kardoula Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Άλλαξε τη γραμματοσειρά σε Unicode (UTF-8) ;) Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε! Αυτό ήταν :) Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Για το iMage edition, υπάρχει ειδική ιστοσελίδα; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Επιτελους ειδα ελληνικα με το V800 στο wap.myphone.gr!!Οι δυο αρχικες σελιδες δεν τα εμφανιζει, αλλα μολις μπεις στο forum ολα ΟΚ. Καλη φαση! Επισης ενα προβληματακι που διαπιστωσα... Οταν ενα post ειναι μεγαλο και χωριζεται σε περισσοτερα (truncated) οταν επιλεγεις το link για να διαβασεις το υπολοιπο post βγαζει το εξης μηνυμα : ‘Something is wrong with the page you tried to access.Choose another link‘. Αυτο το ειδα σε ολες τις απαντησεις που ειχαν τετοια μηνυματα και οχι μονο σε ενα ή δυο. Μετά από τόσο καιρό τπτ δεν άλλαξε. Σε εμένα δεν βγάζει ελληνικά ούτε όταν μπω στο forum. Γενικώς τα ελληνικά φαίνονται κινέζικα και σε άλλες σελίδες ενώ σε ότι έχει σχέση με το live όλα φαίνονται κανονικά. Τι παράξενα πράματα είναι αυτά δεν ξέρω. Αλλά η φάση είναι ότι κάτι συμβαίνει με τη vodafone γιατί με tim όλα είναι εντάξει και χωρίς να πειράξω καμιά ρύθμιση γραμματοσειράς ( αν υπάρχει τέτοια επιλογή στο gx30) Τελικά δε βλέπω να υπάρχει λύση στο πρόβλημα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Σκέφτομαι να τους πάρω τηλ. στη voda να τους ρωτήσω αλλά καλοί άσχετοι είναι και αυτοί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Κοντεύουν Χριστούγεννα και ακόμα να δούμε φως με την Ελληνική γραμματοσειρά! (Έχω SE) Γιατί έτσι; Πάντως το μεγαλύτερο ελληνικό site για κινητή τηλεφωνία και να μην υποστηρίζει ακόμα ελληνικά;!!!! Ανεπιτρεptable... :wacko: Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 einai thema kinitou kai oxi wap site. ola ta S60 apo to 6630 kai meta grafoun ellinika Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Παιδες, οταν ξαναξεκινησει η λειτουργια του wap site ενημερωστε για να το δοκιμασουμε. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Το wap site πότε θα απαναλειτουργήσει παιδιά?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Τοσα χρονια ηξερα το myphone.gr χωρις να ξερω οτι ειχε wap site και τωρα που το εμαθα ειναι προσωρινα κλειστο! :) Γκαντεμης! Βεβαια εμαθα για το wap site λογω της ανακοινωσης οτι θα ειναι προσωρινα κλειστο :) Ξερει καποιος ποτε θα ανοιξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Τι γίνεται ρε παιδιά; Πότε προβλέπεται να λειτουργήσει η wap σελίδα; Έχουμε νεότερα; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. January 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Τοσα χρονια ηξερα το myphone.gr χωρις να ξερω οτι ειχε wap site και τωρα που το εμαθα ειναι προσωρινα κλειστο! :) Γκαντεμης! Βεβαια εμαθα για το wap site λογω της ανακοινωσης οτι θα ειναι προσωρινα κλειστο :) Ξερει καποιος ποτε θα ανοιξει; Ξεκίνησαν οι εργασίες για την «αναβάθμιση» του WAP Site, ώστε να παρέχεται και πάλι μέσω της διεύθυνσης wap.myphone.gr. Ήδη η περιοχή των νέων, τα λογότυπα, καθώς και το γλωσσάρι είναι διαθέσιμο. Το wireless forum αναμένεται να λειτουργήσει τις προσεχείς ώρες. Ως εκ τούτου, είναι πιθανόν να παρουσιαστούν μικρά down-times. Όπως ήδη γνωρίζετε, η «ασυρματη» έκδοση του forum βασίζεται στο WiForums, πρόγραμμα το οποίο διατίθεται as it is και δεν παρέχεται η δυνατότητα τροποποίησής του για να ανταποκριθεί απόλυτα στις δικές μας ανάγκες. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της αναβάθμισης θα ενημερωθείτε μέσα από αυτό το θέμα συζήτησης. Συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία. Ενημέρωση #1: Τετάρτη, 18 Ιαν., 16:57 - Αναμένεται ένα modified αρχείο από τους δημιουργούς του WiForums. Η διαδικασία αναβάθμισης θα συνεχιστεί όταν αυτό με το καλό φθάσει στα χέρια μου... Λογικά σε λιγότερο από 12 ώρες θα είναι εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. January 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Το WAP Site του myphone.gr, που βρίσκεται στη διεύθυνση wap.myphone.gr λειτουργεί και πάλι κανονικά. Το ίδιο ισχύει και για το WAP Forum, το οποίο είναι προσβάσιμο από όλα τα συμβατά κινητά τηλέφωνα. Με την ευκαιρία της αναβάθμισης εξελληνίστηκαν μερικές ακόμη εκφράσεις. Παράλληλα η τελευταία έκδοση του WiForums προσφέρει μερικές ακόμη νέες δυνατότητες, μεταξύ των οποίων και το My Menu, που επιτρέπει την προσθήκη ενός συνδέσμου στην κάτω «γραμμή επιλογών» προς το ίδιο το site για διευκόλυνση της ασύρματης πλοήγησης. Δεν έχω προλάβει να κάνω εξαντλητικό beta-testing, οπότε κάθε αναφορά προβλήματος ευπρόσδεκτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Παιδια ευχαριστουμε για τις προσπαθειες σας...το site εχει γινει κορυφαιο (και στην web και στην wap μορφη του). Χθες μπηκα στο wap site και δουλεψαν ολα ΟΚ εκτος απο τα forum. Μετα που εκανα log in με το ονομα και τον κωδικο μου, με εβγαλε στην κεντρικη σελιδα του forum με τις 7-8 επιλογες που εχει εκει (πχ "Περιηγηση στα forum") αλλα οτι κι αν επελεγα με ξαναεβγαζςε στην οθονη με το log in για να βαλω ονομα/κωδικο και ξανα παλι το ιδιο. Μπηκα με P910i. Το αναφερω μηπως και καπιος αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Δοκίμασα να μπώ στην wap έκδοση του forum απο opera v9.0 η οποιά υποστηρίζει wap sites, αλλά κάνοντας κλικ στο <<forum>> μου ανοίγει μια σελίδα που εμφανίζει το μήνυμα myphone.gr με κώδικα <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-7" ?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD XHTML Mobile 1.0//EN" "http://www.wapforum.org/DTD/xhtml-mobile10.dtd"> <html> <head><title>myphone.gr</title><meta http-equiv="refresh" content="1; url=http://wap.myphone.gr/forum/login.php?PHPSESSID=f6f6c0dfd771621ea8b83eafea3f6b22" /><link rel="stylesheet" href="./WiStyles/XHTML-MP/default/template/wiforums.css" type="text/css" /></head> <body></body> </html> χωρίς να ανοίγει... Γιατί γίνεται αυτό; Άλλα wap sites, ανοίγουν κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Καλησπέρα! Έχω ένα T610 SONY ERICSSON( παλιό αλλά σταθερό) Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έμπαινα κανονικά στο forum του my phone Από το μεσημέρι όμως δεν μπορώ να μπω. κάνω κανονικά την είσοδο μου με το nick και τον κωδικό μου , γίνονται αποδεκτοί .μετά κλικαρω την περιήγηση στο forum και μου λέει ΄΄κάντε κλικ εάν δεν σας μεταφέρει σε 1 δευτ.΄΄ αυτό αυτόματα με μεταφέρει στην αρχή ,εκεί δηλαδή που πρέπει να κάνω log in. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα χαρώ πολύ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/3.0546.2.3; 6367) Opera 8.00 [en]) Καλησπέρα! Έχω ένα T610 SONY ERICSSON( παλιό αλλά σταθερό) Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έμπαινα κανονικά στο forum του my phone Από το μεσημέρι όμως δεν μπορώ να μπω. κάνω κανονικά την είσοδο μου με το nick και τον κωδικό μου , γίνονται αποδεκτοί .μετά κλικαρω την περιήγηση στο forum και μου λέει ΄΄κάντε κλικ εάν δεν σας μεταφέρει σε 1 δευτ.΄΄ αυτό αυτόματα με μεταφέρει στην αρχή ,εκεί δηλαδή που πρέπει να κάνω log in. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα χαρώ πολύ . Δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα η σελίδα γιατί εγώ μπαίνω κανονικά. Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Και εγώ έμπαινα μέχρι χτες αλλά σήμερα δεν μπορώ να μπω στο forum Και φυσικά δεν συμβαίνει σε όλους αλλά ούτε η μόνη είμαι. Ελπίζω κάποιος υπεύθυνος να βοηθήσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να μπω στο forum . εντάξει μπορεί να φταίει το κινητό μου που είναι το t610 , και με την αναβάθμιση που κάνατε να μην την υποστηρίζω . Ξανά γράφω ότι μέχρι το Σάββατο έμπαινα άνετα και μάλιστα έχω γράψει σε κάποια topics .φτιάξατε το σύστημα για να γράφουν ελληνικά τα ΄΄καλά΄΄ κινητά και ‘γράψατε’ τα πιο αδύναμα κινητά που δεν μπορούν να μπουν στο forum πια εξαιτίας των οποίων ρυθμίσεων κάνατε .είναι κρίμα και για μένα αποτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Λοιπόν παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ στο Nokia 6510 στο οποίο καταρχήν δεν δουλεύει το αυτόματα Redirect στο WAP Login και ύστερα όταν φορτώσω την σελίδα χειροκίνητα δεν μπορώ να εισάγω πουθενά το Username και το Password καθώς ο browser της συσκευής αγνοεί τα απαραίτητα πεδία ως input boxes. Υ.Γ. Γνωρίζω ότι το Nokia 6510 είναι μια πολύ παλιά συσκευή όμως μιας και υπάρχουν παρόμοια παράπονα που αφορούν το login το αναφέρω με την ελπίδα πως θα βοηθήσει στο πιθανό debugging :) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 antistoixo ixo provlima me ta paidia parapanw antimetwpizw kai egw me nokia 6230 v4.28! giati????:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Tώρα ήταν η σειρά μου μάλλον!! Χθές έβαλα τον Opera 8.5 και απο τότε μόλις πάω φόρουμ και πατάω είσοδος βλέπω άσπρη σελίδα!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) vrika ti prepei na kanoume gia na mporoume na vlepoume auto edw to wap site ,einai aplo! Apenorgopoiiste tis eikones sto kinito sas. Se emena doulevei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) ΞΞΌΞΌΞΌ Τελικά ξαναέβαλα τον Opera 8 απο το επίσημο site και όλα πάλι μιά χαρά!! Φραουλίτσα τα κατάφερες βλέπω να μπείς!! Μπράβο!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Eipa kai ena tropo gia na voihiso . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 MsK ένα κουμπάκι για να πάμε κατευθείαν στην τελευταία σελίδα ένος θέματος; (ή υπάρχει και δεν το βλέπω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 MsK ένα κουμπάκι για να πάμε κατευθείαν στην τελευταία σελίδα ένος θέματος; (ή υπάρχει και δεν το βλέπω;) Ίσως σε βοηθήσει η επιλογή στο μενού: -> ταξινόμιση -> φθίνουσα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts