ferrarakias Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 χαιρετω το φορουμ, ειχα htc magic rooted κτλπ και τωρα ηθελα να περασω μια ρομ και μου προτεινε καποια ραδιο και spl μετα πολλα κατελιξα να βλεπω το fast book mono με τα ακολοθα στοιχεια sapphire pvt 32a ship s-on g hboot 1.33.0013d radio 2.22.27.08 δεν μπορω να μπω πλεον σε recovery και επειδη ειχε κολλησει η εγκτασταση της ρομ το μονο που βλεπω ειναι το λογο htc magic και τιποτα παραπανω τι πρεπει να κανω?? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damastes Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) εχω δοκιμάσει πολλές rom, και η ποιο σταθερή και γρήγορη, χωρίς force closes κλπ, για 32Α είναι η Ginger Yoshi 1.5, με android 2.3.5. Το κινητό είναι πολύ γρήγορο και σταθερό. Έχει επίσης ενσωματωμένο ενα script που περνάει αυτόματα κατά την εγκατάσταση τις εφαρμογές στην sd, και λειτουργούν όλες άψογα, ξεπερνώντας έτσι και το περιορισμένο μέγεθος εσωτερικής μνήμης του magic. Edited May 15, 2013 by damastes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Θέλω να βελτιστοποιησω το magic μου που εδώ και καιρό φοράει την cm7.2. Είχα δοκιμάσει την ginger που αναφερεις αλλά απο οτι θυμάμαι διψούσε για Μπάταρια σε σημείο που να μην είναι λειτουργική. Δεν εχεις εσύ τέτοια προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damastes Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 οχι, βγάζει καθαρή μια μέρα, με κανονική χρήση, λίγο wifi, μονιμα 3g, κλπ. Οταν κάνεις flash νέα rom, κάνεις wipe battery stats από το recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Ναι παντα κανω. Θα τη δοκιμασω ξανά. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα την βοήθεια σας. Ένας θείος μου βρέθηκε με ένα Magic στα χέρια,γερμανικό από ότι κατάλαβα με σήμα της vodafone, και μου είπε να του πάρω μια καρτούλα sd αλλά δεν βρίσκω ποιό είναι το μέγιστο επιτρεπτό.Ξέρει κανείς? Επίσης ποιά είναι η καλύτερη έκδοση του Αndroid που μπορώ να βάλω και αν είναι δυνατόν να είναι μόνο ελληνικά διότι για αυτόν που προορίζεται δεν γνωρίζει κάτι άλλο. Ευχαριστώ Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Νομίζω μέχρι 2.3 μπορείς να φτάσεις με ικανοποιητική λειτουργία για καθημερινή χρήση. Όλοι λέγανε για τη gingeryoshi κάποτε που είχα ασχοληθεί λίγο με το εν λόγω κινητό. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Μηπως εχει κανενας καποιο λινκ με τα αρχεια γαι stable 2.3 για το Magic.Ενας οδηγος θα ηταν επισης χρησιμος!! Οσο γαι την καρτα μνημης θα παω να παρω μια 8αρα.Λογικα θα ειναι ενταξει. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ρε παιδια πηρα σημερα το μοντελο αυτο, εκει που ειναι το status, Κατω κατω εχει κατι που λεει "up time". Σαν χρονομετρο ειναι. Μεχρι στιγμης λεει 3:41:02.. και συνεχιζει..............!!!:blink: Καταναλωνει μπαταρια? Ποτε ακριβως σταματαει και ποτε μηδενιζει? Ειναι το πρωτο μου android κινητο και τα εχω χασει λιγο. Οποιος ξερει και δεν δεν βαριεται ας γραψει καμια πληροφορια. Εχω δει τι ειναι το up time στο βικιπαιδια, αλλα δεν ξερω ποτε σταματαει/μηδενιζει/τελειωνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Αν δεν κάνω λάθος, αυτό έχει να κάνειμε το πόση ώρα είναι ανοιχτό το κινητό σου ;) Μη σε προβληματίζει λοιπόν... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Αυτο που λεει ο villis ειναι. Κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Μήπως έχει κρατήσει κανείς αντίγραφο της vmasense 0.2; Δυστυχώς τα link έληξαν Ευχαριστώ Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Όπως είναι μαμα, μπορεί να μπει στο YouTube; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 (edited) Δεν βλέπει το WiFi. 2.1 τρέχει.. 20 MHz κι είμαστε ΟΚ Edited November 2, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts