speedycc Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Θα περιμένω να το δω σε DVDRip! Ακουσα ότι ειναι καλή ταινια πάντως και αξίζει το cinema! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Πολυ καλη ταινια και απο μενα! Αξιζε που την ειδαμε σινεμα. Επισης να σημειωσω οτι αρεσει και σε κοπελες η ταινια!!! Οποτε μην φοβηθειτε οτι μπορει να ξενερωσει η κοπελα σας....εμεις χτες ειχαμε 2/2 που οχι απλα τους αρεσε.....ενθουσιαστηκαν!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Τώρα θα με πείτε περίεργο, αλλά η μισή ταινία ήταν promotion της Megan Fox. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Κατά τα άλλα το υπερβολικό κωμικό στοιχείο με χάλασε λίγο, ομοίως και η διάρκεια. Σαν πλοκή όμως, σαν σενάριο και σαν σκηνοθεσία ήταν πολύ καλή και, κατά τη γνώμη μου, καλύτερη από την πρώτη. Υ.Γ. Τόσο χάλια μετάφραση είχα καιρό να δω. Πέραν του ότι μετέφραζε ότι άκουγε επακριβώς (I'll turn myself in - θα στρίψω μέσα), είχε και λάθη και μετέφραζε και διαφορετικά πράγματα από αυτά που έλεγαν οι ηθοποιοί... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Σαν την μεταφραση του The fast and the furius απο το STAR δεν ειναι τιποτα!:lol::lol: Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Δεν την θυμάμαι, αλλά κάθε διάλογος ήταν και ένας μικρός θάνατος... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Τώρα θα με πείτε περίεργο, αλλά η μισή ταινία ήταν promotion της Megan Fox. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Κατά τα άλλα το υπερβολικό κωμικό στοιχείο με χάλασε λίγο, ομοίως και η διάρκεια. Σαν πλοκή όμως, σαν σενάριο και σαν σκηνοθεσία ήταν πολύ καλή και, κατά τη γνώμη μου, καλύτερη από την πρώτη..... ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ !!!!! .........:tease: Αλλά περιέργως το σώνεις μετά ..""Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. "" :D Το κωμικό εμένα δεν με χάλασε!!! Θα συμφωνήσω και με τον SagoniasSlutRose , όντως άρεσε και στα κορίτσια της δικιά μας παρέας! Φίλε speedycc , σχετικά με αυτό που λες ότι θα περιμένεις να το δεις σε dvdrip ... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μην το κάνεις!!! Μεγάλη αμαρτία θα κάνεις ..:p Τέτοιο "οπτικοακουστικό σεμινάριο" , ΠΡΕΠΕΙ να το δεις ή σε καλό σινεμά , ή σε Blu-Ray ή σε Blu-Ray rip το λιγότερο! Τίποτα άλλο ..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 +1 Αλλά είπαμε, από τις πίσω πίσω σειρές, γιατί αλλιώς δεν θα προλαβαίνεις να κοιτάς από την μία άκρη της οθόνης στην άλλη. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 την είδα το Σάββατο την ταινία και μου άρεσε πάρα πολυ. Βέβαια 2,5 ώρες είναι πολλές και σε κάποια σημεία έχανα την προσοχή μου αλλα σε γενικές γραμμές πέρασε γρήγορα η ώρα. Σε αρκετές πάντως μάχες έχανα την μπάλα και δεν καταλάβαινα ποιος χτυπάει ποιον απο την γρήγορη δράση Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ενταξει καλη ταινια ηταν αλλα δεν ξετρελαθηκα!παντως ηταν καλη!βλεποταν ευχαριστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Πραγματικά απίστευτη ταινία, αλλά αρκετά μεγάλη σε διάρκεια. Mου άρεσε που είχε πολλά νέα ρομπότ που εμφανίστηκαν, τα νέα στοιχεία για την ιστορία των Transformers, οι τρομερές μάχες που έχανες την μπάλλα για το ποιος πλακώνει ποιον αλλα και τρομερές γυναίκες, ειδικά η καινούρια καστανομάλλα!!:D Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts