vpmech Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ερωτηση τωρα που βγηκε η CM7 για το magic εχει βγει μονο nightly build? γιατι εδω δειχνει πως τελικα και το ταπεινο μας μαγικο πηρε,αλλα δεν το βρισκω http://getandroidstuff.com/cyanogenmod-70-final-download-support-30-android-devices/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ερωτηση τωρα που βγηκε η CM7 για το magic εχει βγει μονο nightly build? γιατι εδω δειχνει πως τελικα και το ταπεινο μας μαγικο πηρε,αλλα δεν το βρισκω http://getandroidstuff.com/cyanogenmod-70-final-download-support-30-android-devices/ μα αν πας στο επίσημο site της cyanogen στο magic δεν δίνει 7 έκδοση. σταματάει στο 6.1 και σαν stable και σαν experimental. και συγκεκριμένα δες και εδώ ούτε καν nightly έχει. μην το εγκαθιστάτε έτσι χωρίς να έχετε ψάξει καλά τι και πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 μα αν πας στο επίσημο site της cyanogen στο magic δεν δίνει 7 έκδοση. σταματάει στο 6.1 και σαν stable και σαν experimental. και συγκεκριμένα δες και εδώ ούτε καν nightly έχει. μην το εγκαθιστάτε έτσι χωρίς να έχετε ψάξει καλά τι και πως. μαζι σου, δεν ειπα οτι το εγκατεστησα απλα ρωτησα αν υπαρχει καποια εκδοση,επειδη στο λινκ που παρεθεσα ειχε και το magic κατω κατω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ναι το είδα ότι το έγραφε και αυτό μαζί και είπα να το διπλοτσεκάρω. Τι να πω; Παραπλάνηση;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad3 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 μα αν πας στο επίσημο site της cyanogen στο magic δεν δίνει 7 έκδοση. σταματάει στο 6.1 και σαν stable και σαν experimental. και συγκεκριμένα δες και εδώ ούτε καν nightly έχει. μην το εγκαθιστάτε έτσι χωρίς να έχετε ψάξει καλά τι και πως. η ομάδα του cyanogen υποστήριξε το magic μέχρι την έκδοση 6.1. Ωστόσο ο carz, που είναι ο δημιουργός της diet κατάφερε και έτρεξε την cm 7 στο magic (χωρίς την επίσημη υποστήριξη του cyanogen) και μάλιστα με ελάχιστα προβλήματά που όλοι ελπίζουμε να λυθούν γρήγορα. Την cm 7 από τον carz μπορείτε να τη βρείτε εδώ: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011384 Sent from my Dream/Sapphire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 μπα παιζει να βαλανε καμια παλιοτερη φωτο για δε θα χανε προχειρη :) τεσπα κι εγω δεν πιστευω να βγει πληρως λειτουργικη rom αλλα εστω και με froyo το magic εχει φτασει σε αλλα επιπεδα οποτε ας ειμαστε ευχαριστημενοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsgeo Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 παιδες μια ερωτηση να κανω...προσεξα οτι απ'οταν εκανα ρουτ το τηλ και εβαλα την cm 6.1 δεν αναβει καθολου το trackball.παλια θυμαμαι αναβε και οταν ειχα εισερχομενη κληση και αναβοσβηνε οταν ειχα αναπαντητες.στις ρυθμισεις δε βρηκα τιποτε.ειναι φυσιολογικο η χρειαζεται καποια ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 η ομάδα του cyanogen υποστήριξε το magic μέχρι την έκδοση 6.1. Ωστόσο ο carz, που είναι ο δημιουργός της diet κατάφερε και έτρεξε την cm 7 στο magic (χωρίς την επίσημη υποστήριξη του cyanogen) και μάλιστα με ελάχιστα προβλήματά που όλοι ελπίζουμε να λυθούν γρήγορα. Την cm 7 από τον carz μπορείτε να τη βρείτε εδώ: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011384 Sent from my Dream/Sapphire using Tapatalk θα έβαζες εσύ μια unofficial του cyanogen από την στιγμή που ο λόγος που δεν δώσανε έκδοση 7 για το magic είναι διότι δεν το υποστηρίζει λόγω hardware; Εγώ θα ήμουν λίγο επιφυλακτικός. Για περισσότερες και καλύτερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Vman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 θα έβαζες εσύ μια unofficial του cyanogen από την στιγμή που ο λόγος που δεν δώσανε έκδοση 7 για το magic είναι διότι δεν το υποστηρίζει λόγω hardware; Εγώ θα ήμουν λίγο επιφυλακτικός. Για περισσότερες και καλύτερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Vman Αναμφίβολα το magic μας είναι ξεπερασμένο. Η ομάδα του cyanogen το εγκατέλειψε όχι μόνο γιατί είναι δύσκολο να προσαρμόσει το νέο λειτουργικό στο παλιό hardware αλλά κυρίως γιατί θέλει να είναι συνεπής με τους fun της και συνεπώς πρέπει να υποστηρίξει τα νεότερα κινητά που αποτελούν τη μερίδα του λεοντος της αγοράς. Εγω τρέχω την unofficial όπως λες του CM απο τον Carz και τη θεωρώ μια από τις καλύτερες rom που πέρασε από το κινητό μου. Όσοι πιστοί δοκιμάστε την...άλλωστε αυτη είναι και η μαγεία που μας προσφέρει το "μαγικό" μας μέχρι τωρα: να δοκιμάζουμε σχεδόν όλες τις εκδόσεις του android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Αναμφίβολα το magic μας είναι ξεπερασμένο. Η ομάδα του cyanogen το εγκατέλειψε όχι μόνο γιατί είναι δύσκολο να προσαρμόσει το νέο λειτουργικό στο παλιό hardware αλλά κυρίως γιατί θέλει να είναι συνεπής με τους fun της και συνεπώς πρέπει να υποστηρίξει τα νεότερα κινητά που αποτελούν τη μερίδα του λεοντος της αγοράς. Εγω τρέχω την unofficial όπως λες του CM απο τον Carz και τη θεωρώ μια από τις καλύτερες rom που πέρασε από το κινητό μου. Όσοι πιστοί δοκιμάστε την...άλλωστε αυτη είναι και η μαγεία που μας προσφέρει το "μαγικό" μας μέχρι τωρα: να δοκιμάζουμε σχεδόν όλες τις εκδόσεις του android εγω ξερω οτι το εγκατελειψε ο cyanogen, ο οποιος ηταν υπευθυνος για την συσκευη, γιατι δεν προλαβαινε με τοσες συσκευες.Εχει πει οτι αν καποιος developer θελησει να γινει υπευθυνος θα ξαναμπει στην λιστα, αλλα μεχρι τωρα απλα γινονται ανεπισημα nightlies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 η official ελληνικη rom με Sense παιζει καλα;Κολλαει;Απο αποψη ταχυτητας και μπαταριας πως τα παει;Μετα γινεται ευκολα root ξανα το κινητο;Σκεφτομαι να δοκιμασω και την official να δω μηπως ειναι καλυτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 η official ελληνικη rom με Sense παιζει καλα;Κολλαει;Απο αποψη ταχυτητας και μπαταριας πως τα παει;Μετα γινεται ευκολα root ξανα το κινητο;Σκεφτομαι να δοκιμασω και την official να δω μηπως ειναι καλυτερα... πλέον αξίζει να βάλεις κάποια custom rom μιας που το ξεκλείδωμά του κιν γίνεται εύκολα με εντολές με softwar-ικά δλδ. Απλώς θέλει προσοχή στην επιλογή της rom να έχεις τα σωστά hboot και radio. Να μείνεις με την official 1.5... :fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) η official ελληνικη rom με Sense παιζει καλα;Κολλαει;Απο αποψη ταχυτητας και μπαταριας πως τα παει;Μετα γινεται ευκολα root ξανα το κινητο;Σκεφτομαι να δοκιμασω και την official να δω μηπως ειναι καλυτερα... Η official ήταν πολύ καλή και σταθερή, δεν θυμάμαι να είχα ποτέ πρόβλημα. Η μπαταρία του ήταν μια χαρά, 2 με 2.5 μέρες για μένα με φυσιολογική χρήση. Μετά θα πρέπει να ξεκλειδώσεις το spl, μια επίπονη διαδικασία με κινδύνους φυσικά. Αλλά είναι 1.5....κρίμα είναι να γυρίσεις στην 1.5 όταν όλες οι σπουδαίες εφαρμογές θέλουν πάνω από 1.5. Edited April 21, 2011 by Antwny Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 δεν υπαρχει καποια official 2.1 ή 2.2;Το πηρα προσφατα το magic και τωρα ψαχνομαι... Θελω μια καλη και σταθερη rom με απαραιτητη προυποθεση να εχει ενα καλο UI...Υπαρχει κατι;Εχω μια τωρα μεσα στο κινητο,αλλα ψιλοκολλαει...Και σκεφτομαι μηπως παω στην official,αρκει να ειναι γρηγορη και να μην κολλαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 δεν υπαρχει καποια official 2.1 ή 2.2; Official ελληνική ή ευρωπαική όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 δεν υπαρχει καποια official 2.1 ή 2.2;Το πηρα προσφατα το magic και τωρα ψαχνομαι... Θελω μια καλη και σταθερη rom με απαραιτητη προυποθεση να εχει ενα καλο UI...Υπαρχει κατι;Εχω μια τωρα μεσα στο κινητο,αλλα ψιλοκολλαει...Και σκεφτομαι μηπως παω στην official,αρκει να ειναι γρηγορη και να μην κολλαει. Οτι κινητο και να παρεις αμα δεν το φορτωσεις βαριες εφαρμογες δεν θα κολλαει. Sent from my HTC Wildfire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Οτι κινητο και να παρεις αμα δεν το φορτωσεις βαριες εφαρμογες δεν θα κολλαει. Sent from my HTC Wildfire δεν εχω βαλει τιποτα μεσα,πραγματικα ειναι αδειο το κινητο...Απλα αργει ας πουμε να ανοιξει καποιες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo5920 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 δεν υπαρχει καποια official 2.1 ή 2.2;Το πηρα προσφατα το magic και τωρα ψαχνομαι... Θελω μια καλη και σταθερη rom με απαραιτητη προυποθεση να εχει ενα καλο UI...Υπαρχει κατι;Εχω μια τωρα μεσα στο κινητο,αλλα ψιλοκολλαει...Και σκεφτομαι μηπως παω στην official,αρκει να ειναι γρηγορη και να μην κολλαει. Εγώ φίλε μου στο Htc Magic που έχω χρησιμοποιώ την rom της Cyanogen 2.2.1. Δεν κολλάει καθόλου και είμαι κ πολύ ευχαριστημένος! Παράθεση ...:::Joe:::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Οτι κινητο και να παρεις αμα δεν το φορτωσεις βαριες εφαρμογες δεν θα κολλαει. Η αλήθεια είναι ότι αν έχει χρησιμοποιήσει πιο σύγχρονες συσκευές, το Magic σου δίνει την αίσθηση ότι αγκομαχά για το οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Η αλήθεια είναι ότι αν έχει χρησιμοποιήσει πιο σύγχρονες συσκευές, το Magic σου δίνει την αίσθηση ότι αγκομαχά για το οτιδήποτε. Τώρα γίνεσαι κακός... :lol: Πάντως και γω με του cyanogen δεν έχω κάποιο πρόβλημα αν και η αλήθεια φίλε athanaso είναι ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει πιο σύγχρονες συσκευές :baby: Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo5920 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 (edited) Παιδιά κάνω ενημέρωση από το RUU σε ενός φίλου το Magic κ μου έχει κολλήσει στο 36% και λέει ότι κάνει ενημέρωση ραδιοφώνου. Δεν μου έχει ξανασυμβεί! Γνωρίζει κανείς τίποτα να με βοηθήσει? Το έχω συνδεμένο περίπου 15 λεπτά Edited April 23, 2011 by tzo5920 Παράθεση ...:::Joe:::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Παιδιά κάνω ενημέρωση από το RUU σε ενός φίλου το Magic κ μου έχει κολλήσει στο 36% και λέει ότι κάνει ενημέρωση ραδιοφώνου. Δεν μου έχει ξανασυμβεί! Γνωρίζει κανείς τίποτα να με βοηθήσει? Το έχω συνδεμένο περίπου 15 λεπτά Δεν είναι πολλά που μπορείς να κάνεις. Άφησέ το ακόμα λίγο, αλλά έχω τις αμφιβολίες μου σχετικά με το αν θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση. Πιθανότατα δεν έχει συμβεί κάτι. Αν το κινητό κολλήσει σε RUU mode, τρέξε το RUU ξανά. Ακόμα κι αν γίνει brick, υπάρχουν λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo5920 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Δεν είναι πολλά που μπορείς να κάνεις. Άφησέ το ακόμα λίγο, αλλά έχω τις αμφιβολίες μου σχετικά με το αν θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση. Πιθανότατα δεν έχει συμβεί κάτι. Αν το κινητό κολλήσει σε RUU mode, τρέξε το RUU ξανά. Ακόμα κι αν γίνει brick, υπάρχουν λύσεις. Από ότι διάβασα στο read me λέει πως υπάρχει η δυνατότητα να κολλήσει. Επίσεις εμένα μου έχει μαυρίσει και η οθόνη και λέει να κάνω επιδιόρθωση σφαλμάτων έκανα αλλά και πάλι τίποτα! Όταν ανοίγω την συσκευή μου εμφανίζει το boot menu και έχει κάτω ένα εικονίδιο με απαγορευτικό μπροστά! Παράθεση ...:::Joe:::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo1 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 (edited) καλησπέρα,χρόνια πολλά σε όλους και καλή ανάσταση να έχετε!έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου το htc magic..θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί πραγμάτικα δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Βασίκα υπάρχει στο μάρκετ εφαρμογή ώστε να μπορώ να βλέπω τηλεόραση μέσω του κινητού μου live;εχθές προσπάθησα αν δώ Live από ένα μεγάλο κανάλι αλλά μου βγάζει ένα σαν τετραγωνάκι που λογικά μου λεει δεν έχω κάποιο flash player όπως το adobe π.χ!το ίδιο μου βγάζει όταν πάω να ακούσω και ραδιόφωνοδ επίσης! Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ποια θεωρείται καλή εφαρμογή για φωτογραφίες!έχω το camera 360 αλλά δεν ξέρω αν με καλύπτει 100%!!! περιμένω απαντήσεις και προτάσεις,να είστε καλά και χρόνια σας πολλά!! Edited April 23, 2011 by Villis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Από ότι διάβασα στο read me λέει πως υπάρχει η δυνατότητα να κολλήσει. Επίσεις εμένα μου έχει μαυρίσει και η οθόνη και λέει να κάνω επιδιόρθωση σφαλμάτων έκανα αλλά και πάλι τίποτα! Όταν ανοίγω την συσκευή μου εμφανίζει το boot menu και έχει κάτω ένα εικονίδιο με απαγορευτικό μπροστά! Μπορείς να μπεις σε fastboot (back + power); καλησπέρα,χρόνια πολλά σε όλους και καλή ανάσταση να έχετε!έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου το htc magic..θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί πραγμάτικα δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Βασίκα υπάρχει στο μάρκετ εφαρμογή ώστε να μπορώ να βλέπω τηλεόραση μέσω του κινητού μου live;εχθές προσπάθησα αν δώ Live από ένα μεγάλο κανάλι αλλά μου βγάζει ένα σαν τετραγωνάκι που λογικά μου λεει δεν έχω κάποιο flash player όπως το adobe π.χ!το ίδιο μου βγάζει όταν πάω να ακούσω και ραδιόφωνοδ επίσης! Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ποια θεωρείται καλή εφαρμογή για φωτογραφίες!έχω το camera 360 αλλά δεν ξέρω αν με καλύπτει 100%!!! περιμένω απαντήσεις και προτάσεις,να είστε καλά και χρόνια σας πολλά!! Το Magic δεν υποστηρίζει flash player και γι' αυτό δεν μπορείς να δεις τηλεόραση ή ν' ακούσεις ραδιόφωνο μέσω του browser. Για εφαρμογές υπάρχει γενικό θέμα για το android. Είναι καλύτερο να ρίξεις μια ματιά εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts