Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα!Έχω ήδη επιστρέψει ένα προιόν στον seller εδώ και 3 εβδομάδες και δεν έχω πάρει τα χρήματα πίσω!

Το ebay.co.uk μου είπε να τα στείλω πίσω και να βάλω το tn!Το έκανα,επικοινώνησα με τον πωλητή οποίος μου είπε εδώ και δύο εβδομάδες ότι όλα οκ και δεν θα περιμένει να του πάει το αντικείμενο αλλά θα μου κάνει refund άμεσα!

Πόσο διαρκεί αυτή η διαδικασία????Έχουν περάσει 2 εβδομάδες και χρήματα δεν έχουν επιστραφεί!

Ευχαριστώ πολύ!

Παιδια με την καινουρια εφαρμογή του paypal δεν μπορώ να βρώ απο που αλλαζω τη μετατροπή να την καθορίζει η τράπεζα και οχι το paypal.

Μπορει να βοηθήσει κάποιος?

Πριν το τελευταίο βήμα να κατοχυρωθεί η συναλλαγή, υπάρχει στην μέση περίπου της σελίδας κάτι που λέει "conversion...". Πατάς edit και αυτο που θες είναι η 2η επιλογή νομίζω. Μετά θα πρέπει να βλέπεις σαν χρέωση το νόμισμα που χρησιμοποιεί ο πωλητής.

μια ερωτηση ,εχει αλλαξει την σελιδα της η paypal ?

Ναι προσφατα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

μια ερωτηση ,εχει αλλαξει την σελιδα της η paypal ?

Έχει αλλάξει το look και τα links και για να φτάσεις στις παλιές καρτέλες χρειάζεται συνδυασμός είτε του γραναζιού (πάνω δεξιά) είτε του Wallet (πάνω μπάρα) με το Old account view (κάτω αριστερά)

Προσπαθώ ρε αλάνια να κάνω μια αγορά απο gearbest και μου ζητάει το paypal να δηλώσω το iban κτλ, το βάζω και δεν το δέχεται. Έχω να κάνω αγορές απο το καλοκαίρι και μάλλον έχω χάσει επεισόδια !?!

μπορεί κάποιος να βοηθήσει, τι πρέπει να κάνω ??

Ευχαριστώ....

Εάν εννοείς να συνδέσεις IBAN δηλαδή τραπεζικό λογαριααμό, ναι, έχει κλειδώσει τη δυνατότητα από το καλοκαίρι και την ξεκλειδώνει είτε με τηλεφώνημα είτε με μήνυμα στο οποίο γράφεις τον ΙΒΑΝ

Αλλά για ποιο λόγο σου ζητάει αυτή τη σύνδεση; Τι ακριβώς πας να κάνεις;

Εάν εννοείς να συνδέσεις IBAN δηλαδή τραπεζικό λογαριααμό, ναι, έχει κλειδώσει τη δυνατότητα από το καλοκαίρι και την ξεκλειδώνει είτε με τηλεφώνημα είτε με μήνυμα στο οποίο γράφεις τον ΙΒΑΝ

Αλλά για ποιο λόγο σου ζητάει αυτή τη σύνδεση; Τι ακριβώς πας να κάνεις;

Για να πληρώσω, με πετάει στο paypal για login κτλ, εκεί μου ζήτησε να δηλώσω μια πιστωτική κάρτα, την έβαλα και θεωρητικά τη δέχτηκε. στη συνέχεια ζητάει bank account και iban, το βάζω και δεν.......

Να τους το στείλω μέσω email????

Σε κάθε post δίνεις και περισσότερα στοιχεία.

Δηλαδή, σύνδεσες μια πιστωτική κάρτα στο paypal.

Την έκανες confirmed και Verified στην συνέχεια ή απλά μπήκες στο gearbest για να ψωνίσεις;

Edited by makap

Σε κάθε post δίνεις και περισσότερα στοιχεία.

Δηλαδή, σύνδεσες μια πιστωτική κάρτα στο paypal.

Thn έκανες confirmed και Verified στην συνέχεια ή απλά μπήκες στο gearbest για να ψωνίσεις;

Γράφω τα πιο σημάντικα, για να μη σας φορτώνω με περιττά στοιχεία. Απο το gearbest με πέταξε στο paypal και ζήτησε κάρτα και bank account. Την κάρτα τη δέχτηκε, ενώ το iban για τον τραπεζικό λογ. δεν το δέχεται.!!

Υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει αγορά μέσω paypal??

ΥΓ: Είχα να χρησιμοποιήσω το paypal πριν τα capital controls, μέχρι τότε έκανα αγορές κανονικά και προσπαθώντας σήμερα πάλι, μου ζήταει κάρτα και τραπεζικό λογ. ενώ ήταν δηλωμένα μέχρι πριν τα capital controls....

Τώρα, επανέλαβες όσα είχες γράψει στα προηγούμενα χωρίς να απαντήσεις στην ερώτηση που έκανα.

Τώρα, επανέλαβες όσα είχες γράψει στα προηγούμενα χωρίς να απαντήσεις στην ερώτηση που έκανα.

Για να σου λέω τη δέχτηκε, σημαίνει οτι έγινε confirmed και verified.

Δεν ήταν και δεν είναι στις προθέσεις μου να αντιδικήσω μαζί σου γιατί ξεκίνησα να βοηθήσω και αυτό προσπαθώ.

Θα σου θυμίσω τι έγραψες ακριβώς

Για να πληρώσω, με πετάει στο paypal για login κτλ, εκεί μου ζήτησε να δηλώσω μια πιστωτική κάρτα, την έβαλα και θεωρητικά τη δέχτηκε. στη συνέχεια ζητάει bank account και iban, το βάζω και δεν.......

Να τους το στείλω μέσω email????

Όπως γνωρίζουμε όσοι χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του paypal, για να ενεργοποιηθεί μια κάρτα που συνδέουμε πρέπει να την κάνουμε Confirmed και στη συνέχεια Verified με τη γνωστή διαδικασία της χρέωσης/πίστωσης του ποσού της επαλήθευσης.

Για να σου ζητάει να συνδέσεις μια κάρτα, σημαίνει ότι δεν είχες άλλη συνδεδεμένη (πιστωτική ή χρεωστική) και, αν είχες, αυτή φαίνεται ότι είχε απενεργοποιηθεί ή, εν πάση περιπτώσει, δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την αγορά σου. Ακόμη, δεν ζητάει ειδικά πιστωτική, όπως λες, αλλά πιστωτική ή χρεωστική. Και, τέλος, δεν ζητάει να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό, δηλαδή ΙΒΑΝ, τον οποίο χρειάζεσαι είτε για να στέλνεις έμβασμα για φόρτωμα του balance ή για μεταφέρεις ποσά από το balance στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Μετά από τα παραπάνω, συμπεραίνεται ότι κάπου γίνεται κάποιο λάθος σε όλη τη διαδικασία.

Δεν ήταν και δεν είναι στις προθέσεις μου να αντιδικήσω μαζί σου γιατί ξεκίνησα να βοηθήσω και αυτό προσπαθώ.

Θα σου θυμίσω τι έγραψες ακριβώς

Όπως γνωρίζουμε όσοι χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του paypal, για να ενεργοποιηθεί μια κάρτα που συνδέουμε πρέπει να την κάνουμε Confirmed και στη συνέχεια Verified με τη γνωστή διαδικασία της χρέωσης/πίστωσης του ποσού της επαλήθευσης.

Για να σου ζητάει να συνδέσεις μια κάρτα, σημαίνει ότι δεν είχες άλλη συνδεδεμένη (πιστωτική ή χρεωστική) και, αν είχες, αυτή φαίνεται ότι είχε απενεργοποιηθεί ή, εν πάση περιπτώσει, δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την αγορά σου. Ακόμη, δεν ζητάει ειδικά πιστωτική, όπως λες, αλλά πιστωτική ή χρεωστική. Και, τέλος, δεν ζητάει να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό, δηλαδή ΙΒΑΝ, τον οποίο χρειάζεσαι είτε για να στέλνεις έμβασμα για φόρτωμα του balance ή για μεταφέρεις ποσά από το balance στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Μετά από τα παραπάνω, συμπεραίνεται ότι κάπου γίνεται κάποιο λάθος σε όλη τη διαδικασία.

Την ξέρω τη διαδικασία με τη χρέωση κάποιου ποσού, αλλά δε μου ζητάει κάτι τέτοιο, η κάρτα φαίνεται δηλωμένη κανονικά, το γιατί δε μου πιστώσανε κάποιο ποσό δεν το ξέρω.

Το gearbest για κάποιο λόγο δε δέχεται τη συναλλαγή και με πετάει στο paypal στη διαδικασία του iban που γράφω.......;)

ΥΓ: Λεφτά υπάρχουν στην κάρτα, με την ίδια κάρτα έκανα αγορές και στο παρελθόν μέσω paypal

Μην ξεχνάτε όμως πως όταν η αγορά ΔΕΝ περάσει με την Α κάρτα, τότε σε πετάει για να προσθέσεις καινούρια κάρτα για την συναλλαγή.

Φίλε μου προφανώς δεν κανεις κάτι λάθος. Απλά πλεον οι αγορές είτε με χρεωστική, είτε με πιστωτική ΔΕΝ περνάνε εύκολα. Μπορεί ναι, μπορεί όχι.

Καλήμερα εδώ κ λίγες μέρες με την βοήθεια ενός συμφοριτη έχω κάνει κάποιες αγορές με το φόρτωμα του balance σε δεύτερο λογαριασμό.Έχει τρεις μέρες όμως που προσπαθώ να στείλω κ τρώω συνέχεια άκυρο γνωρίζει κανείς γιατί το κάνει αυτο ενώ έχω κανονικά χρήματα στην κάρτα του πρώτου λογαριασμου

IPhone 15 Pro 

Εάν εννοείς με τη μέθοδο Request, έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό ότι το paypal μπλοκάρει αυτή τη διαδικασία.

Εάν εννοείς με τη μέθοδο Request, έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό ότι το paypal μπλοκάρει αυτή τη διαδικασία.

οχι με send money

IPhone 15 Pro 

Μόλις το δοκίμασα. Στέλνει κανονικά. Με κάρτα προπληρωμενη από εθνική τράπεζα.
kountouraN

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε κάρτα από όλες τις τράπεζες θα έχουν την ίδια τύχη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε κάρτα από όλες τις τράπεζες θα έχουν την ίδια τύχη.

Πως γίνεται πριν λίγες μέρες να μετέφερα κανονικά κ τώρα οχι??prepaid πειραιως εχω

IPhone 15 Pro 

Πως γίνεται πριν λίγες μέρες να μετέφερα κανονικά κ τώρα οχι??prepaid πειραιως εχω

Για κάνε μια ερώτηση στην τράπεζα, γιατί σήμερα στο σούπερ μάρκετ δεν δούλευαν οι κάρτες της Πειραιώς. Μπορεί να είναι άσχετο αλλά και σχετικό

No root->No problem

Για κάνε μια ερώτηση στην τράπεζα, γιατί σήμερα στο σούπερ μάρκετ δεν δούλευαν οι κάρτες της Πειραιώς. Μπορεί να είναι άσχετο αλλά και σχετικό

Οκ ευχαριστώ θα ρωτησω

IPhone 15 Pro 

Πήρα τηλ. στην τράπεζα κ μου λένε οτι η κάρτα είναι για χρήση για οποιοδήποτε ποσό..άρα έχει θέμα το Paypal....γιατί να κολαει ενώ πριν λίγες μέρες έκανα κανονικά send money στο δεύτερο λογαριασμό

IPhone 15 Pro 

Μια ερωτηση ρε παιδια! Μπορω να μεταφερω λεφτα απο το Balance Paypal που ειναι σε GBP στον τραπεζικο μου λογαριασμο Alpha αλλα χωρις να γινει η μετατροπη απο το paypal? H ισοτιμια Paypal μου βγαινει 1,265....Τι συμφερει? Μπορει να γινει η μεταφορα σε GBP και να κανει την μετατροπη η τραπεζα γιατι οταν ξεκιναω την διαδικασια πριν την ολοκληρωση της μου βγαζει αυτοματα την ισοτιμια GPB σε €. Ειναι το πρωτο withdraw απο Paypal που κανω και δεν ξερω τι με συμφερει.

Και δευτερο...αγορες απο Amazon ειναι προτιμοτερο να πληρωνουμε σε GBP και οχι σε €? Και στο σημειο που μας ρωταει τι νομισμα ειναι η καρτα μας επιλεγουμε κανονικα οτι ειναι σε €?