Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι πολυ γκαντεμης ρε γαμωτο. Την καρτα της eurobank την εβγαλα μονο και μονο για το paypal και τωρα δεν λειτουργει. Θα στειλω email η θα παρω τηλεφωνο να δω τη θα μου πουνε..

giati dn vgazeis mia GIFTCARD?

Einai oti kalytero kata tin gnwmi mu gia paypal....

Ειμαι πολυ γκαντεμης ρε γαμωτο. Την καρτα της eurobank την εβγαλα μονο και μονο για το paypal και τωρα δεν λειτουργει. Θα στειλω email η θα παρω τηλεφωνο να δω τη θα μου πουνε..

Το θέμα δεν είναι τι δικαιολογία θα σου πούνε, αλλά να κάνεις τη δουλειά σου.

Βγάλε Giftcard Visa από την Τράπεζα Αττικής όπως αναφέρθηκε, ή αν δε θέλεις προμήθειες κοίταξε τις χρεωστικές Visa Electron της Πειραιώς και της Alpha

Το θέμα δεν είναι τι δικαιολογία θα σου πούνε, αλλά να κάνεις τη δουλειά σου.

Βγάλε Giftcard Visa από την Τράπεζα Αττικής όπως αναφέρθηκε, ή αν δε θέλεις προμήθειες κοίταξε τις χρεωστικές Visa Electron της Πειραιώς και της Alpha

Αυτο ακριβως, θελω να κανω απλα τη δουλεια μου. Δηλαδη θα παω και θα ζητησω μια giftcard visa στην τραπεζα αττικης; Ετσι λεγεται;

Η eurobank δεν παρέχει από όσο ξέρω τέτοια κάρτα. Και σε εμένα αυτό έβγαζε. Δεν έχει 3ψηφιο κωδικό από πίσω...

Ασε που τώρα απο VIsa electron που έλεγε, μου την έκαναν Maestro.

Πήγα πειραιώς και ησύχασα..

Samsung S21 Ultra

• 2 weeks later...
Η eurobank δεν παρέχει από όσο ξέρω τέτοια κάρτα. Και σε εμένα αυτό έβγαζε. Δεν έχει 3ψηφιο κωδικό από πίσω...

Ασε που τώρα απο VIsa electron που έλεγε, μου την έκαναν Maestro.

Πήγα πειραιώς και ησύχασα..

Πηγες στην πειραιως και ησυχασες; Γιατι εμενα παλι με επιασαν τα νευρα μου!

Αποφασισα τελικα να επιλεξω την πειραιως για καρτα για το paypal... Αλλα!

Πηγα σημερα το πρωι και του λεω οτι θελω μια χραωστικη visa electron και μου λενε οτι πρεπει να ανοιξω λογαριασμο πρωτα. Λεω οκ κανενα προβλημα και με ρωτανε αν εφερα τα χαρτια.. Λεω ποια χαρτια βρε παιδια; Και τοτε με επιασε πανικος.. Για να ανοιξω ενα απλο λογαριασμο χρειαζεται ταυτοτητα, λογαριασμος απο το σπιτι που μενεις ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ και το πιο ακυρο; Εκκαθαριστικο εφοριας!! Ρε παιδια ενα απλο λογαριασμο θελω να ανοιξω τι να τον κανετε?? Εγω ο κακομοιρης που ειμαι φοιτητης απο Κρητη που να τα βρω αυτα τα χαρτια? Και που στον ακατανομαστο θα βρω λογαριασμο στο ονομα μου αφου ενοικιαζω το σπιτι?? Ελεος πια..

Λοιπον επειδη πραγματικα δεν εχω το κουραγιο να ξαναπηγαινω σε τραπεζα και να τραβαω τα ιδια μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να βγαλω visa electron συμβατη με το paypal χωρις ολα αυτα τα χαρτια? (να το εχει κανει ομως κιολας οχια απλα να εχει ακουσει γιατι με την καρτα της euro ετσι εκανα και βγηκε αχρηστη). Αν ξερει καποιος ας το πει..

Νομίζω οτι εννοείτε οτι πρέπει να έχεις τραπεζικό λογαριασμό. Εγώ όταν έκανα λογαριασμό στην Πειραιώς την ταυτότητά μου έδειξα και μου άνοιξαν ένα. ΔΕΝ ΕΧΩ εκκαθαριστικό ούτε και εγώ....

Και οταν ανοίγεις λογιαριασμό στην τράπεζα σου δίνουν κ μια κάρτα για να παίρνεις λεφτά από τον λογαριασμό σου ΜΕΣΩ ΑΤΜ. Αυτή η κάρτα λοιπόν είναι ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ.

Samsung S21 Ultra

Πηγες στην πειραιως και ησυχασες; Γιατι εμενα παλι με επιασαν τα νευρα μου!

Αποφασισα τελικα να επιλεξω την πειραιως για καρτα για το paypal... Αλλα!

Πηγα σημερα το πρωι και του λεω οτι θελω μια χραωστικη visa electron και μου λενε οτι πρεπει να ανοιξω λογαριασμο πρωτα. Λεω οκ κανενα προβλημα και με ρωτανε αν εφερα τα χαρτια.. Λεω ποια χαρτια βρε παιδια; Και τοτε με επιασε πανικος.. Για να ανοιξω ενα απλο λογαριασμο χρειαζεται ταυτοτητα, λογαριασμος απο το σπιτι που μενεις ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ και το πιο ακυρο; Εκκαθαριστικο εφοριας!! Ρε παιδια ενα απλο λογαριασμο θελω να ανοιξω τι να τον κανετε?? Εγω ο κακομοιρης που ειμαι φοιτητης απο Κρητη που να τα βρω αυτα τα χαρτια? Και που στον ακατανομαστο θα βρω λογαριασμο στο ονομα μου αφου ενοικιαζω το σπιτι?? Ελεος πια..

Λοιπον επειδη πραγματικα δεν εχω το κουραγιο να ξαναπηγαινω σε τραπεζα και να τραβαω τα ιδια μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να βγαλω visa electron συμβατη με το paypal χωρις ολα αυτα τα χαρτια? (να το εχει κανει ομως κιολας οχια απλα να εχει ακουσει γιατι με την καρτα της euro ετσι εκανα και βγηκε αχρηστη). Αν ξερει καποιος ας το πει..

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και με την Πειραιώς. Σπουδάζω Καλαμάτα και δεν είχα μαζί τα χαρτιά που ζητούσαν. Βασικά δεν είναι ακριβώς όπως σου τα είπαν...αυτά που χρειάζονται είναι κάποιο επίσημο χαρτί που να γράφει το ΑΦΜ και κάποιο χαρτί που να πιστοποιεί τη μόνιμη κατοικία σου (πχ λογαριασμός). Πήγα λοιπόν στο κεπ και πήρα μια φορολογική ενημερότητα που γράφει πάνω το ΑΦΜ και έφτιαξα μια υπεύθυνη δήλωση (πάλι στο κεπ) που πιστοποιούσε τη μόνιμη κατοικία μου. Ενδεχομένως να αρκεί μόνο το πρώτο χαρτί επειδή γράφει και τη μόνιμη κατοικία, αλλά καλού κακού βγάλε και το άλλο. Τα μόνα που χρειάζεται να έχεις μαζί σου στο κεπ είναι η ταυτότητα και ο αριθμός του ΑΦΜ σου... ;)

υγ. Φαντάζομαι έχεις ΑΦΜ, και κάνεις φορολογική δήλωση γιατι αλλιώς δεν μπορείς να πάρεις φορολογική ενημερότητα... :O

Εγώ την 1-2-3 της Alpha Bank έχω και είναι συμβατή. http://www.1-2-3.gr

Κερδίζω τις προάλλες 170€ από τη bwin.com. Κοιτάζω για τον καλύτερο τρόπο μεταφοράς χρημάτων χωρίς να με κρατήσουν χρήματα. Επιλέγω paypal καθώς για άνω των 100€ σε ελληνικές τράπεζες δεν σε χρεώνει. Μπαίνω πριν 5' στο web banking να δω αν έχουν έρθει τα χρήματα και βλέπω ΕΞΟΔΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΙΑΣ €3,00. Τι σκατά είναι πάλι αυτό;

Όταν θέλεις να διορθώσεις ή να προσθέσεις κάτι σε υπάρχον post, θα πρέπει να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif ώστε να αποφεύγεις τα συνεχόμενα posts. Επίσης αν θέλεις να κάνεις πολλαπλές παραθέσεις, υπάρχει το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif

Εγώ την 1-2-3 της Alpha Bank έχω και είναι συμβατή. http://www.1-2-3.gr

Κερδίζω τις προάλλες 170€ από τη bwin.com. Κοιτάζω για τον καλύτερο τρόπο μεταφοράς χρημάτων χωρίς να με κρατήσουν χρήματα. Επιλέγω paypal καθώς για άνω των 100€ σε ελληνικές τράπεζες δεν σε χρεώνει. Μπαίνω πριν 5' στο web banking να δω αν έχουν έρθει τα χρήματα και βλέπω ΕΞΟΔΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΙΑΣ €3,00. Τι σκατά είναι πάλι αυτό;

Αφού δε ρωτάς τον ταμειάκια της bwin. :p Κάνε ρε συ ανάληψη στην κάρτα σου. Είναι εντελώς ανέξοδα και έρχονται μέσα σε 2-3 εργάσιμες. Άκου εκεί Paypal. :wacko:

Καλημερα & καλη εβδομαδα. Μια ερωτηση και απο εμενα.

Η προπληρωμενη καρτα (οχι πιστωτικη) της EuroBank

http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=339&mid=693&lang=gr

θα κανει για το paypal αλλα και γενικα για online αγορες (κυριως paypal) ή χρειαζομαι μονο την Attica gift Card που ειναι η μονη συμβατη ????

Ευχαριστω εκ των προτερων :cool:

Καλημερα & καλη εβδομαδα. Μια ερωτηση και απο εμενα.

Η προπληρωμενη καρτα (οχι πιστωτικη) της EuroBank

http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=339&mid=693&lang=gr

θα κανει για το paypal αλλα και γενικα για online αγορες (κυριως paypal) ή χρειαζομαι μονο την Attica gift Card που ειναι η μονη συμβατη ????

Ευχαριστω εκ των προτερων :cool:

Για την κάρτα της eurobank δεν ξέρω, αλλά η electron visa της Πειραιώς συνεργάζεται απροβλημάτιστα με το paypal. Γιατί δεν κοιτάς αυτή; Είναι και αυτή χρεωστική και το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις ένα λογαριασμό... ;)

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και με την Πειραιώς. Σπουδάζω Καλαμάτα και δεν είχα μαζί τα χαρτιά που ζητούσαν. Βασικά δεν είναι ακριβώς όπως σου τα είπαν...αυτά που χρειάζονται είναι κάποιο επίσημο χαρτί που να γράφει το ΑΦΜ και κάποιο χαρτί που να πιστοποιεί τη μόνιμη κατοικία σου (πχ λογαριασμός). Πήγα λοιπόν στο κεπ και πήρα μια φορολογική ενημερότητα που γράφει πάνω το ΑΦΜ και έφτιαξα μια υπεύθυνη δήλωση (πάλι στο κεπ) που πιστοποιούσε τη μόνιμη κατοικία μου. Ενδεχομένως να αρκεί μόνο το πρώτο χαρτί επειδή γράφει και τη μόνιμη κατοικία, αλλά καλού κακού βγάλε και το άλλο. Τα μόνα που χρειάζεται να έχεις μαζί σου στο κεπ είναι η ταυτότητα και ο αριθμός του ΑΦΜ σου... ;)

υγ. Φαντάζομαι έχεις ΑΦΜ, και κάνεις φορολογική δήλωση γιατι αλλιώς δεν μπορείς να πάρεις φορολογική ενημερότητα... :O

Πηγα σημερα στα ΚΕΠ και τελικα ειναι το ιδιο πραγμα. Για να κανω υπευθυνη δηλωση για τη μονιμη κατοικια που λες ηθελαν και αυτοι λογαριασμο!! Οποτε δωρον αδωρον!! Επιστρεφουμε στην αρχη..

Πηγα σημερα στα ΚΕΠ και τελικα ειναι το ιδιο πραγμα. Για να κανω υπευθυνη δηλωση για τη μονιμη κατοικια που λες ηθελαν και αυτοι λογαριασμο!! Οποτε δωρον αδωρον!! Επιστρεφουμε στην αρχη..
Περίεργο...εμένα δε μου ζήτησαν τίποτα πέρα από την ταυτότητα... :blink:

Περίεργο...εμένα δε μου ζήτησαν τίποτα πέρα από την ταυτότητα... :blink:

Τι να σου πω η ησουν τυχερος η απλα δεν ηξερε ο υπαλληλος και σου εδωσε το χαρτι ετσι.. Παντως βρηκα αλλο κολπο. Θα στειλω τον πατερα μου κατω στο Ηρακλειο και θα μου ανοιξει λογαριασμο (απλα θα εχει αναγκαστικα και το ονομα του μεσα) και ελπιζω αυριο το μεσημερι να εχω επιτελους τα στοιχεια της καρτας για να τα περασω στο paypal. Την καρτα αμεσως δεν σου την δινουν;

Νομίζω πως όχι, δεν σου την δίνουν αμέσως. Ερχεται με ταχυδρομίο μετά απο 1 εβδομάδα..αλλά δεν είμαι και τελέιως σίγουρος.
Samsung S21 Ultra

Μια ερώτηση κ από μένα...αύριο λέω να πάρω μια κάρτα από τη Eurobank(έχω ήδη λογαριασμό εκεί) θα χρειαστεί να βάλω κάποια χρήματα στην κάρτα ή γίνεται να τα "πάρει" η κάρτα από το λογαριασμό μου?

Μια ερώτηση κ από μένα...αύριο λέω να πάρω μια κάρτα από τη Eurobank(έχω ήδη λογαριασμό εκεί) θα χρειαστεί να βάλω κάποια χρήματα στην κάρτα ή γίνεται να τα "πάρει" η κάρτα από το λογαριασμό μου?

Πρέπει πρώτα να μας διευκρινήσεις αν η κάρτα που θα πάρεις θα είναι χρεωστική ή πιστωτική. Από τα λεγόμενα υποθέτω ότι θα είναι πιστωτική. Αν ναι τότε δε χρειάζεται να βάλεις χρήματα για να αγοράσεις κάτι. Γιαυτό λέγεται άλλωστε και πιστωτική. Σε πιστώνει το ποσό και μετά στο τέλος του μήνα έρχεται ο λογαριασμός με όλες τις αγορές σου. Τότε πληρώνεις αν θέλεις όλο το ποσό ή μέρος αυτού (την λεγόμενη ελάχιστη καταβολή που αντιστοιχεί στο 2 ή 3% του συνολικού οφειλόμενου ποσού).

Πρέπει πρώτα να μας διευκρινήσεις αν η κάρτα που θα πάρεις θα είναι χρεωστική ή πιστωτική. Από τα λεγόμενα υποθέτω ότι θα είναι πιστωτική. Αν ναι τότε δε χρειάζεται να βάλεις χρήματα για να αγοράσεις κάτι. Γιαυτό λέγεται άλλωστε και πιστωτική. Σε πιστώνει το ποσό και μετά στο τέλος του μήνα έρχεται ο λογαριασμός με όλες τις αγορές σου. Τότε πληρώνεις αν θέλεις όλο το ποσό ή μέρος αυτού (την λεγόμενη ελάχιστη καταβολή που αντιστοιχεί στο 2 ή 3% του συνολικού οφειλόμενου ποσού).

Όχι δε θέλω να βγάλω πιστωτική.Αν έχω καταλάβει πάλι σωστά στη χρεωστική βάζεις όσα χρήματα θέλεις ετσι δεν είναι?Όποτε θέλεις...αλλά λογικά για να κάνεις μια συναλλαγή πρέπει να έχεις χρήματα στην κάρτα σου...

Όχι δε θέλω να βγάλω πιστωτική.Αν έχω καταλάβει πάλι σωστά στη χρεωστική βάζεις όσα χρήματα θέλεις ετσι δεν είναι?Όποτε θέλεις...αλλά λογικά για να κάνεις μια συναλλαγή πρέπει να έχεις χρήματα στην κάρτα σου...

Ναι ακριβώς. Πάει μέχρι 0 δηλαδή ο λογαριασμός. Δεν πάει μείον να στο πω απλά. Όσο έχεις λεφτά μέσα τότε αγοράζεις. Όταν δεν έχεις δεν δέχεται τη συναλλαγή το σύστημα.

Δε νομίζω ότι η Eurobank δίνει κάποια χρεωστική που να μπορεί να χρησιμοποιθεί στο Internet.

Μπορείς να δοκιμάσεις την προπληρωμένη που έχει και σου επιτρέπει να βάζεις χρήματα μέσω ATM, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι αποδεκτή παντού στο Internet (πρέπει να το δοκιμάσεις).

Τι να σου πω η ησουν τυχερος η απλα δεν ηξερε ο υπαλληλος και σου εδωσε το χαρτι ετσι.. Παντως βρηκα αλλο κολπο. Θα στειλω τον πατερα μου κατω στο Ηρακλειο και θα μου ανοιξει λογαριασμο (απλα θα εχει αναγκαστικα και το ονομα του μεσα) και ελπιζω αυριο το μεσημερι να εχω επιτελους τα στοιχεια της καρτας για να τα περασω στο paypal. Την καρτα αμεσως δεν σου την δινουν;

Ήθελα και εγώ να κάνω λογαριασμό κάποτε το paypal, και δεν μπορούσα να περάσω την χρεωστική κάρτα της εμπορικής. Επικοινώνησα με την εμπορική, και μου είπαν οτι δεν γινόταν τίποτα. Οπότε ρώτησα ένα γνωστό και μου είπε οτι η χρεωστική της τράπεζας Κύπρου κάνει για το PayPal. Οπότε πήγα έβγαλα μια. Και εγώ δεν είχα ανοιχτό λογαριασμό εκεί, και άνοιξα έναν επιτόπου. Το μόνο που χρειάστηκαν ήταν η ταυτότητα μου. Τίποτα άλλο. Σε 10 λεπτά είχα ανοίξει τον λογαριασμό! Την χρεωστική κάρτα θα την έπαιρνα την ίδια μέρα (εκείνη την στιγμή) αλλά έλειπε ο υπάλληλος τους που τις έφτιαχνε και την πήρα την επόμενη μέρα. Έπρεπε να περιμένω 1 ακόμη μέρα για να ενεργοποιηθεί πλήρως η κάρτα (στο PayPal δεν την δέχτηκε αμέσως) και μόλις έγινε η ενεργοποίηση την πέρασα στο PayPal.

Οπότε, ανοίγεις λογαριασμό στην τράπεζα Κύπρου μόνο με την ταυτότητα σου, παίρνεις την κάρτα εκείνη την στιγμή, περιμένεις 1 μέρα (άντε 2 το πολύ αν έχουν κάποια καθυστέρηση) και μετά την προσθέσεις στο PayPal!!!

Ελπίζω να σε βοήθησα και να μπορέσεις να βγάλεις κάποια άκρη :)

Παιδιά επειδή σκέφτομαι να βγάλω και εγώ μια electon visa, πια τράπεζα προτείνεται ? Alpha, Πειραιώς, Eurobank , εμπορική ?

Να μπορείς να φορτίζεις από ATM το λογαριασμό και μέσο wep banking να βλέπω τις συναλλαγές που έγιναν (ποσα λεφτά έβγαλα και ποσα έχει ο λογαριασμός κτλ). Και απλά ο λογαριασμός να μην έχει κάποιο minimum όριο χρημάτων μέσα (δηλαδή να μην υπαρχη προβλημα εαν εχει 0)

Ποια τράπεζα να προτιμήσω και γιατί (Δηλαδή σε τι διαφέρει η κάθε τράπεζα από την άλλη (στις χρεωστικές) ?

Ευχαριστώ