geotaras Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Το 1.5 € που τράβηξε το PayPal για επιβεβαίωση της κάρτας μου επιστρέφεται αυτόματα στο λογαριασμό μου μετά το confirmation ή πρέπει εγώ να κάνω κάτι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Αυτόματα θα επιστραφεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Επιστρέφεται αυτόματα στο υπόλοιπο σου στο PayPal όχι στην κάρτα ή στον τραπεζικό λογαριασμό που έχεις δηλώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Το οποίο αφαιρείται με την πρώτη αγορά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) Μια βοηθεια χρειαζομαι. Οποιος καταλαβαινει τι γινεται ας μου πει You sent a payment of $9.29 USD to Sincerity Trading (International) Limited (sincerity_trading@yahoo.com) Thanks for using PayPal. To see all the transaction details, log in to your PayPal account. Αυτο στις Τρίτη, 19 Αύγουστος 2014 09:38ΜΜ απο το PayPal και ενα λεπτο αργοτερα Τρίτη, 19 Αύγουστος 2014 09:39ΜΜ απο το Ebay Order details You completed checkout on 19-Aug-14 Send to: Payment details: Total: PayPal US $9.29 Βολος, 38333 GR Seller: sinceritytrading ( 171707 ) Message from seller: You are the winning buyer for the item below. Thank you for your business! Item title: SAMSUNG MICRO SDHC EVO 16GB 48MB 16G 16 G GB MICRO SD UHS-1 C10 MEMORY CARD NEW Web address: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=371064371490 Item number: 371064371490 Buyer User ID: johnsot_1 Seller User ID: sinceritytrading Your total is: $9.29 per item insurance $0.00 Sales discounts (-) or charges (+) $0.00 postage/handling ----- $9.29 = Total Please send me your postal address and payment. The following payment methods are accepted: PayPal. If you want to mail your payment, please send it and include a copy of this page to: Calvin Choi Flat C, 57/F, Tower 2, Island Resort, default, default Thank you again for your purchase. Εσεις τι καταλαβαινετε? Edited August 20, 2014 by johnsot-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Πρώτη φορά αγοραζεις απο ebay ??? Καλοπροαίρετα ρωταω ε !!! Έτσι γίνεται σε όλες τις συναλλαγές με το ebay λαμβανεις 2 μηνύματα ενα απο την χρέωση του paypal και ενα από τον πωλητή του προϊόντος που αγορασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) Δεν πρόσεξες τις λεπτομέρειες aggelos, τον μπερδεύει γιατί το αγόρασε κανονικά και το έχει ήδη πληρώσει όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το μηνυμα του paypal, και δεν ήταν δημοπρασία και απλήρωτη σύμφωνα με το μηνυμα του πωλητή. Αυτή την ανοησία την κάνανε συχνά πυκνά παλιά, ακόμη συνεχίζουν κάποιοι απ'ότι βλέπω. Σου στέλνουν "you won item / you are the winning buyer ..." ενώ το αγόρασες και δεν ηταν από bid. Mην σε απασχολεί το 2ο μηνυμα του πωλητή μέσω του ebay, απλά έχει στήσει ένα φασόν μήνυμα που αφορά δημοπρασία (συν την περίπτωση αυτός που κέρδισε να μην έχει κανει την πληρωμή ακόμα) και το στέλνει ακόμα κι όταν τα προϊόντα του είναι buy it now, πληρωμένα κλπ. Αυτοματοποιημένο μήνυμα είναι, θα δει μετά ο πωλητής τα δεδομένα της αγοράς/πώλησης που είναι ήδη ολοκληρωμένη, πληρωμένη κλπ. και θα το προχωρήσει κανονικά. Edited August 20, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Δεν πρόσεξες τις λεπτομέρειες aggelos, τον μπερδεύει γιατί το αγόρασε κανονικά και το έχει ήδη πληρώσει όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το μηνυμα του paypal, και δεν ήταν δημοπρασία και απλήρωτη σύμφωνα με το μηνυμα του πωλητή. Αυτή την ανοησία την κάνανε συχνά πυκνά παλιά, ακόμη συνεχίζουν κάποιοι απ'ότι βλέπω. Σου στέλνουν "you won item / you are the winning buyer ..." ενώ το αγόρασες και δεν ηταν από bid. Mην σε απασχολεί το 2ο μηνυμα του πωλητή μέσω του ebay, απλά έχει στήσει ένα φασόν μήνυμα που αφορά δημοπρασία (συν την περίπτωση αυτός που κέρδισε να μην έχει κανει την πληρωμή ακόμα) και το στέλνει ακόμα κι όταν τα προϊόντα του είναι buy it now, πληρωμένα κλπ. Αυτοματοποιημένο μήνυμα είναι, θα δει μετά ο πωλητής τα δεδομένα της αγοράς/πώλησης που είναι ήδη ολοκληρωμένη, πληρωμένη κλπ. και θα το προχωρήσει κανονικά. Ναι αυτο καταλαβα οτι ενω ηταν buy it now και εγινε η αγορα, αυτος κατα καποιο τροπο μετα, μου λεει να προχωρησω την πληρωμη του :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Καλά κατάλαβες αλλά είπαμε μην σε απασχολεί, γενικό μήνυμα είναι που κάνει την βλακεία να το στέλνει αυτοματοποιημένα και στις μη δημοπρασίες του, θα δει μετά τα δεδομένα της πώλησης και θα την προχωρήσει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Απλά στειλτου σαν απάντηση το trancactin ID του paypal Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Δεν υπάρχει λόγος να το κάνει αυτό, θα προχωρήσει η αγορά του κανονικά έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Δεν υπάρχει λόγος να το κάνει αυτό, θα προχωρήσει η αγορά του κανονικά έτσι κι αλλιώς. Καλημερα,εχω παραλαβει ενα τηλεφωνο το οποιο φαινεται να εχει προβλημα με την μπαταρια του.Πεφτει αποτωμα απο το 80% στο 5%.Ανοιξα θεμα στο paypal και μου απαντησε ο πωλητης να επικονωνησω με το τεχνικο τμημα του.Εγω θελω ομως να παρω πισω τα χρηματα μου η ενα μερος απο αυτα γιατι η συσκευη που παρελαβα δεν λειτουργει σωστα.Επειδη πρωτη φορα ανοιγω θεμα στο paypal μπορει να με βοηθησει καποιος ???? ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα,εχω παραλαβει ενα τηλεφωνο το οποιο φαινεται να εχει προβλημα με την μπαταρια του.Πεφτει αποτωμα απο το 80% στο 5%.Ανοιξα θεμα στο paypal και μου απαντησε ο πωλητης να επικονωνησω με το τεχνικο τμημα του.Εγω θελω ομως να παρω πισω τα χρηματα μου η ενα μερος απο αυτα γιατι η συσκευη που παρελαβα δεν λειτουργει σωστα.Επειδη πρωτη φορα ανοιγω θεμα στο paypal μπορει να με βοηθησει καποιος ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plomarkost Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Kαλημέρα. Προσπαθώ να συνδέσω την prepaid visa eurobank κάρτα στο paypal και μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα. The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue. Μήπως φταίει που έχει μηδενικό ποσό και δεν την έχω φορτίσει πρώτη φορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Kαλημέρα. Προσπαθώ να συνδέσω την prepaid visa eurobank κάρτα στο paypal και μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα. The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue. Μήπως φταίει που έχει μηδενικό ποσό και δεν την έχω φορτίσει πρώτη φορα? πρεπει να εχεις χρηματα στην καρτα γιατι την πρωτη φορα που συνδεεις μια καινουργια καρτα στο paypal κραταει καποιο μικρο ποσο για να επιβεβαιωσει και στο επιστρεφει μετα απο λιγες μερες ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα,εχω παραλαβει ενα τηλεφωνο το οποιο φαινεται να εχει προβλημα με την μπαταρια του.Πεφτει αποτωμα απο το 80% στο 5%.Ανοιξα θεμα στο paypal και μου απαντησε ο πωλητης να επικονωνησω με το τεχνικο τμημα του.Εγω θελω ομως να παρω πισω τα χρηματα μου η ενα μερος απο αυτα γιατι η συσκευη που παρελαβα δεν λειτουργει σωστα.Επειδη πρωτη φορα ανοιγω θεμα στο paypal μπορει να με βοηθησει καποιος ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου και ότι απαντήσεις έχω βάλει στις security questions, τι κάνω; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου και ότι απαντήσεις έχω βάλει στις security questions, τι κάνω; Έχει επιλογή να κάνεις restore βάζοντας το νούμερο της κάρτας που έχεις δώσει + το IBAN του λογαριασμού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Έχει επιλογή να κάνεις restore βάζοντας το νούμερο της κάρτας που έχεις δώσει + το IBAN του λογαριασμού.. Prepaid έχω βάλει, που είναι αυτή η επιλογή; έχω δοκιμάσει πολλές φορές όμως Edited August 26, 2014 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά . Ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει στο πρόβλημά μου . Έκανα λογαριασμό πάω να συνδέσω την κάρτα και μου βγάζει αυτό το μήνυμα : We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal, και με χρέωσε το 1,50 € που λέει οτι θα μου επιστραφεί από την Paypal .... Μέσω e-banking μπορώ να δω τον 4ψήφιο αριθμό . Το πρόβλημα είναι το μήνυμα που βγάζει για την κάρτα . Μήπως έχει μπλοκαριστεί ;; Μήπως παίζει κάτι άλλο ;;; Όποιος μπορεί ας βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos80 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά . Ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει στο πρόβλημά μου . Έκανα λογαριασμό πάω να συνδέσω την κάρτα και μου βγάζει αυτό το μήνυμα : We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal, και με χρέωσε το 1,50 € που λέει οτι θα μου επιστραφεί από την Paypal .... Μέσω e-banking μπορώ να δω τον 4ψήφιο αριθμό . Το πρόβλημα είναι το μήνυμα που βγάζει για την κάρτα . Μήπως έχει μπλοκαριστεί ;; Μήπως παίζει κάτι άλλο ;;; Όποιος μπορεί ας βοηθήσει Τι κάρτα βάζεις και από ποια τράπεζα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 PRE PAID CARD Eurobank νομίζω την είχα συνδέσει και προχθες και την έσβησα επειδή δεν ήξερα και πολλά πράγματα . Μήπως φταίει αυτό ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Aυτο φταίει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Απ ότι κατάλαβα έχει απενεργοποιηθεί από την paypal . Θα τους στείλω μήνυμα να την ενεργοποιήσουν και ο θεός βοηθός !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_NeoN003 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Έκανα μία παραγγελία από το Vickmall.com και συγκεκριμένα το Lenovo A806 αλλά διαπίστωσα καθυστερημένα πως δεν έχει Gorilla Glass (δεν ξέρω τι προστασία οθόνης έχει) και τους ζήτησα refund. Η πληρωμή έγινε μέσω Paypal στο οποίο είχα μηδενικό υπόλοιπο και το ποσό τραβήχτηκε από την χρεωστική που έχω συσχετίσει. Πώς μπορώ να διασφαλίσω ότι θα πάρω πίσω τα χρήματά μου; Θα πρέπει να κάνω κάποιες ενέργειες πέρα του να επικοινωνήσω με το κατάστημα; (το έκανα μόλις). Edited September 2, 2014 by Stergios_NeoN003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Έκανα μία παραγγελία από το Vickmall.com και συγκεκριμένα το Lenovo A806 αλλά διαπίστωσα καθυστερημένα πως δεν έχει Gorilla Glass (δεν ξέρω τι προστασία οθόνης έχει) και τους ζήτησα refund. Η πληρωμή έγινε μέσω Paypal στο οποίο είχα μηδενικό υπόλοιπο και το ποσό τραβήχτηκε από την χρεωστική που έχω συσχετίσει. Πώς μπορώ να διασφαλίσω ότι θα πάρω πίσω τα χρήματά μου; Θα πρέπει να κάνω κάποιες ενέργειες πέρα του να επικοινωνήσω με το κατάστημα; (το έκανα μόλις). οταν λες καθυστερημενα? αν δεν περασε μερα δηλαδη και δεν το εχουν στειλει θα την ακυρωσουν λογικα. Εγω εκανα πριν λιγο αγορα απο vickmall και στο paypal μου γραφει status pending! Συγκεκριμενα λεει αυτο: Status: Placed PayPal has placed a temporary hold while we're reviewing it. We'll contact you shortly with further information. Εχει τυχει σε καποιον αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_NeoN003 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Μου είπαν θα την ακυρώσουν και θα κάνουν refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts