Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την εντύπωση πως έχω διαβάσει ότι μπορεί να υπάρχει θέμα αν φαίνεσαι ξαφνικά σαν πωλητής

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί με το customer service του sportsshoes δεν βγάζω άκρη. Λοιπόν πληρωμή της παραγγελίας μέσω paypal αλλά το υπόλοιπο της κάρτας (πρώην prepaid της Κυπρου που ανήκει τώρα στην Πειραιώς) ήταν τελικά χαμηλό, δεν επαρκούσε με αποτέλεσμα η αγορά να φαίνεται pending στο paypal. Xθες το εν λόγω κατάστημα μου έστειλε αυτό :

Thank you for your recent order with Sportsshoes.com
Unfortunately when we have gone to take payment this has come up with a error , So we have not been able to take this. We do understand the problems you are having in Greece at the moment, but if you want to replace the order please send me your order number and I will look into this for you. Alternatively if you pay €59.06 through Paypal to ebay@sportsshoes.com first thing in the morning and send myself the transaction ID I will process this for you as it seems that payments seem to go through in the morning okay I hope this helps and if you need any further assistance please contact myself.

Αφού τους απάντησα ότι θα το κοιτάξω κι ότι μάλλον το πρόβλημα είναι το διαθέσημο ποσό στην κάρτα, πήγα σήμερα στην τράπεζα, τσέκαρα την κίνηση της κάρτας (δεν έχω άλλο τρόπο προς το παρόν καθώς το i-cardonline δεν υπάρχει πια), και την φόρτισα. Ενημέρωσα το κατάστημα για τις κινήσεις μου και ρώτησα τι πρέπει να γίνει τώρα. Μου απάντησαν σχεδόν copy-paste το αρχικό τους μέιλ:

You can either replace the order and send me the new order number or
Alternatively if you pay €59.06 through Paypal to ebay@sportsshoes.com first thing in the morning and send myself the transaction ID I will process this for you as it seems that payments seem to go through in the morning okay I hope this helps and if you need any further assistance please contact myself.

Έχω την εντύπωση ότι αυτό που ζητάει δεν είναι η σωστή διαδικασία αλλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη. Ευχαριστώ.

Εγω βλέπω ότι σου προτείνει την σωστή διαδικασία , δηλαδή να κάνεις νέα παραγγελία ή εναλλακτικά να πληρώσεις με send money

Και στις δυο περιπτώσεις καλύπτεται από το PayPal

Εγω βλέπω ότι σου προτείνει την σωστή διαδικασία , δηλαδή να κάνεις νέα παραγγελία ή εναλλακτικά να πληρώσεις με send money

Και στις δυο περιπτώσεις καλύπτεται από το PayPal

Διαβάζοντας εδώ μέσα θεώρησα ότι τώρα που υπάρχει διαθέσιμο το ποσό μπορεί να τα τραβήξει από το PayPal δίχως κάποια ενέργεια από εμένα. Οπότε τώρα που θέλω να διατηρήσω την παραγγελία απλά πάω στο send money και πληρώνω χωρίς να υπάρχει φόβος διπλοπληρωμής. Σωστά κατάλαβα;

Δεν μπορεί να τα τραβήξει .

Μόνο εσύ μπορείς να πληρώσεις

παιδια εχω συνδεσει τον λογαριασμο μου με την καρτα τωρα για να αγορασω πρεπει μπουν τα λαφτα εκει που γραφει PayPal balance ή δεν χρειαζεται???γιατι προσπθω να αγορασω κινητο και μου λεει οτι αρνηται

και αν ναι πως γινετε

Edited by vasilis77_st

Σήμερα έκανα αγορά μέσω paypal , αντί να τραβήξει πρώτα το υπόλοιπο που υπήρχε στο balance και τα υπόλοιπα απο την πιστωτική, πήρε όλα τα λεφτά απο την πιστωτική, μπορώ να κάνω κάτι;

Δεν μπορείς.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

μπορώ να τα μεταφέρω στην κάρτα μου;

Δεν μπορεις .

Μπορεις να τα κατεβάσεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό .

Να λάβεις υπ όψιν τα έσοδα εισερχομένου εμβάσματος στην τράπεζα σου .

Άλλη λύση να τα δώσεις σε κάποιον γνωστό σου ώστε να μην εχει πρόβλημα με τα CC.

Μπορεις να τα κατεβάσεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό .

Να λάβεις υπ όψιν τα έσοδα εισερχομένου εμβάσματος στην τράπεζα σου .

Άλλη λύση να τα δώσεις σε κάποιον γνωστό σου ώστε να μην εχει πρόβλημα με τα CC.

γνωρίζει κανείς έξοδα για έμβασμα;

Υπάρχει κάποια λύση για να πάρω αυτά τα χρήματα;

mia προταση ..... φιαξε δευτερο λογαριασμο χωρισ να συνδεσεισ καρτα και στειλτα εκει

παλι στο balance θα είναι αλλα δεν θα υπαρχει καρτα να σου τραβηξει σε αγορα

Εισερχόμενα εμβάσματα σε ευρώ από άλλη Τράπεζα εσωτερικού ή χώρα Ευρ. Ένωσης:

1.1. Σε πίστωση λογαριασμού καταθέσεων του δικαιούχου:

1.1.1 ποσού έως €15 Χωρίς προμήθεια

1.1.2 ποσού από €15,01 έως €50.000 €4

1.1.3 ποσού από €50.000,01 και άνω από Τράπεζα εσωτερικού €9

1.1.4 ποσού από €50.000,01 και άνω από χώρα της Ευρ. Ένωσης €30

Εισερχόμενα εμβάσματα σε πίστωση λογαριασμού «ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΨΕΩΣ»:

1.1. Σε ευρώ από Τράπεζα εσωτερικού:

1.1.1. - σε «Εθνικό Όψεως» Ιδιωτών με πάγιο

- σε «Εθνικό Όψεως» Νομικών Προσώπων με πάγιο Χωρίς προμήθεια

1.1.2. σε «Εθνικό Όψεως» Ιδιωτών απλό με Μ.Η.Υ.≥ €3.000

-σε «Εθνικό Όψεως» Νομικών Προσώπων απλό με Μ.Η.Υ. ≥ €10.000 Χωρίς προμήθεια

https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF%20%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CF%8E%CE%BD%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD%5B2%5D/%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82%20%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/web_portal_elliniko_timologio_loipwn_ergasiwn.pdf

Edited by Vasileios

παιδια εχω συνδεσει τον λογαριασμο μου με την καρτα τωρα για να αγορασω πρεπει μπουν τα λαφτα εκει που γραφει PayPal balance ή δεν χρειαζεται???γιατι προσπθω να αγορασω κινητο και μου λεει οτι αρνητε

και αν ναι πως γινετε

Από PayPal σε λογαριασμό Πειραιώς πάντως δεν έχει προμήθεια.

Αν και η συζήτηση αυτή εκφέυγει του PAypal και είναι για το "Πιστωτικές κάρτες -τράπεζες " να σημειώσω ότι όλοι οι λογαριασμοί της Πειραιώς έχουν έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος με μόνη εξαίρεση τον λογαριασμό Direct.

παιδια εχω συνδεσει τον λογαριασμο μου με την καρτα τωρα για να αγορασω πρεπει μπουν τα λαφτα εκει που γραφει PayPal balance ή δεν χρειαζεται???γιατι προσπθω να αγορασω κινητο και μου λεει οτι αρνητε

και αν ναι πως γινετε

Όχι δεν χρειάζεται , αλλά η συναλλαγή θα ελεγχθεί λόγω Capital Control και μπορεί να μην εγκριθεί.

Edited by Vasileios

Winbank έχω και δεν μου κρατάει προμήθεια σε εισερχόμενο εμβασμα. Δεν ήξερα ότι στους άλλους λογαριασμούς Πειραιώς έχει προμήθεια.

Παιδιά,τόσο καιρό χρησιμοποιώ στο paypal μια χρεωστική visa της alpha

Σήμερα που πήγα να κάνω μια αγορά μου λέει ότι δεν έχω κάποια συνδεδεμένη,πάω να βάλω πάλι την ίδια και μου λέει το παρακάτω..

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

Aυτό συμβαίνει λόγο capital και δεν μπορώ να την συνδέσω ξανά; επίσης γνωρίζει κανείς για πιο λόγο αφου την είχα κανονικά τόσο καιρό ενεργή γιατί δεν υπάρχει πλέον στο account μου?