτήρες Edited June 17, 2016 by yannis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Σημερα ενημερωθηκα απτο paypal για refund μεσω καρτας χρεωστικης, ποσες μερες κανουν να μπουν στην καρτα τα χρηματα? Το Paypal από τη στιγμή που λαμβάνεις το μήνυμα ό,τι ήταν να κάνει το έκανε. Από εκεί και πέρα είναι ανάλογα την κάρτα (τράπεζα) που περιμένεις το refund. Για Leupost ένα refund που είχα από Paypal προχθές, χθες το πρωί ήταν πιστωμένο στην κάρτα μου. Τα Ελληνικά τραπεζικά μαγαζιά "κωλυσιεργούν" λιγάκι παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Καλημέρα παιδιά αγόρασα μια συσκευή απο banggood και είχε πρόβλημα υπερθέρμανσης. Αποφάσισα να τη στείλω πίσω για αντικατάσταση αλλά αυτοί μου είπαν για επιστροφή χρημάτων αφού τους στείλω τη συσκευή με δικα μου έξοδα. Μπορώ να κάνω claim τα χρήματα μου απο το paypal σε περίπτωση που αρχίσουν οι βλακείες απο το banggood; το λέω γιατί απο μόνοι τους θα έπρεπε να μου προτείνουν αντικατάσταση λόγω εγγύησης χωρίς να με χρεώσουν έξοδα μεταφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts