Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, έχω προβληματάκι με το Magic μου και θα ήθελα βοήθεια. Το Magic μου είναι¨

32Α spl 1.76.2007 radio 3.22.20.17 s-off. Θέλω να βάλω cm6, μπαίνω σε fatsboot για να αλλάξω spl στο sending του spl παίρνω ok, αλλά στο writing μαυρίζει η οθόνη του τηλεφώνου και μπλοκάρει. Όποιος έχει καμία ιδέα ας βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ok το βρήκα, όλα καλά με Cm6. Πώς περνάμε τώρα τις επαφές....??? (από outlook)

Edited by gianlaz

HTC Saphire 32A (Magic)

Rom:CM 6.1.0-RC0-DS

Radio:6.35.16.19

SPL:1.76.2007

Ok το βρήκα, όλα καλά με Cm6. Πώς περνάμε τώρα τις επαφές....??? (από outlook)

Καντες εξαγωγη σε vcard και ανεβασε τες στο Gmail.

παιδιά καλημέρα!

χτες έβαλα την CM6 final!

με καθαρή εγκατάσταση! αυτό που είδα είναι οτι κάποιες επαφές που τις είχα αντιστοιχίσει με το facebook δεν μου τις έχει πλέων συνδεδεμένες! μπορώ με κάποιο τρόπο να τις έχω συνδεδεμένες και να μην χάνεται όταν αλλάζω ROM? Στον sense γίνεται αυτόματα!

help... again...

εκανα τα βήματα απο το blog του βασιλη για το ματζικ και για αλλαγή radio se 3... και αφου τελειώνω το command prompt και παω να ξανανοίξω το κινητο μου ανοίγει η οθονη και βλεπω να γράφει htc magic και να κολλαει εκει και τιποτα παραπέρα

και αν προσπαθήσω να το κάνω με το usb συνδεδεμένο μου κάνει πάλι το ίδιο αλλά μου βγάζει και πάνω αριστερά με κόκκινα γράμματα fastboot usb

παιδιά καλημέρα!

χτες έβαλα την CM6 final!

με καθαρή εγκατάσταση! αυτό που είδα είναι οτι κάποιες επαφές που τις είχα αντιστοιχίσει με το facebook δεν μου τις έχει πλέων συνδεδεμένες! μπορώ με κάποιο τρόπο να τις έχω συνδεδεμένες και να μην χάνεται όταν αλλάζω ROM? Στον sense γίνεται αυτόματα!

Αυτο ειναι μια λειτουργια του sense.Για να γινει συγχρονισμος στο cm πρεπει οι επαφες να εχουν το ιδιο ονομα με το facebook...

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

help... again...

εκανα τα βήματα απο το blog του βασιλη για το ματζικ και για αλλαγή radio se 3... και αφου τελειώνω το command prompt και παω να ξανανοίξω το κινητο μου ανοίγει η οθονη και βλεπω να γράφει htc magic και να κολλαει εκει και τιποτα παραπέρα

και αν προσπαθήσω να το κάνω με το usb συνδεδεμένο μου κάνει πάλι το ίδιο αλλά μου βγάζει και πάνω αριστερά με κόκκινα γράμματα fastboot usb

καμιά βοήθεια ρε παιδια?

καμιά βοήθεια ρε παιδια?

Γιατι να το ανοιξεις?μετα λεει να πας στην recovery και να βαλεις ρομ.Αν θες cyanogen 5.0.8.(android 2.1) εδω: http://magic-tips.blogspot.com/2010/06/update-cyanogen-v508-ds-final-htc-magic.html

αλλα υπαρχει και η 6.0.0. που ειναι 2.2 http://forum.cyanogenmod.com/topic/5286-cyanogenmod-6-for-ds-shoehorn-sledgehammer-v600-08272010/

Γιατι να το ανοιξεις?μετα λεει να πας στην recovery και να βαλεις ρομ.Αν θες cyanogen 5.0.8.(android 2.1) εδω: http://magic-tips.blogspot.com/2010/06/update-cyanogen-v508-ds-final-htc-magic.html

αλλα υπαρχει και η 6.0.0. που ειναι 2.2 http://forum.cyanogenmod.com/topic/5286-cyanogenmod-6-for-ds-shoehorn-sledgehammer-v600-08272010/

συγνωμη δεν προσεξα καλα, κλεισε το κινητο σου και πατα το home κρατημενο και μετα πατα μια φορα power και μην αφησεις το home μεχρι να δειξει το λογοτυπο της htc και τοτε βαλε και το eng spl.Μετα αυτο που λεω απο πανω.

Edited by Nikos_s3

Εντάξει τα κατάφερα αλλά τώρα έχω αλλες 2 απορίες:O :O

(Είμαι λίγο αρχάριος). 1ον. Έβαλα την cyanogen 5.0.8 και μου παρουσιάστηκε ένα βασικό για μένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να βρώ τις επαφές μου. Όταν παω να κάνω αντιγραφή από sim λέει ότι δεν υπάρχουν επαφές στη sim. Κάτι τέτοιο δεν παίζει καθώς το δοκίμασα σε άλλο κινητό οι επαφές μου υπάρχουν. Εδώ όμως όχι...?

και 2ον: Πριν περάσω αυτή τη rom oπου χρειάστηκε να αλλάξω radio kai spl είχα κατεβάσει μια εφαρμογή απο το μαρκετ την mp3 download lite. Με βόλεψε πολύ κυρίως γιατί μπόρουσα να κάνω edit σε ένα τραγούδι και να πάρω μόνο καποια συγκεκριμένα δευτερόλεπτα και να το κάνω ringtone. Τώρα ένα βρήκα την ίδια εφαρμογή δεν μου δίνει την δυνατότητα να κάνω edit. ; Ισως να μην φταίει η εφαρμογή αλλά ο player. Το θέμα είναι τώρα ότι δεν μπορώ να κάνω το εdit αυτό. Καμιά βοήθεια?

Εχω και εγω μια ερωτηση: φοραω smoki 0.8 και τωρα δεν μπορω να το βαλω να βλεπει την καρτα sd.Εχω δοκιμασει και επανεγκατασταση drivers το sync δουλευε (τωρα ξερω γω παλι δεν το βλεπει) και στο device manager μου το δειχνει με σφαλμα και λεει: This device cannot start. (Code 10)

Απ την recovery μπορω να την δω και τους drivers τους εχει μια χαρα...Τι να κάνω?

EDIT:Ακυρο, φτιαχτηκε μονο του...δεν εχω ιδεα πως...

Edited by tass0s

τι ειναι η vcard???

Τυπος αρχειου για επαφες. Και csv μπορει να δοκιμασει ο φιλος, απλα εμενα δε μου ειχε δουλεψει ετσι (ισως να εκανα κατι λαθος) και δοκιμασα με vcard.

Εντάξει τα κατάφερα αλλά τώρα έχω αλλες 2 απορίες:O :O

(Είμαι λίγο αρχάριος). 1ον. Έβαλα την cyanogen 5.0.8 και μου παρουσιάστηκε ένα βασικό για μένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να βρώ τις επαφές μου. Όταν παω να κάνω αντιγραφή από sim λέει ότι δεν υπάρχουν επαφές στη sim. Κάτι τέτοιο δεν παίζει καθώς το δοκίμασα σε άλλο κινητό οι επαφές μου υπάρχουν. Εδώ όμως όχι...?

και 2ον: Πριν περάσω αυτή τη rom oπου χρειάστηκε να αλλάξω radio kai spl είχα κατεβάσει μια εφαρμογή απο το μαρκετ την mp3 download lite. Με βόλεψε πολύ κυρίως γιατί μπόρουσα να κάνω edit σε ένα τραγούδι και να πάρω μόνο καποια συγκεκριμένα δευτερόλεπτα και να το κάνω ringtone. Τώρα ένα βρήκα την ίδια εφαρμογή δεν μου δίνει την δυνατότητα να κάνω edit. ; Ισως να μην φταίει η εφαρμογή αλλά ο player. Το θέμα είναι τώρα ότι δεν μπορώ να κάνω το εdit αυτό. Καμιά βοήθεια?

Δοκίμασε την έκδοση 6.0.0 του Cyanogen και όχι την 5.0.8.

Λειτούργησε με full wipe και επανεγκατάσταση. Την 6 την ψιλοβοφοβάμαι γιατί πολλοί απ ότι διαβάζω έχουν διάφορα προβλήματα.

Σε περίπτωση που το αποφασίσω υπάρχει κάπου αναλυτικός οδηγός?

Λειτούργησε με full wipe και επανεγκατάσταση. Την 6 την ψιλοβοφοβάμαι γιατί πολλοί απ ότι διαβάζω έχουν διάφορα προβλήματα.

Σε περίπτωση που το αποφασίσω υπάρχει κάπου αναλυτικός οδηγός?

Η λογική είναι ίδια με την εγκατάσταση της 5.0.8. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσεις τα αρχεία για την 6 από το site του Cyanogen ή από το xda.

Καλημέρα,

εγκατέστησα την cyanogen 6 (froyo) με το google add-on, αλλα δεν έχει το google maps και δε μπορώ να το βρω στο market. Καμιά λύση?

ΕDIT: ΟΚ το έλυσα με το market enabler

Τι μπορείτε να μου προτείνετε για gps navigation για αυτή τη rom?

Edited by sghf700

Παιδια καλησπέρα σε όλους. Πήρα μεταχειρισμένο το magic και λογικά άυριο θα το έχω! Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το θέμα απ την αρχή αλλα επειδή είναι και κάμποσες σελίδες να κάνω 2 ερωτησούλες που έχω!

1) Απο ότι κατάλαβα το κινητό για να παιξει φούλ δυνατότητες πρεπει να έχει Internet. Επειδή όμως δεν έχω κάποιο πακέτο κινητής με Internet και προς το παρόν δεν θα ήθελα να βάλω και θέλω να το δουλευώ μόνο όπου έχω πρόσβαση wireless. Υπάρχει πρόβλημα σε αυτό? ή το κινητό θα ζητάει ντε και καλα συνδεση ιντερνετ και θα προσπαθεί να συνδεθεί GPRS? αυτό θα ήθελα αν υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω αν γίνεται και να συνδέεται μόνο με ασύρματα δίκτυα γίνεται? και πώς? !

2)Τί προτείνεται απο προγράμματα που είναι mast και σε βοηθούν καθημερινά? Υπαρχει κάπου μια λίστα με προτάσεις?

Απο Rom σκεφτομαι να βάλω την original απο το site της htc την Ελληνική.

Ευχαριστώ όλους

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

Παιδια καλησπέρα σε όλους. Πήρα μεταχειρισμένο το magic και λογικά άυριο θα το έχω! Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το θέμα απ την αρχή αλλα επειδή είναι και κάμποσες σελίδες να κάνω 2 ερωτησούλες που έχω!

1) Απο ότι κατάλαβα το κινητό για να παιξει φούλ δυνατότητες πρεπει να έχει Internet. Επειδή όμως δεν έχω κάποιο πακέτο κινητής με Internet και προς το παρόν δεν θα ήθελα να βάλω και θέλω να το δουλευώ μόνο όπου έχω πρόσβαση wireless. Υπάρχει πρόβλημα σε αυτό? ή το κινητό θα ζητάει ντε και καλα συνδεση ιντερνετ και θα προσπαθεί να συνδεθεί GPRS? αυτό θα ήθελα αν υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω αν γίνεται και να συνδέεται μόνο με ασύρματα δίκτυα γίνεται? και πώς? !

2)Τί προτείνεται απο προγράμματα που είναι mast και σε βοηθούν καθημερινά? Υπαρχει κάπου μια λίστα με προτάσεις?

Απο Rom σκεφτομαι να βάλω την original απο το site της htc την Ελληνική.

Ευχαριστώ όλους

1)δοκιμασε το apndroid αν και στην ρομ την καινουρια οταν πατας πολυ ωρα το power σου βγαζει να κλεισει τα δικτυα.

2)Σου προτεινω: handcent sms(ή chomp sms), battery booster, ebuddy αν θες να μιλας μεσω IM,realcalc, smart measure...αυτα

Και η original απο το site ειναι 1.5 αν θες δοκιμασε να κανεις root...smoki αν θες να ειναι σαν την οριτζιναλ με htc sense, cyanogen αν θες και 2.2 ή λειτουργικοτητα...Αυτα

1)δοκιμασε το apndroid αν και στην ρομ την καινουρια οταν πατας πολυ ωρα το power σου βγαζει να κλεισει τα δικτυα.

2)Σου προτεινω: handcent sms(ή chomp sms), battery booster, ebuddy αν θες να μιλας μεσω IM,realcalc, smart measure...αυτα

Και η original απο το site ειναι 1.5 αν θες δοκιμασε να κανεις root...smoki αν θες να ειναι σαν την οριτζιναλ με htc sense, cyanogen αν θες και 2.2 ή λειτουργικοτητα...Αυτα

Σ ευχαριστώ καταρχήν! Βασικά λέω να ξεκινήσω με την επίσημη ROM και βλέπουμε!

Να δώ πως είναι και το sense!

Αν καταλαβα η smoki είναι san original me sence και η cyanogen ειναι android 2.2 αλλα χωρις sense?

Επίσημα η Htc τί λέει θα βγάλει update με android 2.2 ή μπα! ?

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

Σ ευχαριστώ καταρχήν! Βασικά λέω να ξεκινήσω με την επίσημη ROM και βλέπουμε!

Να δώ πως είναι και το sense!

Αν καταλαβα η smoki είναι san original me sence και η cyanogen ειναι android 2.2 αλλα χωρις sense?

Επίσημα η Htc τί λέει θα βγάλει update με android 2.2 ή μπα! ?

Οχι η HTC σταματησε την αναπτυξη αυτου του τηλεφωνου.

Ναι δες την επισημη δεν κολαει και ειναι ομορφη, αλλα ειναι 1.5, ουτε 1.6!

Smoki φιλε ειναι για μενα κορυφαια, ειναι 2.1 με sense.

Τεσπα, ειθελα να ρωτησω γιατι δεν εχουμε υποστηριξη flash στο 2.2 και εχει αυτο :blink::confused:

Μερικες ερωτησεις.

1)Εχω εγκαταστησει στο κινητο την clockwork recovery αλλα τωρα θελω να βαλω του amon ra. Απλα θα τη φλασαρω ή πρεπει να απεγκαταστησω την clockwork και να βαλω την amon ra?

2)Για να κανω οσο το δυνατον πιο καθαρη εγκατασταση γινεται, ποιους φακελους απ την sd πρεπει να διαγραψω? π.χ. android κτλ.

3)Σε μερικους οδηγους διαβαζω μονο για wipe data ενω σε αλλους και wipe dalvyk. Τι απο τα δυο ειναι καλυτερο?

Σκεφτομαι να βαλω την cm 6 γι αυτο ρωταω. Απο μπαταρια πως παει αν την εχει τεσταρει κανεις?

1) Πως αλαζουμε το ονομα της διευθυνσης email απο το gmail ?

2) Μπορουμε να δηλωσουμε 2 gmail στο κινητο ?

Μερικες ερωτησεις.

1)Εχω εγκαταστησει στο κινητο την clockwork recovery αλλα τωρα θελω να βαλω του amon ra. Απλα θα τη φλασαρω ή πρεπει να απεγκαταστησω την clockwork και να βαλω την amon ra?

2)Για να κανω οσο το δυνατον πιο καθαρη εγκατασταση γινεται, ποιους φακελους απ την sd πρεπει να διαγραψω? π.χ. android κτλ.

3)Σε μερικους οδηγους διαβαζω μονο για wipe data ενω σε αλλους και wipe dalvyk. Τι απο τα δυο ειναι καλυτερο?

Σκεφτομαι να βαλω την cm 6 γι αυτο ρωταω. Απο μπαταρια πως παει αν την εχει τεσταρει κανεις?

1)Απλά την flashάρεις από πάνω και δουελεύει. Tώρα...αν υπάρχει επιλογή για wipe recovery (έχω καιρό να το κάνω χειροκίνητα και δε θυμάμαι) δεν βλάπτει κάτι να το κάνεις πριν βάλεις την Amon_RA

2)Εγώ δεν έχω σβήσει ποτέ κανέναν. Στο sense προστίθενται διάφορα τέτοια... αν θες την πιο καθαρή εγκατάσταση (αν και πιστεύω ότι δε παίζει ρόλο τι είναι στην κάρτα...αν δεν έχεις apps2sd τουλάχιστον) κάνε ένα backup και κάνε format και την κάρτα.

3)Αν έχεις σκοπό να κάνεις καθαρή εγκατάσταση σβήστα όλα...μόνο να κάνεις wipe battery stats μόνο με full γεμισμένη μπαταρία...το διάβασα κάπου ως συμβουλή για να βελτιωθεί η ζωή της μπαταρίας (ουσιαστικά είναι κάτι σαν calibration της μπαταρίας στο πως την βλέπει το λειτουργικό) και δούλεψε. Οπότε αν δεν είναι γεμάτα απλά κάνε wipe τα πάντα εκτός από αυτό.

2) Μπορουμε να δηλωσουμε 2 gmail στο κινητο ?

1)Αν εννοείς να αλλάξεις το mail σου γενικά δε νομίζω να γίνεται.

Αν εννοείς να αλλάξεις λογαριασμό στο κινητό σου και να βάλεις άλλο gmail τότε γίνεται στο accounts & sync στις ρυθμίσεις σου.

2)Αυτό γίνεται στο 2.2 ίσως και στο 2.1 στο ίδιο μενού με την προηγούμενη ερώτηση σου.

Edited by Nikos_s3

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Αν κανεις reset το κινητο και δωσεις το μειλ που θες στις αρχικες ρυθμισεις..εγω ετσι το εκανα. Κ αν θες δευτερο μειλ τοτε χρησιμοποιησε το αλλο προγραμμα μειλ του κινητου

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ