cddaraa Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Εχω limited account στο pay pal απο τον ιούνιο λόγω proof of adress...δεν είχα/έβρισκα φαξ να στείλω κάποιον λογαριασμο τώρα με το upload ανέβασα μια φωτογραφία ενός λογαριασμου της ΔΕΗ εδώ και μια εβδομάδα δεν έχει γίνει τπτ που πρέπει να στείλω mail για να αρθεί ο περιορισμός??? Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Παιδια αν καποιος εχει πληρωσει μεσω Paypal και ο πωλητης τυχει να ειναι απατεωνας και δεν στειλει το αντικειμενο, τοτε το Paypal σου στελνει ολα τα χρημματα πισω??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Είναι 15 ημερών διαδικασία, φρόντισε να είναι συστημμένο το δέμα και να χει καλές αξιολογήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Είναι 15 ημερών διαδικασία, φρόντισε να είναι συστημμένο το δέμα και να χει καλές αξιολογήσεις. Ο πωλητης εχει 223 αξιολογησεις 100% θετικες πουλαει στο ebay αλλα εχει και δικη του ιστοσελιδα και απο εκει θα αγορασω, ειναι επιφοβο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 παιδια καλημερα εχω συνδεσει τον λογαριασμο μου με visa ομωσ αν καποιοσ μου κανει καταθεση στον λογαριασμο paypal πωσ μπορω να τα μεταφερω (να τα παρω δλδ) αφου ειναι συνδεδεμενοσ με visa. αν εχει καποιοσ εμπειρια επ'αυτου ασ βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 παιδια καλημερα εχω συνδεσει τον λογαριασμο μου με visa ομωσ αν καποιοσ μου κανει καταθεση στον λογαριασμο paypal πωσ μπορω να τα μεταφερω (να τα παρω δλδ) αφου ειναι συνδεδεμενοσ με visa. αν εχει καποιοσ εμπειρια επ'αυτου ασ βοηθησει Πρεπει να μετατραψεις το paypal σε premier account ,να δηλωσεις τραπεζικο λογαριασμο και στη συνεχεια να κανεις αναληψη απο το paypal με αντιστοιχη πιστωση του τραπεζικου λογ/σμου σου, αλλοιως αφηνεις τα χρηματα μεσα για καποια μελλοντικη αγορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Ο πωλητης εχει 223 αξιολογησεις 100% θετικες πουλαει στο ebay αλλα εχει και δικη του ιστοσελιδα και απο εκει θα αγορασω, ειναι επιφοβο? Προτίμησε να αγοράσεις από τη δημοπρασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Εχω μπερδευτει με το Paypal. Οταν γραφεται καποιος για ΠΡΩΤΗ φορα πρεπει να κανει και verification ή οχι? Το λεω γιατι βλεπω πιο πανω που λενε οτι γραφονται πανε να βαλουν τα χρηματα και τους λεει credit card denied. Η διαδικασια της πιστοποιησης ειναι συντομη με ενα τηλεφωνημα ή πρεπει να περιμενω μερες και να παω στην τραπεζα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Εχω μπερδευτει με το Paypal. Οταν γραφεται καποιος για ΠΡΩΤΗ φορα πρεπει να κανει και verification ή οχι? Δεν είναι υποχρεωτικό, σε ρωτάει αν θέλεις ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Δεν είναι υποχρεωτικό, σε ρωτάει αν θέλεις ή όχι. Ενταξει αν ομως επιλεξω οχι, δεν θα μου λεει παρακατω "credit card denied"? Τα παιδια παραπανω γιατι αντιμετωπισαν προβλημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Ενταξει αν ομως επιλεξω οχι, δεν θα μου λεει παρακατω "credit card denied"? Τα παιδια παραπανω γιατι αντιμετωπισαν προβλημα? Αν δε κανεις verification εχεις περιορισμενο οριο πληρωμων, δεν ειμαι σιγουρος, νομιζω μεχρι $100 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Αν δε κανεις verification εχεις περιορισμενο οριο πληρωμων, δεν ειμαι σιγουρος, νομιζω μεχρι $100 Που μπορω να δω για αυτο το οριο? Εψαξα στη σελιδα του Paypal αλλα δεν βρηκα τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Που μπορω να δω για αυτο το οριο? Εψαξα στη σελιδα του Paypal αλλα δεν βρηκα τιποτα. https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/UserAgreement/ua/USUA-outside#payments-policy Παραγραφος 3.1 αν και δεν αναφερεται ακριβως το ποσον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Τελικα το οριο για τους unverified Paypal users ειναι 1500 ευρω! Τωρα μολις γραφτηκα και μου το λεει στο view limits. Το προβλημα ειναι οτι ενω περασα κανονικα την καρτα μου μεσα (attica gift card) οταν κοιταω στο My account overview-Paypal balance μου λεει 0,00 ευρω ενω εχω μεσα χρηματα, τι σημαινει αυτο οτι δεν βλεπει την καρτα μου??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Όχι, πρέπει να βάλεις χρήματα στο paypal account σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Όχι, πρέπει να βάλεις χρήματα στο paypal account σου. Σορυ αλλα τι εννοεις? Τα χρημματα που εχω μεσα στην καρτα δεν τα βλεπει? Δηλαδη δεν μπορω να πληρωσω για αυτα που εχω παρει απο το Ebay? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Πρέπει να κάνεις κατάθεση ή στο Paypal ή να πας στο ebay και να πληρώσεις. Εκεί σε συνδέει με το paypal, δίνεις το email σου και πληρώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Παιδιά μια βοήθεια please. Στον λογαριασμό μου στο paypal σαν κάρτα έχω περασμάνη μια Visa και τον έχω χρησιμοποιήσει μόνο για rapidshare χωρίς πρόβλημα. Ως street adress στο profile μου εμφανίζει την σωστή διεύθυνση και μέσα σε παρένθεση credit card (ούτε θυμάμαι να την έχω περάσει εγώ!). Θέλω να αγοράσω απο ebay. Ο πωλητής λέει "I will ship to PayPal confirmed address". Αyτό τι σημαίνει; ότι πρέπει να κάνω την διαδικασία για την επικύρωση της κάρτας με το 1.5 euro κλπ ή είμαι ήδη εντάξει; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Παιδιά μια βοήθεια please. Στον λογαριασμό μου στο paypal σαν κάρτα έχω περασμάνη μια Visa και τον έχω χρησιμοποιήσει μόνο για rapidshare χωρίς πρόβλημα. Ως street adress στο profile μου εμφανίζει την σωστή διεύθυνση και μέσα σε παρένθεση credit card (ούτε θυμάμαι να την έχω περάσει εγώ!). Θέλω να αγοράσω απο ebay. Ο πωλητής λέει "I will ship to PayPal confirmed address". Αyτό τι σημαίνει; ότι πρέπει να κάνω την διαδικασία για την επικύρωση της κάρτας με το 1.5 euro κλπ ή είμαι ήδη εντάξει; Ευχαριστώ! Οι Ελληνες χρηστες του paypal δεν εχουν τη δυνατοτητα να εχουν confirmed address. Η μονη δυνατοτητα που εχουν ειναι να ειναι verified members, κατι που ειναι τελειως διαφορετικο και δε καλυπτει την απαιτηση των πωλητων για confirmed address. Αρα δεν αγοραζεις απο αυτους ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Έχω μερικά πράγματα που θέλω να πουλήσω στο ebay και σε αλλα παρόμοια site. Τις πληρώμές πως θα τις παίρνω ακριβώς? πρέπει να κάνω premium account σωστά? το paypal παίρνει κάποιο ποσοστό απτα χρήματα? Ποια είναι η πορεια των χρημάτων δηλαδή. μολις παρθουν τα χρήματα απτον αγοραστη πάω στην τράπεζα με την κάρτα που έχω δηλώσει στο paypal και τα τραβάω? thanks Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Χρησιμοποιώ αρκετό καιρό Paypal αλλά αν και είναι πολύ βολικό, σου τρώει λεφτά από fees από παντού. Και οι τιμές της ισοτιμίας τους όταν αγοράζεις πχ. κάτι σε λίρες ή δολάρια είναι απαράδεκτες! Μια φορά μου έκαναν refund 300 λίρες Αγγλίας και με τις μετατροπές έχασα 30-40 ευρώ! :( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Έχω μερικά πράγματα που θέλω να πουλήσω στο ebay και σε αλλα παρόμοια site. Τις πληρώμές πως θα τις παίρνω ακριβώς? πρέπει να κάνω premium account σωστά? το paypal παίρνει κάποιο ποσοστό απτα χρήματα? Ποια είναι η πορεια των χρημάτων δηλαδή. μολις παρθουν τα χρήματα απτον αγοραστη πάω στην τράπεζα με την κάρτα που έχω δηλώσει στο paypal και τα τραβάω? thanks Premium account, ναι σωστα. Το Paypal, παιρνει περιπου 3,5%. Oταν πληρωθεις απο τον αγοραστη, κανεις αναληψη απο το paypal, με αντιστοιχη μεταφορα των χρηματων σου στο τραπεζικο λογαριασμο σου, τον οποιο βεβαια τους τον εχεις δηλωσει. Αν το ποσο ειναι κατω απο 100 $, to paypal σου κραταει κατι λιγα (προμηθεια) για την αναληψη, δε θυμαμαι καλα αλλα νομιζω η 3 η 5 $, αν ομως ειναι πανω απο 100$ η αναληψη, δε σου κραταει τιποτα, αλλα θα σου κρατησει και η τραπεζα. Ε τι, τσαμπα θα δουλευουν?:lol: Χρησιμοποιώ αρκετό καιρό Paypal αλλά αν και είναι πολύ βολικό, σου τρώει λεφτά από fees από παντού. Και οι τιμές της ισοτιμίας τους όταν αγοράζεις πχ. κάτι σε λίρες ή δολάρια είναι απαράδεκτες! Μια φορά μου έκαναν refund 300 λίρες Αγγλίας και με τις μετατροπές έχασα 30-40 ευρώ! :( Οπως τα λες ειναι, χρησιμοποιουν δικες τους ισοτιμιες :angry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Εκμεταλλεύονται το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και προς το παρόν έχουν καθιερωθεί... Αλήθεια, το google checkout (ή κάπως έτσι) τί έγινε? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Εκμεταλλεύονται το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και προς το παρόν έχουν καθιερωθεί... Αλήθεια, το google checkout (ή κάπως έτσι) τί έγινε? Απο την αλλη ομως εχεις την ασφαλεια και τη σιγουρια οτι αν κατι παει στραβα σε καποια αγορα, σου επιστρεφουν τα χρηματα κατι που ειναι σημαντικοτατο, ενω αν πληρωσεις με οποιονδηποτε αλλο τροπο εκτος paypal η πιστωτικης καρτας (που ειναι ακομα καλυτερα λογω σωστων ισοτιμιων) δεν εχεις καμμια καλυψη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Δηλαδή πρακτικά σε ποιά περίπτωση σου επιστρέφουν χρήματα? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts