Alexkass Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 καμία σχέση είτε έχεις gprs είτε 3g το ίδιο είναι. το Minimoni δεν είναι αξιόπιστο. τέλος. βέβαια να είσαι σίγουρος ότι σου έχουν ενεργοποιήσει το Internet. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 όταν πρωτοενεργοποίησα την υπηρεσία είχα πάρει τηλ την voda να ρωτήσω για την ενεγοποίηση. Πήρα 3 φορές και τις 3 μ είπαν και απο κάτι διαφορετικό. Τήν μία μου είπαν οτι έχει ενεργοποιηθεί απο την voda αλλά όχι απο την rim, την άλλη μ είπαν το αντίθετο και την τελευταια μ είπαν οτι είναι όλα οκ! βέβαια για να σιγουρευτώ ξαναπήρα να το τσεκάρω! Άντε να γίνει επιτέλους το τμήμα για τα ββ, τι παραπάνω έχουν τα iphone δηλαδή και χρήζουν ειδικής μεταχείρησης? ούτε τις μισές λειτουργίες δεν έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 δεν είναι αυτό απλά είναι δύσκολο να καταλάβουν κάποια πράγματα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Παιδιά καλημέρα, Ερώτηση: Έχω ΒΒ με βόντα BIS το κλασσικό 150ΜΒ 10ευρώ. Όταν έκανα την σύνδεση μου, μου δώσαν 2 μήνες promo με 20ΜΒ ο καθένας του οποίους από τον λογαριασμό είδα ότι όντως δεν τους πλήρωσα. Τώρα μου ρθε ένας ακομα λογαρισμό ο οποίος επρεπε να περιέχει το 10αρικο. Στον λογαριασμό είδα το εξής: Δεν υπάρχει δεκάρικο χρεωμένο σαν υπηρεσία Surf & mail 150 μπροστά, υπάρχουν μόνο "χρεώσεις" data για σύνδεση με τον ββ σερβερ στον αναλυτικό που καταλήγουν σε μια τιμή 8.36 ή κάτι τέτοιο που με το ΦΠΑ είναι όντως 10 ευρώ. Να σημειωθεί ότι προφανώς δεν έφτασά ποτέ τα 150ΜΒ, ούτε 10 δεν είχα. Αυτός είναι ο τρόπος που εμφανίζει η βόντα την χρέωση ή έχει γίνει σε μένα καμιά ******* και πληρώνω αν ΚΒ??? Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Αυτός ακριβώς είναι!!! Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 όντως έτσι είναι αν και στην αρχή σε πιάνει ένα μικρο ενφραγματάκι! είναι λιγο μπέρδεμα η τιμολόγηση των υπηρεσιών μέχρι να μάθεις πως τα βγάζουν, αλλα μην ανησυχείς όλα βαίνουν καλώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Εχει χρησιμοποιήσει κάποιος το Surf & Mail της Vodafone χωρίς BIS; Ποιές είναι οι ρυθμίσεις για το blackberry! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Εχει χρησιμοποιήσει κάποιος το Surf & Mail της Vodafone χωρίς BIS; Ποιές είναι οι ρυθμίσεις για το blackberry! πληρώνοντας surf and mail έχεις και bis νομίζω, με 150mb και πάνω δηλαδή! όλο και κάποιος τρέλος θα το χει κάνει (χωρίς bis). αν κατεβάσεις opera για browser και την εφαρμογη του gmail ή κάποια αντίστοιχη για mail θα είσαι μια χαρά. αλλά όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές ΒΒ χωρίς BIS δεν λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Εχει χρησιμοποιήσει κάποιος το Surf & Mail της Vodafone χωρίς BIS; Ποιές είναι οι ρυθμίσεις για το blackberry! πληρώνοντας surf and mail έχεις και bis νομίζω, με 150mb και πάνω δηλαδή! όλο και κάποιος τρέλος θα το χει κάνει (χωρίς bis). αν κατεβάσεις opera για browser και την εφαρμογη του gmail ή κάποια αντίστοιχη για mail θα είσαι μια χαρά. αλλά όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές ΒΒ χωρίς BIS δεν λέει. Είναι blackberry surf and mail. Άλλωστε δεν είναι σίγουρο οτι θα μπαίνει με τον τρόπο του Διονύση και ακόμα κι αν μπει δε θα έχει συμπίεση. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Παιδιά, το ξεκαθάρισα! Χωρίς BIS! Τις ρυθμίσεις θέλω! Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 internet.vodafone.gr Δεν έχεις mail δεν έχεις gps δεν έχεις συμπίεση δεν έχεις εφαρμογές που κατεβαίνουν over the air. Το ξεκαθαρίσαμε. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 internet.vodafone.gr Δεν έχεις mail δεν έχεις gps δεν έχεις συμπίεση δεν έχεις εφαρμογές που κατεβαίνουν over the air. Το ξεκαθαρίσαμε. Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Είναι blackberry surf and mail. Άλλωστε δεν είναι σίγουρο οτι θα μπαίνει με τον τρόπο του Διονύση και ακόμα κι αν μπει δε θα έχει συμπίεση. ναι το ξέρω. η συμπίεση συμπεριλαμβάνεται στις υπηρεσιες της rim. Παιδιά, το ξεκαθάρισα! Χωρίς BIS! Τις ρυθμίσεις θέλω! Σας ευχαριστώ! sorry δέν το κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 παιδια μια ερωτηση πριν προβω στην αγορα του Bold.Εχω ηδη το προγραμμα surf & email 250 mb της Vodafone και το χρησιμοποιω στο Nokia E71 χωρις κανενα προβλημα.Στο ΒΒ θα λειτουργει εξισου???Τι ειναι αυτο το Bis?????Το εχω ηδη ενεργοποιημενο η' θα το ενεργοποιησω μετα την αγορα του Bold???H' μηπως πρεπει να κανω νεο προγραμμα για το ΒΒ??? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 δεν έχεις εφαρμογές που κατεβαίνουν over the air. Μάλλον γι αυτό υπάρχει λύση... sorry δέν το κατάλαβα Δεν υπάρχει πρόβλημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 παιδια μια ερωτηση πριν προβω στην αγορα του Bold.Εχω ηδη το προγραμμα surf & email 250 mb της Vodafone και το χρησιμοποιω στο Nokia E71 χωρις κανενα προβλημα.Στο ΒΒ θα λειτουργει εξισου???Τι ειναι αυτο το Bis?????Το εχω ηδη ενεργοποιημενο η' θα το ενεργοποιησω μετα την αγορα του Bold???H' μηπως πρεπει να κανω νεο προγραμμα για το ΒΒ??? το ΒΙS είναι το blackberry internet service, δες και στο FAQ. σου δίνει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της rim, real-time email, gps, browser, συμπίεση δεδομένων. πρέπει να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία ΒΒ και άσε που νομίζω οτι τα 250 mb καταργήθηκαν και έγιναν 1,5 gb. ουσιαστικά το πρόγραμμα σου θα είναι το blackberry surf and mail. εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πείς στο κατάστημα να σου κάνουν και μια αλλαγή στο data plan σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 δηλαδη δεν ειναι αλλο προγραμμα????!!!!!Χωρις καμια χρεωση ειναι η αλλαγη???? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 δηλαδη δεν ειναι αλλο προγραμμα????!!!!!Χωρις καμια χρεωση ειναι η αλλαγη???? ναι! είναι γύρω στα 13€ το πάγιο. εγω πληρώνω 10€ για 150mb το ίδιο δηλαδή με το απλό surf and mail 150. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 δηλαδη δεν ειναι αλλο προγραμμα????!!!!!Χωρις καμια χρεωση ειναι η αλλαγη???? ναι! είναι γύρω στα 13€ το πάγιο. εγω πληρώνω 10€ για 150mb το ίδιο δηλαδή με το απλό surf and mail 150. Ακριβώς. Το ίδιο είναι αλλά διαφέρουν "παρασκηνιακά". Είναι άλλα acces point names (APN). Πχ το bb μπαίνει με bis.eu.vodafone.gr και το winmobile internet.vodafone.gr. Η΄κάπως ετσι. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Είναι άλλα acces point names (APN). Πχ το bb μπαίνει με bis.eu.vodafone.gr και το winmobile internet.vodafone.gr. Η΄κάπως ετσι. Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο :) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο :) όχι δίκιο έχει! μιλάει όχι για το apn που βάζουμε στα settings εμείς αλλά το απο πού περνάνε τα δεδομένα όταν έρχονται στο ΒΒ. ουσιαστικά τι γίνεται όλα περνάνε στην απο την rim και μετά έρχονται σε εμας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο :) όχι δίκιο έχει! μιλάει όχι για το apn που βάζουμε στα settings εμείς αλλά το απο πού περνάνε τα δεδομένα όταν έρχονται στο ΒΒ. ουσιαστικά τι γίνεται όλα περνάνε στην απο την rim και μετά έρχονται σε εμας Δεν ήμουν σαφής. Μιλάω για τα apns των παρόχων. Πριν να έρθει στη συσκευή "πατάει" κάπου αλλού. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 όχι δίκιο έχει! μιλάει όχι για το apn που βάζουμε στα settings εμείς αλλά το απο πού περνάνε τα δεδομένα όταν έρχονται στο ΒΒ. ουσιαστικά τι γίνεται όλα περνάνε στην απο την rim και μετά έρχονται σε εμας Sorryyy διάβασα winmobile και καταλαβα windmobile και απορισα. Είπα κι εγω πως γίνετε και έκανε τέτοιο λάθος; Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Μολις με καλεσαν απο Vodafone και μου ζητησαν συγνωμη ειχαν κανει λαθος μου ενεργοποιησαν την υπηρεσια ΒΙS κανονικα οποτε ολα καλα. Ειναι τελειο το Berry!!! Αυτο που θελω να ρωτησω απο το σπιτι μεσω wi-fi γινεται να μπαινω να στελνω μαιλ να λαμβανω μαιλ να κανω downloads χωρις να μου καταναλωνει απο τα 150 mgb αλλα απο το wi-fi χωρις καταναλωση? Και πως γινεται αυτο κανω καποιες ρυθμισεις στη συσκευη μου η κατι αλλο? Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Η συσκευη μου ειναι η Blackberry Bold. τα Mail και οι άλλες υπηρεσίες της rim ΒΒ messenger, maps κτλ γίνονται μέσω bis (τα 150mb σου δηλαδή). τα downloads όταν συνδεθείς με wifi νομίζω οτι αυτόματα δεν σου καταναλώνουν όγκο. λογικά πρέπει να δίνει προτεραιότητα στο wifi. διορθώστε με αν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Όταν είσαι σε wifi εφόσον το έχεις ρυθμίσει δρομολογεί τη χρέωση από εκεί. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts