mples Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το PayPal θα πάρει την "προμήθεια" του, όποιο τρόπο και να διαλέξεις (πληρωμή με άλλο νόμισμα ή μετατροπή balance) μήπως μετατοτροπη balance συμφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 μήπως μετατοτροπη balance συμφέρει Κοίτα, είτε πληρώσεις με ευρώ και τα μετατρέψει το PayPal σε δολάρια είτε μετατρέψεις "με το χέρι" το balance απο ευρώ σε δολάρια πριν πληρώσεις, η μετατροπή θα γίνει με την ίδια ισοτιμία. Δεν κερδίζεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_m Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Έκανα αγορά την Παρασκευή... είχα φορτώσει λεφτά στο balance με προμήθεια paypal 0,35 ευρώ + 3.535% του ποσού. όταν πήγα να κάνω την αγορά σε δολάρια μου έδωσε την μετατροπή του paypal που όντως ήταν κλέψιμο περίπου 5% επάνω!!! (συνολικά +8.535% από την τιμή που νομίζεται ότι θα αγοράσετε!) Την έκανα την αγορά!, Θα μπορούσα να το αποφύγω αυτό το +5% φορτώνοντας δολάρια στο balance απευθείας από την τράπεζα ή λόγω Capiatal C. θα μου ακύρωνε η τράπεζα την συναλλαγή; άρα η διαδικασία είναι μονόδρομος; ενημέρωση: τα λεφτά που μεταφέρονται στο balance του paypal δεν είναι άμεσα διαθέσιμα για αγορές (παρόλο που φαίνονται ότι προστέθηκαν στο balance). Ο τραπεζικός λογαριασμός ενημερώνεται την επόμενη εργάσιμη λίγο μετά της 12:00 το μεσημέρι (σύστημα Διας). Στο ενδιάμασο διάστημα φαίνεται ότι τα λεφτά έφυγαν από τον λογαριασμό, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε λογιστικά. Edited December 1, 2015 by chris_m προσθήκη κειμένου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλημέρα σε όλους, έκανα μια αγορά στις 18/11 από τον Γερμανικό ebay από πωλητή με αξιοπιστία 99,1%. Κατά την αγορά μου έδινε για το προϊόν εstimated delivery Nov 21, 2015 - Nov 25, 2015, όμως έως και σήμερα δεν έχω παραλάβει ακόμα, τί μου προτείνετε να κάνω ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Έκανα αγορά την Παρασκευή... είχα φορτώσει λεφτά στο balance με προμήθεια paypal 0,35 ευρώ + 3.535% του ποσού. όταν πήγα να κάνω την αγορά σε δολάρια μου έδωσε την μετατροπή του paypal που όντως ήταν κλέψιμο περίπου 5% επάνω!!! (συνολικά +8.535% από την τιμή που νομίζεται ότι θα αγοράσετε!) Την έκανα την αγορά!, Θα μπορούσα να το αποφύγω αυτό το +5% φορτώνοντας δολάρια στο balance απευθείας από την τράπεζα ή λόγω Capiatal C. θα μου ακύρωνε η τράπεζα την συναλλαγή; άρα η διαδικασία είναι μονόδρομος; ενημέρωση: τα λεφτά που μεταφέρονται στο balance του paypal δεν είναι άμεσα διαθέσιμα για αγορές (παρόλο που φαίνονται ότι προστέθηκαν στο balance). Ο τραπεζικός λογαριασμός ενημερώνεται την επόμενη εργάσιμη λίγο μετά της 12:00 το μεσημέρι (σύστημα Διας). Στο ενδιάμασο διάστημα φαίνεται ότι τα λεφτά έφυγαν από τον λογαριασμό, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε λογιστικά. Δεν ισχύει αυτό κατά την εμπειρία μου. - χρηματα που έφτασαν στο Paypal είτε μέσω εμβάσματος (σε λιγότερο από 24 ώρες απο΄την εντολή) είτε μέσω "Send Money" ήταν άμεσα διαθέσιμα προς αξιοποίηση. Έχω διαβάσει για κολλήματα και καθυστερήσεις με τη τεχνική του "request money", αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω. Edited December 1, 2015 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλημέρα σε όλους, έκανα μια αγορά στις 18/11 από τον Γερμανικό ebay από πωλητή με αξιοπιστία 99,1%. Κατά την αγορά μου έδινε για το προϊόν εstimated delivery Nov 21, 2015 - Nov 25, 2015, όμως έως και σήμερα δεν έχω παραλάβει ακόμα, τί μου προτείνετε να κάνω ; Η ημερομηνία που δίνει o πωλητής είναι Estimated δηλαδή κατ' εκτίμηση. Τώρα λόγω Χριστουγέννων υπάρχει σχετικά μεγαλύτερη κίνηση στα ταχυδρομεία οπότε δεν είναι απίθανο που καθυστέρησε. Κάνε υπομονή και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έχει έρθει μετά επικοινώνησε με τον πωλητή και πες του ότι δεν έχεις παραλάβει και συνεννοήσου μαζί του για οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Η ημερομηνία που δίνει o πωλητής είναι Estimated δηλαδή κατ' εκτίμηση. Τώρα λόγω Χριστουγέννων υπάρχει σχετικά μεγαλύτερη κίνηση στα ταχυδρομεία οπότε δεν είναι απίθανο που καθυστέρησε. Κάνε υπομονή και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έχει έρθει μετά επικοινώνησε με τον πωλητή και πες του ότι δεν έχεις παραλάβει και συνεννοήσου μαζί του για οτιδήποτε. Ναι το γνωρίζω ότι είναι κατά προσέγγιση η ημερομηνία, όπως επίσης έχω διαβάσει για τις μεγάλες καθυστερήσεις για αγορές από Αγγλία και Γερμανία, απλά επειδή το ποσό δεν είναι αμελητέο και επειδή δεν μου έδωσε tracking number ψάχνομαι . Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή . Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Κοίτα, είτε πληρώσεις με ευρώ και τα μετατρέψει το PayPal σε δολάρια είτε μετατρέψεις "με το χέρι" το balance απο ευρώ σε δολάρια πριν πληρώσεις, η μετατροπή θα γίνει με την ίδια ισοτιμία. Δεν κερδίζεις κάτι. α οκ αρα συμφέρει με καρτα και μετατροπη η τραπεζα ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- α οκ αρα συμφέρει με καρτα και μετατροπη η τραπεζα και κατι ακομα πως μπορω να επιλεξω μια πληρωμη να γινει απο την καρτα μου και οχι απο το balance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Θα μπορούσα να το αποφύγω αυτό το +5% φορτώνοντας δολάρια στο balance απευθείας από την τράπεζα ή λόγω Capiatal C. θα μου ακύρωνε η τράπεζα την συναλλαγή; άρα η διαδικασία είναι μονόδρομος; Αν "φορτώνεις" με request money, γίνεται να ζητήσεις πληρωμή σε δολάρια και να μπουν στο balance δολάρια. Το είχα κάνει την εποχή των "σκληρών" CC, τον Αύγουστο. Καλημέρα σε όλους, έκανα μια αγορά στις 18/11 από τον Γερμανικό ebay από πωλητή με αξιοπιστία 99,1%. Κατά την αγορά μου έδινε για το προϊόν εstimated delivery Nov 21, 2015 - Nov 25, 2015, όμως έως και σήμερα δεν έχω παραλάβει ακόμα, τί μου προτείνετε να κάνω ; Μια εβδομάδα απο Γερμανία; Καλό ανέκδοτο σου είπε :) Όσες φορές πήρα απο εκεί, οι 10 εργάσιμες ήταν στανταράκι. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και κατι ακομα πως μπορω να επιλεξω μια πληρωμη να γινει απο την καρτα μου και οχι απο το balance Στο PayPal checkout έχει ένα link "Change" ή κάτι τέτοιο δίπλα στον τρόπο πληρωμής. Απο εκεί επιλέγεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_m Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 α οκ αρα συμφέρει με καρτα και μετατροπη η τραπεζα ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για ποιά κάρτα λες ενόψει Capital C. , η μόνη λύση είναι με paypal και δευτερο e-mail(νομίζω). Για να μην σου κάνει την μετατροπή το paypal πριν τα Capitol C. επέλεγες την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα. Ξέρει κανείς αν μπορείς να ζητήσεις να σου στείλει η τράπεζα στο balance του paypal δολάρια; Αν ναι τότε την μετατροπή θα την έχει κάνει η τράπεζα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_m Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 α οκ αρα συμφέρει με καρτα και μετατροπη η τραπεζα και κατι ακομα πως μπορω να επιλεξω μια πληρωμη να γινει απο την καρτα μου και οχι απο το balance για ποιά κάρτα λες ενόψει Capital C. , η μόνη λύση είναι με paypal και δευτερο e-mail(νομίζω). Για να μην σου κάνει την μετατροπή το paypal πριν τα Capitol C. επέλεγες την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα. Ξέρει κανείς αν μπορείς να ζητήσεις να σου στείλει η τράπεζα στο balance του paypal δολάρια; Αν ναι τότε την μετατροπή θα την έχει κάνει η τράπεζα.! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν "φορτώνεις" με request money, γίνεται να ζητήσεις πληρωμή σε δολάρια και να μπουν στο balance δολάρια. Το είχα κάνει την εποχή των "σκληρών" CC, τον Αύγουστο. Ευχαριστώ, δεν είχα δει την απάντησή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Μια εβδομάδα απο Γερμανία; Καλό ανέκδοτο σου είπε :) Όσες φορές πήρα απο εκεί, οι 10 εργάσιμες ήταν στανταράκι. Είμαστε ήδη στις 8 εργάσιμες.....για να δούμε...:mad: Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Αν "φορτώνεις" με request money, γίνεται να ζητήσεις πληρωμή σε δολάρια και να μπουν στο balance δολάρια. Το είχα κάνει την εποχή των "σκληρών" CC, τον Αύγουστο. Μια εβδομάδα απο Γερμανία; Καλό ανέκδοτο σου είπε :) Όσες φορές πήρα απο εκεί, οι 10 εργάσιμες ήταν στανταράκι. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο PayPal checkout έχει ένα link "Change" ή κάτι τέτοιο δίπλα στον τρόπο πληρωμής. Απο εκεί επιλέγεις ναι το ειδα αλλα σαν επιλογη εχει μονο το balance και εχω καρτα ενεργη Edited December 1, 2015 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Μπορείς να επιλέξεις μόνο αν η αγορά είναι σε διαφορετικό νόμισμα απ' αυτό του balance. Αλλιώς τραβάει πάντα πρώτα από το balance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Πριν 5 λεπτά έγινε δεκτή πληρωμή (4,80€) στο banggood για αγορά toner αναγόμωσης εκτυπωτή με συνδεδεμένη WEBUY Πειραιώς στο PAYPAL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 παιδια SOS εκανα 2 φορες προσπαθεια να αγορασω απο gearbest μεσω paypal αλλα και τις δυο φορες μου εβγαλε DENIED.........υπαρχει περιπτωση να μου εχει φαει τα λεφτα το gearbest?αν ναι πως γινετε να τα παρω πισω????γιατι εχθες πηγα να κανω αγορα απο Ελλαδα και μου εβγαλε παλι το ιδιο.........μπορειτε να μου πειτε τι να κανω???:!::!::!::!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Μπορείς να επιλέξεις μόνο αν η αγορά είναι σε διαφορετικό νόμισμα απ' αυτό του balance. Αλλιώς τραβάει πάντα πρώτα από το balance. και αν εχω 10 ευρω στο balance και η αγορα που θελω να κανω ειναι πχ 50 εερω τι γινεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 και αν εχω 10 ευρω στο balance και η αγορα που θελω να κανω ειναι πχ 50 εερω τι γινεται ? Τα τραβάει από την κάρτα τα υπόλοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 παιδια SOS εκανα 2 φορες προσπαθεια να αγορασω απο gearbest μεσω paypal αλλα και τις δυο φορες μου εβγαλε DENIED.........υπαρχει περιπτωση να μου εχει φαει τα λεφτα το gearbest?αν ναι πως γινετε να τα παρω πισω????γιατι εχθες πηγα να κανω αγορα απο Ελλαδα και μου εβγαλε παλι το ιδιο.........μπορειτε να μου πειτε τι να κανω???:!::!::!::!::!::!: παιδια δεν ξερει κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 παιδια δεν ξερει κανεις??? Δεν σου έχει φάει τίποτα δεν έγινε αποδοχή της πληρωμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 παιδια SOS εκανα 2 φορες προσπαθεια να αγορασω απο gearbest μεσω paypal αλλα και τις δυο φορες μου εβγαλε DENIED.........υπαρχει περιπτωση να μου εχει φαει τα λεφτα το gearbest?αν ναι πως γινετε να τα παρω πισω????γιατι εχθες πηγα να κανω αγορα απο Ελλαδα και μου εβγαλε παλι το ιδιο.........μπορειτε να μου πειτε τι να κανω???:!::!::!::!::!::!: Να κάνεις υπομονή. Η συναλλαγή κόπηκε από την τράπεζα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τα τραβάει από την κάρτα τα υπόλοιπα ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Να κάνεις υπομονή. Η συναλλαγή κόπηκε από την τράπεζα . μετα απο payment denied δεσμευονται τα χρηματα της προσπαθειας για αγορα για καποιο διαστημα απο την τραπεζα δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Όταν γίνει Denied , σημαίνει ότι η τράπεζα αρνήθηκε την συναλλαγή , και άρα καμμία χρέωση δεν έχει γίνει , Εν πάσει περιπτώση , κοιτάς πίσω από την κάρτα σου. Εκεί υπάρχει πάντα το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών . Μπορείς να τους ρωτήσεις για κάθε διευκρίνηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Όταν γίνει Denied , σημαίνει ότι η τράπεζα αρνήθηκε την συναλλαγή , και άρα καμμία χρέωση δεν έχει γίνει , Εν πάσει περιπτώση , κοιτάς πίσω από την κάρτα σου. Εκεί υπάρχει πάντα το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών . Μπορείς να τους ρωτήσεις για κάθε διευκρίνηση . αποστολη στοιχειων στο pp , ταυτοτητα και bank statement για να μου καταχωρησουν iban λογαριασμου ωστε να μπορω να κανω topup, 2 μερες τωρα καμια απαντηση, αναλογη εμπειρια κανεις? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts