jimdem582 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 όχι δε γίνεται, μόνο με αναβάθμιση!!! Θα δοκιμάσω να πάρω τηλέφωνο αύριο στην LG να δω τι θα μου πουν! Πάντως στη θέση σου θα περίμενα 1 μήνα να βγει το Satio που μαμάει και υποστηρίζει και Flash στο ίντερνετ και έχει και 12mpixel ποιοτικής κάμερας! Εγώ αν η τιμή του Satio είναι καλή, μάλλον θα το πουλήσω το LG για να πάρω το ericsson! Καλύτερα να μαζέψεις χρήματα να πάρεις το X2 που θα έχει android και θα είναι τέλειο. Το satio δε μ'εντυπωσίασε. Χρησιμοποιεί πάνω-κάτω το Ui που έχει η ericsson τα τελευταία 4 χρόνια. Μή σας ξεγελάνε τα megapixels. Απο 3,2 και πάνω σε κινητό δεν έχει ουσία. Ποιοτικά ίδιες είναι. Ο φακός παίζει ρόλο. Για παράδειγμα, βγάλτε μια φωτο με το Satio που έχει 12 ή με οποιοδήποτε άλλο κινητό και συγκρίνετέ την με μία ψηφιακή (λίγο παλιά) των 5mp. Καμία σχέση! Η ψηφιακή δε συγκρίνεται. Πιστεύω το όλο θέμα με τα mp είναι τρίκ του μάρκετιγκ. Στο θέμα μας. Πάρε την LG και πές τους, λογικά θα βρείς άκρη (σήμερα ο κούριερ πήρε το αρένα μου για αναβάθμιση :cry:) Υπομονή και θα είναι τέλειο!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Οποτε μαζι με εσας , θα ειμαι κι εγω στην αναμονη για να πειτε τι εγινε με την αναβαθμιση και τι διορθωθηκε. Θα περιμενω λιγο λοιπον , και αναλογα με τι θα πειτε μετα θα προβω στην αγορα του. Ποιο ειναι δηλαδη το τελευταιο firmware ? και ποιο θα μπει με την αναβαθμιση? Μηπως ξερετε απο τωρα περιπου τι θα αλλαξει? Αυτο με την απαντηση στις εισερχομενες θα αλλαξει αραγε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoTechnic Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Εντάξει, λίγο υπερβολικό έχει καταντήσει αυτό με τις εισερχόμενες κλήσεις. Δεν λέω δεν είναι και τόσο πρακτικό αλλά όχι πως είναι και πρόβλημα. Απλά ένα slide χρειάζεται... Νομίζεις πως αν άνοιγε με ένα απλό touch θα ήταν ακόμα χειρότερα γιατί θα απαντούσε μόνο του από τσέπες και τσάντες... Όταν κάνετε slide να πάτε κουνήσετε τον κύβο, όμως, σας αρέσει... :lol: Παράθεση Uturn.gr ~ Αναστροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι την οδήγηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Ενταξει μεχρι ενα σημειο , εχεις δικιο , αλλα οπως και να'χει δεν ειναι και οτι καλυτερο και σωστο? Επισης να απαντησω στον αλλο φιλο (συγνωμη που δεν θυμαμαι nickname) για το satio που λεει , προσωπικα τα ericsson δεν τα θελω με τιποτα! Εξαλλου ειμαστε σε ενα topic που εχει σχεση με L.G Και οτιδηποτε αλλο παραμπεμπει στους διαξιφισμους.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Εντάξει, λίγο υπερβολικό έχει καταντήσει αυτό με τις εισερχόμενες κλήσεις. Δεν λέω δεν είναι και τόσο πρακτικό αλλά όχι πως είναι και πρόβλημα. Απλά ένα slide χρειάζεται... Νομίζεις πως αν άνοιγε με ένα απλό touch θα ήταν ακόμα χειρότερα γιατί θα απαντούσε μόνο του από τσέπες και τσάντες... Όταν κάνετε slide να πάτε κουνήσετε τον κύβο, όμως, σας αρέσει... :lol: δεν ισχύει αυτό διότι αν είναι σε κλειστό χώρο η οθόνη δεν ανάβει οπότε και δε μπορεί να απαντήσει μόνο του, αλλιώς δε θα το έκαναν έτσι στο τελευταίο firmware! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosdoris Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 εχω μεγαλο προβλημα με το κινητο μου.οταν παω να κανω ή να δεκτω κληση αμεσως σβηνει η οθωνη και δεν αναβει μεχρι να τελειωσει η κληση..δε ξερω τι να κανω..μπορει καποιος να με βοηθησει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 μπες στο κρυφό μενού γράφοντας 1809#*900#. Εκεί ψάξε μια καταχώρηση "others" και μετά την καταχώρηση "proximity". Κάνε calibration σε απόλυτο σκοτάδι και λογικά θα είσαι εντάξει. Έχω ακούσει άλλους οι οποίοι όταν κάνουν calibration βάζουν το δάχτυλο μπροστά στον αισθητήρα και έτσι η οθόνη δε σβήνει ποτέ, αλλά εγώ δε το έχω δοκιμάσει αυτό. Ελπίζω να σε βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moto_kvfg Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Λοιπόν παίδες έχω ήδη και εγώ ένα Viewty Smart αυτή τη στιγμή στα χέρια μου και ακόμη για 2 μέρες, οπότε ότι θέλετε να τσεκάρουμε ευχαρίστως... Πάντως σε γενικές γραμμές δεν το λες και χάλι οκ παλεύεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosdoris Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 σε ευχαριστω παρα παρα πολυ. διορθωθηκε το προβλημα..και ημουν ετοιμος να το επιστρεψω για αναβαθμιση.. να ρωτησω και κατι ακομη για το gps. ξερουμε αν υπαρχει καποιο προγραμμα για χρηση του gps χωρις χρεωση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Παντως εμενα παιδια , αυτο με το θεμα της απαντησης των εισερχομενων , με παγωσε πολυ , και τελικα θα καταληξω στο Arena. Δεν ζηταω και το τελειο κινητο , αλλα δεν θελω να παλευεται κιολας , αλλα να λειτουργει και να μην με προβληματιζει. Εξαλλου διαφαινεται και η πολυ μεγαλυτερη κινηση στο Arena. Φυσικα αυτα ειναι προσωπικες αποψεις , και απο θεμα εμφανισης βασικα πιο πολυ μου αρεσει το viewty smart , αλλα δεν θελω μονο να το κοιταω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OKOSTAKIS Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 εχω το LG GC900 και δεν ξερω πως θα κανω αναβαθμιση το κινητο μου και να του περασω καποια προγραμματα.δεν ξερω καν αν μπορω.το λογισμικο που φοραει λεγεται GC900AT_V10a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Τελικά με την οθόνη διορθώθηκε το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolo90 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 φιλε εισαι πολυ δυνατος....................................και εγω ειχα το προβλημα με την οθονη και εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις αβερτα και δεν εβλεπα φως...................εφτιαξε αμεσως με αυτο.................... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolo90 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 -------------------------------->εισερχομενες εξερχομενες κλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Για το facebook δεν υπάρχει application, για το msn μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ebuddy. Προσωπική άποψη:Περί κάμερας, η LG και στο GC900 και στο Crystal GD900, έκανε βήματα πίσω.Και τα 2 βγάζουν πανομοιότυπες φωτογραφίες ποιοτικά.Είναι μέτρια-καλά την ημέρα και κακά το βράδυ.Ουσιαστικά τις ίδιες βγάζει και το Αρένα.Και ενώ στην περίπτωση των Crystal & Arena, μπορούμε να τους "συγχωρήσουμε", στην περίπτωση του GC900, δε δικαιολογούνται, διότι πλάσαραν το κινητό ως καινοτόμο στον τομέα της φωτογραφίας.Τα γνωστά sites που κάνουν reviews έχουν αποκλείσει τα GC900 & GD900 από συγκρίσεις με άλλα 8άρια camera phones, μιας και απλούστατα δεν είναι ανταγωνιστικά.Το Renoir πχ βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες-για να μην παρεξηγηθώ βέβαια, μόνο στον τομέα -φωτογραφία- είναι καλύτερο. Eν κατακλείδι λοιπόν, και στα 3 μοντέλα που έβγαλε η LG, τα flagships της,Αχίλλειος Πτέρνα και των τριών είναι η ποιότητα στην κάμερά τους.Φυσικά κάνανε και άλλα βήματα πίσω (βλέπε 3GP στο βίντεο). Έγινε Sticky το παρόν :) Στο facebook δεν μπορει να μπει μεσω opera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Στο facebook δεν μπορει να μπει μεσω opera? Ναι μπαίνει, application δεν υπάρχει απλώς. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Γεια σε ολους.. Καινουργιος χρηστης του κινητου αυτου, σε λιγες μερες θα γραψω τις αποψεις μου. Προς στιγμη μια βοηθεια, προσπαθω να ανανεωσω το φιρμγουαιρ και δεν τα καταφερνω. Επισης, εχω μπερδευτει με τις οδηγιες.. Μπορει καποιος να μου υποδειξει πως ακριβως να το κανω?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Ρε σεις εγω που το ειδα , γιατι μου φανηκε καλυτερη η καμερα σε σχεση με το renoir? Μηπως με μπερδεψε η διαφορα χρωματων οθονης? Το gd900 στα ιδια επιπεδα καμερας με το viewty II δεν ειναι? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Ρε σεις εγω που το ειδα , γιατι μου φανηκε καλυτερη η καμερα σε σχεση με το renoir? Μηπως με μπερδεψε η διαφορα χρωματων οθονης? Το gd900 στα ιδια επιπεδα καμερας με το viewty II δεν ειναι? Απάντησες μόνος σου.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 έτσι είναι. και εγώ στην αρχή εντυπωσιάστηκα. αλλά όταν τις πέρασα στον υπολογιστή τότε φάνηκε η διαφορά. Όσον αφορά το θέμα της οθόνης που σβήνει στις κλήσεις, εγώ έκανα καλιμπράρισμα ακουμπώντας το χέρι πάνω στον αισθητήρα και άλλαξε η τιμή αισθητά. Πλέον η οθόνη δε σβήνει με τίποτα όταν κάνω κλήσεις ή δέχομαι κλήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 έτσι είναι. και εγώ στην αρχή εντυπωσιάστηκα. αλλά όταν τις πέρασα στον υπολογιστή τότε φάνηκε η διαφορά. Όσον αφορά το θέμα της οθόνης που σβήνει στις κλήσεις, εγώ έκανα καλιμπράρισμα ακουμπώντας το χέρι πάνω στον αισθητήρα και άλλαξε η τιμή αισθητά. Πλέον η οθόνη δε σβήνει με τίποτα όταν κάνω κλήσεις ή δέχομαι κλήσεις! Η οθόνη δεν είναι ρυθμισμένη να σβήνει όταν κατά την κλήση φέρεις το κινητό στο αυτί? Αν όμως μιλάς με hands free η οθόνη δεν σβήνει. Σωστά? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapirel Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Τα γνωστά sites που κάνουν reviews έχουν αποκλείσει τα GC900 & GD900 από συγκρίσεις με άλλα 8άρια camera phones, μιας και απλούστατα δεν είναι ανταγωνιστικά.Το Renoir πχ βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες-για να μην παρεξηγηθώ βέβαια, μόνο στον τομέα -φωτογραφία- είναι καλύτερο. τι αηδιες ακουν τ'αυτακια μου, Διαβασε το καινουργιο Τ3 (αγγλικο) μπας και ενημερωθεις λιγακι μηπως παιρνεις μπονους για να κατηγορεις κινητα και εταιρειες? -εξω οι πληρωμενοι απο καπου-δηθεν χρηστες!!!! αν θελετε facebook εικονιδια , μπορειτε να κατεβασετε το snaptu πλησιαζει το μενου του i-phone ποιο renoir και ποιο arena? μονο το pixon12 εχει καλυτερη φωτ.μηχανη!!! 800Χ480 λιγα τηλεφωνα εχουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Η οθόνη δεν είναι ρυθμισμένη να σβήνει όταν κατά την κλήση φέρεις το κινητό στο αυτί? Αν όμως μιλάς με hands free η οθόνη δεν σβήνει. Σωστά? έτσι είναι, αλλά το κινητό έχει πρόβλημα μιας και το "καλιμπράρισμα" που κάνουν είναι σχετικό... Νομίζω είναι θέμα firmware, γιατί δεν έχω ακούσει αντίστοιχα προβλήματα σε άλλα κινητά. Εγώ απλά κατέθεσα μια λύση που απευθύνεται σε όσους έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όταν μιλάς με hands free η οθόνη θα σβήσει κάποια στιγμή για εξοικονόμηση ενέργειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Τα γνωστά sites που κάνουν reviews έχουν αποκλείσει τα GC900 & GD900 από συγκρίσεις με άλλα 8άρια camera phones, μιας και απλούστατα δεν είναι ανταγωνιστικά.Το Renoir πχ βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες-για να μην παρεξηγηθώ βέβαια, μόνο στον τομέα -φωτογραφία- είναι καλύτερο. τι αηδιες ακουν τ'αυτακια μου, Διαβασε το καινουργιο Τ3 (αγγλικο) μπας και ενημερωθεις λιγακι μηπως παιρνεις μπονους για να κατηγορεις κινητα και εταιρειες? -εξω οι πληρωμενοι απο καπου-δηθεν χρηστες!!!! Αναφέρεσαι σε δικό μου ποστ, να σου εξηγήσω μερικά πράγματα. 1.-Δεν είναι τρόπος αυτός που μιλάς (και δεν έχει να κάνει με μένα,θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε), είσαι σε φόρουμ και όχι σπίτι σου και δε μιλάς σε κολλητούς σου. 2.-Θα το διαβάσω το περιοδικό που λες, μπορεί να είναι καλύτερο από το γεγονός ότι το ρενουάρ το έχω και το viewty smart το έχω σκαλίσει ουκ ολίγες φορές. Ότι και να λέει το T3 ,δεν αναιρεί το γεγονός ότι το κινητό εμφανίζει αδικαιολόγητα υψηλό θόρυβο, ότι το βράδυ οι φωτογραφίες είναι πολύ κακές.Ίσως να μπερδεύεις την ανάλυση των 2 κινητών, όπου φυσικά στην οθόνη του viewty φαίνονται προφανώς καλύτερες.Δε θα προχωρήσω άλλο σε αυτό το θέμα, θα μπορούσα να σε παραπέμψω σε πρακτικά ζητήματα (πχ φωτογραφίες και των 2 κινητών συγκριτικές), αλλά δε θα το κάνω γιατί δεν έχει νόημα. Όσον αφορά αν παίρνω μπόνους από κάπου, τι να σχολιάσω τώρα...Συνεχίζουμε.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Για μένα το renoir υπερέχει του viewty στη ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής & στην υποστήριξη των video. Ωστόσο το πολύ αργό μενού του σε σύγκριση με το viewty το καθιστά κακή επιλογή. Προσωπικά πιστεύω πως αν κάποιος αγοράζει τώρα κινητό και είναι μεταξύ των 2 και έχει σκαλίσει και τα δυο τότε νομίζω θα προτιμήσει το viewty... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts