theo1973 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος με τις αγορες paypal και ατυχος παρεα...αγορασα ενα κινητο απο ενα καταστημα στην κινα στις 24/3 μου στειλανε tracking number και στισ 2/4 ειδα οτι εφτασε ελλαδα απο τοτε δεν εχω κανενα νεο για το κινητο επικοινωνησα με το ταχυδρομιο μηπως ξεμεινε πουθενα αλλα τιποτα..τελικα επικοινωνησα και με τον πωλητη και συμφωνησαμε να κανω dispute για να προστατευτω..απο δω και περα τι γινεται? Το Bold τι σημαίνει; Εφόσον έχεις tracking number και βλέπεις ότι ήρθε Ελλάδα το πακέτο, πρέπει να κόψουν το σβέρκο τους στα ΕΛΤΑ να σου πουν που βρίσκεται και γιατί δεν έφτασε ακόμα σε εσένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Γιατι μενεις αφωνος ;. Εχεις κανει τρεις αγορες απο το ali, δυο αγορες στις 16-4 και μια στις 25-4 οπως φαινετε στη revolut. Στις ''κινησεις'' του paypal δεν φαινετε καμια κινηση απο αυτες τις τρεις, οποτε οι αγορες απο το ali ΔΕΝ εγιναν μεσο paypal. Τωρα, αν εχεις συνδεσει την revolut στον paypal λογαριασμο σου αυτο ειναι αλλο πραγμα. Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος με τις αγορες paypal και ατυχος παρεα...αγορασα ενα κινητο απο ενα καταστημα στην κινα στις 24/3 μου στειλανε tracking number και στισ 2/4 ειδα οτι εφτασε ελλαδα απο τοτε δεν εχω κανενα νεο για το κινητο επικοινωνησα με το ταχυδρομιο μηπως ξεμεινε πουθενα αλλα τιποτα..τελικα επικοινωνησα και με τον πωλητη και συμφωνησαμε να κανω dispute για να προστατευτω..απο δω και περα τι γινεται? Σε ποιο site ειδες με το tracking number σου οτι εφτασε στην Ελλαδα ? Εμφανιστηκε στα Ελτα ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwctas Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Σε ποιο site ειδες με το tracking number σου οτι εφτασε στην Ελλαδα ? Εμφανιστηκε στα Ελτα ? Το ειδα στο singpost και μολις εποικοινωνησα με τα ελτα μου ειπαν να μπω στο eltra.gr και εκει το μονο που ελεγε ειναι οτι εχει φυγει απο σιγκαπουρη και μπερδευοντε τα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μια βοήθεια όποιος μπορεί. Επειδή γίνετε χαμός και μπερδεύτηκα με τα μηνύματα που έχω διάβαση μέχρι τώρα υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για το πως θα συνδέσω έναν τραπεζικό λογαριασμό στο paypal ώστε να στέλνω έμβασμα μέσω e-banking και να εμφανίζετε στο balance;; Και για το πως θα κάνω την κίνηση στο e-banking δηλαδή αφού συνδέσω τον τραπεζικό λογαριασμό θα δώσουν κάποιο IBAN που ανήκει στο paypal για να στείλω το έμβασμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μια βοήθεια όποιος μπορεί. Επειδή γίνετε χαμός και μπερδεύτηκα με τα μηνύματα που έχω διάβαση μέχρι τώρα υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για το πως θα συνδέσω έναν τραπεζικό λογαριασμό στο paypal ώστε να στέλνω έμβασμα μέσω e-banking και να εμφανίζετε στο balance;; Και για το πως θα κάνω την κίνηση στο e-banking δηλαδή αφού συνδέσω τον τραπεζικό λογαριασμό θα δώσουν κάποιο IBAN που ανήκει στο paypal για να στείλω το έμβασμα;; Περνεις τηλ. στο paypal η τους στελνεις e-mail γραφοντας το iban σου και θα στο προσθεσουν.Με το τηλεφωνο γινετε αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Περνεις τηλ. στο paypal η τους στελνεις e-mail γραφοντας το iban σου και θα στο προσθεσουν.Με το τηλεφωνο γινετε αμεσα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όσο αναφορά το δεύτερο που ρώτησα δηλαδή το πως κάνω το έμβασμα μέσο του e-banking μου δίνουν κάποιο IBAN και τα στέλνω εκεί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όσο αναφορά το δεύτερο που ρώτησα δηλαδή το πως κάνω το έμβασμα μέσο του e-banking μου δίνουν κάποιο IBAN και τα στέλνω εκεί;; Το ΙΒΑΝ που θα κανεις το έμβασμα εμφανίζεται στο ππ οταν συνδέσεις τον λογαριασμό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Το ΙΒΑΝ που θα κανεις το έμβασμα εμφανίζεται στο ππ οταν συνδέσεις τον λογαριασμό σου Ευχαριστώ.Μέχρι τι ποσό μπορώ να στείλω τον μήνα;; Edited April 29, 2016 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Ευχαριστώ.Μέχρι τι ποσό μπορώ να στείλω τον μήνα;; Όταν θα πας να κάνεις έμβασμα θα σου το λέει το e-banking της τράπεζάς σου. Ήταν 500€/μήνα και έγινε 1000€/μήνα πρόσφατα εφόσον δεν έχεις άλλη εισροή κεφαλαιών από το εξωτερικό. Αν έχεις, τότε αυτά τα κεφάλαια μπορείς να τα εμβάσεις (όλα και ανά πάσα στιγμή) επιπλέον των 1000€/μήνα. Υ.Γ. Αυτά τα 1000€ τα στέλνεις έξω με την προϋπόθεση ότι δεν έχει εξαντληθεί και ένα μηνιαίο όριο που έχουν οι τράπεζες. Αν έχει εξαντληθεί όπως συνέβη τον Απρίλιο από τα μέσα του μήνα, με την Πειραιώς, τότε δεν βγάζεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Για σας Χρόνια πολλά έχω ένα πρόβλημα έχω έναν λογαριασμό paypal και έφτιαξα μια virtual prepaid mastercard μέσα από το ibank την εθνικής έβαλα 10 euro και πήγα στο paypal να την προσθέσω την δέχτηκε κανονικά και μου έκανε και την χρέωση και εγώ μετά πήρα τον κωδικό από την χρέωση και επαλήθευσα την κάρτα, στον λογαριασμό του paypal έχω και 0.99 euro στο paypal balance. Τώρα πάω στο ebay να αγοράσω κάτι με 1.5 δολάριο και όταν βάζω τα στοιχεια του paypal και μετά επιβεβαιώνω την πληρωμή μου βγάζει αυτό We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-1288. This happened because it has been denied by the card issuer. To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. Τι μπορεί να φταίει??? Edited May 1, 2016 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Για σας έχω ένα πρόβλημα έχω έναν λογαριασμό paypal και έφτιαξα μια virtual prepaid mastercard μέσα από το ibank την εθνικής έβαλα 10 euro και πήγα στο paypal να την προσθέσω την δέχτηκε κανονικά και μου έκανε και την χρέωση και εγώ μετά πήρα τον κωδικό από την χρέωση και επαλήθευσα την κάρτα, στον λογαριασμό του paypal έχω και 0.99 euro στο paypal balance. Τώρα πάω στο ebay να αγοράσω κάτι με 1.5 δολάριο και όταν βάζω τα στοιχεια του paypal και μετά επιβεβαιώνω την πληρωμή μου βγάζει αυτό We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-1288. This happened because it has been denied by the card issuer. To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. Τι μπορεί να φταίει??? Τα Capital Controls ισως?? " ibank την εθνικής τραπεζας " = Ελληνικη καρτα = Capital Controls εδω και πολλους μηνες τωρα.... PS: Και για να μην πουν καποιοι οτι εμενα περναει η ταδε καρτα κτλ κτλ πολυ απλα παιζει ρολο με τι κωδικο ειναι δηλωμενο το καθε καταστημα / πωλητης στο συστημα τραπεζων (με οσο μπορω πιο απλα λογια το περιγραφω) Edited May 1, 2016 by openopen Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Για σας έχω ένα πρόβλημα έχω έναν λογαριασμό paypal και έφτιαξα μια virtual prepaid mastercard μέσα από το ibank την εθνικής έβαλα 10 euro και πήγα στο paypal να την προσθέσω την δέχτηκε κανονικά και μου έκανε και την χρέωση και εγώ μετά πήρα τον κωδικό από την χρέωση και επαλήθευσα την κάρτα, στον λογαριασμό του paypal έχω και 0.99 euro στο paypal balance. Τώρα πάω στο ebay να αγοράσω κάτι με 1.5 δολάριο και όταν βάζω τα στοιχεια του paypal και μετά επιβεβαιώνω την πληρωμή μου βγάζει αυτό We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-1288. This happened because it has been denied by the card issuer. To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. Τι μπορεί να φταίει??? Χρόνια πολλά. Τα capital controls φταίνε και δεν περνάει η πληρωμή. Αν δοκιμάσεις με άλλον πωλητή μπορεί να περάσει, γενικά πληρωμές για αγορά από εξωτερικό με κάρτα είναι οπως κάτσει, μπορεί να περάσει μπορεί και όχι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Χρόνια πολλά. Τα capital controls φταίνε και δεν περνάει η πληρωμή. Αν δοκιμάσεις με άλλον πωλητή μπορεί να περάσει, γενικά πληρωμές για αγορά από εξωτερικό με κάρτα είναι οπως κάτσει, μπορεί να περάσει μπορεί και όχι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk από τον ίδιο πολίτη αγόρασα πριν 2 βδομάδες με το ίδιο ποσο πάλι μια άλλη θήκη κινητού και με κάρτα πάλι ίδια αλλα του πατέρα μου λέω εγώ τώρα μιας και δεν ξέρω μπας και προσπαθεί να πάρει λεφτά από το balance η μήπως έχει ξεπεραστεί το όριο την εθνικής? Χρόνια πολλά Edited May 1, 2016 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Κάτι άλλο φταίει και δεν γίνετε δεν μπορεί ίδιος πολίτης ίδιας τράπεζας κάρτας και να μην με αφήνει και χωρίς το paypal που το δοκίμασα δηλαδή πρόσθεσα την κάρτα μου χωρίς να έχω paypal πάλι δεν με άφησε την προηγουμενη φορα με άφησε χωρίς paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Κάτι άλλο φταίει και δεν γίνετε δεν μπορεί ίδιος πολίτης ίδιας τράπεζας κάρτας και να μην με αφήνει και χωρίς το paypal που το δοκίμασα δηλαδή πρόσθεσα την κάρτα μου χωρίς να έχω paypal πάλι δεν με άφησε την προηγουμενη φορα με άφησε χωρίς paypal Ειπαμε cc Αν δεν θελεις προβλήματα βγαλε μια καρτα εξωτερικού ή σύνδεσε ενα λογαριασμό και κανε εμβάσματα στο ππ, αλλιώς καθε τοσο θα αναρωτιέσαι, γιατι πέρασε η αγορα και γιατι δεν πέρασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Ειπαμε cc Αν δεν θελεις προβλήματα βγαλε μια καρτα εξωτερικού ή σύνδεσε ενα λογαριασμό και κανε εμβάσματα στο ππ, αλλιώς καθε τοσο θα αναρωτιέσαι, γιατι πέρασε η αγορα και γιατι δεν πέρασε Καλησπέρα κάρτα εξωτερικού πως μπορώ να βγάλω? για έμβασμα στο paypal εννοείς να βάλω iban αν εννοείς αυτό προσπάθησα αλλα δεν το δέχεται πρέπει να μιλήσω μαζί τους και δεν ξέρω αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Καλησπέρα κάρτα εξωτερικού πως μπορώ να βγάλω? για έμβασμα στο paypal εννοείς να βάλω iban αν εννοείς αυτό προσπάθησα αλλα δεν το δέχεται πρέπει να μιλήσω μαζί τους και δεν ξέρω αγγλικά Απο διπλανό φορουμ http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/?p=54406119 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Καλησπέρα κάρτα εξωτερικού πως μπορώ να βγάλω? για έμβασμα στο paypal εννοείς να βάλω iban αν εννοείς αυτό προσπάθησα αλλα δεν το δέχεται πρέπει να μιλήσω μαζί τους και δεν ξέρω αγγλικά Ψάξε στο google για revolut.Θα βρεις αναλυτικοτατο οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Ψάξε στο google για revolut.Θα βρεις αναλυτικοτατο οδηγό. έλεος δεν έχω ούτε android ούτε ios και για windows phone δεν έχει εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 έλεος δεν έχω ούτε android ούτε ios και για windows phone δεν έχει εφαρμογή Παρε ενα φτηνο android μονο για την ρεβολυτ ή εγκατέστησε στον υπολογιστή σου το bluestacks που εξομοιώνει το android https://www.google.gr/search?num=100&newwindow=1&site=&source=hp&q=bluestacks&oq=bluestacks&gs_l=hp.3..0i131j0l9.2039.2039.0.2289.2.2.0.0.0.0.123.225.0j2.2.0....0...1c.1.64.hp..0.1.122.0.BRFcTBUhEVc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Παρε ενα φτηνο android μονο για την ρεβολυτ ή εγκατέστησε στον υπολογιστή σου το bluestacks που εξομοιώνει το android https://www.google.gr/search?num=100&newwindow=1&site=&source=hp&q=bluestacks&oq=bluestacks&gs_l=hp.3..0i131j0l9.2039.2039.0.2289.2.2.0.0.0.0.123.225.0j2.2.0....0...1c.1.64.hp..0.1.122.0.BRFcTBUhEVc ωραία βάζω την εφαρμογή στον υπολογιστή κάτι άλλο τώρα είναι αξιόπιστο όλο αυτό? ανοίγω τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό δεν πιστεύω να έχουμε κάνα θέμα και να έχουμε καμια ιστορία τα φοβάμαι αυτά λιγάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 ωραία βάζω την εφαρμογή στον υπολογιστή κάτι άλλο τώρα είναι αξιόπιστο όλο αυτό? ανοίγω τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό δεν πιστεύω να έχουμε κάνα θέμα και να έχουμε καμια ιστορία τα φοβάμαι αυτά λιγάκι Θα σου απαντήσω αν μου απαντήσεις στο εξής, πόσο αξιόπιστες ειναι οι ελληνικές τράπεζες που σου εχουν δεσμεύσει ολα σου τα λεφτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Ρε παιδια ελεος πια............... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Θα σου απαντήσω αν μου απαντήσεις στο εξής, πόσο αξιόπιστες ειναι οι ελληνικές τράπεζες που σου εχουν δεσμεύσει ολα σου τα λεφτα? δεν εννοώ αυτό σε αυτό έχεις δίκιο που λες εγώ ήθελα να πω μην είναι τίποτα απατεώνες χάσω λεφτά από εδώ στην ελληνική τράπεζα μην μου που τίποτα ότι χρωστάω λεφτά και τέτοια πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts