Diplomat Δημοσιεύτηκε March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 3, 2009 Με οποιο προγραμμα και να προσπαθησω να ανοιξω ενα mkv αρχειο δεν συγχρονιζεται καλα ο ηχος...ποιο ειναι το προβλημα? Εχω χρησιμοποιησει WMP, VLC, και αλλα. Επισης, το προβλημα δεν μπορει να ειναι hardware. Μηπως φταιει το codec pack? Τωρα εχω το vista codec package...αλλα το vlc απο μονο του δεν επρεπε να εχει τους codecs? Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Με οποιο προγραμμα και να προσπαθησω να ανοιξω ενα mkv αρχειο δεν συγχρονιζεται καλα ο ηχος...ποιο ειναι το προβλημα? Εχω χρησιμοποιησει WMP, VLC, και αλλα. Επισης, το προβλημα δεν μπορει να ειναι hardware. Μηπως φταιει το codec pack? Τωρα εχω το vista codec package...αλλα το vlc απο μονο του δεν επρεπε να εχει τους codecs? Εφοσον στο παρουσιαζει σε ολα τα αρχεια, λογικα ειναι codec-pack Δοκιμασε καποιο αλλο συμβατο με vista, αφου κανεις Uninstall πρωτα το τρεχον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Κάνε αυτά που λέει στο link που δίνω και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=128859&garpg=11#content_start Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Με οποιο προγραμμα και να προσπαθησω να ανοιξω ενα mkv αρχειο δεν συγχρονιζεται καλα ο ηχος...ποιο ειναι το προβλημα? Εχω χρησιμοποιησει WMP, VLC, και αλλα. Επισης, το προβλημα δεν μπορει να ειναι hardware. Μηπως φταιει το codec pack? Τωρα εχω το vista codec package...αλλα το vlc απο μονο του δεν επρεπε να εχει τους codecs? Με το k-lite codec pack δεν εχω αντιμετωπισει ως τωρα κανενα προβλημα σε hd και οχι μονο αρχεια βιντεο. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Media player Classic Home Cinema +Haali Splitter και κανένα πρόβλημα με HD αρχεία κλπ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Εκτος φυσικα εαν εχεις παρα πολυ παλιο pc/αδυναμο hardware οποτε οτι και να κανεις..... Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Ξηλωνεις οτι codec pack εχεις μεσα και τρεχεις το αρχειο με τον KMPlayer. Μονο καφε δεν φτιαχνει αυτο το προγραμμα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Εκτος φυσικα εαν εχεις παρα πολυ παλιο pc/αδυναμο hardware οποτε οτι και να κανεις..... Καλά όντως ισχύει. Αν δεν έχεις τουλάχιστον κανένα μονοπύρηνο κοντά στα 2giga και καμιά 4650, δύσκολα να κάνεις δουλεια΄.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Βαλε το κ-λιτε και τον Kmedia media player και ολα σου τα προβληματα θα λυθουν:D:D Παράθεση http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vexciter Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Combined Community Codec Pack (CCCP) Κατεβασε αυτο το πακετο... http://www.cccp-project.net/ το τρέχεις δεν αλλάζεις τίποτε στο Installation menu, και μετά τα πάιζεις όλα με το media player classic Που περιλαμβάνεται στο πακέτο CCCP Παράθεση Nokia 5110,Nokia 6150,Nokia 3310,Nokia 7250i,Motorola V1050,Motorola razr v3i,Sony Ericsson k750i,Sony Ericsson w800i,Sony Ericsson w810i,Nokia N70-Nokia N70ME,Nokia N73-Nokia N73ME,Nokia N85,Nokia C5-03,Nokia N8-00 Dark Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts