ALekz182 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Μα τι εγινε? Ποτε βγηκε στο Ελλαντα και κανεις μας δεν το πηρε πρεφα? Αιθουσες προβολης απο το αθηνοραμα :blink: :confused: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Μα τι εγινε? Ποτε βγηκε στο Ελλαντα και κανεις μας δεν το πηρε πρεφα? Αιθουσες προβολης απο το αθηνοραμα :blink: :confused: 12 Ιουλίου δεν έρχεται; :confused: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Όπως φαίνεται, είναι μόνο για το Σ/Κ και μόνο λίγες προβολές σε multiplex κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Αμερικη εχει ηδη βγει, το τσεκαρα κι εγω σε ξενο σαιτ και οντως υπαρχει αλλα CAM ποιοτητα. Εγω θα το δω σινεμα παντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Τα ξενα site και forum που διαβαζω το εχουν θαψει. Διαβασα και μερικα spoiler και εφριξα. Ενα πραγμα θα πω. Η απολυτη αμερικανιλα με λιγη δοση προπαγανδας. Οσω για τον Michael Bay εχει δηλωσει οτι δεν ηταν ποτε fan τις σειρας αλλα επεμενε ο Spielberg. Δυστηχως εχει μεγαλη ομοιοτητα απο Armageddon η ταινεια. :cry: :cry: :cry: Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Οσω για τον Michael Bay εχει δηλωσει οτι δεν ηταν ποτε fan τις σειρας αλλα επεμενε ο Spielberg. Δυστηχως εχει μεγαλη ομοιοτητα απο Armageddon η ταινεια. :cry: :cry: :cry: Ο Bay δήλωσε πως δεν ήθελε να κάνει την ταινία γιατί την θεώρησε μία «ανόητη ταινία με παιχνίδια». Επειδή όμως είχε θεωρήσει και τους «Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού» ανόητη ταινία - και η οποία έγινε τεράστια επιτυχία, άλλαξε γνώμη. Πάντως ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την ταινία... Τώρα αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, δεν είναι μόνο δικό του φταίξιμο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndoe Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 χθες το βραδυ ειδα την ταινία.Δεν περιμένεις να δεις και καμία ταινία με ΤΗΝ υπόθεση, αλλά είναι ευχάριστη, με χιούμορ και ΤΕΛΕΙΑ γραφικά! Παίζει και το φανταστικό μωρό megan fox! Παράθεση "I'm also not very analytical. You know I don't spend a lot of time thinking about myself, about why I do things." George W. Bush, aboard Air Force One, June 4, 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Την είδα και εγώ εχτές.. ένα έχω να πώ.. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Πηγαίνετε με καθαρό μυαλό και απολαύστε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ των παιδικών μας χρόνων! Η ταινία έχει την υπογραφή του ύφους του Bay που είναι γρήγορες σκηνές action και αντυπωσιακά visual effects!! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Την είδα και εγώ εχτές.. ένα έχω να πώ.. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Πηγαίνετε με καθαρό μυαλό και απολαύστε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ των παιδικών μας χρόνων! Η ταινία έχει την υπογραφή του ύφους του Bay που είναι γρήγορες σκηνές action και αντυπωσιακά visual effects!! Και φυσικα την MEGAN FOX!!!:heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 i tainia einai tromeri paidia. oson afora optika ixitika effe den paizetai. eixa na meinw afwnos apo tin epoxi matrix 1. oli i aithousa paramilouse otan ginontousan maxes,den pisteuan sta matia tous oloi. genika exei arketo xioumor, kai poly drasi. emena marese para poly Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 εν αναμονή του αυριανού, κυνηγάω να πάω στην έναρξη του κλασσικά που αλλού, village Φαλήρου :D :D :D αυτά δεν χάνονται! δεν περιμένεις να δείς υπόθεση με δακρύβρεχτο σενάριο αλλά να πορωθείς με τεχνολογία των εφφέ,του ψηφιακού ήχου και όπως προναφέρατε, την ανάταση των παιδικών μας χρόνων στην μεγάλη οθόνη :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Χαίρομαι που ακούω (διαβάζω) καλά λόγια, άντε να δούμε πότε θα μπορέσω να το δω κι εγώ... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Εγω παντως, καλως εχοντων των πραγματων θα παω αυριο.:happy: Χαιρομαι που αρεσε, το τρειλερ παντως φανηκε πολλα υποσχομενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Μολις εκλεισα για Starcity Odeon....αντε με το καλο να δουμε τι θα δουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Που θα τη βρούμε αυτή την αφίσα (http://img.photobucket.com/albums/v651/verbal_jr/movies/transformers/Transformers_poster.jpg) ρε γμτ; Δεν την πέτυχα σε καμία στάση να την σηκώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit_1994 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Που θα τη βρούμε αυτή την αφίσα (http://img.photobucket.com/albums/v651/verbal_jr/movies/transformers/Transformers_poster.jpg) ρε γμτ; Δεν την πέτυχα σε καμία στάση να την σηκώσω... αν την βρεις 2 φορες, παρε μου και μια για μενα!!!!!!!1 :-) Παράθεση Αν δε μπορεις να βοηθησεις....απλα ενοχλησε:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Που θα τη βρούμε αυτή την αφίσα (http://img.photobucket.com/albums/v651/verbal_jr/movies/transformers/Transformers_poster.jpg) ρε γμτ; Δεν την πέτυχα σε καμία στάση να την σηκώσω... Αληθεια ξερει καποιος που μπορουμε να βρουμε αφησες απο ταινιες?Τα VideoClub που τις βρισκουν ρε γμτ?? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Από τις εταιρίες διανομής. Εγώ έχω σηκώσει αρκετές φορές αφίσα από στάση λεωφορείου. Θυμάμαι παλιότερα πριν 4 χρόνια περίπου έπαιζαν πολύ τέτοιες αφίσες. Τώρα έχει όλο κάτι άσχετες... Σπάνια να δεις για ταινία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Τι να λεμε...Η ταινια ειχε ΠΟΛΥ δραση και ΠΟΛΥ χιουμορ. Χιουμορακια τα Οτομποτς.:p Ενα εχω να πω, ημουν σε μια γεματη αιθουσα με αντρες, εγω κι αλλα 2 το πολυ κοριτσια.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 αυτα καλα δεν ηταν στα καρτουνς? εδω γιατι εχουν παθει ντουβρουτζα??? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 αυτα καλα δεν ηταν στα καρτουνς? εδω γιατι εχουν παθει ντουβρουτζα??? Τι εννοεις;:p Mηπως εννοεις αυτο π.χ.; http://www.youtube.com/watch?v=7ZGObFPpMbg Παντως εγω πεθανα στο γελιο με τα Οτομποτς σε αυτες τις σκηνες...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Την ειδα χτες... Το σινεμα ηταν ασφυκτικα γεματο. Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι αν θελετε να δειτε μια ταινια που να συνδυαζει τρελα εφε-γρηγορη δραση- χιουμορ πηγαιντε να την δειτε. Πραγματικα αξιζει τα 8 ευρω που ζηταει. Προσωπικα μου αρεσε πολυ και για να πω την αληθεια την περιμενα χειροτερη. ΥΓ Optimus Prime ολα τα λεφτα...για Megan Fox δεν το συζηταω η γυναικα κολαζει αγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Παιδιά είδα την ταινία χθές!Είχε τρελεί πλάκα και πολύ δράση.Ειδικά σε κάποιες στιγμές που ούγεται ο ήχος μεταμόρφωσης από το παιδικό θυμήθηκα πόσο μου άρεσαν οι Transformers!Megatron,Starscream και ο Βumblebee σαν νέα Camaro ήταν εκπλήκτική!Τα ρομπότ ήταν εκπληκτικά και τολμώ να πώ αψεγάδιαστα!!Θέλω να το ξαναδω!!!!! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Πιστεύω ότι ξέρετε ότι η φωνή του OPTIMUS είναι από τον ίδιο ηθοποιό που έκανε την φωνή στο κινούμενο σχέδιο.. :) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Πιστεύω ότι ξέρετε ότι η φωνή του OPTIMUS είναι από τον ίδιο ηθοποιό που έκανε την φωνή στο κινούμενο σχέδιο.. :) Yeap, διαβάσαμε τα trivia του Imdb... :wink: :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts