phph Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 οταν ανοίγεις λογ/σμο δεν υπαρχει κίνδυνος αν δωσεις τα κανονικα προσωπικα στοιχεία, ετσί??? χρεωστική από ποια τράπεζα θα προτείνατε να πάρω?? με ενδιαφερουν απλα αγορα απο ιντερνετ και οχι τπτ παραπανω ή μηπως με βολευει περισσοτερο προπληρωμένη??? Thanks Εγώ έχω την χρεωστική Enter VISA της ALPHA BANK συνδεδεμένη σε ένα λογαριασμό που έχω μόνο για αγορές με κάρτες. Κάνω καταθέσεις στο ΑΤΜ και την επόμενη εργάσιμη είναι στο λογαριασμό. Βλέπω και αναλυτικά τις κινήσεις online (μέσω Alpha web banking) τόσο της κάρτας όσο και του λογαριασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Εγώ έχω την χρεωστική Enter VISA της ALPHA BANK συνδεδεμένη σε ένα λογαριασμό που έχω μόνο για αγορές με κάρτες. Κάνω καταθέσεις στο ΑΤΜ και την επόμενη εργάσιμη είναι στο λογαριασμό. Βλέπω και αναλυτικά τις κινήσεις online (μέσω Alpha web banking) τόσο της κάρτας όσο και του λογαριασμού. ακριβως το ιδιο και γω μονο που εμενα ειναι Electron Visa που ηρθε μαζι με το ανοιγμα λογαριασμου για νεους. Ουτε προμηθειες ουτε τιποτα. Και αναλογως το καταστημα, αν ελεγχουν τα ΑΤΜ και πριν το κλεισιμο (οπως στην περιοχη μου :p) εχω τα λεφτα την ιδια μερα ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Εγώ έχω τη VISA της Τράπεζας Πειραιώς και πρόσφατα έβγαλα και την άϋλη προπληρωμένη κάρτα την οποία απέρριψα λόγω του ότι ζητούσε και προμήθεια για τη φόρτιση/εκ-φόρτιση της κάρτας. Συνεχίζω πλέον να κάνω αγορές μέσω της VISA που είχα και πριν. Όσον αφορά στην κατάθεση στο ATΜ, το συγκεκριμένο που υπάρχει στην περιοχή μου έχει Online Κατάθεση κι έχω τα λεφτά την ίδια στιγμή στο λογαριασμό και συνεπώς κάνω τις αγορές μου άμεσα.:D Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 πολυ καλο αυτο! δηλαδη του βαζεις χαρτονομισματα κατευθειαν μεσα ε? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 πολυ καλο αυτο! δηλαδη του βαζεις χαρτονομισματα κατευθειαν μεσα ε? Ακριβώς έτσι! Βάζω τα λεφτά κατευθείαν στο ΑΤΜ, τα μετράει και είμαι έτοιμος. Ούτε φακέλους, ούτε αναμονές, ούτε τίποτα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 δυστυχως η Alpha ειναι ακομα με τους φακελους!! :down: αλλα τουλαχιστον οι υπαλληλοι κανουν τα ΑΤΜ σε καθε ανοιγμα και κλεισιμο :lol: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 ακριβως το ιδιο και γω μονο που εμενα ειναι Electron Visa που ηρθε μαζι με το ανοιγμα λογαριασμου για νεους. Ουτε προμηθειες ουτε τιποτα. Και αναλογως το καταστημα, αν ελεγχουν τα ΑΤΜ και πριν το κλεισιμο (οπως στην περιοχη μου :p) εχω τα λεφτα την ιδια μερα ;) Κι εμένα electron visa ήταν τα πρώτα χρόνια, αλλά την τελευταία φορά που έληξε την αντικατέστησαν με enter visa. Δεν ξέρω πότε ελέγχουν τα ATM, γιατί δεν με απασχόλησε ποτέ. Λόγω δουλειάς με βολεύει να κάνω τις καταθέσεις μη εργάσιμες ημέρες/ώρες. Το καλύτερο πάντως είναι αν χρησιμοποιείς ούτως ή άλλως την Alpha bank να έχεις και ένα δεύτερο λογαριασμό μη συνδεδεμένο στον οποίο θα έχεις τα λεφτά σου και όποτε χρειάζεσαι τη χρεωστική, μεταφέρεις online από εκεί όσα χρειάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Εγώ θέλω να κάνω μια άλλη ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση σε κάποια αγορά που θα κάνω, να μου αφαιρέσει περισσότερα χρήματα από τη VISA μου απ' όσα λέει η αγορά?:worry: Το καλύτερο πάντως είναι αν χρησιμοποιείς ούτως ή άλλως την Alpha bank να έχεις και ένα δεύτερο λογαριασμό μη συνδεδεμένο στον οποίο θα έχεις τα λεφτά σου και όποτε χρειάζεσαι τη χρεωστική, μεταφέρεις online από εκεί όσα χρειάζονται. Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, η λύση αυτή εγκαταλείπεται σιγά σιγά λόγω του ότι οι τράπεζες ζητάνε προμήθεια για τη φόρτιση/εκ-φόρτιση της χρεωστικής μας κάρτας από το λογαριασμό μας:rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, η λύση αυτή εγκαταλείπεται σιγά σιγά λόγω του ότι οι τράπεζες ζητάνε προμήθεια για τη φόρτιση/εκ-φόρτιση της χρεωστικής μας κάρτας από το λογαριασμό μας:rolleyes: Κι από πότε "φορτίζονται" οι χρεωστικές; Δεν είναι προπληρωμένες. Λειτουργούν όπως ακριβώς οι πιστωτικές μόνο που τραβάνε απ' ευθείας λεφτά από τον συνδεδεμένο λογαριασμό με την προϋπόθεση ότι υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο. Δεν έχω ακούσει για χρεώσεις σε χρεωστικές κάρτες και αυτή που προανέφερα σίγουρα δεν έχει την παραμικρή χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Κι εμένα electron visa ήταν τα πρώτα χρόνια, αλλά την τελευταία φορά που έληξε την αντικατέστησαν με enter visa. Δεν ξέρω πότε ελέγχουν τα ATM, γιατί δεν με απασχόλησε ποτέ. Λόγω δουλειάς με βολεύει να κάνω τις καταθέσεις μη εργάσιμες ημέρες/ώρες. Το καλύτερο πάντως είναι αν χρησιμοποιείς ούτως ή άλλως την Alpha bank να έχεις και ένα δεύτερο λογαριασμό μη συνδεδεμένο στον οποίο θα έχεις τα λεφτά σου και όποτε χρειάζεσαι τη χρεωστική, μεταφέρεις online από εκεί όσα χρειάζονται. Αυτο ισχύει για ολες της τραπεζες. Ο λογος που χρησιμοποιούμε προπληρωμένες και οχι χρεωστικές ειναι η ασφάλεια των συναλλαγών. Τωρα ο καθε ενας κανεις τις επιλογες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Δεύτερο λογαριασμό μπορώ να ανοίξω και online στο site της τράπεζας και δη στο winbank.gr για μένα, σωστά? πάντως υπάρχει η επιλογή για άνοιγμα νέου λογαριασμού αλλά δε γνωρίζω όρους και προϋποθέσεις....:worry: κάποιος που να το έχει κάνει?:happy: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Αυτο ισχύει για ολες της τραπεζες. Ο λογος που χρησιμοποιούμε προπληρωμένες και οχι χρεωστικές ειναι η ασφάλεια των συναλλαγών. Τωρα ο καθε ενας κανεις τις επιλογες του. Γιατί όμως είναι πιο ασφαλής η προπληρωμένη, αφού και με τη χρεωστική αν δεν έχεις λεφτά στο λογαριασμό δεν μπορούν να σου κλέψουν τίποτε. Απλά η προπληρωμένη είναι πιο εύχρηστη σε νεαρής ηλικίας άτομα που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να ανοίξουν λογαριασμό σε τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Όταν έχεις λογαριασμό στην τράπεζα και πχ έχεις ένα υπόλοιπο 5.000 €uros και θέλεις να κάνεις μια αγορά με τη χρεωστική της τάξης των 100 €uros, πάντα θα υπάρχει ο φόβος να σου "τραβήξουν" παραπάνω χρήματα.....:) Ενώ με την προ-πληρωμένη, τη φορτώνεις από το λογαριασμό σου όσα χρήματα χρειάζονται για την αγορά + την προμήθεια για την τράπεζα κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Γι' αυτό κι εγώ μιλάω για 2 λογαριασμούς. Ο ένας χωρίς λεφτά συνδεδεμένος με την χρεωστική και ο άλλος με τα 5000€. Όταν θες να αγοράσεις με την χρεωστική μεταφέρεις online χρήματα στον συνδεδεμένο λογαριασμό και κάνεις την αγορά. Αυτό που λές κι εσύ δηλαδή περίπου μόνο που με την χρεωστική γλυτώνεις τις προμήθειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioslegend Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 γεια σας παιδια.προσπαθω να κανv withdraw τα λεφτα μου απο το paypal..εχω καρτα της πειραιως .μπορει καποιος που εχει της πειραιως και το χει κανει να μου πως ακριβως να γραψω το ονομα της τραπεζας γ να το δεχτει επιτελουσ?και επισης στο bank location, τι βαζω?χωρα,πολη,περιοχη ή οδο που βρισκεται η τραπεζα?pleaze help me!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Έκανα αγορά και ο πωλητής αμέσως μου έκανε refund. Το paypal όμως μου δέσμευσε το ποσό στον λογαριασμό μου. Πότε περίπου θα απελευθερωθεί ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Έκανα αγορά και ο πωλητής αμέσως μου έκανε refund. Το paypal όμως μου δέσμευσε το ποσό στον λογαριασμό μου. Πότε περίπου θα απελευθερωθεί ;; Σε 4-5 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 παιδιά το paypal μου ζητάει ένα affidavit για να ακυρώσω ένα chargeback που έκανα μέσω τραπέζης(τώρα αναγνωρίζω την συναλλαγή).θέλει όμως να πάω λέει σε ένα notary public να μου το σφραγίσουν,τι είναι αυτό? η τράπεζα το κάνει? έχω αρκετά λεφτά στο λογαριασμό μου,και το paypal μου τα κρατάει 2 μήνες τώρα(σαν νταβατζηλίκι μου φαίνεται). Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 παιδιά το paypal μου ζητάει ένα affidavit για να ακυρώσω ένα chargeback που έκανα μέσω τραπέζης(τώρα αναγνωρίζω την συναλλαγή).θέλει όμως να πάω λέει σε ένα notary public να μου το σφραγίσουν,τι είναι αυτό? η τράπεζα το κάνει? έχω αρκετά λεφτά στο λογαριασμό μου,και το paypal μου τα κρατάει 2 μήνες τώρα(σαν νταβατζηλίκι μου φαίνεται). Εσυ εισαι πολυ προχωριμενος :) παντως notary public ειναι συμβολαιογράφος;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 το paypal είναι μπελάς για την δική μου γνώμη αν κάνεις πολλές συναλλαγές.κατά 90% θα σου κάνουν τον λογαριασμό σου limited.εμένα είναι η τρίτη φορά! την πρώτη φορά μου το κάνανε limited λόγω μεγάλης διακίνησης χρημάτων,και έπρεπε να καταθέσω χαρτιά με τα στοιχεία μου! το πάθημα μου έγινε μάθημα....ΠΟΤΕ μην αφήνετε ούτε ευρώ μέσα στο paypal. Αν σας πληρώσουν για οτιδήποτε πουλήσετε στο ebay η αλλού,κατευθείαν withdraw στον τραπεζικό λογαριασμό σας γιατί σας κλείνουν τον λογαριασμό για το παραμικρό,και κρατάνε τα χρήματα σας όμηρο για αστείους λόγους πολλές φορές.απλά δείτε και το paypalsucks.com τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αποφεύγετε την χρήση του paypal. εμένα εκτός του ότι θέλουν σφραγίδα συμβολαιογράφου(θα πάω στην τράπεζα να δω τι γίνεται),μου ζήτησαν και 60 ευρώ από πάνω και μάλιστα να τα στείλω με money order,η check. και δεν είναι χρήματα από το chargeback,(δεν πήρα δεκάρα) αλλά λένε για λόγους ασφαλείας!!!! αστείο?? άσε και το άλλο αστείο,5 φορές τους πήρα τηλέφωνο,και 5 φορές μου είπανε διαφορετικές διαδικασίες να κάνω! τέλος δεν υπάρχει πουθενά υπηρεσία εκτός paypal να κάνεις παράπονα, παραμόνο στην ίδια την paypal!!! τυχαίο? δεν νομίζω..... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα ελα ομως που το παιπαλ ειναι μονοπώλιο, δεν υπαρχει κατι αλλο να το ανταγωνιστεί, οποτε ολοι εξαρτόμαστε απο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 πήγα στην τράπεζα και δεν μου βάζουν σφραγίδα,και μου πετούσανε δικαιολογίες ότι δουλεύουν με πίστωση και κάτι τέτοια....άντε να βγάλω άκρη εγώ τώρα Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Μεταβίβασε τα χρήματα σε κάποιον φίλο σου ως gift. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 (edited) δεν γίνεται το account μου είναι limited ούτε να βγάλω ούτε να μεταφέρω μπορώ λεει στο overview λέει What can't I do while my account access is limited? receive payments send or request money electronically transfer funds from your PayPal account close your account νομίζω δεν υπάρχει τρόπος να βγάλω τα χρήματα μιυ αλλιώς.... Edited August 31, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Πόσα λεφτά έχεις στο PayPal σου και γιατί δεν τα μετέφερες κάθε μήνα στο λογαριασμό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts