Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ!

Να κανω και μια ερωτηση...Bluetooth για αποστολη αρχειων υπαρχει;Γιατι μου ειπαν το αντιθετο...Επισης,οταν με το καλο το παρω θα χρειαστω μια βοηθεια σχετικα με το πως να περασω την Rom γιατι πραγματικα ΔΕΝ εχω ιδεα!!!και κατι ακομα...η SPL αλλαζει;Γινεται downgrade ή αναγκαστικα μενει εκει που βρισκεται εφοσον γινει καποιο update;

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators

Διάβασε τις οδηγίες που έχει φτιάξει ο Βασίλης, είναι αναλυτικότατες. Στο πρώτο post θα βρεις στα σχετικά link.

Όσον αφορά την αποστολή αρχείων με bluetooth... https://market.android.com/details?id=it.medieval.blueftp&feature=search_result

Modpic.gif

το Σαββατο μαλλον θα το εχω...ως newbie θα εχω σιγουρα καποιες αποριες και σας ζητω συγνωμη απο τωρα για τυχον κουραση που μπορει να σας προκαλεσω:p

η μονη βοηθεια που θα ηθελα ειναι να μου πειτε μια καλη rom με sense ui και τι ακριβως θα πρεπει να κανω για να την βαλω.,..

• Administrators
Ρίξε μια ματιά στους οδηγούς που έχουν αναφερθεί πολλάκις σε αυτό το θέμα και αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα, εδώ είμαστε.

Modpic.gif

Γεια σας και παλι, καιρο εχω να γραψω.

Ηθελα να δω ποσοι εδω φορανε τις 2 gb roms με νεο radio (gbrider & diet gb)

Εγω για την ακριβεια φοραω την diet και ειναι αρκετα σταθερη, αλλα εχει καποια καπως εκνευριστικα κολληματα ποτε ποτε, ενω οταν εβαλα πριν λιγο καιρο την gbrider εμοιαζει πολυ βαρια.Ποια βλεπετε να γινει η σταθεροτερη στο μελλον?

Επισης ειδατε την sense 2.1(gb) rom?

Τελικα το magic δεν πεθαινει, και που το χα χαμενη υποθεση. :p

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

αυριο μου ερχεται το Magic και οπως ειναι φυσικο καθομαι με τις ωρες και ψαχνω πραγματα σχετικα με αυτο στο internet.Διαβασα καποιους οδηγους για νεους χρηστες κτλ...Ομως θα ηθελα να μαθω κατι:Θελω με το καλο εννοειται να του βαλω μια καλη και σταθερη rom με sense.Τι πρεπει να κοιταξω για να δω αν υποστηριζεται;Θα εχω το 32a...

αυριο μου ερχεται το Magic και οπως ειναι φυσικο καθομαι με τις ωρες και ψαχνω πραγματα σχετικα με αυτο στο internet.Διαβασα καποιους οδηγους για νεους χρηστες κτλ...Ομως θα ηθελα να μαθω κατι:Θελω με το καλο εννοειται να του βαλω μια καλη και σταθερη rom με sense.Τι πρεπει να κοιταξω για να δω αν υποστηριζεται;Θα εχω το 32a...

εφοσων εχεις το 32Α δεν εχεις προβλημα, αφου οι sense roms ειναι φτιαχμενες γι αυτες τις συσκευες.Να διαβασεις προσεκτικα και να διαλεξεις μια που σου ταιριαζει.

EDIT:

οι ρομ 2.1 με sense ειναι:

smoki

cleanmagic

fusion

RCmagic

superhero

ισως υπαρχουν και αλλες που δεν τις ξερω.

Edited by tass0s

Γεια σας και παλι, καιρο εχω να γραψω.

Ηθελα να δω ποσοι εδω φορανε τις 2 gb roms με νεο radio (gbrider & diet gb)

Εγω για την ακριβεια φοραω την diet και ειναι αρκετα σταθερη, αλλα εχει καποια καπως εκνευριστικα κολληματα ποτε ποτε, ενω οταν εβαλα πριν λιγο καιρο την gbrider εμοιαζει πολυ βαρια.Ποια βλεπετε να γινει η σταθεροτερη στο μελλον?

Επισης ειδατε την sense 2.1(gb) rom?

Τελικα το magic δεν πεθαινει, και που το χα χαμενη υποθεση. :p

Προσωπικα νομιζω οτι μεχρι 2.2 εχει να κερδισει κατι η συσκευη απο το λειτουργικο.

εφοσων εχεις το 32Α δεν εχεις προβλημα, αφου οι sense roms ειναι φτιαχμενες γι αυτες τις συσκευες.Να διαβασεις προσεκτικα και να διαλεξεις μια που σου ταιριαζει.

EDIT:

smoki

cleanmagic

fusion

RCmagic

superhero

Σ'ευχαριστούμε πολύ για τον κατάλογο με τις 2.1 roms. Mπορείς να καταγράψεις και τα links για τις roms με 2.2 που κατά την γνώμη σου είναι σταθερές;

Πολύ χρήσιμο post.

Σ'ευχαριστούμε πολύ για τον κατάλογο με τις 2.1 roms. Mπορείς να καταγράψεις και τα links για τις roms με 2.2 που κατά την γνώμη σου είναι σταθερές;

Πολύ χρήσιμο post.

Κατα τη γνωμη μου αρκετα σταθερες 2.2 ειναι:

T-mobile/Vodafone Official

CyanogenMod 6.1

SparksMod

και επισης ειναι και η Froyorider η οποια ειναι με το νεο radio(6.35) την οποια δεν εχω δοκιμασει ποσο σταθερη ειναι.

EDIT:

smoki

cleanmagic

fusion

RCmagic

superhero

ευχαριστω για την απαντηση.Εχω μπερδευτει ομως με τους kernel,spl,radio κτλ.Πολυ μπερδεμα ρε σεις να βαλεις μια rom...Θα εχω το κινητο κατα τις 5 μου ειπαν,τι να πρωτοκοιταξω μολις το παρω;

ευχαριστω για την απαντηση.Εχω μπερδευτει ομως με τους kernel,spl,radio κτλ.Πολυ μπερδεμα ρε σεις να βαλεις μια rom...Θα εχω το κινητο κατα τις 5 μου ειπαν,τι να πρωτοκοιταξω μολις το παρω;

να διαβασεις καλα τους οδηγους που εχουν προαναφερθει εδω.Αλλα υπαρχει μηπως περιπτωση να ειναι ηδη με custom rom?μεταχειρισμενο το παιρνεις?

ναι μεταχειρισμενο με custom rom cyanogenmod android froyo 2.2.1

απλα θελω πολυ να εχω sense στην συσκευη...Δεν εχω καταλαβει κατι παρολο που διαβασα τους οδηγους:Το perfected spl ποιο ακριβως ειναι;Αυτο που εχει 1.76.2χχχ ή το 1.32.xxx ?

edit:Το τηλ εχει hboot 1.33.2010 radio 3.22.20.17 τωρα μολις μιλησα με τον πρωην κατοχο...

ναι μεταχειρισμενο με custom rom cyanogenmod android froyo 2.2.1

απλα θελω πολυ να εχω sense στην συσκευη...Δεν εχω καταλαβει κατι παρολο που διαβασα τους οδηγους:Το perfected spl ποιο ακριβως ειναι;Αυτο που εχει 1.76.2χχχ ή το 1.32.xxx ?

edit:Το τηλ εχει hboot 1.33.2010 radio 3.22.20.17 τωρα μολις μιλησα με τον πρωην κατοχο...

το perfected αν θυμαμαι ηταν 1.76.2010 αλλα εχω τοσο καιρο που δεν θυμαμαι, παντως για να εχει cm ειναι enginering, και για να βαλεις τις sense roms πρεπει να βαλεις το new radio(6.35)

Με πολυ ευκολο τροπο χρησιμοποιεις αυτο το προγραμμα(διαβασε τις οδηγιες προσεκτικα) και αλλαζεις το ραδιο.Επειτα βαζεις οποια ρομ θελεις εσυ.

Να διαβαζεις προσεκτικα τις οδηγιες, μιας και κανεις δεν φερει ΕΥΘΥΝΗ για οποια βλαβη του κινητου, καλη τυχη :D

θα βαλω το νεο radio αλλα μετα πως βαζω την rom;εχω διαβασει πολλους οδηγους και εχω μπερδευτει λιγο..Θα ξαναδιαβασω παλι,αλλα θα εκτιμουσα πολυ να με βοηθουσατε λιγο

κοιταξα,τα εχω διαβασει ολα,αλλα ακομα μπερδευομαι...Αν αναβαθμισω την spl απο 1.33.χχχ που ειναι τωρα σε 1.76.χχχ μετα θα μπορω να περασω αλλες ρομ;Μια καλη με sense θελω να βαλω τωρα και μπερδευομαι με τις οδηγιες...Μπορεις να με βοηθησεις;

κοιταξα,τα εχω διαβασει ολα,αλλα ακομα μπερδευομαι...Αν αναβαθμισω την spl απο 1.33.χχχ που ειναι τωρα σε 1.76.χχχ μετα θα μπορω να περασω αλλες ρομ;Μια καλη με sense θελω να βαλω τωρα και μπερδευομαι με τις οδηγιες...Μπορεις να με βοηθησεις;

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά.

• Κατέβασε αυτό το προγραμματάκι και αποσυμπίεσέ το. Θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένη στο PC σου Java.
  • Κατέβασε τη ROM που θέλεις να εγκαταστήσεις και αντέγραψέ την στον αρχικό φάκελο της κάρτας SD.
  • Βάλε το κινητό σε fastboot (Back+Power) και σύνδεσέ το στο PC.
  • Εάν έχεις windows, κάνε διπλό κλικ στο WinRun.bat. Εάν έχεις linux, κάνε διπλό κλικ στο LinuxRun.sh και επέλεξε το Run. Εάν δεν τρέξει, κάνε το LinuxRun.sh εκτελέσιμο.
  • Πήγαινε στο tab Magic 32A, επέλεξε το "Erase system+userdata+cache" και πάτησε το "Flash new".

Σε αυτό το σημείο έχεις τελειώσει με την αλλαγή SPL και radio. Κλείσε το κινητό σου και μπες σε recovery (Home+Power). Πήγαινε στο "flash zip from sd card" και επέλεξε το zip της ROM που είχες αντιγράψει προηγουμένως. Ακολούθησε τις οδηγίες στην οθόνη και όταν τελειώσει η εγκατάσταση, κάνε επανεκκίνηση (Reboot από το menu της recovery). Περίμενε μερικά λεπτά να φορτώσει το λειτουργικό και είσαι έτοιμος.

Αν ρωτούσες εμένα, θα σου πρότεινα να μείνεις με τη ROM του Cyanogen.

Edited by vman

Ευχαριστω παρα πολυ!Αυτα ισχυουν για ολες τις rom ετσι;Αν αλλαξω το spl ας πουμε απο 1.33 σε 1.76 επειδη το απαιτουν καποιες ρομ μετα μπορει να καναγυρισει πισω και να εγκαταστησω αλλαες ρομ ή οχι;ROM με sense ποια θα μου προτεινες;

Και παλι σε ευχαριστω πολυ!

Ευχαριστω παρα πολυ!Αυτα ισχυουν για ολες τις rom ετσι;Αν αλλαξω το spl ας πουμε απο 1.33 σε 1.76 επειδη το απαιτουν καποιες ρομ μετα μπορει να καναγυρισει πισω και να εγκαταστησω αλλαες ρομ ή οχι;ROM με sense ποια θα μου προτεινες;

Και παλι σε ευχαριστω πολυ!

Μπορείς να αλλάξεις radio και SPL όσες φορές θέλεις. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζεις ότι αν πάει κάτι στραβά κατά το flash του SPL ή του radio, μπορεί το κινητό σου να γίνει brick. Δεν είναι κάτι που δε διορθώνεται, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να το κάνεις εσύ, γιατί απαιτεί ειδικό hardware. Όσο είχα το Magic, νομίζω ότι η cleanmagic ήταν η πιο σταθερή και γρήγορη sense ROM που είχα δοκιμάσει.

ολα καλα πανε,αλλα μεχρι εδω:

Πήγαινε στο tab Magic 32A, επέλεξε το "Erase system+userdata+cache" και πάτησε το "Flash new"

δεν μπορω να βρω το tab magic 32a και να κανω το erase κτλ...Τι να κανω;

edit: για την ακριβεια μου λεει no fastboot device connected.Με λιγα λογια δεν μπορει να βρει την συσκευη!Τι να κανω;

Edited by merkon

@vman Εχω το magic με την επίσημη ρομ της htc με sence.για να περάσω καινούρια rom αρκεί να κάνω την διαδικασία που αναφέρεις στο #4795 post? ή πρεπει πρώτα να ξεκλειδώσω radio και spl?(πράγμα που δοκίμασα αλλα δεν τα κατάφερα,μιας και εχω ubuntu και έφαγα 3+ ώρες χωρίς αποτέλεσμα)

@vman Εχω το magic με την επίσημη ρομ της htc με sence.για να περάσω καινούρια rom αρκεί να κάνω την διαδικασία που αναφέρεις στο #4795 post? ή πρεπει πρώτα να ξεκλειδώσω radio και spl?(πράγμα που δοκίμασα αλλα δεν τα κατάφερα,μιας και εχω ubuntu και έφαγα 3+ ώρες χωρίς αποτέλεσμα)

πως παει το κινητο φιλε με την rom αυτη;Ανταποκρινεται καλα και γρηγορα;

Δεν εχω μέτρο σύγκρισης με άλλη ρομ για να σου πω,πάντως αυτή η ρομ είναι 1.5 και είναι η επίσημη με το sence της htc.Ενα χρόνο που το έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά θέλω να του βάλω froyo ετσι για αλλαγή. Edited by nasos_79

πως παει το κινητο φιλε με την rom αυτη;Ανταποκρινεται καλα και γρηγορα;

Απλά η ρομ αυτή είναι 1.5 και οι περισσότερες εφαρμογές πλέον θέλουν 1.6 και πάνω, μην σου πω 2.1 και πάνω..

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ