testatos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Αν στείλεις εμβασμα στην revolut πόσες μέρες κάνει να εμφανιστεί ή μεταφορά? 1-2 μέρες.Π.χ δεύτερα θα φύγει από την τράπεζα σου τρίτη βράδυ θα τα έχεις στην revolut. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ξερει κανεις, γιατι η Paypal εκανε τωρα αυτο το σκηνικο με το request money? Εννοω οτι για καποιους μηνες με τα cc στην Ελλαδα, βολευτηκαμε οταν δεν ειχαμε καμια αλλη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ξερει κανεις, γιατι η Paypal εκανε τωρα αυτο το σκηνικο με το request money? Εννοω οτι για καποιους μηνες με τα cc στην Ελλαδα, βολευτηκαμε οταν δεν ειχαμε καμια αλλη επιλογη. Τι το ψειρίζουμε τώρα τόσο το πράγμα; Τυπικά ίσχυε πάντα, άρα το έκανε από την αρχή στο request. Εγώ βέβαια π.χ. μια απόπειρα που έκανα πριν 4-5 μήνες και έκανα request σε φίλο, δεν μου τα δέσμευσε αλλά τα είδα διαθέσιμα άμεσα στο balance μου. Είναι πολύ παλιό το paypal account μου όμως, είναι και verified (με διαβατήρια, λογαριασμούς κλπ.), έχω κάνει και καταχωρήσεις για πώληση παλιότερα στο ebay και μου κράτησε fees για αυτό (άσχετα αν ποτέ δεν κατάφερα να πουλήσω κάτι). Ίσως παίζουν ρόλο όλα αυτά και ίσως αποτελούν κριτήρια για να μη με θεωρήσει αμέσως "νέο πωλητή". Ίσως έχει κι άλλα κριτήρια που δεν γνωρίζουμε για να κρίνει το ποιόν θα θεωρεί "επίφοβο" πωλητή και ποιόν όχι. Αφού δουλεύει το send money δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Κάντε send! Αν και κατά τη γνώμη μου, η πλέον συμφέρουσα λύση είναι η σύνδεση ξένων καρτών που τελικά έχουν και σημαντικά μικρότερες προμήθειες από το 3,5%+0,35€ του paypal για κάθε συναλλαγή send... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τι το ψειρίζουμε τώρα τόσο το πράγμα; Τυπικά ίσχυε πάντα, άρα το έκανε από την αρχή στο request. Εγώ βέβαια π.χ. μια απόπειρα που έκανα πριν 4-5 μήνες και έκανα request σε φίλο, δεν μου τα δέσμευσε αλλά τα είδα διαθέσιμα άμεσα στο balance μου. Είναι πολύ παλιό το paypal account μου όμως, είναι και verified (με διαβατήρια, λογαριασμούς κλπ.), έχω κάνει και καταχωρήσεις για πώληση παλιότερα στο ebay και μου κράτησε fees για αυτό (άσχετα αν ποτέ δεν κατάφερα να πουλήσω κάτι). Ίσως παίζουν ρόλο όλα αυτά και ίσως αποτελούν κριτήρια για να μη με θεωρήσει αμέσως "νέο πωλητή". Ίσως έχει κι άλλα κριτήρια που δεν γνωρίζουμε για να κρίνει το ποιόν θα θεωρεί "επίφοβο" πωλητή και ποιόν όχι. Αφού δουλεύει το send money δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Κάντε send! Αν και κατά τη γνώμη μου, η πλέον συμφέρουσα λύση είναι η σύνδεση ξένων καρτών που τελικά έχουν και σημαντικά μικρότερες προμήθειες από το 3,5%+0,35€ του paypal για κάθε συναλλαγή send... Ναι ρε φιλε, κανε send. Μονο που για να κανεις send πρεπει να εχεις 2 διαφορετικα pp accounts. Πως το λες τοσο απλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) Ναι ρε φιλε, κανε send. Μονο που για να κανεις send πρεπει να εχεις 2 διαφορετικα pp accounts. Πως το λες τοσο απλα... 3 λεπτά θέλει το άνοιγμα 2ου email account -αν δεν έχεις ήδη 2ο και 3ο και 4ο που είναι συνήθης κατάσταση- και άλλα 5 λεπτά θέλει το άνοιγμα 2ου pp account μαζί με τις επιβεβαιώσεις. Άπαξ μάλιστα. Η εναλλακτική που έχεις είναι να σου κλειδώσουν τα χρήματα που θα ζητήσεις και θα λάβεις για 21 ημέρες. Έτσι έχουν τα πράγματα. Διαλέγεις και παίρνεις. Δεν θέτω ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος από εδώ μέσα τους όρους. Ενημέρωση κάνω. Edited February 9, 2016 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 3 λεπτά θέλει το άνοιγμα 2ου email account -αν δεν έχεις ήδη 2ο και 3ο και 4ο που είναι συνήθης κατάσταση- και άλλα 5 λεπτά θέλει το άνοιγμα 2ου pp account μαζί με τις επιβεβαιώσεις. Άπαξ μάλιστα. Η εναλλακτική που έχεις είναι να σου κλειδώσουν τα χρήματα που θα ζητήσεις και θα λάβεις για 21 ημέρες. Έτσι έχουν τα πράγματα. Διαλέγεις και παίρνεις. Δεν θέτω ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος από εδώ μέσα τους όρους. Ενημέρωση κάνω. Φυσικα το 2ο pp account θα θελει να δηλωσω και 2ο τραπεζικο λογαριασμο, ή/και κάρτα, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Φυσικα το 2ο pp account θα θελει να δηλωσω και 2ο τραπεζικο λογαριασμο, ή/και κάρτα, σωστα; Όχι. Δεν θέλει. Και να σου ζητήσει όπως συνέβη σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις (εγώ αμφιβάλλω και είμαι σίγουρος ότι κάποιο λάθος έκανα όσοι τους ζήτησε-, δηλώνεις. Μια προπληρωμένη από το ebanking οποιασδήποτε τράπεζας, βγαίνει σε άλλα 3 λεπτά. Άπαξ και αυτή η διαδικασία. Εναλλακτικά συνεννοήσου με ένα φίλο/γείτονα να σου στέλνει και δώστου μετρητό ή balance κι εσύ. Δεν έχει νόημα να συνεχίσει περαιτέρω αυτή η συζήτηση. Είναι δοσμένες οι λύσεις από καιρό και αναγκαζόμαστε κάθε τόσο να τις επαναλαμβάνουμε. Take it or leave it είναι κάποια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Φυσικα το 2ο pp account θα θελει να δηλωσω και 2ο τραπεζικο λογαριασμο, ή/και κάρτα, σωστα; Κανένα paypal account δεν θέλει αναγκαστικά τραπεζικό λογαριασμό για να δέχετε χρήματα. Το ανοίγεις απλά για να στέλνεις τα χρήματα στο balance του, έπειτα θα τα στέλνεις πίσω στο 1ο σου account και τα έχεις άμεσα. Όταν είναι η μοναδική λύση ( εκτος του να βάλεις ξένες κάρτες βέβαια ) το 5λεπτο που θα χαλάσεις δεν πιστεύω είναι τόσο τραγικό για να κάνεις άμεσα μία αγορά που σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπερα εκανα δευτερο account με διαφορετικο mail καρτα(maestro εθνικης) και ολα καλα.Εγω θυμαμαι ομως οτι στον πρωτο λογαριασμο που ειχα ανοιξει πριν χρονια, για να περασω την prepaid της eurobank ,μου ειχε κρατησει 1.5 ευρω στην αρχη και περιμανα εναν κωδικο αν θυμαμαι καλα για να την ενεργοποιησω.Τωρα μου ζητησε καποιους κωδικους για να την ενταξω σε security program της εθνικης και αφου τους εβαλα μου εγραψε η καρτα σας ειναι καταχωρημενη και ετοιμη για αγορες απο το ιντερνετ.Στο παυπαλ παλι φαινεται η καρτα.Εχει αλλαξει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Κανένα paypal account δεν θέλει αναγκαστικά τραπεζικό λογαριασμό για να δέχετε χρήματα. Για να δέχεται χρήματα δεν χρειάζεται σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού (ή κάρτας), κάποιοι όμως έχουν αναφέρει σε προηγούμενα μηνύματα, ότι όταν αποπειράθηκαν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα του balance σε τέτοιο λογαριασμό pp χωρίς τίποτα συνδεδεμένο, δεν τους άφησε και τους ζήτησε να συνδέσουν τότε πριν προχωρήσει. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό απλά ας αναφερθεί και ας επιβεβαιωθεί. Εγώ αυτό που έχω κάνει, είναι να στείλω στο 2ο "εφεδρικό" pp account ένα ποσό και να το ξαναστείλω στη συνέχεια πίσω στο 1ο το κύριο. Προμήθεια έτσι κι αλλιώς κρατάει την 1η φορά μόνο. Από balance σε balance είναι άνευ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Για να δέχεται χρήματα δεν χρειάζεται σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού (ή κάρτας), κάποιοι όμως έχουν αναφέρει σε προηγούμενα μηνύματα, ότι όταν αποπειράθηκαν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα του balance σε τέτοιο λογαριασμό pp χωρίς τίποτα συνδεδεμένο, δεν τους άφησε και τους ζήτησε να συνδέσουν τότε πριν προχωρήσει. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό απλά ας αναφερθεί και ας επιβεβαιωθεί. Εγώ αυτό που έχω κάνει, είναι να στείλω στο 2ο "εφεδρικό" pp account ένα ποσό και να το ξαναστείλω στη συνέχεια πίσω στο 1ο το κύριο. Προμήθεια έτσι κι αλλιώς κρατάει την 1η φορά μόνο. Από balance σε balance είναι άνευ. Εαν ισχυεί δεν ξέρω αλλά εγώ καμιά 20αριά φορές βαριόμουν να τα έστειλα πίσω στο 1ο account αλλά μιά χαρά έχω κάνει τις αγορές και από το 2ο account που δεν είναι verified με κανέναν τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Εαν ισχυεί δεν ξέρω αλλά εγώ καμιά 20αριά φορές βαριόμουν να τα έστειλα πίσω στο 1ο account αλλά μιά χαρά έχω κάνει τις αγορές και από το 2ο account που δεν είναι verified με κανέναν τρόπο. Καλό θα ήταν να επιβεβαιωθεί για μεγαλύτερα ποσά αγορών από κάποιους που θα το δοκιμάσουν. Συνιστώ επίσης να αποφεύγετε ούτως ή άλλως τις μεγάλες κινήσεις προς balance λογαριασμού με ψεύτικα ή ελλιπή στοιχεία. Πριν από 4 χρόνια, είχα μια εφάπαξ μεγάλη πίστωση στο pp balance μου (2000€) από κέρδη σε καζίνο και μου μπλόκαραν το account ακαριαία ζητώντας verification (διαβατήρια-λογαριασμούς) για να το αποδεσμεύσουν. Είχα ευτυχώς ήδη από πριν σχεδόν 100% πλήρη στοιχεία με εξαίρεση το μικρό μου όνομα που είχα γραμμένο με σύντμηση, το οποίο μπόρεσα ευτυχώς με μια μικρή ταλαιπωρία, μερικές μέρες παραπάνω και κάποια email επιπλέον να αλλάξω ώστε να συμπίπτουν όλα τα στοιχεία απόλυτα με τα έγγραφα ταυτοποίησης. Το όριο κίνησης προς το balance ήταν τότε 1500€ αν θυμάμαι καλά. Πάνω από εκεί κλείδωναν λογαριασμούς και ζητούσαν στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μου επισημαίνεις πράγματα που γνωρίζω. Η φόρτιση του paypal balance όμως, -προφανώς- δεν ισοδυναμεί με αποστολή εμβάσματος στο εξωτερικό! Προφανώς το paypal είτε έχει λογαριασμό και στην Ελλάδα, οπότε "δέχεται" να πιστώσει το balance του κάθε πελάτη του ακόμα κι αν τα χρήματα αυτά δε μπορεί να τα πάει -άμεσα- στο Λουξεμβούργο που είναι η έδρα του ή κάτι παρόμοιο. Υπενθυμίζω ότι τα send/request money λειτουργούσαν από τις πρώτες μέρες της επιβολής των cc. Η δυνατότητα εμβασμάτων ως 500€/μήνα όμως άνοιξε πολύ αργότερα γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου. Πως θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό σύμφωνα με το σκεπτικό σου τότε τον Ιούλιο-Αϋγουστο όταν τα "τραπεζικά διαθέσιμα" για τους ιδιώτες και χωρίς ειδική έγκριση ήταν μηδέν; Άσε που δεν έχει αναφερθεί από κάποιον να τον "έκοψε" το paypal εφόσον προσπάθησε να στείλει στο balance άλλου λογαριασμού paypal ποσά >500€/μήνα. Αυτό που λες δεν έχει βάση. Προφανώς και είχε κάποια τρύπα το σύστημα και γι αυτο γινόταν. Άλλωστε γινόταν/γίνεται με μαϊμουδίστικο τρόπο. Ψεύτικο προφίλ/διευθύνσεις, 2ο e-mail, αληθινή κάρτα. Και η συναλλαγή περνούσε. Βέβαια, η PP μπορεί να έκανε τα στραβά μάτια, γιατί την συνέφερε τη στιγμή που χτυπά στα αυτιά για συνάλλαγμα. Και μιλάμε ότι αυτό γιγαντώθηκε με τα CC. Άσε που αν ίσχυε αυτό που λες (ότι και καλά μπορείς να φορτίζεις το balance της PP γιατί έχει "υποκατάστημα" στην Ελλάδα) πάλι θα έπρεπε να υπόκειται στα CC, άρα πάλι δεν θα μπορούσες να βγάλεις λεφτά έξω.. Εγώ προσωπικά αυτό τον καιρό τράβηξα τα μυρια όσα για να καμω μια αγορά 600€ από Αγγλία. Ο πωλητής μου έστειλε money request, αλλά δεν μπορούσα να πληρώσω με καμία κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αυτό που λες δεν έχει βάση. Προφανώς και είχε κάποια τρύπα το σύστημα και γι αυτο γινόταν. Άλλωστε γινόταν/γίνεται με μαϊμουδίστικο τρόπο. Ψεύτικο προφίλ/διευθύνσεις, 2ο e-mail, αληθινή κάρτα. Και η συναλλαγή περνούσε. Βέβαια, η PP μπορεί να έκανε τα στραβά μάτια, γιατί την συνέφερε τη στιγμή που χτυπά στα αυτιά για συνάλλαγμα. Και μιλάμε ότι αυτό γιγαντώθηκε με τα CC. Άσε που αν ίσχυε αυτό που λες (ότι και καλά μπορείς να φορτίζεις το balance της PP γιατί έχει "υποκατάστημα" στην Ελλάδα) πάλι θα έπρεπε να υπόκειται στα CC, άρα πάλι δεν θα μπορούσες να βγάλεις λεφτά έξω.. Εγώ προσωπικά αυτό τον καιρό τράβηξα τα μυρια όσα για να καμω μια αγορά 600€ από Αγγλία. Ο πωλητής μου έστειλε money request, αλλά δεν μπορούσα να πληρώσω με καμία κάρτα. Ο Γιάννης, στέλνει στο Γιώργο χρήματα. Δεν υπάρχει τίποτα το "μαϊμουδίστικο" σε αυτό. Παρέχεται ως υπηρεσία από το paypal. Μπορεί ο Γιώργος να δώσει στη συνέχεια τους κωδικούς του στο Γιάννη και να ψωνίσει ο Γιάννης ό,τι θέλει. Όσο οι κινήσεις παραμένουν κάτω από τα όρια που προβλέπονται και δεν απαιτείται ταυτοποίηση, ο Γιάννης μπορεί να υποδύεται τον Γιώργο χωρίς κανείς -ούτε η paypal- να μπορεί να το εντοπίσει. Στη δε 2η παράγραφό σου κάνεις λάθος. Πληρωμές γίνονται ελεύθερα προς εμπόρους/εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα. Κάτι αντίστοιχο έκαναν -τον πρώτο καιρό νομίζω μόνο- και οι ελάχιστες στοιχηματικές εταιρείες άλλωστε που έχουν άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα. Φόρτιζες το λογαριασμό σου με Ελληνική κάρτα και το "balance" σε αυτές μαζί με τα όποια τυχόν κέρδη μπορούσες να τα εκφορτίσεις σε κάρτα του εξωτερικού. Κάποια στιγμή το σταμάτησαν νομίζω γιατί δεν τις συνέφερε. Σε κάθε περίπτωση όπως είπα, δυνατότητα για έμβασμα 500€/μήνα/φυσικό πρόσωπο, δόθηκε με την Υπουργική Απόφαση στις 18/8/2015. Ενώ η μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών paypal ήταν δυνατή, επιτρεπτή και την χρησιμοποιούσαν οι Έλληνες χρήστες του από τις πρώτες κιόλας μέρες της επιβολής των cc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Κανένα paypal account δεν θέλει αναγκαστικά τραπεζικό λογαριασμό για να δέχετε χρήματα. Το ανοίγεις απλά για να στέλνεις τα χρήματα στο balance του, έπειτα θα τα στέλνεις πίσω στο 1ο σου account και τα έχεις άμεσα. Όταν είναι η μοναδική λύση ( εκτος του να βάλεις ξένες κάρτες βέβαια ) το 5λεπτο που θα χαλάσεις δεν πιστεύω είναι τόσο τραγικό για να κάνεις άμεσα μία αγορά που σε ενδιαφέρει. Για να δω αν το καταλαβα καλα αυτο που λες: Εννοεις, ανοιγω 2ο pp account - διχως τραπεζικο λογαριασμο ή καρτα συνδεδεμενη, σκέτο, as is - το χρησιμοποιω για να κανω request απο καποια καρτα - κατοπιν τα στελνω (με send), στο κυριο -1ο pp account μου. Σωστα τα λεω; Και γιατι δεν θα μου μπλοκαρει το pp τα χρηματα στο request, και στο 2ο pp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Δεν θα κάνεις request. Θα κάνεις Send money . Σε αυτή την περίπτωση δεν σε μπλοκάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αν μπορεί κάποιος, ας περιγράψει αναλυτικά τη διαδικασία του send money. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Δεν θα κάνεις request. Θα κάνεις Send money . Σε αυτή την περίπτωση δεν σε μπλοκάρει. Send money, απο το 2ο pp acount, στο 1ο, σωστα; Πως θα γεμισει χρημα ομως το balance του 2ου account? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 send money από όποιο paypal έχει συνδεδεμένη κάρτα . Από το 1 στο 2 ή από το 2 στο 1 δεν έχει καμία διαφορά διότι μετά μπορείς να μεταφέρεις δωρεάν τα χρήματα στο άλλο μέσω τις διαδικασίας send to friends and family. μόνο την πρώτη φορά θα πληρωθεί το 3,4% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 send money από όποιο paypal έχει συνδεδεμένη κάρτα . Από το 1 στο 2 ή από το 2 στο 1 δεν έχει καμία διαφορά διότι μετά μπορείς να μεταφέρεις δωρεάν τα χρήματα στο άλλο μέσω τις διαδικασίας send to friends and family. μόνο την πρώτη φορά θα πληρωθεί το 3,4% Ναι, αλλα εγω ψαχνω τροπο παρακαμψης των cc, για οταν επανελθουν (βλεπετε πως παει η χώρα...), χωρις να εχω παρει αποφαση να στραφω σε καρτα εξωτερικου. Αρα, ειτε με 1, ειτε με 2 pp accounts, το προβλημα δεν παραμενει; Αν μπορω να κανω top up οπως τωρα, το κανω ετσι κι αλλιως. Αν το request κολαει, κολαει ετσι κι αλλιως παντου. Και στο δια ταυτα, κανω 2ο pp account, και λεμε να στελνω το χρημα απο το ενα pp account στο αλλο. Το ερωτημα ομως δεν εξακολουθει να παραμενει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Το ενα απο τα δυο pp accounts, πως θα γεμιζει με χρημα; Το request money, σου εδινε ακριβως αυτο. Παρακαμψη ολων, γεμισμα με χρημα, αυτονομα. Με το send money, ok, θα κανω 2 pp account. Πως θα γεμιζω χρημα το pp account που θα κανει send money στο αλλο pp account? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ναι, αλλα εγω ψαχνω τροπο παρακαμψης των cc, για οταν επανελθουν (βλεπετε πως παει η χώρα...), χωρις να εχω παρει αποφαση να στραφω σε καρτα εξωτερικου. Αρα, ειτε με 1, ειτε με 2 pp accounts, το προβλημα δεν παραμενει; Αν μπορω να κανω top up οπως τωρα, το κανω ετσι κι αλλιως. Αν το request κολαει, κολαει ετσι κι αλλιως παντου. Και στο δια ταυτα, κανω 2ο pp account, και λεμε να στελνω το χρημα απο το ενα pp account στο αλλο. Το ερωτημα ομως δεν εξακολουθει να παραμενει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Το ενα απο τα δυο pp accounts, πως θα γεμιζει με χρημα; Το request money, σου εδινε ακριβως αυτο. Παρακαμψη ολων, γεμισμα με χρημα, αυτονομα. Με το send money, ok, θα κανω 2 pp account. Πως θα γεμιζω χρημα το pp account που θα κανει send money στο αλλο pp account? Όταν επανέλθουν; Πότε έπαψαν να υφίστανται; Το κάνεις περίπλοκο και δεν είναι... Χρειάζεσαι δύο λογαριασμούς PayPal. Αν δεν έχεις ήδη ( ένα δικό σου και έναν ενός φίλου π.χ.). Ανοίγεις έναν δεύτερο ( δεν συνδέεις κάρτα κ.τ.λ.) Κάνεις send money από τον λογαριασμό πού έχει λεφτά (το παλιό) στον άλλο. Πάνε στο balance και είσαι έτοιμος! Αν θέλεις να κάνεις αγορές από τον πρώτο λογαριασμό μπορείς να τα ξαναστείλεις πίσω χωρίς κόστος. Διαφορετικά χρησιμοποιείς τον δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Όταν επανέλθουν; Πότε έπαψαν να υφίστανται; Το κάνεις περίπλοκο και δεν είναι... Χρειάζεσαι δύο λογαριασμούς PayPal. Αν δεν έχεις ήδη ( ένα δικό σου και έναν ενός φίλου π.χ.). Ανοίγεις έναν δεύτερο ( δεν συνδέεις κάρτα κ.τ.λ.) Κάνεις send money από τον λογαριασμό πού έχει λεφτά (το παλιό) στον άλλο. Πάνε στο balance και είσαι έτοιμος! Αν θέλεις να κάνεις αγορές από τον πρώτο λογαριασμό μπορείς να τα ξαναστείλεις πίσω χωρίς κόστος. Διαφορετικά χρησιμοποιείς τον δεύτερο. Ολα αυτα τα εκανα πριν λιγο. Δημιουργια νεου λογαριασμου, αποστολη απο τον παλιο ( με προμηθεια) και ξανα αποστολη στον νεο. (Χωρις προμηθεια). Ολα αυτα ευκολα και με επιτυχια. Χρονος μονον 2 λεπτα ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Όταν επανέλθουν; Πότε έπαψαν να υφίστανται; Το κάνεις περίπλοκο και δεν είναι... Χρειάζεσαι δύο λογαριασμούς PayPal. Αν δεν έχεις ήδη ( ένα δικό σου και έναν ενός φίλου π.χ.). Ανοίγεις έναν δεύτερο ( δεν συνδέεις κάρτα κ.τ.λ.) Κάνεις send money από τον λογαριασμό πού έχει λεφτά (το παλιό) στον άλλο. Πάνε στο balance και είσαι έτοιμος! Αν θέλεις να κάνεις αγορές από τον πρώτο λογαριασμό μπορείς να τα ξαναστείλεις πίσω χωρίς κόστος. Διαφορετικά χρησιμοποιείς τον δεύτερο. οκ, κατανοητα τα οσα λες. Αλλα νομιζω οτι το προβλημα παραμενει. Πες οτι επανερχομαστε σε πληρη αποκλεισμο-cc-οπως μας συνεβη τον Ιουνιο 2015. Πως στην ευχη φορτωνεις το χρημα σε καποιον λογαριασμο pp? Αυτο δεν μου εξηγει κανείς. Γιατι οπως ειπα και πιο πανω, με το request money, δεν ειναι οτι ηταν καλο κολπο επειδη δεν χρειαζονταν 2ο pp account, ειναι οτι ετσι φορτωνες τον λογαριασμο pp. Εγω ρωταω και ξαναρωταω, και θελω εναλλακτικη που να δουλευει, με την σκεψη οτι δεν θα αργησει η μερα για την Ελλαδα που παλι θα εχουμε προβλημα με εμβασματα, τραπεζες κλπ. Κι εχω πει, οτι δεν θελω να μπλεξω με λυσεις 'παρε καρτα εξωτερικου'. Και σας λεω, με το request money, τα περναγες μια κι εξω τα χρηματα. Τωρα request money παπαλα. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε, ειμαι αρχοντας, κανω ενα top up και τελειωνω. Πες ομως οτι αυριο, τα ξανακοβουν ολα απο Ελλαντα. Πως στην ευχη θα φορτωνω το balance ενος pp account, με την ευκολια που ειχα με το request money? (πες εφτιαξα σε 2 λεπτα-2ο pp account-πως βοηθαει αυτο, αν δεν εχω τροπο γενικως να φορτωσω) Το προβλημα μου δεν ειναι τοσο η μεθοδος του pp, ή αν θα εχω 2o pp account, ή αν θα το λενε request ή send. Ειναι πως θα μπορω να φορτωνω το balance, οταν θα εχουμε συνθηκες ασφυξιας με cc, οπως τον Ιουνιο 2015. Με το request το εκανα. Με το send μπορω να το κανω???? Αυτονομα παντα, και διχως καρτα εξωτερικου. Πως γινεται; Edited February 10, 2016 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Mα τι σημαίνει το '' με το request money, τα περναγες μια κι εξω τα χρηματα. '' ; Ακριβώς το ίδιο με το request είναι το send money, απλά είναι για να στέλνεις χρήματα σε φίλους/οικογένεια κτλπ κι όχι για αγορές γι'αυτό και δεν στα δεσμεύει καθόλου. Το ίδιο μία κι έξω και γρήγορα τα στέλνεις. Τώρα αν θες να σου βρούμε μία εναλλακτική για το μέλλον χωρίς να ξέρουμε καν τι θα γίνει στο μέλλον, ε πιστεύω είσαι πολύ υπερβολικός στις απαιτήσεις σου. Προς το παρόν εκτός από την λύση της ξένης κάρτας, μόνο αυτή η εναλλακτική υπάρχει. Δεν χρειάζεσαι κάρτα εξωτερικού για το send, απλά κάρτα συνδεδεμένη ώστε να υπάρχουν χρήματα να στείλεις ( όπως ακριβώς χρειάζεσαι και στο request ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Μάλλον τρολαρει ο φίλος Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts