neo24gr Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 παιδια μια ερωτηση. επειδη σκοπευω να κλερισω τον λογαριασμο μου στην τραπεζα και οποτε δεν θα μπορω να χρησιμοποιω και την καρτα που ειχα δηλωμενη στο paypal για αγορες,τι γινεται σε αυτην την περιπτωση εαν καποιος μου στειλει χρηματα? επειδη ειχα γραψει και το ιβαν της τραπεζας για να ερχονται κατευθειαν στον αριθμο λογαριασμου οι οποιες καταθεσεις paypal,τωρα τι θα γινει οταν το ακυρωσω? θα κρατουνται στο paypal balance? η θα επιστρεφονται σε αυτον που μου τα εστειλε- κατάθεσε? γιατι δεν γνωριζω ποτε θα βρω ακρη εκει που παω για να βγαλω καρτα και να την περασω στο paypal. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 http://snag.gy/7Acx4.jpg Επίσημο είναι. Αυτό που σου λέει είναι ότι, αν κάνεις καποια αγορά με paypal μέσα στο 2015 και χρειαστεί (στα πλαίσια ενός dispute, προφανώς) να επιστρέψεις το προϊόν στον πωλητή, το paypal θα σου καλύψει το ταχυδρομικά πoυ θα δώσεις, το κόστος επιστροφής. Για να ενεργοποιηθεί, πατάς το activate κλπ. Διάβασε και τους όρους να δεις τι παίζει, το είχαν κάνει και τους τελευταίους μήνες του 2014 κι από θυμάμαι εκείνο ίσχυε για μέχρι και 3 αγορές>επιστροφές, δεν ξέρω αν και τώρα εχουν τέτοια όρια. Και γενικά να ξέρεις, μέιλ από τράπεζες, paypal κλπ, το πρώτο και κύριο πράγμα από το οποίο καταλαβαίνεις ότι είναι επίσημα είναι το γεγονός ότι σου απευθύνονται με το πραγματικό ονοματεπώνυμο σου. Tα spam ως προσφώνηση γράφουν γενικούρες, dear sir, dear client κλπ, όχι το ονοματεπώνυμο σου (αφού δεν σε ξέρουν και είναι μούφα, λογικό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_m Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία! Ως ''νέος'' σε αγορές μέσω paypal έχω να ρωτήσω το εξής: Εκανα αγορά στις 28/11 και μέχρι σήμερα 09/01/15 δεν έχω παραλάβει ακόμα (με Singapore Post), σύνολο ημερών 43 :yawn: Παρόλα αυτά το δέμα μου είναι Ελλάδα στο αεροδρόμιο 2015-01-08 08:02 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 2015-01-04 14:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange 2014-12-02 15:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 2014-12-02 15:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Επειδή δεν πρόκειτε να παραλάβω ως την Κυριακή που είναι και 45η μέρα, τί κάνω; Ανοίγω dispute στο paypal : resolution center--->item dispute----->i'm opening this dispute because: i hanen't received my item και στο μήνυμα προς τον seller αναφέρω ότι θέλω άλλες 4-5 μέρες για να παραλάβω και να δω ότι όλα είναι καλά; Τότε τα λεφτά δεσμεύονται και επιστρέφονται σε εμένα; Οπότε μετά τα ξαναστέλνω, αν ναι πώς (αγορά από to2c); ή το paypal περιμένει μέχρι να γίνει ''escalate to a claim'' για να κάνει τη δέσμευση; Αν τελικά μου δώσουν τις 4-5 μέρες ,μετά κλείνω το dispute και με τα λεφτά δεν κάνω τίποτα, τα παίρνει ο seller κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία! Ως ''νέος'' σε αγορές μέσω paypal έχω να ρωτήσω το εξής: Εκανα αγορά στις 28/11 και μέχρι σήμερα 09/01/15 δεν έχω παραλάβει ακόμα (με Singapore Post), σύνολο ημερών 43 :yawn: Παρόλα αυτά το δέμα μου είναι Ελλάδα στο αεροδρόμιο 2015-01-08 08:02 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 2015-01-04 14:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange 2014-12-02 15:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 2014-12-02 15:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Επειδή δεν πρόκειτε να παραλάβω ως την Κυριακή που είναι και 45η μέρα, τί κάνω; Ανοίγω dispute στο paypal : resolution center--->item dispute----->i'm opening this dispute because: i hanen't received my item και στο μήνυμα προς τον seller αναφέρω ότι θέλω άλλες 4-5 μέρες για να παραλάβω και να δω ότι όλα είναι καλά; Τότε τα λεφτά δεσμεύονται και επιστρέφονται σε εμένα; Οπότε μετά τα ξαναστέλνω, αν ναι πώς (αγορά από to2c); ή το paypal περιμένει μέχρι να γίνει ''escalate to a claim'' για να κάνει τη δέσμευση; Αν τελικά μου δώσουν τις 4-5 μέρες ,μετά κλείνω το dispute και με τα λεφτά δεν κάνω τίποτα, τα παίρνει ο seller κανονικά;Μαλλον πρεπει να περιμενεις λιγακι εγω εκανα παραγγελια 30-10 και το παρελαβα πριν 3 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καλύτερα να ανοίξεις dispute, διότι αν το παραλάβεις και έχει κάποιο πρόβλημα μένεις με την τύχη του καταστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 chris_m Ανοίξε dispute στο paypal : και στο μήνυμα προς τον seller γραψε ότι εφτασε το δεμα στη χωρα αλλα δεν εχει ερθει στην περιοχη σου και δεν εχεις παραλαβει ακομα. Γραψε οτι οταν παραλαβεις και δεις οτι ειναι ολα καλ και δουλευει καλα θα ακυρωσεις το dispute. Εσυ το dispute θα το ακυρωσεις την τελευταια μερα που σου δινει προθεσμια το paypal, μην το ακυρωσεις τι στιγμη που θα παραλαβεις. Με τα χρηματα σε αυτη την περιπτωση μην σε απασχολει Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_m Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καλύτερα να ανοίξεις dispute, διότι αν το παραλάβεις και έχει κάποιο πρόβλημα μένεις με την τύχη του καταστήματος. chris_m Ανοίξε dispute στο paypal : και στο μήνυμα προς τον seller γραψε ότι εφτασε το δεμα στη χωρα αλλα δεν εχει ερθει στην περιοχη σου και δεν εχεις παραλαβει ακομα. Γραψε οτι οταν παραλαβεις και δεις οτι ειναι ολα καλ και δουλευει καλα θα ακυρωσεις το dispute. Εσυ το dispute θα το ακυρωσεις την τελευταια μερα που σου δινει προθεσμια το paypal, μην το ακυρωσεις τι στιγμη που θα παραλαβεις. Με τα χρηματα σε αυτη την περιπτωση μην σε απασχολει Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας Θα κάνω dispute.:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Mου έχει μείνει απορία, pontokeras τι έγινε τελικά με την υπόθεσή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία! Ως ''νέος'' σε αγορές μέσω paypal έχω να ρωτήσω το εξής: Εκανα αγορά στις 28/11 και μέχρι σήμερα 09/01/15 δεν έχω παραλάβει ακόμα (με Singapore Post), σύνολο ημερών 43 :yawn: Παρόλα αυτά το δέμα μου είναι Ελλάδα στο αεροδρόμιο 2015-01-08 08:02 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 2015-01-04 14:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange 2014-12-02 15:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 2014-12-02 15:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Επειδή δεν πρόκειτε να παραλάβω ως την Κυριακή που είναι και 45η μέρα, τί κάνω; Ανοίγω dispute στο paypal : resolution center--->item dispute----->i'm opening this dispute because: i hanen't received my item και στο μήνυμα προς τον seller αναφέρω ότι θέλω άλλες 4-5 μέρες για να παραλάβω και να δω ότι όλα είναι καλά; Τότε τα λεφτά δεσμεύονται και επιστρέφονται σε εμένα; Οπότε μετά τα ξαναστέλνω, αν ναι πώς (αγορά από to2c); ή το paypal περιμένει μέχρι να γίνει ''escalate to a claim'' για να κάνει τη δέσμευση; Αν τελικά μου δώσουν τις 4-5 μέρες ,μετά κλείνω το dispute και με τα λεφτά δεν κάνω τίποτα, τα παίρνει ο seller κανονικά; --------------> Παντα 1-2 ημερες πριν τις 45 , εφοσον δεν εχουμε παραλαβει , ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ DISPUTE . Δεν πα να ειναι και στο ταχυδρομειο της γειτονιας μας ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ DISPUTE . Δεν χρειαζετε καμμια να γραψεις δικαιολογια απο την στιγμη που το Tracking δειχνει οτι δεν εχεις παραλαβει . Ο λογος απλος . Μπορει το "δεμα" να εχει μεσα μονο ενα Screen protector (mionbuy) μπορει να ερθει D.O.A μπορει μπορει μπορει .... Το οτι ανοιγεις dispute σου δινει valer ( περιθωριο ) 20 ημερων μεχρι να παραλαβεις και να διαπιστωσεις οτι ολα ειναι ΟΚ . Εαν ειναι ολα ΟΚ απλα το κλεινεις . http://i.imgur.com/Bwf49eO.png Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Καλησπερα σε ολοι την παρεα!Εχω ενα προβλημα με το καταραμενο paypal!!εχω ξεχασει και τον κωδικο μου και της απαντισης στης ερωτισεις ασφαλειας....Δεν εχω περασει καμια καρτα ουτε κανεναν λογαριασμο τραπεζας.Εχθες ελαβα μια πληρωμη στον λογαριασμο μου στο paypal αλλα τωρα ετσι που τα εκανα δεν μπορω ουτε να μπω αλλα ουτε να στειλω την πληρωμη στου αδελφου μου paypal λογαριασμο.Εστειλα και στο support(απαντισα στο αυτοπιιμενο μαιλ γιατι οπως παντα δεν απαντανε με την πρωτη φορα).Εχω ελπιδες να παρω πισω τον λογαριασμο και τα χρηματα η να αρχιζω να τα κλαιω?Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 το paypal ακομη καλυπτει 45 μερες ή εχει αυξηθει η διαρκεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, επειδή κοντεύω 40 μέρες χωρίς να έχω παραλάβει, να ανοίξω dispute ή όχι; με έχουν στείλει και οι ίδιοι μήνυμα να με ξανα στείλουν τα πράγματα ή refund.απλά ρωτάω επειδή ήταν οι γιορτές να περιμένω λίγο ακόμη Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 αν θες ανοιξε για να εχεις καλυψη, ενω μπορεις να περιμενεις παραλληλα λιγες μερες ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, επειδή κοντεύω 40 μέρες χωρίς να έχω παραλάβει, να ανοίξω dispute ή όχι; με έχουν στείλει και οι ίδιοι μήνυμα να με ξανα στείλουν τα πράγματα ή refund.απλά ρωτάω επειδή ήταν οι γιορτές να περιμένω λίγο ακόμη -------------------------> Παντα 1-2 ημερες πριν τις 45 , εφοσον δεν εχουμε παραλαβει , ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ DISPUTE . Δεν πα να ειναι και στο ταχυδρομειο της γειτονιας μας ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ DISPUTE . Δεν χρειαζετε καμμια να γραψεις δικαιολογια απο την στιγμη που το Tracking δειχνει οτι δεν εχεις παραλαβει . Ο λογος απλος . Μπορει το "δεμα" να εχει μεσα μονο ενα Screen protector (mionbuy) μπορει να ερθει D.O.A μπορει μπορει μπορει .... Το οτι ανοιγεις dispute σου δινει valer ( περιθωριο ) 20 ημερων μεχρι να παραλαβεις και να διαπιστωσεις οτι ολα ειναι ΟΚ . Εαν ειναι ολα ΟΚ απλα το κλεινεις . http://i.imgur.com/Bwf49eO.png Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos5 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Καλησπερα σας εφιστω την προσοχη σας οτι ειμαι νεος εδω και συγχωρηστεμε εχω διαβασει σχεδον ολες τις απαντησεις σας οι οποιες εναι αναλυτικοτατες αλλα εχω κανει dispute λογω μην παραδοσης του πραγματος που παρηγγειλα θα ηθελα να παραθεσω το mail που μου εστειλε το paypal να μου πει καποιος τι αλλο πρεπει να κανω γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα ευχαριστω εκ των προτερω Hello χχχχχχχχ Your dispute for the payment you sent to p j lester t/a allsorts will automatically close on 1/12/2015. We will assume that the dispute is resolved and will automatically close it unless you log in to the Resolution Center and escalate it to a PayPal claim before 1/12/2015. By escalating to a claim, you would be asking PayPal to review the case and decide the outcome. Keep in mind that a closed dispute cannot be reopened or escalated to a PayPal claim. Thank you, PayPal Edited January 10, 2015 by manos5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Καλησπερα σας εφιστω την προσοχη σας οτι ειμαι νεος εδω και συγχωρηστεμε εχω διαβασει σχεδον ολες τις απαντησεις σας οι οποιες εναι αναλυτικοτατες αλλα εχω κανει dispute λογω μην παραδοσης του πραγματος που παρηγγειλα θα ηθελα να παραθεσω το mail που μου εστειλε το paypal να μου πει καποιος τι αλλο πρεπει να κανω γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα ευχαριστω εκ των προτερω Hello χχχχχχχχ Your dispute for the payment you sent to p j lester t/a allsorts will automatically close on 1/12/2015. We will assume that the dispute is resolved and will automatically close it unless you log in to the Resolution Center and escalate it to a PayPal claim before 1/12/2015. By escalating to a claim, you would be asking PayPal to review the case and decide the outcome. Keep in mind that a closed dispute cannot be reopened or escalated to a PayPal claim. Thank you, PayPal Αφού έχεις ανοίξει dispute θα πας στο Resolution center-->view open cases-->θα βρεις το dispute και θα κάνεις escalate to claim για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Αλλιώς το Paypal θα κλείσει την υπόθεση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos5 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Αφού έχεις ανοίξει dispute θα πας στο Resolution center-->view open cases-->θα βρεις το dispute και θα κάνεις escalate to claim για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Αλλιώς το Paypal θα κλείσει την υπόθεση. ευχαριστω πολλη μου λεει αυτα i already tried to reach a resolution with the seller prior to opening this dispute i do not believe we will be able to reach an amicable resolution i have evidence indicating that the seller may be fraudulent μαλλον το πρωτο επιλεγω σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) καλησπερα παιδια ειμαι απο τισ 8 το βραδυ μεχρι τωρα που σασ γραφω μεσα στο ανχοσ και το στρεσ,θα σασ πω το λογο απλα αν μπορειτε να μου πειτε αν αυτο το εχει παθει καποιοσ και αν γνωριζει.....σασ δινω και το LINK.. http://www.ebay.com/itm/361180972303?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ΕΒΑΛΑ τα λεφτα στη τραπεζα εκανα τισ ενεργειεσ αγορασ και το paypal για αγνωστο λογο ειπε οτι δεν μπορει να γινει η αγορα.οκ λεω την κανω αυριο.πηγαινωντασ στη propaid βλεπω οτι τα λεφτα ειχαν εξαφανιστει!παω στο paypal στο ιστορικο και δεν υπαρχει η συναλαγη.το μονο που εχω σαν αποδειξη ειναι η συναλαγη στην εθνικη που λεει ....10/1/2015 533**********313 PAYPAL *LUPISORCAST Χ - 310,00 εχω τρελαθει που μπορει να ειναι τα λεφτα μου.ο πωλητησ μου λεει οτι το paypal του ειναι μπλοκαρισμενο.τι να κανω?ευχαριστω και συγνωμη αν ειμαι of topic! Edited January 11, 2015 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλησπερα σε ολοι την παρεα!Εχω ενα προβλημα με το καταραμενο paypal!!εχω ξεχασει και τον κωδικο μου και της απαντισης στης ερωτισεις ασφαλειας....Δεν εχω περασει καμια καρτα ουτε κανεναν λογαριασμο τραπεζας.Εχθες ελαβα μια πληρωμη στον λογαριασμο μου στο paypal αλλα τωρα ετσι που τα εκανα δεν μπορω ουτε να μπω αλλα ουτε να στειλω την πληρωμη στου αδελφου μου paypal λογαριασμο.Εστειλα και στο support(απαντισα στο αυτοπιιμενο μαιλ γιατι οπως παντα δεν απαντανε με την πρωτη φορα).Εχω ελπιδες να παρω πισω τον λογαριασμο και τα χρηματα η να αρχιζω να τα κλαιω?Ευχαριστω! Δεν χρειάζεσαι ερωτήσεις ασφαλείας Απλά ζητάς το password στο e-mail σου. Επίσης μπορείς να ζητήσεις από τον άνθρωπο που σου έστειλε χρήματα , να ακυρώσει την συναλλαγή και να τα στείλει στον αδελφό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) καλησπερα παιδια ειμαι απο τισ 8 το βραδυ μεχρι τωρα που σασ γραφω μεσα στο ανχοσ και το στρεσ,θα σασ πω το λογο απλα αν μπορειτε να μου πειτε αν αυτο το εχει παθει καποιοσ και αν γνωριζει.....σασ δινω και το LINK.. http://www.ebay.com/itm/361180972303?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ΕΒΑΛΑ τα λεφτα στη τραπεζα εκανα τισ ενεργειεσ αγορασ και το paypal για αγνωστο λογο ειπε οτι δεν μπορει να γινει η αγορα.οκ λεω την κανω αυριο.πηγαινωντασ στη propaid βλεπω οτι τα λεφτα ειχαν εξαφανιστει!παω στο paypal στο ιστορικο και δεν υπαρχει η συναλαγη.το μονο που εχω σαν αποδειξη ειναι η συναλαγη στην εθνικη που λεει ....10/1/2015 533**********313 PAYPAL *LUPISORCAST Χ - 310,00 εχω τρελαθει που μπορει να ειναι τα λεφτα μου.ο πωλητησ μου λεει οτι το paypal του ειναι μπλοκαρισμενο.τι να κανω?ευχαριστω και συγνωμη αν ειμαι of topic! καλημερα για να καταλαβω, υποθετω αρχικα πως εχεις συνδεσει την prepaid με το paypal και πληρωσες στο ebay?οταν εκανες την συνναλαγη στο ebay σου εγραψε πως ειναι επιτυχης?Στο purchase history δειχνει οτι το εχεις αγορασει και πως στο εχει ως paid και τελος σου εχει ερθει email επιβεβαιβεωσης αγορας απο το paypal και το ebay? Edited January 11, 2015 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) καλησπερα παιδια ειμαι απο τισ 8 το βραδυ μεχρι τωρα που σασ γραφω μεσα στο ανχοσ και το στρεσ,θα σασ πω το λογο απλα αν μπορειτε να μου πειτε αν αυτο το εχει παθει καποιοσ και αν γνωριζει.....σασ δινω και το LINK.. http://www.ebay.com/itm/361180972303?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ΕΒΑΛΑ τα λεφτα στη τραπεζα εκανα τισ ενεργειεσ αγορασ και το paypal για αγνωστο λογο ειπε οτι δεν μπορει να γινει η αγορα.οκ λεω την κανω αυριο.πηγαινωντασ στη propaid βλεπω οτι τα λεφτα ειχαν εξαφανιστει!παω στο paypal στο ιστορικο και δεν υπαρχει η συναλαγη.το μονο που εχω σαν αποδειξη ειναι η συναλαγη στην εθνικη που λεει ....10/1/2015 533**********313 PAYPAL *LUPISORCAST Χ - 310,00 εχω τρελαθει που μπορει να ειναι τα λεφτα μου.ο πωλητησ μου λεει οτι το paypal του ειναι μπλοκαρισμενο.τι να κανω?ευχαριστω και συγνωμη αν ειμαι of topic! Απλα το Paypal "δεσμευσε" τα χρηματα , αλλα οταν προσπαθησε να τα μεταφερει στον πωλητη υπηρξε προβλημα ( ηταν Block απο οτι λες ). Οποτε λογικα θα κανει αποδεσμευση την δευτερα ( εργασιμη ) Edited January 11, 2015 by Superuser Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 καλημερα σασ!δεν εγινε τιποτα απ ολα αυτα!απλα δεν υπαρχουν τα λεφτα στο ιστορικο paypal,ουτε το ebay ειπε οτι ηταν επιτυχησ η αγορα μου!πιστευω να μην εχω πεσει θυμα υποκλοπησ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Δεν χρειάζεσαι ερωτήσεις ασφαλείας Απλά ζητάς το password στο e-mail σου. Επίσης μπορείς να ζητήσεις από τον άνθρωπο που σου έστειλε χρήματα , να ακυρώσει την συναλλαγή και να τα στείλει στον αδελφό σου Για επαναφορα κωδικου στο paypal θελει για προστετη ασφαλεια της ερωτησεις ασφαλειας.Επισεις τα χρηματα μου τα εστειλε εταιρια και οχι ενας φιλος μου και ετσι δεν μπορει να ακυρωση την σηναλαγη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) καλημερα σασ!δεν εγινε τιποτα απ ολα αυτα!απλα δεν υπαρχουν τα λεφτα στο ιστορικο paypal,ουτε το ebay ειπε οτι ηταν επιτυχησ η αγορα μου!πιστευω να μην εχω πεσει θυμα υποκλοπησ! Πανε στο ebay πατα στο προφιλ σου και μετα πατα την αγορα που εκανες το i-phone αν υπαρχη.Αν οχι τοτε το paypal Θα επιστρεψει τα χρηματα πισω απο δευτερα. Edited January 11, 2015 by testatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 καλησπερα παιδια ειμαι απο τισ 8 το βραδυ μεχρι τωρα που σασ γραφω μεσα στο ανχοσ και το στρεσ,θα σασ πω το λογο απλα αν μπορειτε να μου πειτε αν αυτο το εχει παθει καποιοσ και αν γνωριζει.....σασ δινω και το LINK.. http://www.ebay.com/itm/361180972303?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ΕΒΑΛΑ τα λεφτα στη τραπεζα εκανα τισ ενεργειεσ αγορασ και το paypal για αγνωστο λογο ειπε οτι δεν μπορει να γινει η αγορα.οκ λεω την κανω αυριο.πηγαινωντασ στη propaid βλεπω οτι τα λεφτα ειχαν εξαφανιστει!παω στο paypal στο ιστορικο και δεν υπαρχει η συναλαγη.το μονο που εχω σαν αποδειξη ειναι η συναλαγη στην εθνικη που λεει ....10/1/2015 533**********313 PAYPAL *LUPISORCAST Χ - 310,00 εχω τρελαθει που μπορει να ειναι τα λεφτα μου.ο πωλητησ μου λεει οτι το paypal του ειναι μπλοκαρισμενο.τι να κανω?ευχαριστω και συγνωμη αν ειμαι of topic! Σημερα πρωι πηρα τηλεφωνο στο Paypal ,εκεινοι ειδαν κ εχουν τη συναλλαγη καταγεγραμμενη ως αποτυχημενη(για τον ιδιο λογο που ειπε κ ο πωλητης, οτι δηλαδη ειναι μπλοκαρισμενος ο λογαριασμος του εκει), οποτε με παρεπεμψαν στην Εθνικη τραπεζα, οπου τελικα ανοιχτηκε υποθεση ερευνας.. ζησε μαη μου να φας τριφυλλι δηλαδη.. και συνεχιζουν να μενουν δεσμευμενα 310 ευρω ποιος ξερει ποσο ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts