Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν διαγραψεις το παλιο paypal account, και κανεις καινουριο, αλλα φυσικα με το ιδιο ονομα αλλα πχ με αλλη χωρα,

μπορεις να δηλωσεις το ιδιο email που ειχες και στο παλιο account?

Μηπως αυτο εδω ειναι η λυση στα προβληματα μας;

http://www.moneysafecard.com/

Λειτουργει ως προπληρωμενη mastercard.

Απλα δεν ειμαι σιγουρος αν την φορτιζεις απο το περιπτερο, και αν οντως δεν υπαρχει καποιο προβλημα.

Στις επιλογες φορτωσης, εδω

http://www.moneysafecard.com/el/suxnes-erwthseis.html

λεει φορτωση:

'Μέσω των συμμετεχόντων Uload εμπόρων.'

Αγορα απο...περιπτερο, και δηλωση στο paypal?

Τις προμηθειες που εχει τις ειδες? Ειναι απλα τραγικες

[sIGPIC][/sIGPIC]

έκανα ανανέωση 5€ με PayPal στην wind και πέρασε. (πριν λίγες μέρες δεν γινόταν) Για αγορά από Κίνα μου βγάζει να κάνω confirm την κάρτα που είναι άσχετο..

Μόλις έκανα ανανέωση με paypal στη VODAFONE χωρίς να έχω υπόλοιπο στο λογαριασμό του paypal, τράβηξε χρήματα από τη χρεωστική μου κάρτα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

έκανα ανανέωση 5€ με PayPal στην wind και πέρασε. (πριν λίγες μέρες δεν γινόταν) Για αγορά από Κίνα μου βγάζει να κάνω confirm την κάρτα που είναι άσχετο..

Νομίζω κάνεις λάθος εγώ έκανα την πρώτη εβδομάδα των cc και περνούσε έκανα και την προηγούμενη Πέμπτη και πάλι όλα Οκ..... Μάλλον επειδή η συναλλαγή είναι εντός Ελλάδας.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συνοψίζοντας σε όλα όσα αναφερθηκαν..... Τελευταία ο μόνος ίσως τρόπος είναι να πάει κάποιος σε ξενη χώρα να ανοίξει λογαριασμό να πάρει χρεωστική και λογαριασμό ebanking και μετά να κάνει φόρτωση από το λογαριασμό το το balance στο PayPal με εμβάσμα η και απευθείας από το γκισέ της ξένης Τράπεζας..... Σωστό? Η φυσικά να κάνει αγορά απευθείας με την χρεωστική.... Χωρίς PayPal. Κάποιος άλλος τρόπος χωρίς την φυσική παρουσία στην ξένη τράπεζα υπάρχει?

Αν διαγραψεις το παλιο paypal account, και κανεις καινουριο, αλλα φυσικα με το ιδιο ονομα αλλα πχ με αλλη χωρα,

μπορεις να δηλωσεις το ιδιο email που ειχες και στο παλιο account?

Δεν διέγραψα το ελληνικό.

Έβαλα ίδιο όνομα και στα 2 accounts και φυσικά διαφορετικό email.

Νομίζω κάνεις λάθος εγώ έκανα την πρώτη εβδομάδα των cc και περνούσε έκανα και την προηγούμενη Πέμπτη και πάλι όλα Οκ..... Μάλλον επειδή η συναλλαγή είναι εντός Ελλάδας.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συνοψίζοντας σε όλα όσα αναφερθηκαν..... Τελευταία ο μόνος ίσως τρόπος είναι να πάει κάποιος σε ξενη χώρα να ανοίξει λογαριασμό να πάρει χρεωστική και λογαριασμό ebanking και μετά να κάνει φόρτωση από το λογαριασμό το το balance στο PayPal με εμβάσμα η και απευθείας από το γκισέ της ξένης Τράπεζας..... Σωστό? Η φυσικά να κάνει αγορά απευθείας με την χρεωστική.... Χωρίς PayPal. Κάποιος άλλος τρόπος χωρίς την φυσική παρουσία στην ξένη τράπεζα υπάρχει?

Βασικά χρειάζεσαι μόνο κάποιον να σου στέλνει χρήματα από εξωτερικό.

Βγάζεις μια νέα ψηφιακή πιστωτική για να μπορεί να συνεργαστεί με PayPal και την φορτώνεις μέσω των χρημάτων που σου στέλνουν από εξωτερικό.

Αν έχεις κάποιον έξω, δεν χρειάζεται να πας εσύ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ είδα οτι μπορώ να φορτώσω μέσω winbank και την prepaid της πρώην τράπεζας κυπρου και την prepaid mastercard της Πειραιώς...Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι....

Εγώ είδα οτι μπορώ να φορτώσω μέσω winbank και την prepaid της πρώην τράπεζας κυπρου και την prepaid mastercard της Πειραιώς...Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι....

Να φορτωσεις μπορεις.

Να αγορασεις απο εξωτερικο δεν μπορεις.

Καλη σκεψη.

Πειραιως της Βουλγαριας!!!

Αν ξερει καποιος αν μπορεις να φορτωσεις χρημα απο ΑΤΜ της Πειραιως στην Ελλαδα, στον 'βουλγαρικο' λογαριασμο τη Πειραιως, με την αντιστοιχη χρεωστικη που θα σου δωσουν στην Βουλγαρια, ας πει!!!

Αν δε, παιζει και μεσω ελληνικου ebanking, θα ειναι καταπληκτικο!

Η λογική λέει ότι δεν παίζει. Παρόλο που είναι Τράπεζα Πειραιώς, θεωρείται έμβασμα στο εξωτερικό... Η λογική όμως στη χώρα του παραλόγου δεν πολυπαίζει :p:p

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τις προμηθειες που εχει τις ειδες? Ειναι απλα τραγικες

Όλων των prepaid οι προμήθειες είναι τραγικές νομίζω ρε μαν

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Εννοείς να φορτώσεις το υπόλοιπό σου στο PayPal; Γιατί τότε έχει λυθεί το πρόβλημα!

Δεν διέγραψα το ελληνικό.

Έβαλα ίδιο όνομα και στα 2 accounts και φυσικά διαφορετικό email.

Βασικά χρειάζεσαι μόνο κάποιον να σου στέλνει χρήματα από εξωτερικό.

Βγάζεις μια νέα ψηφιακή πιστωτική για να μπορεί να συνεργαστεί με PayPal και την φορτώνεις μέσω των χρημάτων που σου στέλνουν από εξωτερικό.

Αν έχεις κάποιον έξω, δεν χρειάζεται να πας εσύ.

Ενοεις μάλλον να σου φορτώσει στο balance του PayPal όταν λες να σου στέλνουν χρήματα από το εξωτερικό. Το θέμα είναι πως θα του τα στείλεις εσύ τα χρήματα σε αυτον αφού δεν μπορούμε να κάνουμε εξαγωγή σε λογαριασμό στο εξωτερικό. Τι σημαινει "βγάζεις μια νέα ψηφιακή πιστωτική"αφού θα ειναι κα πάλι ελληνική. Δεν θα κάνεις κάτι.... Με αυτήν.

Το άλλο μπορεί κάποιος να σου ανοίξει λογαριασμό στο όνομα σου στο εξωτερικό? Δεν το ξέρω αυτό αν ναι χρεωστική και ebanking θα έχεις?

Edited by gtok34

Ενοεις μάλλον να σου φορτώσει στο balance του PayPal όταν λες να σου στέλνουν χρήματα από το εξωτερικό. Το θέμα είναι πως θα του τα στείλεις εσύ τα χρήματα σε αυτον αφού δεν μπορούμε να κάνουμε εξαγωγή σε λογαριασμό στο εξωτερικό. Τι σημαινει "βγάζεις μια νέα ψηφιακή πιστωτική"αφού θα ειναι κα πάλι ελληνική. Δεν θα κάνεις κάτι.... Με αυτήν.

Το άλλο μπορεί κάποιος να σου ανοίξει λογαριασμό στο όνομα σου στο εξωτερικό? Δεν το ξέρω αυτό αν ναι χρεωστική και ebanking θα έχεις?

Γιατί μπερδεύεσαι τόσο;

Βρίσκεις κάποιον στο εξωτερικό που έχει λογαριασμό και στην Ελλάδα. Του δίνεις 50€ εσύ στον ελληνικό λογαριασμό του και αυτός βάζει το ίδιο ποσό στην ψηφιακή κάρτα σου.

Όσο για την ψηφιακή κάρτα, υπάρχει η PAPAYA που διάβασα ότι μπορεί να αποκτηθεί και από Έλληνες.

Δεν ξέρω όμως αν θα έχει τους ίδιους περιορισμούς με τις φυσικές κάρτες των κανονικών καταστημάτων.

Amazon Fire stick 4k max

Ερώτηξη...

Στο Paypal εχω πιστωτικη Visa Eurobank και εβαλα σημερα κανονικα χρονο ομιλιας στην Vodafone.

Πήγα να κάνω και δεύτερη ανανέωση, αλλά ηθελα να τα βάλω σε πιστωτική της Πειραιως. Πήγα Add Cards να την προσθέσω στο paypal, εβαλα στοιχεία... αλλα μου την απορρίπτει θεωρώντας πως καποιο στοιχείο είναι λαθος οπως πχ η διεύθυνση... που δεν είναι. Αλλωστε την κάρτα την ειχα και παλιοτερα στο paypal.

Τις εχει μπλοκαρισμένες η Πειραιως ακόμα? Εχετε καμιά ιδέα?

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Γιατί μπερδεύεσαι τόσο;

Βρίσκεις κάποιον στο εξωτερικό που έχει λογαριασμό και στην Ελλάδα. Του δίνεις 50€ εσύ στον ελληνικό λογαριασμό του και αυτός βάζει το ίδιο ποσό στην ψηφιακή κάρτα σου.

Όσο για την ψηφιακή κάρτα, υπάρχει η PAPAYA που διάβασα ότι μπορεί να αποκτηθεί και από Έλληνες.

Δεν ξέρω όμως αν θα έχει τους ίδιους περιορισμούς με τις φυσικές κάρτες των κανονικών καταστημάτων.

Ναι κάποιος φιλος εδώ είπε ότι όταν κάνεις add για νέα κάρτα στο λογαριασμό σου στο PayPal, δεν σου δίνει επιλογή να αλλάξεις την χώρα όποτε πάλι Ελλάδα θα επιλέξεις. είναι μια από τα ίδια και με αυτήν τη κάρτα. Πρέπει η κάρτα να είναι εξωτερικού για να κάνεις συναλλαγή με το PayPal. Κάθε κάρτα Ελληνική απορρίπτεται.... Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό βέβαια η papaya πως θα δηλωθεί ως ξένης χώρας?

Το έχει κάνει κανείς με την papaya? Να μας πει αν δούλεψε? Και τι χρεώσεις έχει? Γιατί στο site βγάζει error στην σελίδα των χρεώσεων

Edited by gtok34

Παιδια υπαρχει και η moneysafe mastercard που την φορτωνεις με καρτες της ιδιας εταριας και της πουλάνε σε ολα τα καταστηματα σαν της paysafe ενα πραγμα.Λιγο τσιμπιμενες η χρεωσεις αλλα αν θες αγορές αξιζει.

Δεν έχουν σταματήσει να πωλούνται λόγω capital control; Προτιμότερη η neteller κατά την γνώμη μου.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δεν έχουν σταματήσει να πωλούνται λόγω capital control; Προτιμότερη η neteller κατά την γνώμη μου.

Οχι πωλούνται κανονικά.Εγώ την ανέφερα γιατί μπορείς να την φορτώσεις με κάρτες που αγοράσεις από το περίπτερο ;)

Πρέπει να δούμε το θέμα με τις χρεώσεις γιατί είναι λίγο τσουχτερές οι τιμές.... Ποια κάρτα συμφέρει περισσοτερο? Πάντως η papaya είδα ότι έχει 10 ευρώ χρέωση για κάθε φόρτιση. Ακριβά σχετικά συμφέρει μόνο για μεγάλα ποσά.

Οχι πωλούνται κανονικά.Εγώ την ανέφερα γιατί μπορείς να την φορτώσεις με κάρτες που αγοράσεις από το περίπτερο ;)

Σημαντική πληροφορία

Η πώληση κωδικών PIN της paysafecard αναστέλλεται άμεσα μέχρι νεωτέρας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ.

https://www.paysafecard.com/el-gr/

Την papaya πως την φορτωνεις με χρηματα?

Πρέπει να δούμε το θέμα με τις χρεώσεις γιατί είναι λίγο τσουχτερές οι τιμές.... Ποια κάρτα συμφέρει περισσοτερο? Πάντως η papaya είδα ότι έχει 10 ευρώ χρέωση για κάθε φόρτιση. Ακριβά σχετικά συμφέρει μόνο για μεγάλα ποσά.

Δεν ισχύει αυτό που λες.

Η μεταφορά χρημάτων (φόρτιση) της ψηφιακής κάρτας είναι δωρεάν.

Δυστυχώς όμως χρειάζεσαι λογαριασμό από εξωτερικό για να της βάλεις χρήματα.

Amazon Fire stick 4k max