Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξαναλέω, πάντως, ότι με αυτό τον τρόπο σύνδεσα τον 1ο ΙΒΑΝ στο paypal το ΝΟΕ 2015 αλλά δεν είναι και ο πιο γρήγορος τρόπος.

Με ένα τηλεφώνημα στην Ιρλανδία (έστω με ένα μικρό κόστος για όσους δεν έχουν αντίστοιχο πακέτο στη σταθερή) το θέμα λύνεται αμέσως

Έχω κάποιο λίγα €€ στο balance τα οποία προσπαθώ να τα κάνω $$ αλλά δε με αφήνει.

Το περίεργο είναι ότι μπαίνω στο παλιό ui του PayPal και μου δείχνει ότι έχω balance σε $$.

Δηλαδή το νέο ui μου δείχνει ότι έχω €€ και το παλιό μου δείχνει $$.

Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να πληρώσω σε δολάρια και χρειάζομαι να τραβήξει πρώτα από το balance και μετά από την κάρτα για να καλυψω την πληρωμή.

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαινει?

No root->No problem

Παιδιά γεια σας και πάλι. Αυτό το paypal δε θα μας αφήσει σε ηρεμία! Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής.. Από ένα λογαριασμό paypal με συνδεδεμένη prepaid της Πειραιώς θέλω να στείλω χρήματα σε δεύτερο λογαριασμό χωρίς συνδεδεμένη κάρτα με τον τρόπο send money to friends/family που στο παρελθόν το έχω καταφέρει αρκετές φορές. Τη συγκεκριμένη κάρτα πρώτη φορά τη συνδέω σε paypal και για να μη γίνει καμιά στραβή στέλνω πρώτα 5 euro. Όλα καλά λοιπόν και πάω να στείλω τα υπόλοιπα 85 euro που ήθελα αλλά τπτ! Μου έβγαλε ότι η συσκευή μου δεν είναι έμπιστη,μου έστειλαν σε μήνυμα ένα κωδικό,τον έβαλα έστειλα άλλα 5 για δοκιμή και τα δέχεται. Προσπαθώ πάλι να στείλω όσα έχουν απομείνει και μου βγάζει αυτό "Sorry, the recipient does not accept payments using this payment method. Please choose another." Εδώ και αρκετή ώρα αυτά τα δυο μηνύματα μια με τη συσκευή και μια με τη μέθοδο πληρωμής εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο! Την συσκευή την έχω κάνει varify καμιά 5 φορές. Δε βγάζω άκρη! Να σας πω πως υπάρχει υπόλοιπο στην κάρτα και είναι υπολογισμένες οι κρατήσεις των μεταφορών, ενώ έχω ξεμπλοκάρει και όλες τις πληρωμές από τα selling tools των δυο acc. Έχει συμβεί αυτό σε κάποιον άλλο? Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ!

Παιδιά γεια σας και πάλι. Αυτό το paypal δε θα μας αφήσει σε ηρεμία! Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής.. Από ένα λογαριασμό paypal με συνδεδεμένη prepaid της Πειραιώς θέλω να στείλω χρήματα σε δεύτερο λογαριασμό χωρίς συνδεδεμένη κάρτα με τον τρόπο send money to friends/family που στο παρελθόν το έχω καταφέρει αρκετές φορές. Τη συγκεκριμένη κάρτα πρώτη φορά τη συνδέω σε paypal και για να μη γίνει καμιά στραβή στέλνω πρώτα 5 euro. Όλα καλά λοιπόν και πάω να στείλω τα υπόλοιπα 85 euro που ήθελα αλλά τπτ! Μου έβγαλε ότι η συσκευή μου δεν είναι έμπιστη,μου έστειλαν σε μήνυμα ένα κωδικό,τον έβαλα έστειλα άλλα 5 για δοκιμή και τα δέχεται. Προσπαθώ πάλι να στείλω όσα έχουν απομείνει και μου βγάζει αυτό "Sorry, the recipient does not accept payments using this payment method. Please choose another." Εδώ και αρκετή ώρα αυτά τα δυο μηνύματα μια με τη συσκευή και μια με τη μέθοδο πληρωμής εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο! Την συσκευή την έχω κάνει varify καμιά 5 φορές. Δε βγάζω άκρη! Να σας πω πως υπάρχει υπόλοιπο στην κάρτα και είναι υπολογισμένες οι κρατήσεις των μεταφορών, ενώ έχω ξεμπλοκάρει και όλες τις πληρωμές από τα selling tools των δυο acc. Έχει συμβεί αυτό σε κάποιον άλλο? Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ!

μην πως έχεις μεταβάλει τα όρια στην κάρτα σου ? επικοινώνησε με την τράπεζα και ρώτησε. επίσης άμα δεν βγάλεις άκρη υπάρχει και η revolut και επίσης έχει αναφερθεί ότι η American express η ελληνική περνάει. αλλά στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών λένε ότι έχει να κάνει το πως έχει δηλώσει Ο έμπορος την δραστηριότητα του στην συγκεκριμένη εταιρεία... άντε να βγάλεις άκρη.

μην πως έχεις μεταβάλει τα όρια στην κάρτα σου ? επικοινώνησε με την τράπεζα και ρώτησε. επίσης άμα δεν βγάλεις άκρη υπάρχει και η revolut και επίσης έχει αναφερθεί ότι η American express η ελληνική περνάει. αλλά στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών λένε ότι έχει να κάνει το πως έχει δηλώσει Ο έμπορος την δραστηριότητα του στην συγκεκριμένη εταιρεία... άντε να βγάλεις άκρη.

Αυτή τη κάρτα την χρησιμοποιούσα πριν τα cc και έκανα τις αγορές μου κανονικά! Τώρα σχετικά με τη σύνδεσή της στο paypal έχω ελέγξει τα όρια των συναλλαγών και στα δυο account όπως είπα και είναι οκ! Τώρα τι μπορεί να άλλαξε από μόνο του, δεν γνωρίζω.. Το περίεργο είναι πως μεταφέρω τα πρώτα 5 eu μια χαρά.. μετά πάω για τα υπόλοιπα και error, μεταφέρω άλλα 5 ευ πάλι μια χαρά και πάω για τα υπόλοιπα και πάλι error! Και δεν είναι και κανένα μεγάλο χρηματικό ποσό! Πριν ένα μήνα περίπου μετέφερα από άλλη κάρτα περίπου 80-90 eu χωρίς κανένα πρόβλημα! Βέβαια δεν αποκλείω να φταίει το ότι η κάρτα είναι prepaid, γιατί δεν έχει καμία σχέση με τις depit! Τα έχω παίξει πραγματικά! Ας μας πει και κάποιος άλλος αν είχε παρόμοιο πρόβλημα για να ξέρω πως να κινηθώ... Σχετικά με τη revolut μου φαίνεται τεράστια διαδικασία όλο αυτό για να την κάνω..

Σχετικά με τη revolut μου φαίνεται τεράστια διαδικασία όλο αυτό για να την κάνω..

Τίποτα δεν είναι. 5 λεπτά υπόθεση να ανοίξεις ένα account και από εκεί και μετά όσο χρόνο παίρνει το έμβασμα (εννοείται ότι δεν συμφέρει να στέλνεις 10-10 ευρώ όπως κάνουν μερικοί). Το πρόβλημα της Revolut είναι πλέον ότι μειώνεται η αξιοπιστία της. Δηλαδή θέλει προσοχή στα εμβάσματα (reference σωστό, προσοχή σε ποιό ΙΒΑΝ στέλνεις) γιατί τα λεφτά δεν πάνε σε δικό σου προσωπικό λογαριασμό και το κυριότερο ότι αυξήθηκαν ραγδαία τα κρούσματα να μην περνάει για πληρωμές μέσω Paypal (επισήμως δεν υποστηρίζεται για σύνδεση στο Paypal). Υπάρχει επίσης η Number 26 και η Leupay ως παρόμοιες υπηρεσίες, τις οποίες σου συνιστώ -πλέον και διαθέτοντας και τις 3- σε σχέση με τη Revolut ξεκάθαρα. Θα σου πάρει λίγο παραπάνω χρόνο γιατί δεν έχουν virtual κάρτες οπότε θα πρέπει να περιμένεις να παραλάβεις τις φυσικές κάρτες, θα χρειαστεί να κάνεις απαραιτήτως και verification εξαρχής, αλλά λύνεις οριστικά και αξιόπιστα το πρόβλημα των συναλλαγών σου με το εξωτερικό. Συνδέονται και δουλεύουν και οι 2 άψογα με το Paypal. Ειδικά η Leupay έχει το επιπλέον πλεονέκτημα ότι φορτίζεται άμεσα και μέσω κάποιων Ελληνικών χρεωστικών.

Υ.Γ. Θα μπορούσα να αναφέρω και τη Skrill ως λύση γιατί έχει το πλεονέκτημα της σχεδόν απεριόριστης φόρτισης μέσω εμβάσματος στο λογαριασμό που διαθέτει στην Πειραιώς, αλλά δεν υποστηρίζεται η σύνδεση με το Paypal (καθόλου δηλαδή ούτε καν μερικές φορές όπως η Revolut) κατά συνέπεια αυτή θα μπορούσες να την έχεις μόνο για απευθείας συναλλαγές.

Edited by theo1973

Γεια σας, στην προσπάθεια μου να συνδέσω τραπεζικό λογαριασμό στο PayPal, μου έστειλαν μήνυμα όπου μου ζητάνε αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού και ταυτότητας. Επειδή δεν έχω κάποιο scanner, εάν τα βγάλω φωτογραφία και τα στείλω θα τα δεχτούν; Εάν επιχειρήσω με τηλεφωνική επικοινωνία θα ήταν καλύτερο, ή και σε αυτή την περίπτωση θα μου ζητήσουν πάλι αντίγραφα; Πάντως σε ασφαλιστική εταιρεία που έστειλα ότι έγγραφα μου ζήτησαν με φωτογραφία, τα δέχτηκαν κανονικά.

Τίποτα δεν είναι. 5 λεπτά υπόθεση να ανοίξεις ένα account και από εκεί και μετά όσο χρόνο παίρνει το έμβασμα (εννοείται ότι δεν συμφέρει να στέλνεις 10-10 ευρώ όπως κάνουν μερικοί). Το πρόβλημα της Revolut είναι πλέον ότι μειώνεται η αξιοπιστία της. Δηλαδή θέλει προσοχή στα εμβάσματα (reference σωστό, προσοχή σε ποιό ΙΒΑΝ στέλνεις) γιατί τα λεφτά δεν πάνε σε δικό σου προσωπικό λογαριασμό και το κυριότερο ότι αυξήθηκαν ραγδαία τα κρούσματα να μην περνάει για πληρωμές μέσω Paypal (επισήμως δεν υποστηρίζεται για σύνδεση στο Paypal). Υπάρχει επίσης η Number 26 και η Leupay ως παρόμοιες υπηρεσίες, τις οποίες σου συνιστώ -πλέον και διαθέτοντας και τις 3- σε σχέση με τη Revolut ξεκάθαρα. Θα σου πάρει λίγο παραπάνω χρόνο γιατί δεν έχουν virtual κάρτες οπότε θα πρέπει να περιμένεις να παραλάβεις τις φυσικές κάρτες, θα χρειαστεί να κάνεις απαραιτήτως και verification εξαρχής, αλλά λύνεις οριστικά και αξιόπιστα το πρόβλημα των συναλλαγών σου με το εξωτερικό. Συνδέονται και δουλεύουν και οι 2 άψογα με το Paypal. Ειδικά η Leupay έχει το επιπλέον πλεονέκτημα ότι φορτίζεται άμεσα και μέσω κάποιων Ελληνικών χρεωστικών.

Υ.Γ. Θα μπορούσα να αναφέρω και τη Skrill ως λύση γιατί έχει το πλεονέκτημα της σχεδόν απεριόριστης φόρτισης μέσω εμβάσματος στο λογαριασμό που διαθέτει στην Πειραιώς, αλλά δεν υποστηρίζεται η σύνδεση με το Paypal (καθόλου δηλαδή ούτε καν μερικές φορές όπως η Revolut) κατά συνέπεια αυτή θα μπορούσες να την έχεις μόνο για απευθείας συναλλαγές.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και για τις προτάσεις σου! Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι δεν το έχω και πολύ με τις ιντερνετικές συναλλαγές και τις κάρτες.. Όσο καιρό παραγγέλνω από ίντερνετ είχα πάντα μια απλή visa μόνο για τέτοιες αγορές και ήταν πολύ απλά τα πράγματα! Paypal τον τελευταίο καιρό άρχισα να χρησιμοποιώ λόγο των cc και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι γίνεται, γι αυτό και έχω και το πρόβλημα που προανέφερε στο παρά πάνω ποστ. Τώρα για τη revolut από τι στιγμή που είδα ότι πρέπει να φωτογραφίσεις την ταυτότητα σου και να τη στείλεις για varify, να μπλεχτείς με όλα αυτά και με κωδικούς και τέτοια την απέρριψα και φαντάζομαι το ίδιο θα ζητάνε και όλες οι άλλες κάρτες που ανέφερες όπως είναι λογικό. Να φανταστείς τη πρώτη φορά που έκανα paypal για να κάνω το request money μου δέσμευσαν 25 euro και ούτε πρόκειται να τα πάρω πίσω! Είναι που είμαι αρχάρια σε αυτά τα πράγματα αλλά είναι ότι είμαι και άτυχη! Μια χαρά είχα βολευτεί με το send/money to friends αλλά πάει και αυτό! Τι να πω! Ευχαριστώ πάντως και πάλι! Ίσως κάποια στιγμή να το ψάξω περισσότερο με αυτές τις κάρτες.

Γεια σας, στην προσπάθεια μου να συνδέσω τραπεζικό λογαριασμό στο PayPal, μου έστειλαν μήνυμα όπου μου ζητάνε αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού και ταυτότητας. Επειδή δεν έχω κάποιο scanner, εάν τα βγάλω φωτογραφία και τα στείλω θα τα δεχτούν; Εάν επιχειρήσω με τηλεφωνική επικοινωνία θα ήταν καλύτερο, ή και σε αυτή την περίπτωση θα μου ζητήσουν πάλι αντίγραφα; Πάντως σε ασφαλιστική εταιρεία που έστειλα ότι έγγραφα μου ζήτησαν με φωτογραφία, τα δέχτηκαν κανονικά.

e-banking δεν έχεις?

Να φανταστείς τη πρώτη φορά που έκανα paypal για να κάνω το request money μου δέσμευσαν 25 euro και ούτε πρόκειται να τα πάρω πίσω!

Σε 21 ημέρες αποδεσμεύονται αυτά, μη σε απασχολεί. Για τις άλλες ανησυχίες σου, μπορεί να φαίνεται λίγο περίπλοκη η διαδικασία αλλά μια φορά θα την κάνεις. Κι εγώ δεν είμαι ούτε τραπεζικός, ούτε με τα χρηματοοικονομικά ασχολούμαι κατ'επάγγελμα. Εξ' ανάγκης έκατσα και ασχολήθηκα λίγο. Εϊναι λύση που θα μας χρειαστεί γιατί προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αρθούν τα capital controls και να επιστρέψουμε στην προτέρα κατάσταση. Με νόμισμα το Ευρώ τουλάχιστον... Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη καθώς η εμπιστοσύνη χάθηκε οριστικά και θα μπορούσε να ανακτηθεί μόνο με κίνητρα από τις τράπεζες προς τους πελάτες τους, που είναι αδύνατο να δοθούν...

Edited by theo1973

Συνδέονται και δουλεύουν και οι 2 άψογα με το Paypal. Ειδικά η Leupay έχει το επιπλέον πλεονέκτημα ότι φορτίζεται άμεσα και μέσω κάποιων Ελληνικών χρεωστικών..

Που μπορώ να δω από ποιες χρεωστικες καρτες φορτίζεται?

e-banking δεν έχεις?

Ναι έχω, αν κατάλαβα να στείλω με email τα στοιχεία της τράπεζας, με το IBAN μέσω της σελίδας της τράπεζας;

Παιδια καλησπερα σε αγορα που εχω κανει 22 ιανουαριου,27 Ιανουαριου εστειλαν το δεμα και απο τις 1/2/2016 ειναι κολημενο The item is ready for shipment ενοειται εχω κανει dispute και περιμενω την αποφαση του paypal.Ξερουμε σε αναλογες περιπτωσεις δηλαδη με tracking postnl ποσες μερες κανει περιπου το paypal na βγαλει αποφαση?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Παιδια καλησπερα σε αγορα που εχω κανει 22 ιανουαριου,27 Ιανουαριου εστειλαν το δεμα και απο τις 1/2/2016 ειναι κολημενο The item is ready for shipment ενοειται εχω κανει dispute και περιμενω την αποφαση του paypal.Ξερουμε σε αναλογες περιπτωσεις δηλαδη με tracking postnl ποσες μερες κανει περιπου το paypal na βγαλει αποφαση?

Έστειλες μήνυμα στον πωλητή μιλήσατε καθόλου ?? από ποιο ιστοσελίδα παράγγειλες ??

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Σε 21 ημέρες αποδεσμεύονται αυτά, μη σε απασχολεί. Για τις άλλες ανησυχίες σου, μπορεί να φαίνεται λίγο περίπλοκη η διαδικασία αλλά μια φορά θα την κάνεις. Κι εγώ δεν είμαι ούτε τραπεζικός, ούτε με τα χρηματοοικονομικά ασχολούμαι κατ'επάγγελμα. Εξ' ανάγκης έκατσα και ασχολήθηκα λίγο. Εϊναι λύση που θα μας χρειαστεί γιατί προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αρθούν τα capital controls και να επιστρέψουμε στην προτέρα κατάσταση. Με νόμισμα το Ευρώ τουλάχιστον... Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη καθώς η εμπιστοσύνη χάθηκε οριστικά και θα μπορούσε να ανακτηθεί μόνο με κίνητρα από τις τράπεζες προς τους πελάτες τους, που είναι αδύνατο να δοθούν...

Σε ευχαριστώ και παλι για την απάντηση σου. Σε επόμενη προσπάθεια που εκανα με το paypal μου έβγαλε οτι το acc μου έχει πρόβλημα και δε μου επιτρεπουν να στειλω χρηματα! Θέλουν να βεβαιωθούν οτι δεν παραβίασε κάποιος τον λογαριασμο,. Μου εβαλαν να κάνω κάποια βήματα για να επανέλθει, όπως να αλλάξω κωδικό και security questions, να βάλω παλι τον αριθμο της κάρτας για να βεβαιωθούν πως είμαι εγώ ο κάτοχος κλπ. Τα εκανα μια χαρά με έβγαλε στην αρχική σελιδα να κάνω log in και με το που μπαίνω μου βγάζει παλι την ειδοποίηση οτι το acc μου έχει πρόβλημα! Ξανά πάω στο κεντρο επίλυσης προβλημάτων αλλά δεν υπάρχει κανένα βήμα να ακολούθησε αλλά ουτε κάποια αναφορά για το ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα!!! Πραγματικα τα έχω πάρει!!! Καμια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?? Να επικοινωνίσω μήπως τηλεφωνικά μαζί τους?

δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα εδω .απλα αναφερω οτι και με την master card της MONEYSAFE μπορεις κανονικα να την δηλωσεις στο PAYPAL ..

εχω τετιοα πλεον χρησιμοποιω .. ,,αγοραζω τους κωδικους ,φορτωνω το ποσο που πρεπει και ψωνιζω απο παντου....το μονο μειον ειναι κατι χρεωσεις που εχει ...το μονο αρνητικο....βεβαια δεν εχω ψαξει με αλλο τροπο καρτας -πληρωμης τις διαφορες που εχουν οι χρεωσεις.. οι οποιες ομως δεν με ενοχλουν και τοσο αφου θελω να κανω την δουλεια μου.. με μετρητα που εχω να περναω μεσα στην καρτα ..και αυτα που ψωνιζω σπανια ξεπερνανε τα 60 ε..

Δεν λεω οτι ειναι το καλυτερο ..αλλα απλα το αναφερω μηπως καποιος ενδιαφερετε να ακολουθησει και αυτην την μεθοδο

δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα εδω .απλα αναφερω οτι και με την master card της MONEYSAFE μπορεις κανονικα να την δηλωσεις στο PAYPAL ..

εχω τετιοα πλεον χρησιμοποιω .. ,,αγοραζω τους κωδικους ,φορτωνω το ποσο που πρεπει και ψωνιζω απο παντου....το μονο μειον ειναι κατι χρεωσεις που εχει ...το μονο αρνητικο....βεβαια δεν εχω ψαξει με αλλο τροπο καρτας -πληρωμης τις διαφορες που εχουν οι χρεωσεις.. οι οποιες ομως δεν με ενοχλουν και τοσο αφου θελω να κανω την δουλεια μου.. με μετρητα που εχω να περναω μεσα στην καρτα ..και αυτα που ψωνιζω σπανια ξεπερνανε τα 60 ε..

Δεν λεω οτι ειναι το καλυτερο ..αλλα απλα το αναφερω μηπως καποιος ενδιαφερετε να ακολουθησει και αυτην την μεθοδο

10 Ευρώ απόκτηση,4% χρέωση κάθε φορά που βάζεις χρήματα με voucher,1,5 ευρω μηνιαία χρέωση κάρτας.Το μονο καλό είναι οτι βάζεις τα χρήματα αμέσως.

Μια ματιά που έριξα στις χρεώσεις με εκαναν να φύγω τρέχοντας, αυτοί χρεώνουν τα πάντα σχεδον,1,5€ τον μήνα συνδρομή της κάρτας,1€ μεταφορά από κάρτα σε κάρτα,2,5€ ανάληψη από ΑΤΜ,0,50€ αλλαγή πιν, 0,50€ την απόρριψη από ΑΤΜ κ.α

https://www.moneysafecard.com/charges/

Μια ματιά που έριξα στις χρεώσεις με εκαναν να φύγω τρέχοντας, αυτοί χρεώνουν τα πάντα σχεδον,1,5€ τον μήνα συνδρομή της κάρτας,1€ μεταφορά από κάρτα σε κάρτα,2,5€ ανάληψη από ΑΤΜ,0,50€ αλλαγή πιν, 0,50€ την απόρριψη από ΑΤΜ κ.α

https://www.moneysafecard.com/charges/

μονο το μηνιαιο παγιο φτανει .. δεν συμφερει .

.Το μονο καλό είναι οτι βάζεις τα χρήματα αμέσως.

μονο γιαυτο το λογο το προτιμω..σε ολα τα αλλα που λετε εχετε δικιο..

ας εβρισκα ενα αλλο τροπο στο ιδιο στυλ ευχαριστως θα το ακολουθουσα

επισης το καλο ειναι οτι δεν φαινεται πουθενα σαν τραπεζικη συναλλαγη..και ετσι δεν υπαρχει και ελεγχος εδω εαν κερδισης λεφτα [παντα μιλαμε για λογικα ποσα]] πχ στο στοιχημα που παιζω μεσω ιντερνετ..

το Revolut φαινεται πολυ καλο αλλα παλι χρησιμοποιεις εμβασμα να την γεμισεις..

..αυτην την MONEYSAFE την χρησιμοποιω βεβαια και στο on line ΣΤΟΙΧΗΜΑ που παιζω..

.............Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις............:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

αν εννοας οτι ειμαστε οφφ τοπικ .. με τον τιτλο αυτο δεκτο.

.εξαλου δεν ηθελα να δωσω αλλη συνεχεια..

Έχει αλλάξει το look και τα links και για να φτάσεις στις παλιές καρτέλες χρειάζεται συνδυασμός είτε του γραναζιού (πάνω δεξιά) είτε του Wallet (πάνω μπάρα) με το Old account view (κάτω αριστερά)

καλησπερα.

βρε παιδια τι εγινε,ειχα να μπω αρκeτο καιρο στο ππ,και βλεπω αλλαγες στο interface :blink:

καλα δεν ηταν με την παλια οψη?

πρεπει δηλαδη να κανουμε τους συνδιασμους που περιγραφονται για να μπαινουμε με το παλιο?

Εχω και αλλη μια ερωτηση: αν προσθεσουμε και αλλη καρτα στο λογαριασμο μας,το ππ για τις αγορες θα βλεπει αυτη που εχουμε ως primary,η επιλογη γινεται αυτοματα?

καλησπερα.

βρε παιδια τι εγινε,ειχα να μπω αρκeτο καιρο στο ππ,και βλεπω αλλαγες στο interface :blink:

καλα δεν ηταν με την παλια οψη?

πρεπει δηλαδη να κανουμε τους συνδιασμους που περιγραφονται για να μπαινουμε με το παλιο?

Εχω και αλλη μια ερωτηση: αν προσθεσουμε και αλλη καρτα στο λογαριασμο μας,το ππ για τις αγορες θα βλεπει αυτη που εχουμε ως primary,η επιλογη γινεται αυτοματα?

Θα σου εχει προεπιλεγμενη την primary αλλα θα μπορεις να την αλλαξεις κατα τη διαδικασια πληρωμης

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Μια ερωτηση παιδες,πως μεταφερω τα χρηματα απο το balance στην καρτα ?να βαλω εναν αριθμο λογαριασμου iban και γινεται?χρεωστικη πειραιως εχω ποση προμηθεια κραταει η τραπεζα?εκανα μια αγορα απο aliexpress μεσω alipay στο οποιο εχω συνδεσει καρτα Revolut,απλα ηταν να μου επιστρεψει καποια χρηματα ο πωλητης 15 ευρω και μου τα επεστρεψε στο παυπαλ,ειδα οτι τα χρηματα μπηκαν στο balance,μπορω να τα στειλω και στην ρεβολουτ μηπως?
Poco x3