Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν είσαι στη Θεσσαλονίκη, μπορώ να σου δανείσω τη δική μου που δουλεύει 100%. Όπως διαπίστωσες και μόνος σου, η διαδικασία είναι εξαιρετικά πολύπλοκη. Ένα ψηφίο να κάνεις λάθος, δεν πρόκειται να δουλέψει.

βασιλη να σε κανω μια ερωτηση???το magic τωρα εχει την επισημη ελληνικη root με ρεψοωερυ του amon 6.53 radio κτλπ...επειδη θελω να το πουλησω και το παιδι που το θελει θελει να περνει τις επισημες αναβαθμισεις απο htc αν κατεβασω απο το site της htc την "αναβαθμιση" το εκτελεσιμο και το τρεξω θα την κανει κανονικα ε????'η αν το αφησω ετσι και βγει καποια αναβαθμιση θα μπορει το παιδι απλα να την κατεβασει και να την κανει ετσι???

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν είσαι στη Θεσσαλονίκη, μπορώ να σου δανείσω τη δική μου που δουλεύει 100%

στειλτην με mail πατρα :lol::lol: παντως thanks :D θα ξαναπροσπαθησω που θα παει! να σου πω βασιλη, τη μαρκα ειναι η καρτουλα σου και ποσα mb?

Όπως διαπίστωσες και μόνος σου, η διαδικασία είναι εξαιρετικά πολύπλοκη. Ένα ψηφίο να κάνεις λάθος, δεν πρόκειται να δουλέψει.

ναι βασικα το ξερω και κατεβασα 2-3 φορε το goldcard img μηπως εκανα κανα λαθος με τα νουμερα... μαλλον φοβαμαι οτι πρεπει να φταιει το card reader επειδη δεν ειναι Plag n play αλλα κανεις πρωτα ινσταλ το προγραμμα? μηπως δεν δινει αρκετα δικαωματα παραμετροποιησης του κωδικα? τι να πω!

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

βασιλη να σε κανω μια ερωτηση???το magic τωρα εχει την επισημη ελληνικη root με ρεψοωερυ του amon 6.53 radio κτλπ...επειδη θελω να το πουλησω και το παιδι που το θελει θελει να περνει τις επισημες αναβαθμισεις απο htc αν κατεβασω απο το site της htc την "αναβαθμιση" το εκτελεσιμο και το τρεξω θα την κανει κανονικα ε????'η αν το αφησω ετσι και βγει καποια αναβαθμιση θα μπορει το παιδι απλα να την κατεβασει και να την κανει ετσι???

Επειδή μένω στη Θεσσαλονίκη, δε σημαίνει ότι είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Αλλά θα σε απαντήσω:lol:.

Για να μπορέσεις να κάνεις την αναβάθμιση με το RUU, καλό είναι να διαγράψεις τη recovery με "fastboot erase recovery". Διαφορετικά δε νομίζω ότι θα εγκατασταθεί.

στειλτην με mail πατρα :lol::lol: παντως thanks :D θα ξαναπροσπαθησω που θα παει! να σου πω βασιλη, τη μαρκα ειναι η καρτουλα σου και ποσα mb?

ναι βασικα το ξερω και κατεβασα 2-3 φορε το goldcard img μηπως εκανα κανα λαθος με τα νουμερα... μαλλον φοβαμαι οτι πρεπει να φταιει το card reader επειδη δεν ειναι Plag n play αλλα κανεις πρωτα ινσταλ το προγραμμα? μηπως δεν δινει αρκετα δικαωματα παραμετροποιησης του κωδικα? τι να πω!

Η κάρτα μου είναι 1 GB και η μάρκα είναι UBI (πρακτικά ανώνυμη:lol:). Πράγματι, μπορεί να υπάρχει θέμα με τον card reader. Ένα παιδί που είχα βοηθήσει να κάνει goldcard, είχε μια kingston 8 GB και δούλεψε κανονικά.

Πήγες εδώ "Program Files (x86)/HTC/HTC Driver/Driver Files" και δεν υπάρχουν drivers; Μάλλον δεν έγινε σωστά η εγκατάσταση του HTC Sync.

Τι μήνυμα σφάλματος σου βγάζει; Τα Windows 7 που έχεις είναι 32 bit ή 64 bit;

ευχαριστω για την επικοινωνια σου , τελικα με το αρχειο που μου εστηλες τα καταφερα

koKVod

Η κάρτα μου είναι 1 GB και η μάρκα είναι UBI (πρακτικά ανώνυμη:lol:). Πράγματι, μπορεί να υπάρχει θέμα με τον card reader. Ένα παιδί που είχα βοηθήσει να κάνει goldcard, είχε μια kingston 8 GB και δούλεψε κανονικά.

επειδη το προσπαθησα και εγω με την 8αρα kingstone μου και δεν ειδα αποτελεσμα θα παω να τσιμπισω αυριο πρωι http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Memory-Card-Readers/Turbo-X-Card-Reader-Cube-Orange-ORANGE-CUBE.htm να δουμε τι θα γινει! και θα σας πω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή μένω στη Θεσσαλονίκη, δε σημαίνει ότι είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Αλλά θα σε απαντήσω:lol:.

Για να μπορέσεις να κάνεις την αναβάθμιση με το RUU, καλό είναι να διαγράψεις τη recovery με "fastboot erase recovery". Διαφορετικά δε νομίζω ότι θα εγκατασταθεί.

αν σβησω το recovery ομως δεν πρεπει να περασω καποιο αλλο???εργοστασιακο ισως??

αν σβησω το recovery ομως δεν πρεπει να περασω καποιο αλλο???εργοστασιακο ισως??

Το RUU θα το κάνει αυτό για 'σένα.

παιδια εχω μια ερωτηση σε οσους χρησιμοποιουν το handcent sms,μου ερχεται μηνυμα,το διαβαζω ,το κλεινω αλλα μετα μενει στην πανω μπαρα της ειδοποιησης...με αποτελεσμα,αν δε το κλεισω χειροκινητα να αναβοσβηνει το φως της ειδοποιησεις...

πως το λεινω αυτο?

παιδια εχω μια ερωτηση σε οσους χρησιμοποιουν το handcent sms,μου ερχεται μηνυμα,το διαβαζω ,το κλεινω αλλα μετα μενει στην πανω μπαρα της ειδοποιησης...με αποτελεσμα,αν δε το κλεισω χειροκινητα να αναβοσβηνει το φως της ειδοποιησεις...

πως το λεινω αυτο?

Δε χρησιμοποιώ το Handcent. Ωστόσο, νομίζω ότι το θέμα σου ίσως λυθεί, εάν σύρεις την μπάρα για τις ειδοποιήσεις και πατήσεις "Εκκαθάριση ειδοποιήσεων".

και παλι σε ευχαριστω για την αμεσοτητα!αυτο εννοω ομως οταν λεω χειροκινητα.αν δε σερνω τη μπαρα και να το σβηνω καθε φορα,δειχνει σα να μη το εχω διαβασει.

και ειναι φυσικο να μην εχω το νου μου στη μπαρα καθε φορα που λαμβανω μηνυμα

Ίσως αν επιλέξεις να μην εμφανίζεται το εικονίδιο στην μπάρα (Menu -> Settings -> Notifications -> Display message notifications in status bar)

ετσι ομως χανω την ειδοποιηση με το φως του ρακμπολ ετσι δεν ειναι?εγω θελω οταν διαβαζω το μηνυμα απο το Handcent,να φευγει και απο notification bar

και παλι σε ευχαριστω για την αμεσοτητα!αυτο εννοω ομως οταν λεω χειροκινητα.αν δε σερνω τη μπαρα και να το σβηνω καθε φορα,δειχνει σα να μη το εχω διαβασει.

και ειναι φυσικο να μην εχω το νου μου στη μπαρα καθε φορα που λαμβανω μηνυμα

Το έκανε και σε μένα κάποια στιγμή. Ουσιαστικά ακόμη και να διαβάσεις το μήνυμα μένει το notification και πρέπει να το σβήσεις χειροκίνητα. Επειδή αλλάζω rom σχεδόν κάθε 4 μέρες δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιά. Λύθηκε όταν ξανάλλαξα rom. Δοκίμασε τα εξής:

1) restart

2) απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά του handcent sms.

Δοκίμασε και αν δε λυθεί το ξανασυζητάμε.

Edited by Boss82
Λεωνίδας

πως το λεινω αυτο?

αυτό που εμφανίζεται δεν είναι του handcent sms είναι η ειδοποίηση της εφαρμογής που είναι εγκατεστημένη στο κινητό σου "μηνύματα". τουλάχιστον σε μένα αυτό ήταν. άρα πήγαινε στα μηνύματα και επέλεξε να μην έχεις ειδοποιήσεις....

το εκανα αυτο φιλε μου,και μετα δε με ειδοποιουσε οταν ερχοταν καποιο μηνυμα...ουτε ηχος ουτε δονηση τιποτα

το εκανα αυτο φιλε μου,και μετα δε με ειδοποιουσε οταν ερχοταν καποιο μηνυμα...ουτε ηχος ουτε δονηση τιποτα

Στο handcent να έχεις ενεργοποιημένα τα notifications. Στην εφαρμογή του κινητού να τα απενεργοποιήσεις σου λέει ο φίλος παραπάνω.

Λεωνίδας

καποια εφαρμογη που να σε ειδοποιει για τις αναφορες παραδοσης αλα Νοκια πχ υπαρχει? εννοω να με ειδοποιει οτι το μυνημα παραδοθη ή οχι το μυνημα χωρις να χρειαζεται να πηγαινω να βλεπω στα μυνηματα αν εφτασε ή οχι.
All it takes is a swipe...

Σε default rom, γιατί δεν μου δείχνει τον καιρό ενσωματωμένο στο ρολόι στο κεντρικό panel? πως το φτιάχνω?

Σε default rom, γιατί δεν μου δείχνει τον καιρό ενσωματωμένο στο ρολόι στο κεντρικό panel? πως το φτιάχνω?

Διέγραψε το ρολόι που έχεις τώρα. Στη συνέχεια πατώντας το + στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνες, επέλεξε να βάλεις ρολόι (Στοιχείο ελέγχου παραθύρου HTC -> Ρολόι). Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχουν βελάκια που σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις διαφορετικά ρολόγια. Ένα από αυτά (το τρίτο αν δεν κάνω λάθος) έχει ενσωματωμένο τον καιρό.

Αν και εχω διαβασει παρα πολλα για το magic και επειδη με ενδιαφερει, εχω μερικες ερωτησεις, αν καποιος εχει χρονο θα τον παρακαλουσα να μου απαντησει :

1- Η μπαταρια ποσο περιπου διαρκεια εχει?

2- Εφαρμογες οπως Divx - mp3 player, φακο, twitter + facebook, gps navigation υπαρχουν? Και αν ναι ειναι ολες με πληρωμη ή υπαρχουν αντιστοιχα "γνωστα μαγαζακια" οπως με τα symbian?

3- Συνδεεται με bluetooth για κλησεις ή εχει ασυμβατοτητες?

4- Επειδη μαλλον απο vodafone θα το παρω μπορω να βαλω αλλες rom (ή οπως αλλιως λεγονται) πανω? Το επισημο firmware της HTC μπαινει στο vodafone?

Edit : Το βρηκα.

5- Ο ηχος απο ακουστικα ειναι ανεκτος, καλος ή χαλια?

Edited by haigoeo

Αν και εχω διαβασει παρα πολλα για το magic και επειδη με ενδιαφερει, εχω μερικες ερωτησεις, αν καποιος εχει χρονο θα τον παρακαλουσα να μου απαντησει :

1- Η μπαταρια ποσο περιπου διαρκεια εχει?

Είναι το πιο υποκειμενικό απ' όλα, γιατί εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις στο κινητό. Προσωπικά χωρίς πολύ ομιλία μου κρατάει περίπου 2 ημέρες.

2- Εφαρμογες οπως Divx - mp3 player, φακο, twitter + facebook, gps navigation υπαρχουν? Και αν ναι ειναι ολες με πληρωμη ή υπαρχουν αντιστοιχα "γνωστα μαγαζακια" οπως με τα symbian?

Divx σε αυτή τη φάση δεν παίζει στα κινητά της HTC με android (υπάρχει ένας codec, αλλά όχι με καλά αποτελέσματα). Mp3, twitter και facebook υπάρχουν. Το ίδιο και εφαρμογές για GPS. Εφαρμογές για φακό δεν υπάρχουν, γιατί το Magic δεν έχει flash (μάλλον δεν το πολυέψαξες:lol:).

3- Συνδεεται με bluetooth για κλησεις ή εχει ασυμβατοτητες?

Συνδέεται με bluetooth, αλλά κάποιοι έχουν αναφέρει ασυμβατότητες.

4- Επειδη μαλλον απο vodafone θα το παρω μπορω να βαλω αλλες rom (ή οπως αλλιως λεγονται) πανω? Το επισημο firmware της HTC μπαινει στο vodafone?

Μπορείς. Υπάρχουν τα σχετικά links στο πρώτο post του thread.

5- Ο ηχος απο ακουστικα ειναι ανεκτος, καλος ή χαλια?

Κι αυτό είναι υποκειμενικό. Στα δικά μου αυτιά ακούγεται σχετικά καλός.

Καλό είναι να ξεκινήσεις από το FAQ του πρώτου post.

Το διαβασα και βρηκα απαντηση μονο για το ερωτημα 4 και γενικα εκει λεει για roms και τετοια, οχι για τα ερωτηματα που εχω εκτος και αν κανω λαθος.

@vman

Φιλε vman ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και την super fast απαντηση.

Ξερω οτι δεν εχει φλας, αυτο που εννοουσα ειναι αν γινεται η οθονη φακος οπως εχω βρει και στο Ε71. Λαθος μου που δεν το διευκρινησα.

Edited by haigoeo

Το διαβασα και βρηκα απαντηση μονο για το ερωτημα 4 και γενικα εκει λεει για roms και τετοια, οχι για τα ερωτηματα που εχω εκτος και αν κανω λαθος.

Υπάρχει κι αυτό που θέλεις, αλλά θα πρέπει να ξέρεις τι ψάχνεις. Γι' αυτό και ο Γιάννης (athanaso77 ), πολύ σωστά, σου σύστησε να διαβάσεις τις συχνές ερωτήσεις.