Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δλδ άμα τον ξηλώσω θα κρεμάσει το κινητό; Δεν μένει ως launcher o stock της Google;

Δεν μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση ούτε κάνει updates...δεν φαίνεται στο μάρκετ σαν download.

Είναι ο default Launcher του κινητού και για να τον ξηλώσεις πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση μέσω terminal με su permisions (ή και μέσω κανενός app...δεν το έχω ψάξει)

Πάντως αν θές light launcher έχει βγάλει έναν ο Cyanogen που είναι σαν τον απλό της google για froyo και τον δίνει σαν paid app στο μαρκετ (donate) αλλά τον έχει ανεβάσει free στο xda...

Τώρα τι θα γίνει αν εγκατστήσεις άλλο launcher και κάνεις uninstall τον ADW δεν έχω ιδέα...θέλω να πιστεύω ότι το κινητό θα δεί τον Launcher που υπάρχει και θα τον χρησιμοποιήσει...

α και να το ξαναπώ: Cyanogenmod all the way for ever!! Είναι αξιόπιστη, γρήγορη, ελαφριά και full customizable!

Edited by kapsidi

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλημέρα έχω 3 ερωτήσεις για το calendar !

1)Οταν μπαίνω στο calendar και πάω στην προβολή agenda (φαντάζομαι αυτό είναι να σου δείξει ότι έχεις σε όλο το ημερολόγιο) δεν μου εμφανίζει τίποτα, κενή οθόνη. Αν μπώ απο το pc στο gmail kai παω ημερολόγιο και αντζεντα μου τα δείχνει. Τί μπορεί να φταίει?

2)Υπάρχει τρόπος να δείς τα tasks(εργασίες) απο την εφαρμογή του κινητου calendar? (της google)

3)Υπάρχει ενα link με το ελληνικο εορτολόγιο της google που μπορείς να το κάνεις εισαγωγή και στο ημερολόγιο σου. Αν το εισάγεις θα σου γεμίσει όλο το ημερολόγιο με τις Ελληνικίες γιορτές? Δηλαδή αν μπείς στην λίστα σου μετα στο ημερολογιο σου θα έχεις "απειρες" εγγραφές με όλες τις γιορτές?

Ευχαριστω πολυ

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

Παιδιά καλημέρα! Φόρεσα στο magic μου την rcmagic 3.0 προχθές και ήθελα νας μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου.

• Καταρχήν όπως ήδη έχει αναφερθεί παίζουν τα πάντα στο κινητό.

• Σταθερότατη, εδώ και δύο μέρες που τη χρησιμοποιώ και έχω πραγματικά ξεζουμίσει το κινητό δεν έχω δει ούτε ένα κόλλημα. Ίσως τα fcs που αναφέρονται στο xda οφείλονται σε λάθος τρόπο εγκατάστασης (δεν έγινε πχ wipe) ή στα επιπρόσθετα πακέτα εφαρμογών...

• Ταχύτατη. Δεν είχα δοκιμάσει πριν άλλη custom rom, φορούσα την επίσημη ελληνική 1.5 και μπορώ να πω ότι σε σύγκριση με αυτή τη rom η rcmagic απλά δε πιάνεται σε θέμα ταχύτητας. Το κινητό ανταποκρίνεται αμέσως στην αφή ενώ με την 1.5 έβλεπα που και που κολλήματα. Και όσο για το γεγονός ότι αναφέρεται ως βαριά rom, άποψή μου είναι πως βαριά την κάνουν είτε τυχόν κακογραμμένες εφαρμογές που εγκαθιστούμε είτε η χρήση επιπρόσθετων όπως τα lwp που δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να χειριστεί ο επεξεργαστής του magic μας.

• Όσο για την κατανάλωση ακόμα δεν έχω βγάλει ακριβές συμπέρασμα, αλλά από ότι μου φαίνεται τα πάει καλύτερα σε σχέση με την 1.5 που είχα. Απλά να αναφέρω ότι φόρτισα το κινητό προχθές το απόγευμα πλήρως και τώρα είναι στο 65% έχοντας χρησιμοποιήσει αρκετά το wifi αυτές τις μέρες...

Έχω ακούσει και για την cyanogen πολύ καλά λόγια αλλά μιας και δεν την έχω δοκιμάσει προτείνω ανεπιφύλακτα την rcmagic μιας και είναι σταθερότατη και δουλεύουν τα πάντα. Εγώ πραγματικά ένοιωσα ότι έχω άλλο κινητό από όταν τη φόρεσα...

[http://www.cs.uoi.gr/~gkappes/] - My home place

[http://www.debian.org] - Debian GNU/ Linux

Σαν σταθερότητα ρε παιδιά η CM είναι καλύτερη ή χειρότερη από την RCRogers; Δεν πολυγουστάρω Sense, αλλά στην ανάγκη ... :p

1)Οταν μπαίνω στο calendar και πάω στην προβολή agenda (φαντάζομαι αυτό είναι να σου δείξει ότι έχεις σε όλο το ημερολόγιο) δεν μου εμφανίζει τίποτα, κενή οθόνη. Αν μπώ απο το pc στο gmail kai παω ημερολόγιο και αντζεντα μου τα δείχνει. Τί μπορεί να φταίει?

Δεν έχεις συγχρονισμό μεταξύ των 2. Ψάξε τις ρυθμίσεις συγχρονισμού. Οι επαφές σου είναι πάνω στο Google και αυτές; Αν ναι, αυτές συγχρονίζονται εντάξει;

2)Υπάρχει τρόπος να δείς τα tasks(εργασίες) απο την εφαρμογή του κινητου calendar? (της google)
Από ό,τι θυμάμαι, όχι.

3)Υπάρχει ενα link με το ελληνικο εορτολόγιο της google που μπορείς να το κάνεις εισαγωγή και στο ημερολόγιο σου. Αν το εισάγεις θα σου γεμίσει όλο το ημερολόγιο με τις Ελληνικίες γιορτές? Δηλαδή αν μπείς στην λίστα σου μετα στο ημερολογιο σου θα έχεις "απειρες" εγγραφές με όλες τις γιορτές?
Λειτουργεί ως πρόσθετο ημερολόγιο.

Παιδιά καλημέρα! Φόρεσα στο magic μου την rcmagic 3.0 προχθές και ήθελα νας μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου.

Μεγειές!

Ποιο radio έχεις;

Edited by Nikos_s3

Μεγειές!

Ποιο radio έχεις;

Ευχαριστώ!

Έβαλα το ράδιο 6.35.10.18 και spl 1.76.2007

Ευχαριστώ!

Έβαλα το ράδιο 6.35.10.18 και spl 1.76.2007

Έχεις την καλοσύνη να δώσεις ποιες εντολές έδωσες σε όλη τη διαδικασία για αλλαγές radio, fastboot κτλ;

Δεν έχεις συγχρονισμό μεταξύ των 2. Ψάξε τις ρυθμίσεις συγχρονισμού. Οι επαφές σου είναι πάνω στο Google και αυτές; Αν ναι, αυτές συγχρονίζονται εντάξει;

Καταρχίν σ ευχαριστώ για την απάντηση. Συγχρονισμό κάνει κανονικα. Αν το γυρίσω να βλέπω το ημερολόγιο ανα μήνα, και γυρνάω εναν εναν μήνα, αν εχει κάποιο γεγονός μου το δείχνει κανονικα. Μόνο όταν πάω στο agenda, που λογικά όπως και όταν το βλεπεις απο web στο pc το ημερολόγιο σου σου δείχνει λίστα με όλα τα γεγονότα, δεν μου δείχνει τίποτα! Κενό!

M.GANDHI

Έχεις την καλοσύνη να δώσεις ποιες εντολές έδωσες σε όλη τη διαδικασία για αλλαγές radio, fastboot κτλ;

Μιας και είχα perfected spl λόγω της επίσημης 1.5 που είχα βάλει, ακολούθησα αρχικά τον οδηγό του Βασίλη για να το ξεκλειδώσω.

Στη συνέχεια, ακολούθησα τον οδηγό (Αλλαγή σε radio 6.35.10.18 και SPL 1.76.2007) για αλλαγή του radio, όλα τα βήματα όπως περιγράφονται και έτσι κατέληξα με το ράδιο 6.35.10.18, spl 1.76.2007 και τη recovery του amon_RA.

Τέλος εγκατέστησα την rcmagic ως εξής:

• Κατέβασα την
rcmagic 3.0

• Μπήκα σε recovery και επέλεξα USB-MS toggle ώστε να αντιγράψω το zip στην κάρτα sd (όχι σε φάκελο αλλά στο / της κάρτας) και στη συνέχεια το home για επιστροφή.

• Στη συνέχεια έκανα wipe επιλέγοντας Wipe->Wipe data/factory reset

• Έπειτα επέλεξα Flash zip from sdcard και επέλεξα το αρχείο zip της rcmagic

• Αφού εγκατασταθεί reboot και welcome to rcmagic...

Μιας και είχα perfected spl λόγω της επίσημης 1.5 που είχα βάλει, ακολούθησα αρχικά τον οδηγό του Βασίλη για να το ξεκλειδώσω.

Στη συνέχεια, ακολούθησα τον οδηγό (Αλλαγή σε radio 6.35.10.18 και SPL 1.76.2007) για αλλαγή του radio, όλα τα βήματα όπως περιγράφονται και έτσι κατέληξα με το ράδιο 6.35.10.18, spl 1.76.2007 και τη recovery του amon_RA.

Τέλος εγκατέστησα την rcmagic ως εξής:

• Κατέβασα την
rcmagic 3.0

• Μπήκα σε recovery και επέλεξα USB-MS toggle ώστε να αντιγράψω το zip στην κάρτα sd (όχι σε φάκελο αλλά στο / της κάρτας) και στη συνέχεια το home για επιστροφή.

• Στη συνέχεια έκανα wipe επιλέγοντας Wipe->Wipe data/factory reset

• Έπειτα επέλεξα Flash zip from sdcard και επέλεξα το αρχείο zip της rcmagic

• Αφού εγκατασταθεί reboot και welcome to rcmagic...

εγω παλι τα εκανα οπως λες χωρις την αλλαγη σε radio γιατι ειχα 6.35.χχ

και παλι η καμερα τιποτα!

SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H

HBOOT-1.33.0009 (SAPP10000)

CPLD-12

RADIO-3.22.20.17

May 8 2009,21:02:32

Τα χαρακτηριστικα του κινητου ειναι αυτά και λέω να βάλω την [Rom][NR][32A]RCMagic v3.0 Incl JIT Hebrew RTL reboot menu |Android 2.1 από xda. Έχω διαβάσει το θρεντ απλά επειδή ανησυχώ λίγο μήπως κάνω καμμιά χαζομάρα μπορεί κάποιος να κάνει παράθεση με λινκς ποιους οδηγους απο τον Vman χρειάζομαι προκειμένου να περάσω το Rom ; Φαντάζομαι θέλει σίγουρα αλλαγή RADIO.

εγω μετα απο rcmagic 3.0 γυρισα σε cm 5.0.8. γιατι μου ειχε ενα τρομερο κολλημα σημερα το πρωι και δεν μπορουσα να το χρησιμοποιησω οσα reboot και να εκανα...παντως η 5.0.8. ειναι απ τις ποιο σταθερες για μενα...και με launcher pro plus μαμαει :p:D
212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

CPLD-12

RADIO-3.22.20.17

Τα χαρακτηριστικα του κινητου ειναι αυτά και λέω να βάλω την [Rom][NR][32A]RCMagic v3.0 Incl JIT Hebrew RTL reboot menu |Android 2.1 από xda. Έχω διαβάσει το θρεντ απλά επειδή ανησυχώ λίγο μήπως κάνω καμμιά χαζομάρα μπορεί κάποιος να κάνει παράθεση με λινκς ποιους οδηγους απο τον Vman χρειάζομαι προκειμένου να περάσω το Rom ; Φαντάζομαι θέλει σίγουρα αλλαγή RADIO.

Και εμένα θα με ενδιέφερε αυτό. κάποιος Plz

HTC Saphire 32A (Magic)

Radio:6.35.10.18

SPL:1.76.2007

RCMagic 3.0

@kegior: Ευχαριστώ για τις οδηγίες φίλε μου. Τελικά είχα βρει τον φοβερό οδηγό του vman για αλλαγή radio. Απλώς έβαλα radio εδώ αυτό που δίνει ο Stock rogers, δλδ το .16 και όχι το .10. Και έκανα και ένα cache wipe επίσης.

Εντυπώσεις από εμένα που και εγώ έκανα το πήδημα από Stock αγγλικό 1.5 (ναι υπάρχουν ακόμα τέτοιοι ταλαίπωροι :lol: ):

Πρώτα τα μείον

- Βαρύυυυ. Πολύ βαρύ το ρημάδι. Η ελεύθερη μνήμη έπεσε στα 30 Mbytes, από τα 80-90! :blink: Και αυτό αφού ξήλωσα όλα τα παραφερνάλια καιρούς, ρολόγια και το κακό συναπάντημα από τις Home screens.

- To startup παίρνει άπειρη ώρα να πάρει

- Δεν υπάρχουν pdf/office readers (np, κατεβάζω από market) και google maps (αργγκκκκ)

Στα +:

+ Επιτέλους έχω συντομεύσεις που καλούν κατευθείαν το τηλέφωνο.

+ Επιτέλους έχω dialer που όταν θα πατήσω το "3" θα μου match-άρει λέξεις με "Δ"

+ Επιτέλους βασικό functionality, όπως το bluetooth, να παίζει

+ Κανένα (δόξα το θεό) κόλλημα μέχρι στιγμής. Ούτε καν FC. Όλα φαίνεται να παίζουν. BT δε δοκίμασα μόνο

CPLD-12

RADIO-3.22.20.17

Και εμένα θα με ενδιέφερε αυτό. κάποιος Plz

Παιδιά αρκεί να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό. Απλά στην ενότητα "Εγκατάσταση της HTC 3.05.401.3 ROM" αντί να χρησιμοποιήσετε το αρχείο HTC_3.05.401.3-signed.zip θα χρησιμοποιήσετε το αρχείο της RCMagic.

Παιδιά... χρειάζομαι τα φώτα σας.....

Προσπαθώ να απενεργοποιήσω το internet στο τηλεφωνο μου. Έχω 100mb από την wind, αλλά με χαλάει που μπαίνει από μόνο του....

Μπήκα και άλλαξα το APN από μόνος μου (πρόσθεσα κείμενο), το έσωσα, αλλά μόλις βγώ από το μενού το έχει επαναφέρει από μόνο του.

Στη συνέχεια κατέβασα το ΑΡΝDroid. Όποια επιλογή και να έβαλα, το ΑΡΝ μου δεν άλλαζε....

Δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στο λειτουργικό μου ακόμα (είμαι ανάμεσα στην επίσημη Ελληνική και το rcmagic). Υπάρχει περίπτωση να παίρνει το ΑΡΝ μου από την Wind σε realtime????

Κατέβασα τουλάχιστον το 3gwatchdog και ετσι ξέρω που στέκομαι... αλλά δεν θα μπορώ να το απενεργοποιήσω αν φτάσω τα 100mb...΄

έχει κανείς αυτό το πρόβλημα;;

Παιδιά... χρειάζομαι τα φώτα σας.....

Προσπαθώ να απενεργοποιήσω το internet στο τηλεφωνο μου. Έχω 100mb από την wind, αλλά με χαλάει που μπαίνει από μόνο του....

Μπήκα και άλλαξα το APN από μόνος μου (πρόσθεσα κείμενο), το έσωσα, αλλά μόλις βγώ από το μενού το έχει επαναφέρει από μόνο του.

Στη συνέχεια κατέβασα το ΑΡΝDroid. Όποια επιλογή και να έβαλα, το ΑΡΝ μου δεν άλλαζε....

Δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στο λειτουργικό μου ακόμα (είμαι ανάμεσα στην επίσημη Ελληνική και το rcmagic). Υπάρχει περίπτωση να παίρνει το ΑΡΝ μου από την Wind σε realtime????

Κατέβασα τουλάχιστον το 3gwatchdog και ετσι ξέρω που στέκομαι... αλλά δεν θα μπορώ να το απενεργοποιήσω αν φτάσω τα 100mb...΄

έχει κανείς αυτό το πρόβλημα;;

Γιατί δεν κατεβάζεις το quick settings από το μάρκετ να την ανοίγω κλείνεις οπότε θέλεις ;

Απο Samsung Galaxy S με Tapatalk

Δημήτρης

Καλημέρα σε όλους.

Μιά ερώτηση (που μάλλον θα φανεί χαζή, αλλα είμαι άσχετος!)

τι διαφορα υπάρχει απο μια έκδοση cyanogen rom και το cyanogen mod?

Δηλαδή είναι διαφορετικά πραματα ή απλά το cyanogen mod είναι απλά η rom του cyanogen με android 2.2?

M.GANDHI

Είναι ακριβώς το ίδιο. Απλά, Cyanogen είναι ο developer και Cyanogedmod το όνομα της ROM. Edited by vman

Είναι ακριβώς το ίδιο. Απλά, Cyanogen είναι ο developer και η Cyanogedmod το όνομά της ROM.

Σ ευχαριστώ. Είδες είχα δίκιο τελικά οτι θα ηταν χαζη η ερωτηση !!

M.GANDHI

Παιδιά αρκεί να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό. Απλά στην ενότητα "Εγκατάσταση της HTC 3.05.401.3 ROM" αντί να χρησιμοποιήσετε το αρχείο HTC_3.05.401.3-signed.zip θα χρησιμοποιήσετε το αρχείο της RCMagic.

Ευχαριστουμε για την βοηθεια. Υπαρχει περιπτωση να χαλασουμε τελειως το κινητο αν κανουμε κατι λαθος; Γιατί θυμάμαι ότι κάτι έλεγες για το SPL ...

Έχω αλλάξει radio και SPL στο κινητό μου πολλές φορές, χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Υπάρχουν και άλλοι που την πρώτη φορά που το δοκίμασαν, κατέστρεψαν το κινητό τους. Από αυτούς που έχουν επικοινωνήσει μαζί μου, 9 στους 10 το έπαθαν γιατί δεν ακολούθησαν με προσοχή τις οδηγίες.

Αν ακολουθήσεις ευλαβικά τις οδηγίες, ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο. Ωστόσο, πράγματι υπάρχει κίνδυνος, όταν πειράζεις το SPL.

Στο xda υπάρχει ένα προγραμματάκι (RadioSwitcher) που βοηθάει στην αλλαγή του radio και του SPL (ουσιαστικά έχουν αυτοματοποιήσει τη διαδικασία και αντί να δίνεις τις εντολές χειροκίνητα, αυτό γίνεται μέσω του προγράμματος). Δεν το έχω χρησιμοποιήσει (προτιμώ την command line), αλλά απ' όσο έχω διαβάσει είναι αξιόπιστο. Θα πρέπει στο PC σας να έχετε εγκατεστημένη τη Java.

Έχω αλλάξει radio και SPL στο κινητό μου πολλές φορές, χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Υπάρχουν και άλλοι που την πρώτη φορά που το δοκίμασαν, κατέστρεψαν το κινητό τους. Από αυτούς που έχουν επικοινωνήσει μαζί μου, 9 στους 10 το έπαθαν γιατί δεν ακολούθησαν με προσοχή τις οδηγίες.

Αν ακολουθήσεις ευλαβικά τις οδηγίες, ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο. Ωστόσο, πράγματι υπάρχει κίνδυνος, όταν πειράζεις το SPL.

Στο xda υπάρχει ένα προγραμματάκι (RadioSwitcher) που βοηθάει στην αλλαγή του radio και του SPL (ουσιαστικά έχουν αυτοματοποιήσει τη διαδικασία και αντί να δίνεις τις εντολές χειροκίνητα, αυτό γίνεται μέσω του προγράμματος). Δεν το έχω χρησιμοποιήσει (προτιμώ την command line), αλλά απ' όσο έχω διαβάσει είναι αξιόπιστο. Θα πρέπει στο PC σας να έχετε εγκατεστημένη τη Java.

πολυ χρησιμο προγραμματακι, και recovery μπορεις να flashareis και να κανεις wipe οτι θες σε δευτερολεπτα ολα...:yahoo:

Δε μπορώ να συμπαθήσω τελικά το HTC Sense στο RCRogers... Φοβερό bloat και εξαιρετικά ασυνεπές user interface. Κοιτάζω τώρα για το CM 5.0.8. Ερωτήσεις (και πάλι):

1) Είναι stock android, καθαρό δλδ; Αν δεν είναι, μην κάνετε τον κόπο να απαντήσετε στα επόμενα :)

2) Σταθερότατη; Παίζουν τα ΠΑΝΤΑ;

3) Πόση μνήμη σας μένει ελεύθερη περίπου. Είναι πιο γρήγορη από 2.1 Sense;

Γενικά εδώ, RCRogers ή CM 5.0.8 για κάποιον που δε γουστάρει το sense;

Δε μπορώ να συμπαθήσω τελικά το HTC Sense στο RCRogers... Φοβερό bloat και εξαιρετικά ασυνεπές user interface. Κοιτάζω τώρα για το CM 5.0.8. Ερωτήσεις (και πάλι):

1) Είναι stock android, καθαρό δλδ; Αν δεν είναι, μην κάνετε τον κόπο να απαντήσετε στα επόμενα :)

2) Σταθερότατη; Παίζουν τα ΠΑΝΤΑ;

3) Πόση μνήμη σας μένει ελεύθερη περίπου. Είναι πιο γρήγορη από 2.1 Sense;

Γενικά εδώ, RCRogers ή CM 5.0.8 για κάποιον που δε γουστάρει το sense;

η rmagic ειναι η επισημη 2.1 sense για το magic με root και busybox και διαφορα αλλα πραματακια απ'τον cappy.Ειπε καποια στιγμη θα βγαλει και την επισημη καθαρη μονο με root de-odexed για να κανουμε και push αλλα ακομα...

2)παιζουν ναι τα παντα αφου ειναι drivers για το magic...αλλα σταθερη πολλη δεν μου φανηκε ειχε διαφορα fc's και προβληματα που δεν μου αρεσαν...

3)-

αν δεν γουσταρεις sense βουρ για cm...κι εγω επεστρεψα παλι σε cm γιατι μου εκανε ενα τρομερο κολλημα και δεν μπορουσα να κανω τπτ...και με launcher pro plus ειναι μουρλια

Υ.Γ. Εβαλε κανεις την smoki x???

Edited by tass0s

Γιατί δε δοκιμάζεις να εγκαταστήσεις το adw launcher από το market? Θα αντικαταστήσει τον default launcher του sense και θα αποκτήσει άλλη αίσθηση το magic σου...