Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια, χρησιμοποιει κανεισ LauncherPro?αυτη την εβδομαδα μας εχει γεμισει ενημερωσεις, τι προσπαθει να κανει?
212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

ρε παιδια, χρησιμοποιει κανεισ LauncherPro?αυτη την εβδομαδα μας εχει γεμισει ενημερωσεις, τι προσπαθει να κανει?

απλα φιλε μου οι χρηστες ζητανε απο τον developer να βαλει καποια στοιχεια απο τον adwlauncher,και αντιστροφως.Δεν τα βγαζω απτο κεφαλι μου τα γραφουν μεταξυ τους στο twitter

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Προσθέτει πράγματα δεν είναι κακό! Έβαλε 1-2 που μου αρέσουνε απο ADW... τα 5 εικονίδια στο Drawer και το uninstall app με drag N drop στο κάτω μέρος της οθόνης κρατώντας το για λίγη ώρα στο καλάθι!

Εγώ τώρα έχω το εξής πρόβλημα...δεν έχω σήμερα mobile internet καθόλου...έχω cosmote με magic και cyanogenmod 5.0.8. Μέχρι χτες δούλευε κανονικά!! Έκανα και wipe και καθαρή εγκατάσταση αλλά τίποτα...έχει κανείς άλλος προβλήματα;

----ΨιλόOffTopic

Άλλαξα πρόγραμμα στην cosmote πριν 2 μέρες και είναι με dataplan...σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο την cosmote...αλλά και dataplan να μην είχα δε θα έπρεπε να συνδέομαι ούτως ή άλλως; Δε ξέρω τι να τους πω κιόλας...τι support να κάνουνε σε κινητό με custom rom;

edit: ΟΚ τελικά ήταν θέμα με την Cosmote και λάθος αλλαγή προγράμματος...

Edited by kapsidi

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Γεία σας!!!

Διαβάζω πολυ καιρό το forum αλλά δεν μπόρεσα να κατασταλάξω με ποίον οδηγό πρέπει να αλλαξώ την rom του κινητού μου. Θελώ να βάλω την τελευταία cyanogen (την ποίο σταθερή) 2.1

Τα χαρακτηριστικά του κινητού μου είναι

Αγορασμένο από vodafone

SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H

HBOOT-1.33.0009 (SAPP10000)

CPLD-12

RADIO-3.22.20.17

May 8 2009 , 21:02:32

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον οδηγό για να την αλλλαξω, κατά προτίμηση κάποιο link από το site/block του Vman

Ευχαριστώ

HTC Saphire 32A (Magic)

Radio:6.35.10.18

SPL:1.76.2007

RCMagic 3.0

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον οδηγό για να την αλλλαξω, κατά προτίμηση κάποιο link από το site/block του Vman

Ευχαριστώ

Εδώ είσαι.

Χρειάζεσαι αλλαγή όμως στο SPL κ.λπ., οπότε, δες την αρχική σελίδα του θέματος και ψάξε λίγο το Blog του vMan.

Δηλαδή θα πρέπει να ακολουθήσω πρώτα αυτό το λινκ

http://magic-tips.blogspot.com/2010/02/htc-3054013-rom-magic-32a-vodafone.html

για να κανώ την αλλαγή στο SPL και μετά αυτό που μου εδώσες για την εγκατάσταση της ROM

Ευχαριστώ!!

(σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο άσχετος με τις rom-spl-radio κ.τ.λ)

HTC Saphire 32A (Magic)

RCMagic 3.0

Δηλαδή θα πρέπει να ακολουθήσω πρώτα αυτό το λινκ

http://magic-tips.blogspot.com/2010/02/htc-3054013-rom-magic-32a-vodafone.html

για να κανώ την αλλαγή στο SPL και μετά αυτό που μου εδώσες για την εγκατάσταση της ROM

Ευχαριστώ!!

(σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο άσχετος με τις rom-spl-radio κ.τ.λ)

φίλε μου νωμίζω πως δεν χρειάζεται να αλλάξεις spl και radio....

δες εδώ.

Ναι δεν γράφει κάτι...

Αλλά εκεί που είναι το κομμάτι για την Cyanogen v5.0.7 DS final αναφέρετε στα σχόλια ότι πρέπει να έχεις enginnering spl οπότε νομίζω ότι χρειάζομαι αλλαγή

Ευχαριστώ πάντως

HTC Saphire 32A (Magic)

RCMagic 3.0

Ναι δεν γράφει κάτι...

Αλλά εκεί που είναι το κομμάτι για την Cyanogen v5.0.7 DS final αναφέρετε στα σχόλια ότι πρέπει να έχεις enginnering spl οπότε νομίζω ότι χρειάζομαι αλλαγή

Ευχαριστώ πάντως

δες εδώ.

Why don't Magic/MT3G users have to apply it?

The Magic/MT3G (Sapphire)'s /system is set to take ROMs up to 96MB by default, so no SPL change is needed.

Χρειάζεται να βάλεις engineering SPL και στη συνέχεια την τελευταία ROM του Cyanogen.

UPDATE

Βγήκε η Cyanogen v5.0.8 DS test2.

Edited by vman

UPDATE

Βγήκε η Cyanogen v5.0.8 DS test2.

ομορφο το καινουριο μενου! πολυ μ αρεσει που βλεπω το wallpaper απο πισω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι όντως οραίος ο ADW launcher...αλλά ο LauncherPro είναι πιο καλοφτιαγμένος...δυστυχώς όχι open-source όμως οπότε ο Cyanogen δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει!

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Είναι όντως οραίος ο ADW launcher...αλλά ο LauncherPro είναι πιο καλοφτιαγμένος...δυστυχώς όχι open-source όμως οπότε ο Cyanogen δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει!

Το μονο που μ αρεσει περισοτερο στον LauncherPro ειναι η μπαρα που εχει κατω με τις 4 συντομευσεις! κατα τ αλλα ο adw μου φαινεται πιο γρηγορος και οτι ανταποκρινεται πιο καλα στις γρηγορες κινησεις!...

[sIGPIC][/sIGPIC]

vman έκανα αυτό που είπες gps τίποτα έβαλα απο την αρχή την cursorsense 1.2.6.1 αλλά τίποτα πάλι, να ανησυχώ για το τηλ.. η φταίει η ρομ ?? κάποιος που την έχει τη ρομ στο τηλεφ... του ,έχει gps??

κατι που βλεπω τωρα ειναι ότι στην καινουρια εγκατασταση ενω έκανα wipe τα τηλεφ. ειναι ολα περασμενα. Πως γίνεται αυτό?

Δοκίμασε, πριν ανοίξεις τα προγράμματα GPS που αναφέρεις, να ανοίξεις το Google maps. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις καταφέρνει να εκκινήσει το GPS.

Ωστόσο, αν έχεις πρόβλημα, κάνε ένα nandroid backup και στη συνέχεια ένα soft reset, για να ρυθμίσεις το κινητό σου από την αρχή και, πριν βάλεις εφαρμογές (εκτός αυτών του GPS), να δεις αν δουλέψει.

Τα δοκίμασα όλα τώρα έβαλα και την δική σου ρομ πάλι τα ίδια gps τίποτα καθώς και οι επαφές έκανα wipe και πάλι δεν σβήστηκαν.τη γίνεται??

Edited by vman
Συνεχόμενα μηνύματα

Όταν είχα την CursorSense δούλευε κανονικά το GPS.

Πώς έκανες wipe; Από τη recovery ή από τις ρυθμίσεις του κινητού; Δοκίμασε να κάνεις soft reset.

Αν δε δουλέψει και αυτό, βάλε μια άλλη ROM (θα σου πρότεινα την επίσημη ελληνική ή τη VmaSense 0.2).

Πώς έκανες wipe; Από τη recovery ή από τις ρυθμίσεις του κινητού; Δοκίμασε να κάνεις soft reset.

Αν δε δουλέψει και αυτό, βάλε μια άλλη ROM (θα σου πρότεινα την επίσημη ελληνική ή τη VmaSense 0.2).

έβαλα την VmaSense 0.2 και παλι τα ιδια ενεργοποιητε αλλά τιποτα. και wipe έκανα απο τη recovery mode (Home+Power).

εκανα και soft reset αλλα τιποτα. επιλεγω ενεργοποίηση αλλα ποτε δεν συνδέεται ουτε στη μπαρα επανω βγαζει κάτι. και με όλα αυτα οι επαφες παραμενουν

Edited by kostas751

Εμενα παντωσ δουλευει κανονικα με του cyanogen... βεβαια εχω παρατηρησει οτι κανει περισσοτερη ωρα να συνδεθει σε σχεση με την επισημη ελληνικη παλιοτερα που ειχα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

έβαλα την VmaSense 0.2 και παλι τα ιδια ενεργοποιητε αλλά τιποτα. και wipe έκανα απο τη recovery mode (Home+Power).

εκανα και soft reset αλλα τιποτα. επιλεγω ενεργοποίηση αλλα ποτε δεν συνδέεται ουτε στη μπαρα επανω βγαζει κάτι. και με όλα αυτα οι επαφες παραμενουν

Κάτι δεν κάνεις σωστά. Δεν μπορεί μετά από soft reset να υπάρχουν οι επαφές, εκτός κι αν τις κατεβάζει (που είναι το λογικό) μόλις βάζεις τα στοιχεία του λογαριασμού google. Εφαρμογές υπάρχουν μετά το soft reset;

Για να είσαι απόλυτα βέβαιος, μπες σε fastboot και δώσε την εντολή:

fastboot erase system -w

Αυτό θα διαγράψει τα partitions και θα μπορέσεις να κάνεις "καθαρή" εγκατάσταση, όποιας ROM θέλεις. Θεωρώ ότι είναι αρκετά απίθανο να έχει πάθει κάτι μόνο το GPS σου.

Αυτό θα διαγράψει τα partition

βασιλη, με τα partitions τι παιζει? που χρησιμευουν? εχω δει την επιλογη στο fastboot αλλα δεν ξερω τι ακριβως κανεις και τι κερδιζεις... σαν τα παρτιονσ του σκληρου στο pc ειναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κινητό έχει μνήμη flash (τύπου nand). Αυτή είναι χωρισμένη σε partitions (κατ' αναλογία με αυτά του PC):

• hboot > αυτό είναι το SPL: είναι κάτι σαν το BIOS των PC. Περιέχει τις πολύ πρώιμες οδηγίες για την εκκίνηση της συσκευής, αλλά και οδηγίες για το μέγεθος των partitions
  • radio
  • boot > περιέχει τον kernel και πληροφορίες για την εκκίνηση του λειτουργικού
  • recovery
  • system > αρχεία συστήματος
  • data > εδώ γίνεται η εγκατάσταση εφαρμογών
  • cache > η γνωστή cache από τον κόσμο των PC, όπου αποθηκεύονται προσωρινά (για να μην υπολογιστούν ξανά) δεδομένα που μπορεί να χρειαστούν κατά την εκτέλεση των εφαρμογών

Καθ' ένα απ' αυτά περιέχει αυτό που εύγλωττα φανερώνει τ' όνομά του. Οι εφαρμογές εγκαθίστανται στο data. Τα μεγέθη των partition καθορίζονται από το SPL και είναι διαφορετικά για το 1.33 από 1.76.

Μπορεί κάποιος να διαγράψει ένα partition (ένα είδος format) με την εντολή:

fastboot erase <partition>

Η εντολή "fastboot erase system -w" που περιλαμβάνει και το switch "-w" διαγράφει τα system, data, cache. Δηλαδή, σβήνει όλα τα partitions που περιέχουν τη ROM εκτός του boot (τα περιεχόμενά του μπορούν να διαγραφούν με το "fastboot erase boot"). Τα υπόλοιπα δεν αφορούν άμεσα μια συγκεκριμένη ROM.

Α μαλιστα, δηλαδη αν καταλαβα σωστα, καθε φακελος απο τους (radio, boot, recovery, system, data, cache)ειναι και ενα διαφορετικο partition? η cache καποιες φορες στα pc γεμιζει οταν υπαρχουν σφαλματα και αρχιζει να γινεται ποιο αργο.. εδω παιζει τετοιο σεναριο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

update 5.0.8-test3 for DS & N1

ασχετο:

ειχα εισερχομενη κληση απο φιλο με νεο αριθμο

μετα το τελος της συνομιλιας μας ειπα να αποθηκευσω το νεο του νουμερο στην ηδη υπαρχουσα επαφη του

ε, λοιπον αυτο ΔΕΝ γινεται με κανεναν τροπο

θεωρουσα που θεωρουσα απαισια την υλοποιηση του senseUI της HTC. μετα και απ' αυτο πιστευω οτι ειναι και τελειως απαραδεκτη!

Edited by zzzzz

Η ρομ του cyanogen 5.0.8 test 3 ειναι ετοιμη και οι οδηγιες εγκαταστασης για 32Α ειναι εδω: http://bit.ly/97JikI Edited by manom18x

www.androidgreece.gr

TWITTER: http://twitter.com/manom18x