Jump to content

LG Crystal (GD900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:confused:

Μα ένα φίλος στην προηγούμενη σελίδα είπε ότι κυκλοφώρησε από την Wind στα 440 ευρώ!

Ένα έχω να πω, ότι το αρενα είναι το πρώτο LG που πιάνω στα χέρια μου, και ενώ στην αρχή είμουν επιφυλακτικός τώρα την προτείνω χαλαρά σαν κορυφαίο κατασκευαστή. Η ποιότητα των κινητών της και οι πρωτοποριακές συσκευές της με κέρδισαν χαλαρά. Άλλο ένα τρομερό τηλέφωνο από την LG. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο θα δούμε από αυτήν την εταιρεία!:dance:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 210
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κυκλοφορεί απο τη WIND στα 441Ε ήδη.To κακό ξέρετε ποιο είναι;Ότι προφανώς δώσανε βαρύτητα στο s class και στον σχεδιαστικό τομέα και παραμελήσανε την κάμερα.Και αυτό και το viewty smart υστερούν πάρα πολύ σε σχέση με τον ανταγωνισμό με άλλα φωτοκινητά.
Ace of Hearts..

Νομίζω ότι αυτό δεν πλασάρεται σαν φωτοκινητό. Το Viewty και το renoir δεν είναι γι' αυτό τον λόγο? Πιστεύω ότι αυτό το έχει σαν ένα πρωτοποριακό hi-end κινητό με έμφαση κυρίως στο design. Είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό και πρωτοποριακό

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

To viewty smart όμως πλασαρίστηκε σαν φωτοκινητό :p

Ναι, είναι τελείως πρωτοποριακή συσκευή , δεν υπάρχει αντίλογος σε αυτό.

Ace of Hearts..

Πωωωω κυκλοφόρησε κι όλας!Πανικός!Μόλις περάσει ο πρώτος μήνας που θα πέσει η τιμή του θα το αγοράσει πολύς κόσμος!!!;):)
Hip Hop.

To viewty smart όμως πλασαρίστηκε σαν φωτοκινητό :p

Ναι, είναι τελείως πρωτοποριακή συσκευή , δεν υπάρχει αντίλογος σε αυτό.

Ναι όντως. Δεν αποκλείεται όμως με ένα επόμενο update, να βελτιωθούν πολύ τα πράγματα για το viewty. Υπάρχουν παραδείγματα, και το viewty έχει τους φακούς που πρέπει. Με ένα καλογραμμένο αλγόρυθμο θα είναι πολύ μεγάλη η διαφορά.

• 3 weeks later...
Τελικα κανενας που το αγορασε να μας πει?

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

μου φαινετε πολυ καλο κινητο και σκεφτομαι να το παρω το μονο πραγμα που με προβληματιζει ειναι η καμερα εχω το n82...

Απο θεμα εμφανισης ειναι κουκλι, αλλα αμα πεσει κατω τι γινεται; Σκονη και θρυψαλλα;:p Επισης υποθετω οτι θα χρειαστουμε αζαξ για τον καθαρισμο του πληκτρολογιου!:lol: Στο design σιγουρα πρωτοπορει η LG, αλλα το θεμα ειναι να προσφερει και κατι λειτουργικο. Ελπιζω τα "αορατα" πληκτρα να λειτουργουν καλα και να μην ειναι μονο για φιγουρα. Γιατι θα ηθελα το επομενο touch κινητο που θα παρω να εχει και πληκτρα...

Απο θεμα εμφανισης ειναι κουκλι, αλλα αμα πεσει κατω τι γινεται; Σκονη και θρυψαλλα;:p Επισης υποθετω οτι θα χρειαστουμε αζαξ για τον καθαρισμο του πληκτρολογιου!:lol: Στο design σιγουρα πρωτοπορει η LG, αλλα το θεμα ειναι να προσφερει και κατι λειτουργικο. Ελπιζω τα "αορατα" πληκτρα να λειτουργουν καλα και να μην ειναι μονο για φιγουρα. Γιατι θα ηθελα το επομενο touch κινητο που θα παρω να εχει και πληκτρα...

Αν σου πέσει κάτω, θα πάθει ό,τι και τα υπόλοιπα κινητά :happy:

Δεν είπε κανείς ότι είναι γυάλινο... :worry:

Διάφανο είναι !! :blink:

Πολύ εντυπωσιακό, όντως !!

Δύο μέρες το έχω, αφού περίμενα περίπου ένα μήνα μέχρι να έρθει :rolleyes:

Μην αφήνεις για αύριο, κάτι που μπορείς να κάνεις σήμερα !!

ta idia kai ego....1mina kai to perimena kai to pira xtes.....poli oraio kai entiposiako alla me stenaxorise to gegonos oti se landscape mode doulevei mono me tin diafani meria apo dejia kai oxi aristera.....kai eimai aristeroxiras....:(

ps.

sorry gia ta greeklish alla ta win xp 64bit sp2 mou den exoun ellinika :(

tommyknockers

ta idia kai ego....1mina kai to perimena kai to pira xtes.....poli oraio kai entiposiako alla me stenaxorise to gegonos oti se landscape mode doulevei mono me tin diafani meria apo dejia kai oxi aristera.....kai eimai aristeroxiras....:(

ps.

Καλορίζικος. Κάτι παρόμοιο συνέβαινε και με το Αρένα, αλλά με την πρόσφατη αναβάθμιση γράφεις και απο τις 2 μεριές (αριστερά και δεξιά).:D Μην αγχώνεσαι, με μια αναβάθμιση σίγουρα το πρόβλημα θα λυθεί. Μεγιές;)

s'efxaristo file jimdem582.kapou diavasa oti exei ftiajei i lg online store se styl apple store.mporei na voithisei kaneis?

ps.

tommyknockers

s'efxaristo file jimdem582.kapou diavasa oti exei ftiajei i lg online store se styl apple store.mporei na voithisei kaneis?

ps.

Εδώ είναι το appstore. Το χειμώνα θα έρθει στην Ευρώπη και ακούγεται οτι θα υποστηρίζονται και τα s-class κινητά.

Δεν είναι πλήκτρα, είναι touch αυτά. Μην περιμένεις να είναι σε επίπεδο ενός κανονικού πληκτρολογίου
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Τα πληκτρα ειναι ευχρηστα για τη συνταξη μηνυματος?

Φίλε μου,

υπάρχουν 2 τρόποι για τη σύνταξη μηνύματος,

ή γενικότερα για την καταχώρηση κειμένου:

• Με τη χρήση των εικονικών πλήκτρων αφής, αντίστοιχα με τα πλήκτρα πίεσης

• Με τη χρήση του touchpad. Απλά "γράφεις - σχεδιάζεις" ένα ένα τα γράμματα, μέχρι να σχηματιστεί η λέξη που θέλεις.

Υ.Γ.

Σε αντίθεση με το Viewty KU990,

δέχεται και ελληνικούς χαρακτήρες με τον τρόπο αναγνώρισης γραφής.

spookys αν γίνεται δώσε μας λίγες περισσότερες λεπτομέριες για το κινητό που κρατάς ήδη στα χέρια σου. Τι σου άρεσε, τι δε σου άρεσε, αλλά και το πόσο εύχρηστο είναι για να συντάσεις μήνυμα. Μπορεί το πληκτρολόγιό του να μην είναι κανονικό αλλά γενικότερα ''βολεύει'';

file chazlp1989 to kinito einai arketa efxristo stin sintaji keimenou akoma kai me ta pliktra afis.den to perimena na einai toso praktiko alla eftixos ekana lathos....

ps.

sorry gia ta greeklish alla ta win xp 64bit sp2 mou den exoun ellinika

tommyknockers

spookys αν γίνεται δώσε μας λίγες περισσότερες λεπτομέριες για το κινητό που κρατάς ήδη στα χέρια σου. Τι σου άρεσε, τι δε σου άρεσε, αλλά και το πόσο εύχρηστο είναι για να συντάσεις μήνυμα. Μπορεί το πληκτρολόγιό του να μην είναι κανονικό αλλά γενικότερα ''βολεύει'';

Με δυο λόγια φίλε μου,

δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα touch κινητά !!

Αντιθέτως... :D

Με ρωτάς για κάτι που δεν χρησιμοποιώ συχνά, ή τουλάχιστον δεν είμαι σαν κάποιους,

οι οποίοι γράφουν πιο γρήγορα απ' ότι σκέφτονται !!

Πραγματικά απίστευτο :blink:

Είμαι πλήρως ικανοποιημένος και από τους δύο τρόπους σύνταξης κειμένου.

Το touchpad ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα έως....αμέσως.

Προσωπικά με ικανοποιεί :happy:

Ισως το μονο που με ενοχλησε ειναι οταν παο να γραψω σε landscape,ο τροπος που κραταω το τηλ. (και με τα δυο χερια απο τις ακρες του) ακουμπαω αθελα μου τα 3 touch πληκτρα και με βγαζει στο αρχικο μενου.
tommyknockers

Γεια σας κι απο εμενα κι εγω κατοχος του συγκεκριμενου κινητου , το εκανα δωρο στην γυναικα μου.

Συμφωνω με τους προλαλησαντες , και απο μενα μεχρι στιγμης μονο θετικα σχολια θα ακουσεται , απλα εγω το μονο που βλεπω να μην γινεται ειναι η αυτοματη εναλλαγη προφιλ οταν βαζω ακουστικα η το συνδεω με το car kit , το ιδιο πραγμα δηλαδη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο ενοχλητικό αυτό.

Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο. Το πήρατε από τη Wind ή το διαθέτουν και οι άλλες εταιρίες; Προς το παρόν το έχω βρει μόνο ως ομίωμα στη Wind, αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για Cosmote μιας και εκεί έχω επιδότηση...

Και κάτι άλλο πιστεύεται ότι αξίζει να δώσεις αυτό το ποσό με βάση αυτά που προσφέρει; :)

Υ.Γ. Φίλη είμαι... :)

Απ' οσο ξερω για αρχη θα το εχει μονο η wind.μπορεις να περιμενεις να το φερει το πλαισιο η το e-shop και να παρεις την επιδοτηση σου απο εκει.

Οσο για το αν αξιζει.....αυτα ειναι γουστα....εμενα ας πουμε δεν με απασχολει που δεν εχει gps και σιγουρα αν ηταν nokia η sony ericsson η τιμη του θα ηταν πολυ παραπανω.....

tommyknockers

Συμφωνω με τον tommy , και οσο για το πλαισιο , εχω καποιες επιφυλαξεις , γιατι ειδικα σε lg , εχω δει πολλες παραεισαγωγες.

Δηλαδη δεν ειναι Ελληνικα.

Κι εγω απο wind το πηρα με την αναβαθμιση μου , και μαλιστα στο καταστημα που πηγαινω , στη περιοχη μου , μολις ειχε παραλαβει 2 και το 1 το πηρα εγω και το αλλο το εβαλε στο σταντ σε λειτουργεια.

Πιστευω πως αν ηταν Νοκια δεν θα εφταναν 700 ευρω.

Οσο για gps κ.λ.π αποψη μου οτι σε ενα κινητο ειναι πολυ δυσκολο το gps απο πολλες αποψεις.Οθονη μεγεθος,μπαταρια,κ.λ.π.

Βασει ολων αυτων , κατ'εμε ειναι ενα πολυ τιμιο κινητο ειδικα στην τιμη του , και επισης πολυ καλο και με επισης καλες λειτουργειες.

Και φυσικα μην ξεχναμε οτι εχει ενα απο τα καλυτερα design (για εμενα το καλυτερο) που αυτο το design ειναι που δινει κι αυτη η συσκευη , και τελικα και οχι μονο...

Οσο για μενα που λεω για το προφιλ οταν συνδεω ακουστικα να γυριζει αυτοματα μονο του στο προφιλ ακουστικα , κατι που δεν το κανει , το θεωρω σημαντικο , γιατι πολυ απλα στο προφιλ ακουστικα καταρχην θα ειχα σε χαμηλοτερη ενταση ολους τους ηχους , κατι που χρειαζεται οταν εχεις τα ακουστικα στο αυτι σου η το συνδεεις με car kit.

[sIGPIC][/sIGPIC]