Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστα αλλα εκανες λαθος με τον πωλητη .

Επρεπε να ανοιξεις case στον Ali και τα λεφτα θα γυρναγαν στην καρτα σου

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Aφού δεν πλήρωσες με paypal πως σου τα επεστρεψε στό paypal? Πώς ήξερε το paypal σου?:blink:
No root->No problem

Aφού δεν πλήρωσες με paypal πως σου τα επεστρεψε στό paypal? Πώς ήξερε το paypal σου?:blink:

Πολλοι πωλητες για να μην "χρεωθουν" Case/dispute κλπ σου ζητανε paypal να σου επιστρεψουν τα λεφτα ωστε να ειναι "καθαροι" απο διενεξεις μεσα στο aliexpress

Πχ σου λενε

Dear friend,

I am sorry for that! if you can cancel the dispute now we can resend the order or refund your money in 2 days. and if we can not get your reply timely we will have to agreed to refund you money on ali, it maybe take a long time(more than a week) for you to receive the money. which one do you like?

if you can cancel the dispute and choose the refund, plz give me your paypal or qiwi account,we will refund you in 2 days, is this ok?

Hope to receive your reply asap!

Bella

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος να απαντησει. Αγορασα 3 μικροαντικειμενα απο το ιδιο καταστημα συνολικης αξιας περιπου 30$, τα οποια τα εβαλα στην ιδια παραγγελια χωρις tracking number. Αν και ηταν μια παραγγελια, το πρωτο αντικειμενο εγινε shipped μια εβδομαδα πριν απο τα αλλα δυο, τα οποια ηταν στο ιδιο πακετο που παρελαβα πριν 2 βδομαδες περιπου. Το πρωτο αντικειμενο δεν εχει φτασει ακομα μετα απο 40+ ημερες. Πηγα να ανοιξω dispute αλλα στο paypal εχει μια παραγγελια φυσικα με το συνολικο ποσο πληρωμης, χωρις να αναφερονται τα τρια αντικειμενα χωριστα. Το προβλημα ειναι οτι μπορω να ανοιξω dispute για το συνολο της παραγγελιας και οχι για το αντικειμενο που δεν εχει ερθει. Τι κανουμε στην περιπτωση αυτη? Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Του δίνεις μόνο το email που εχεις στον λογαριασμο σου στην paypal.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα πατήσεις withdraw και θα ακολουθήεις την διαδικασία

Πρέπει να δηλ'ωσεις τραπεζικό λογαριασμό.

Πιθανόν να υπάρχουν έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος στην τράπεζα σου

Σε ευχαριστω πολύ το έκανα και τελικά ήταν ευκόλο.Απο οτι έιδα δεν κραταει εμβασμα

Το προβλημα ειναι οτι μπορω να ανοιξω dispute για το συνολο της παραγγελιας και οχι για το αντικειμενο που δεν εχει ερθει. Τι κανουμε στην περιπτωση αυτη?

Tι θα πει, για το σύνολο της παραγγελίας... Έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να τα στείλουν όλα μαζί, αλλά πάρτο κι αλλιώς. Παραγγέλνεις π.χ. μια θήκη, 3 τεμάχια. Έρχονται -όπως είναι το λογικό- όλες μαζί, αλλά η μία είναι σπασμένη ή λάθος χρώμα..με πρόβλημα τέλος πάντων. Δεν ανοίγεις dispute επειδή είχε πρόβλημα μόνο ένα μέρος της παραγγελίας σου κι όχι ολόκληρη; Όχιβέβαια, δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας.

Άνοιξε το dipsute σου κανονικά στην παραγγελία που έκανες, αναφέροντας στις λεπτομέρειες περί τίνος πρόκειται. Ότι δεν έχεις λάβει ένα μέρος της παραγγελίας δηλαδή. Απλά θα ζητήσεις μερικό κι όχι ολόκληρο το refund, το ποσό που αντιστοιχεί στο αντικείμενο που δεν σου ήρθε δηλαδή.

Edited by apVga

@apVga σε ευχαριστω, αυτο θα κανω.
The day is my enemy, the night my friend

Καλησπερα. Μηπως ξερετε πως γινετε το conversion να το κάνει η τράπεζά μου και όχι το ίδιο το paypal?.Ευχαριστω.

Καλησπερα. Μηπως ξερετε πως γινετε το conversion να το κάνει η τράπεζά μου και όχι το ίδιο το paypal?.Ευχαριστω.

Profile ---> My money ---> My preapproved payments ---> Update ---> Set Available Funding Sources ---> Visa Credit Card XXXX-XXXX-XXXX-XXXX Conversion Options και επιλεγεις ---> Bill me in the currency listed on the seller's invoice .

Και μετα Submit

καλημερα και χρονια πολλα.

τα χρηματα που προερχονται απο refund εμφανιζονται στο paypal balance ή μπαινουν απ'ευθειας στην καρτα?

σε ποσες μερες εμφανιζονται?

( η πληρωμη ειχε γινει με prepaid )

ευχαριστω

Επιστρεφουν απο εκει που τραβηχτηκαν"

παρε μια ιδεα απο χρονο

http://i.imgur.com/oxrTPTp.png

Επιστρεφουν απο εκει που τραβηχτηκαν"

παρε μια ιδεα απο χρονο

http://i.imgur.com/oxrTPTp.png

ευχαριστω πολυ

το paypal χτες μου ζητησε να επισυναψω τα αποδεικτικα στοιχεια της επιστροφης του κινητου.

περιμενω.

δεν ξερω αν σε βοηθησα.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Αυτά τα περί ασφάλειας και προστασίας στο paypal τ ακούω βερεσέ......μην παραμυθιάζεστε.....οι άνθρωποι είναι ότι να'ναι.

Καταρχήν δεν μπορείς να μιλήσεις με mail ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με κάποιον υπάλληλο.....στέλνεις ένα mail και σου στέλνουν αυτοματοποιημένες απαντήσεις......δεν βλέπει κανείς τίποτα.

Πάμε τώρα στην "σιγουριά" και στην "προστασία" που σου προσφέρει το paypal.

Παρέλαβα ελατωματικό τηλέφωνο....άνοιξα dispute.....έγινε claim....

Mου ζήτησαν να το στείλω πίσω με δικά μου έξοδα στην Κινα για να ,μου επιστρεψει ο Κινέζος τα χρήματα......Οτι αποδεικτικά μου ζήτησε το paypal τα έστειλα ΜΕΣΑ στους χρόνους που ήθελαν......tracking number.....τους έστειλα 10 φωτογραφίες με το δέμα μέσα στα ΕΛΤΑ.....με τις σφραγίδες πεντακάθαρα....με το tracking number πάνω στο κουτί πεντακάθαρα.....με την απόδειξη του συστημένου πεντακάθαρα.....τους έστειλα βίντεο.

Ολα καλά μου είπανε.....προχωράει η υποθεση...να περιμένω να το παραλάβει ο Κινέζος.

Ξαφνικά σήμερα μου έρχετε mail από paypal και μου λεει.......το tracking number είναι άκυρο-κλείνει η υπόθεση-βρες τα με τον πωλητή.

Μπαίνω και βλέπω το tracking number όλα κανονικά.....με τα στοιχεία κανονικά....5/12-Αθήνα....12/12-Beijing ....19/12-office....και τέλος.......22.12.2014 07:34 518112 Item delivered.

Το paypal όμως "δεν έβλεπε" τις πληροφορίες.....το "έχασε" το δέμα μου....το έβγαλε άκυρο το tracking number (ενώ όλη η διαδρομή του φαίνεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ )..............και απλά οι "κύριοι" έκλεισαν την υπόθεση.......έτσι απλά.

Ακολούθησα τα βήματα που μου επέδειξαν ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.....έκανα ότι μου ζήτησαν......τους έστειλα ότι μου ζήτησαν.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ που νομίζει ότι έχει κάποιος κάνοντας αγορές με paypal......Μέχρι να του τύχει.

Και μην βγει κάποιος και πει ότι "εμένα μου έχουν επιστρέψει χρήματα".............γιατί ΚΑΙ εμένα μου έχουν επιστρέψει χρήματα.....σε προιόν που δεν παρέλαβα ποτέ.

Αλλά σε μια τόσο ξεκάθαρη υπόθεση με όλα τα αποδεικτικά στην διάθεσή τους......με το tracking number το οποίο μπορεί να δει ο καθένας σε 20 sites ...............αυτοί ΔΕΝ το βλέπουν .....και το ονόμασαν......"The tracking information you provided was invalid".....όταν και αυτή την στιγμή που σας γράφω....φαίνετε πεντακάθαρα η διαδρομή του.

117 δολλάρια για το τηλέφωνο αγορά.......+ 15 ευρώ να το στείλω πίσω με δικά μου έξοδα......έφυγε και το τηλέφωνο πίσω στον κινέζο........και εγώ αυτή την στιγμή έχω χάσει 110 ευρώ ΚΑΙ ούτε το ελλατωματικό τηλέφωνο έχω.

Αλλά έχω την σιγουριά και την προστασία στις αγορές μου από το paypal.

Tι να σου πει τώρα κανείς Pontokeras, να είχες κι άδικο...

Απλά ισχύει το γνωστό "μέσα στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος". Δεν είναι τέλειοι, κάνουν μπόλικες *καραμπιπ* σαν αυτήν που σου έλαχε, αλλά συγχρόνως δικαιώνουν πολλαπλάσιες άλλες περιπτώσεις που αν δεν τους είχες στη μέση και ήσουν μόνο εσύ κι ο (λαμογιο)πωλητής, θα ήταν σίγουρη χασούρα στο 100% των περιπτώσεων. Οπότε στο γενικό πλαίσιο, ισχύει το προστασία και ασφάλεια, απλά δυστυχώς όχι απόλυτα.

Δεν είναι παρηγοριά, αλλά υποθέτω ότι τουλάχιστον το τηλέφωνο από τη στιγμή που δεν πάει να το παραλάβει ο άλλος, θα σου γυρίσει πίσω κάποια στιγμή, έτσι δεν είναι;

Edited by apVga

δικαιώνουν πολλαπλάσιες άλλες περιπτώσεις που αν δεν τους είχες στη μέση και ήσουν μόνο εσύ κι ο (λαμογιο)πωλητής, θα ήταν σίγουρη χασούρα στο 100% των περιπτώσεων. Οπότε στο γενικό πλαίσιο, ισχύει το προστασία και ασφάλεια, απλά δυστυχώς όχι απόλυτα.

Δεν είναι παρηγοριά, αλλά υποθέτω ότι τουλάχιστον το τηλέφωνο από τη στιγμή που δεν πάει να το παραλάβει ο άλλος, θα σου γυρίσει πίσω κάποια στιγμή, έτσι δεν είναι;

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου....έτσι είναι....απλά έτυχε σε εμένα.....το αναφέρω για να μην είναι κάποιος 100% σίγουρος ότι είναι καλλυμένος παντα και παντού με paypal......και επίσης .....δίνω έμφαση διότι ΔΕΝ ήταν ένα θέμα που είχε κάποιες ελλείψεις από μέρους μου...ή δεν φαινόταν καθαρά το tracking number.....ή να ήμουν εκτός των χρονικών ωρίων που δίνει το paypal ή οτιδήποτε άλλο για το οποίο δεν ήταν σίγουροι και το αμφισβητούσαν......έτσι ναι-μπορεί.....δεν θα ήταν σίγουροι-θα με περνούσαν για λαμόγιο-θα είχαν κάποιες επιφυλάξεις και θα το έκαναν.........στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση ήταν όλα πεντακάθαρα-με αποδείξεις-εντός των χρονικών ορίων.....

το τηλέφωνο το έχουν παραλάβει ήδη από το To2C.com.....και πλέον είμαι έρμαιο στα χέρια τους και συγκεκριμένα στα χέρια της Susan.

Α οκ, νόμιζα ότι ο άλλος δεν πήγαινε να παραλάβει καν. Έχεις σε επικοινωνία με την λεγάμενη, σε μέιλ, chat... να παραδέχονται ότι το παρέλαβαν; Αν όχι, πιάστους κουβέντα και φέρτο έτσι ώστε να παραδεχτούν μέσα στην κουβέντα ότι το παρέλαβαν. Και μετά βομβάρδισε το PP με μηνύματα δείχνοντας τους την παραδοχή του πωλητή ότι το πήρε.

Αυτά τα περί ασφάλειας και προστασίας στο paypal τ ακούω βερεσέ......μην παραμυθιάζεστε.....οι άνθρωποι είναι ότι να'ναι.

Καταρχήν δεν μπορείς να μιλήσεις με mail ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με κάποιον υπάλληλο.....στέλνεις ένα mail και σου στέλνουν αυτοματοποιημένες απαντήσεις......δεν βλέπει κανείς τίποτα.

Πάμε τώρα στην "σιγουριά" και στην "προστασία" που σου προσφέρει το paypal.

Παρέλαβα ελατωματικό τηλέφωνο....άνοιξα dispute.....έγινε claim....

Mου ζήτησαν να το στείλω πίσω με δικά μου έξοδα στην Κινα για να ,μου επιστρεψει ο Κινέζος τα χρήματα......Οτι αποδεικτικά μου ζήτησε το paypal τα έστειλα ΜΕΣΑ στους χρόνους που ήθελαν......tracking number.....τους έστειλα 10 φωτογραφίες με το δέμα μέσα στα ΕΛΤΑ.....με τις σφραγίδες πεντακάθαρα....με το tracking number πάνω στο κουτί πεντακάθαρα.....με την απόδειξη του συστημένου πεντακάθαρα.....τους έστειλα βίντεο.

Ολα καλά μου είπανε.....προχωράει η υποθεση...να περιμένω να το παραλάβει ο Κινέζος.

Ξαφνικά σήμερα μου έρχετε mail από paypal και μου λεει.......το tracking number είναι άκυρο-κλείνει η υπόθεση-βρες τα με τον πωλητή.

Μπαίνω και βλέπω το tracking number όλα κανονικά.....με τα στοιχεία κανονικά....5/12-Αθήνα....12/12-Beijing ....19/12-office....και τέλος.......22.12.2014 07:34 518112 Item delivered.

Το paypal όμως "δεν έβλεπε" τις πληροφορίες.....το "έχασε" το δέμα μου....το έβγαλε άκυρο το tracking number (ενώ όλη η διαδρομή του φαίνεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ )..............και απλά οι "κύριοι" έκλεισαν την υπόθεση.......έτσι απλά.

Ακολούθησα τα βήματα που μου επέδειξαν ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.....έκανα ότι μου ζήτησαν......τους έστειλα ότι μου ζήτησαν.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ που νομίζει ότι έχει κάποιος κάνοντας αγορές με paypal......Μέχρι να του τύχει.

Και μην βγει κάποιος και πει ότι "εμένα μου έχουν επιστρέψει χρήματα".............γιατί ΚΑΙ εμένα μου έχουν επιστρέψει χρήματα.....σε προιόν που δεν παρέλαβα ποτέ.

Αλλά σε μια τόσο ξεκάθαρη υπόθεση με όλα τα αποδεικτικά στην διάθεσή τους......με το tracking number το οποίο μπορεί να δει ο καθένας σε 20 sites ...............αυτοί ΔΕΝ το βλέπουν .....και το ονόμασαν......"The tracking information you provided was invalid".....όταν και αυτή την στιγμή που σας γράφω....φαίνετε πεντακάθαρα η διαδρομή του.

117 δολλάρια για το τηλέφωνο αγορά.......+ 15 ευρώ να το στείλω πίσω με δικά μου έξοδα......έφυγε και το τηλέφωνο πίσω στον κινέζο........και εγώ αυτή την στιγμή έχω χάσει 110 ευρώ ΚΑΙ ούτε το ελλατωματικό τηλέφωνο έχω.

Αλλά έχω την σιγουριά και την προστασία στις αγορές μου από το paypal.

pontokeras στειλε pm

Edited by knkonnou

Υπάρχει κάποιο mail που μπορώ να επικοινωνήσω με ......ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ και όχι να μου έρχονται αυτοματοποιημένες απαντήσεις από κομπιούτερ ?.......αν είναι δυνατόν !!!!!!!!!!!!......τι εξυπηρέτηση είναι αυτή ?....να μην μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ?

είναι φως-φανάρι ότι έχουν κανει πατάτα......ο πωλητής μου απάντησε στο mail ότι παρέλαβε το δέμα και το paypal έκλεισε την υπόθεση λέγοντας ότι είναι λάθος το tracking number και οι πληροφορίες.....

και ΠΩΣ το παρέλαβε ο Κινέζος λοιπόν κύριοι του paypal το δέμα ....αφού εσείς βγάλατε το tracking number άκυρο -με ελλειπή ενημέρωση και λάθος πληροφορίες από μέρους μου ?

Edited by pontokeras

Υπάρχει κάποιο mail που μπορώ να επικοινωνήσω με ......ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ και όχι να μου έρχονται αυτοματοποιημένες απαντήσεις από κομπιούτερ ?.......αν είναι δυνατόν !!!!!!!!!!!!......τι εξυπηρέτηση είναι αυτή ?....να μην μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ?

είναι φως-φανάρι ότι έχουν κανει πατάτα......ο πωλητής μου απάντησε στο mail ότι παρέλαβε το δέμα και το paypal έκλεισε την υπόθεση λέγοντας ότι είναι λάθος το tracking number και οι πληροφορίες.....

και ΠΩΣ το παρέλαβε ο Κινέζος λοιπόν κύριοι του paypal το δέμα ....αφού εσείς βγάλατε το tracking number άκυρο -με ελλειπή ενημέρωση και λάθος πληροφορίες από μέρους μου ?

Εγώ πριν 4-5 χρόνια που είχα στείλει email , ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ του τότε έτους, μόλις είχε αλλάξει ο χρόνος, μου απαντήσανε άμεσα σε μερικές ώρες. Άμα το έχεις με τα αγγλικά καλύτερα πάρε τους ένα τηλέφωνο https://www.paypal-community.com/t5/How-to-use-PayPal-Archive/What-is-PayPal-s-phone-number/td-p/39747

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Υπάρχει κάποιο mail που μπορώ να επικοινωνήσω με

....ο πωλητής μου απάντησε στο mail ότι παρέλαβε το δέμα

Αφού έχεις να τους δείξεις την επιβεβαιωση από τον πωλητή, πιστεύω θα λυθεί.

Για να μιλήσεις με άνθρωπο, πήγαινε και κάνε ότι λέω στο ποστ #3722.

Προσοχή τι γράφω, πρώτα θα στείλεις εκεί που λέω (μην γράψεις πολλά σε αυτό, γιατί αυτό δεν θα το δουνε αρχκά), θα σου έρθει άμεσα αυτοματοποιημένη απάντηση στο μέιλ σου, και μετά θα κάνεις reply σε εκείνο, όπου και θα τους αναλύσεις το θέμα και μπορείς να επισυνάψεις και screenshot με την παραδοχή του πωλητή. Αυτό είναι που θα το δει υπάλληλος κανονικά. Αν διαβάσεις παρακάτω από το #3722 θα δεις ότι εντός της ημέρας του απάντησε υπάλληλος του παιδιού, το αργότερο την επομένη -εντός 24ώρου στην ουσία- θα σου απαντήσουν.

Edited by apVga

Καλημερα ανοιξα ενα ζητημα στο paypal πριν της 45 μερες κααι συγκεκριμενα στης 44 μερες για ενα δεμα που δεν μου ηρθε.εχουνε περαση επιπλεον 2 μερες απο τοτε που ανοιξα το ζητημα dispute αν θυμαμαι καλα και ακομα τιποτα. Τι καανω τωρα

απλα περιμενης αποκριση

Απο την ημερα που ανοιξες dispute,σου δίνει το paypal 20 μερες επιπλέον για να το γυρίσεις σε escalate to claim,αν σε αυτό το διαστημα δεν έχει ερθει ακόμη το πακέτο στις 18-19 μέρες κανεις το claim που είπαμε παραπανω.

Μετα το paypal δίνει 10 μέρες στον πωλητή για να απαντησει με στοιχεία!

Απο την ημερα που ανοιξες dispute,σου δίνει το paypal 20 μερες επιπλέον για να το γυρίσεις σε escalate to claim,αν σε αυτό το διαστημα δεν έχει ερθει ακόμη το πακέτο στις 18-19 μέρες κανεις το claim που είπαμε παραπανω.

Μετα το paypal δίνει 10 μέρες στον πωλητή για να απαντησει με στοιχεία!

Ευχαριστω:)