Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μου εκανε refund μολις ενας κινεζος για χαλασμενο κομματι που μου εστειλε.ποτε θα φανεισ το balance του paypal?

μετα για να μεταφερω τα χρηματα στο λογαριασμο που εχω δηλωσεισ το paypal υπαρχει χρεωση?

H masterdard ειναι της πειραιως αν δεν κανω λαθος εκτος και αν βγαζουν και οι υπολοιπες τραπεζες ιδιες...
Διεθνής οργανισμός είναι η Mastercard, δεν ανήκει σε τράπεζα.

Οποιαδήποτε χρεωστική κάρτα που είναι visa ή mastercard μπορεί να συνδεθεί στο paypal. H χρεωστική της Πειραιώς είναι visa, νομίζω και της alphabank. Της Εθνικής είναι maestro και δεν μπορεί να συνδεθεί. Άρα αν ανοίξεις ένα λογαριασμό στη Πειραιώς π.χ. μπορείς να συνδέσεις την κάρτα στο paypal χωρίς να χρεώνεσαι φόρτιση.

Οποιαδήποτε χρεωστική κάρτα που είναι visa ή mastercard μπορεί να συνδεθεί στο paypal. H χρεωστική της Πειραιώς είναι visa, νομίζω και της alphabank. Της Εθνικής είναι maestro και δεν μπορεί να συνδεθεί. Άρα αν ανοίξεις ένα λογαριασμό στη Πειραιώς π.χ. μπορείς να συνδέσεις την κάρτα στο paypal χωρίς να χρεώνεσαι φόρτιση.

Και δεν πληρώνεις φόρτηση και δεν πληρώνεις για να τη βγάλεις και στη βγάζουν αμέσως και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις αμέσως.

Η χρεωστική της Πειρεώς είναι η mastercard. Αυτήν έβγαλα σήμερα.

Μόνο που είχα γράψει λάθος το επίθετό μου στα αγγλικά, στο paypal. Όπου "μπ", έβαλα "mp", εώ στην κάρτα μου το έχει "b" και "mb". Το paypal δεν το θεωρεί αυτό minor change, μου ζητάει σκαναρισμένη ταυτότητα· ο σκάνερ μου έχει χαλάσει κι έτσι σκέφτομαι να φτιάξω, καλύτερα, καινούριο λογαριασμό paypal, αν δε το δεχτούν στο e-mail που τους έστειλα.

Και δεν πληρώνεις φόρτηση και δεν πληρώνεις για να τη βγάλεις και στη βγάζουν αμέσως και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις αμέσως.

Η χρεωστική της Πειρεώς είναι η mastercard. Αυτήν έβγαλα σήμερα.

Μόνο που είχα γράψει λάθος το επίθετό μου στα αγγλικά, στο paypal. Όπου "μπ", έβαλα "mp", εώ στην κάρτα μου το έχει "b" και "mb". Το paypal δεν το θεωρεί αυτό minor change, μου ζητάει σκαναρισμένη ταυτότητα· ο σκάνερ μου έχει χαλάσει κι έτσι σκέφτομαι να φτιάξω, καλύτερα, καινούριο λογαριασμό paypal, αν δε το δεχτούν στο e-mail που τους έστειλα.

Η Πειραιώς έχει και Mastercard και Visa. Τώρα προωθούν την Mastercard περισσότερο από ότι έχω καταλάβει.

Ρώτα τους αν μπορείς να στείλεις φωτογραφία της ταυτότητας.

مفاجأة

Παιζει ρόλο πως ειναι γραμμενο το ονομα στις καρτες σε σχεση με το paypal?

Εγω στο paypal έχω το όνομα μου στα Ελληνικά. Στις κάρτες τοχουν με λατινικους χαρακτηρες

Παιζει ρόλο αν ειναι το μικρό πρωτο και το επιθετο μετά?

last name ειναι το επιθετο?

Αν τα χρήματα τα τράβηξε το PayPal απ την κάρτα, θα τα δεις εκεί. Όχι στο balance.
Οταν εκανα εκεινη την αγορα την ειχα πληρωσει απο την συνδεδεμενη στο paypal,ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ καρτα.σε εκεινη την καρτα/λογαριασμο θα τα δω?ποσες μερες μετα απο εχτες που μου εκανε το refund?

Παιζει ρόλο πως ειναι γραμμενο το ονομα στις καρτες σε σχεση με το paypal?

Εγω στο paypal έχω το όνομα μου στα Ελληνικά. Στις κάρτες τοχουν με λατινικους χαρακτηρες

Παιζει ρόλο αν ειναι το μικρό πρωτο και το επιθετο μετά?

last name ειναι το επιθετο?

Δεν ξερω τι παιζει αλλα εγω τα εχω ακριβως ιδια για αποφυγη παρεξηγησεων.

Last name ειναι το επιθετο.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε εκεινη την καρτα θα τα δω?

Ναι.

ποσες μερες μετα απο εχτες που μου εκανε το refund?

Κατά μέσο όρο σε τρεις εργάσιμες.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

παιδια καλησπέρα.οποιος ξερει να μου πει.σημερα το πρωι εβγαλα μια propaid στην πειραιως.εβαλα ονομα και ότι άλλο λεει στο paypal τωρα για να γραφτω αλλα όταν παω να επιβεβαιωσω την καρτα δεν φορτωνει την σελιδα για να περασω τον 4ψηφιο που ζηταει....τι να φταιει;

δηλαδή;αντι με Explorer που εχει με τι;

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το βρηκα οκ.ευχατιστω φιλε

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το βρηκα οκ.ευχαριστω φιλε

ευχαριστω και παλι

καλημέρα.χθες μπηκα στο to2c να κανω μια παραγγελια και ενώ μου τα εβαλε στην λιστα αγορων,μου εβγαλε και τα ποσα,με συνεχισε στο paypal εκανα αποδοχή.αλλα η παραγγελια αφαντη...εκει μου λενε ότι δεν ελαβαν τιποτα,ουτε στο paypal δειχνει καμια κινηση..τι να εγινε;

καλημέρα.χθες μπηκα στο to2c να κανω μια παραγγελια και ενώ μου τα εβαλε στην λιστα αγορων,μου εβγαλε και τα ποσα,με συνεχισε στο paypal εκανα αποδοχή.αλλα η παραγγελια αφαντη...εκει μου λενε ότι δεν ελαβαν τιποτα,ουτε στο paypal δειχνει καμια κινηση..τι να εγινε;

αν τα χρηματα σου ειναι οκ μην ανησυχεις ;)

Γνωρίζει κανεις ποια είναι η σωστή διαδικασία για να μπορέσω να στείλω χρήματα από στοιχηματική εταιρία στο paypal και μετά να τραβήξω τα χρήματα από το paypal ;;; Να υποθέσω ότι το paypal στέλνει τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό ως έμβασμα ή ως κάτι άλλο ;;; Το ρωτώ γιατί με ενδιαφέρουν οι προμήθειες - χρεώσεις τόσο του Paypal όσο και της τράπεζας. Τόσα χρόνια χρησιμοποιώ το paypal μόνο για αγορές και ο λογαριασμός μου είναι personal.

Γνωρίζει κανεις ποια είναι η σωστή διαδικασία για να μπορέσω να στείλω χρήματα από στοιχηματική εταιρία στο paypal και μετά να τραβήξω τα χρήματα από το paypal ;;; Να υποθέσω ότι το paypal στέλνει τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό ως έμβασμα ή ως κάτι άλλο ;;; Το ρωτώ γιατί με ενδιαφέρουν οι προμήθειες - χρεώσεις τόσο του Paypal όσο και της τράπεζας. Τόσα χρόνια χρησιμοποιώ το paypal μόνο για αγορές και ο λογαριασμός μου είναι personal.

Βρηκες στοιχηματικη εταιρεια που να δεχεται paypal???

δε θαναι δυσκολο να στειλεις απο paypal κατευθειαν σε αυτους αλλα απο το μενου της στοιχηματικης του λογαριασμου σου θαχει στις επιλογες καταθεσης το paypal αναμεσα στις υπολοιπες επιλογες (καρτες κλπ)

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Ναι είναι η mybet.com αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει σε περίπτωση ανάληψης μετρητών, δηλαδή τι θα χρειαστεί να αλλάξω στον λογαριασμό μου στην paypal για να μπορέσουν να μου στείλουν τα χρήματα και μετά με τι κόστος θα μπορέσω εγω να τα τραβήξω από το paypal....κάπου είδα για 3,4% +0,35 ευρώ ανα συναλλαγή !!! Την πάτησα με την χρεωστική της Πειραιώς που μου κράτησε 8 ευρώ προμήθεια για ανάληψη από στοιχηματική εταιρία και τρελάθηκα !!!

Ναι είναι η mybet.com αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει σε περίπτωση ανάληψης μετρητών, δηλαδή τι θα χρειαστεί να αλλάξω στον λογαριασμό μου στην paypal για να μπορέσουν να μου στείλουν τα χρήματα και μετά με τι κόστος θα μπορέσω εγω να τα τραβήξω από το paypal....κάπου είδα για 3,4% +0,35 ευρώ ανα συναλλαγή !!! Την πάτησα με την χρεωστική της Πειραιώς που μου κράτησε 8 ευρώ προμήθεια για ανάληψη από στοιχηματική εταιρία και τρελάθηκα !!!

Δε νομιζω οτι εχει κοστος απο mybet σε paypal.δε θυμαμαι να σου πω.αλλα για να τραβηξεις απο paypal σε τραπεζικο λογαριασμο πρεπει να τον δηλωσεις.μεσα απτο paypal γινεται αυτο.καπου εχει επιλογη να δηλωσεις λογαριασμο.

Θυμαμαι οτι στα 100€ κρατουσε ή 2 ή 3 ευρω για να τα περασω απο paypal σε πειραιως...

Να ξερεις ομως πως οταν θαρχεται εμβασμα απο paypal στην τραπεζα (μιας και ειναι εισερχομενο απο bank of america αν θυμαμαι καλα) στην αναλυτικη της κινησης λεει οτι:"το παρον επεχει θεση παραστατικου συμφωνα με τις διαταξεις των παρ.10 και 16β του αρθρου 12 του ΚΒΣ".

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Χθες εκανα μια παραγγελια στο GeekBuying μεσο PayPal, και μετα απο λιγο μου ηρθε αυτο το μην.

You sent a payment of $121.98 USD to Geekbuying

(payment@geekbuying.com)

It may take a few moments for this transaction to appear in your account.

Merchant

Geekbuying

payment@geekbuying.com

Instructions to merchant

You haven't entered any instructions.

Shipping address - unconfirmed

......

Greece

Shipping details

The seller hasn’t provided any shipping details yet.

Description Unit price Qty Amount

$121.98 USD 1 $121.98 USD

Subtotal $121.98 USD

Total $121.98 USD

Payment $121.98 USD

Charge will appear on your credit card statement as "PAYPAL *GEEKBUYING"

Payment sent to payment@geekbuying.com

Ως εδω ολα καλα, σημερα μπηκα στο λογριασμο μου στο geekbuying και ειδα αυτο το μην.

FYI: Please pay your order in 5 minutes if you have bought our limited deal(s), or the stock reserved for you will be released for others.

Τα χρηματα δεν τα εχουν τραβηξει ειναι ακομα στον τραπεζικο λογαριασμο μου!:blink:

Τι κανω?

Στέλνεις στο geekbuying μύνημα ότι έχεις πληρώσει μαζι με το trancaction ID που σου έστειλε το paypal
No root->No problem

Στέλνεις στο geekbuying μύνημα ότι έχεις πληρώσει μαζι με το trancaction ID που σου έστειλε το paypal

Το εκανα και θα περιμενω αυριο την απαντηση τους

Παιδιά, γεια σας! Έκανα μια αγορά με paypal από merimobiles συνολικού κόστους 665.92 στις 2/6. Με την προ 5 ημερών ισοτιμία, αυτό έβγαινε 485,34 και στην τράπεζα βλέπω χρέωση 495,09. Γνωρίζει κανείς πού οφείλεται αυτό?