KostasSTi Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Από Ελλάδα το πήρα, 32Α είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 xda developers φιλε μου τα λεει ολα αλλαξε recovery rootαρε και βαλε οτι ρομ θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) Από Ελλάδα το πήρα, 32Α είναι. για να αλλάξεις radio και SPL εδώ Αλλαγή σε radio 6.35.10.18 και SPL 1.76.2007 Για να μπορέσετε να κάνετε τα παρακάτω θα πρέπει να έχετε περασμένο engineering SPL. Αν δεν ξέρετε τι ακριβώς είναι αυτό ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες, για να το βρείτε. 1. Σβήστε το κινητό σας. 2. Κρατώντας πατημένο το πλήκτρο "Back" πατήστε το πλήκτρο "Power". Θα μπείτε σε μια οθόνη με τρία android robots. Εκεί θα δείτε τις παρακάτω πληροφορίες: SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H HBOOT-1.33.0009 (SAPP10000) CPLD-12 RADIO-3.22.20.17 May 8 2009,21:02:32 Εάν στην πρώτη σειρά υπάρχει το S-OFF, έχετε engineering SPL και μπορείτε να προχωρήσετε στην αλλαγή radio και SPL. Εάν υπάρχει το S-ON, τότε χρειάζεται, πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, να περάσετε ένα engineering SPL και μετά να προχωρήσετε παρακάτω. 1. Κατεβάστε το radio 6.35.10.18 , το SPL 1.76.2007 Engineering (mirror) και τη νέα, τροποποιημένη για radio 6.35.xx.xx recovery ROM του Amon_Ra (mirror) 2. Αντιγράψτε τα παραπάνω αρχεία στο φάκελο tools του AndroidSDK στο PC σας (C:\androidsdk\tools, εάν ακολουθείτε τους οδηγούς του Magic-Tips). 3. Σβήστε το κινητό. 4. Το βήμα αυτό είναι προαιρετικό, ωστόσο συστήνω να το κάνετε. Ανοίξτε το κινητό σε fastboot mode, συνδέστε το στο PC με το USB καλώδιο, φορτώστε τη recovery ROM που χρησιμοποιείται συνήθως και κάντε nandroid backup. 5. Επιστρέψτε σε fastboot mode. 6. Ανοίξτε ένα τερματικό (command prompt) και γράψτε τις παρακάτω εντολές: fastboot flash radio Radio_HTC_PVT_32A_6.35.10.18.img fastboot flash hboot hboot-1.76.2007.img fastboot erase recovery fastboot flash recovery recovery-RA-Magic32A-6.35-v1.5.2.img fastboot erase system –w fastboot reboot-bootloader Το κινητό σας θα κάνει επανεκκίνηση και θα μπει σε fastboot mode. Βεβαιωθείτε ότι έχετε το καινούριο radio και SPL. απο το blog του vman μετά μπορείς να περάσεις ΜΟΝΟ για το καινούργιο radio και SPL. εγω χρησιμοποιώ αυτήν και μάλιστα την έκδοση 2 που είναι λίγο ποιο αργή από την 2fst αλλά είναι ποιο ωραία! μπορείς να δεις αρκετές μια άλλη καλή αλλά ακόμα μόνο για δοκιμή (κάνει πολλά reboot και FC) είναι αυτή και μία αρκετά σταθερή απλή 2.1 αυτή. Edited February 26, 2010 by MALACHASKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Βλέπω ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση για την εγκατάσταση της ελληνικής αναβάθμισης σε κινητά Vodafone. Οι οδηγίες υπάρχουν διάσπαρτες στο blog μου. Το απόγευμα θα ετοιμάσω έναν οδηγό αποκλειστικά για όσους θέλουν να κάνουν τη συγκεκριμένη εγκατάσταση, ώστε να είναι όλα ξεκάθαρα κι απλά. Υπομονή μερικές ώρες.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά! Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με radio κλπ λόγω των iPhone και τα βρήκα λίγο σκούρα τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ειναι πολυ απλο φιλε μου πιο απλο απο τα wm που λογικα ειχες μαθει απλα θελει να το συνηθισεις... σου ξανα λεω βαλε custom recovery και καντα ολα απο εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Βλέπω ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση για την εγκατάσταση της ελληνικής αναβάθμισης σε κινητά Vodafone. Οι οδηγίες υπάρχουν διάσπαρτες στο blog μου. Το απόγευμα θα ετοιμάσω έναν οδηγό αποκλειστικά για όσους θέλουν να κάνουν τη συγκεκριμένη εγκατάσταση, ώστε να είναι όλα ξεκάθαρα κι απλά. Υπομονή μερικές ώρες.:D Mολις το επιασα και εγω στα χερια μου, απο vodafone. Η βοηθεια σου θα ειναι υπερπολυτιμη! Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Πρόβλημα... Άλλαξα radio και δε μπορώ να περάσω ROM. Αν το ανοίξω, δείχνει το σήμα της vodafone, μετα htc magic και restart και πάλι το ίδιο. Μπαίνω σε recovery, εκεί με τα 3 robot τρέχω fastboot, πάω να φορτώσω οποιαδήποτε rom από την κάρτα και μένει κόκκαλο ή κάνει πάλι restart. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Πρόβλημα... Άλλαξα radio και δε μπορώ να περάσω ROM. Αν το ανοίξω, δείχνει το σήμα της vodafone, μετα htc magic και restart και πάλι το ίδιο. Μπαίνω σε recovery, εκεί με τα 3 robot τρέχω fastboot, πάω να φορτώσω οποιαδήποτε rom από την κάρτα και μένει κόκκαλο ή κάνει πάλι restart. Καμιά ιδέα? δοκιμασε με fastboot (fastboot boot (ονομα ρομ).img) ΑΛΛΑΞΕ RECOVERY (adb flash recovery (ονομα recovery).img) εννοειτε οτι εχεις περασει sdk tools και drivers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Οι ρομ που έχω κατεβάσει, δεν είναι images, είναι zipped. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 αλλαξε recovery και περνα μεσα απο το revovery την νεα σου ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Επειδή δεν το έχω ξανακάνει, μπορείς να μου πεις αναλυτικά τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 περνα στο pc σου το sdk tools και κανε του τα °updates(search google) ανοιξε ενα msdos παραθυρο πηγαινε στο android sdk/ tools/ βαλε εκει μεσα το recovery .img και πατα fastboot flash recovery (ονομα recovery).img(εαν το κινητο σου ειναι ρε fastboot mode (το λεει πανω) η adb flash recovery (ονομα recovery).img εαν το κινητο σου ειναι σε recovery η home Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Δεν άλλαξε κάτι. Το θέμα είναι οτι το τηλέφωνο έχει μέσα τελευταίο radio αλλά vf rom. Άρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να περάσω μια ρόμ χωρίς να χρειαστεί να το κάνω από fastboot γιατί αυτό είναι που κολλάει. Οι ρομς δεν υπάρχουν σε .img? Μόνο zip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Μπορείς να μας πεις τι radio και SPL έχεις τώρα; Θα το δεις μπαίνοντας σε fastboot (κλείσε το κινητό σου και πάτησε το back+power). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με τη συμβολή του vman! Το πρόβλημα ήταν στο λάθος recovery img... 1000 ευχαριστώ Βασίλη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Βλέπω ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση για την εγκατάσταση της ελληνικής αναβάθμισης σε κινητά Vodafone. Οι οδηγίες υπάρχουν διάσπαρτες στο blog μου. Το απόγευμα θα ετοιμάσω έναν οδηγό αποκλειστικά για όσους θέλουν να κάνουν τη συγκεκριμένη εγκατάσταση, ώστε να είναι όλα ξεκάθαρα κι απλά. Υπομονή μερικές ώρες.:D Ο οδηγός για την εγκατάσταση της αναβάθμισης της HTC σε Magic της Vodafone (32A) είναι έτοιμος. @athanaso77 Γιάννη, αν σου είναι εύκολο, πρόσθεσε το παραπάνω link στην πρώτη σελίδα. Σ' ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 η διαδικασια ειναι χωρις goldcard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Ναι. Μπορεί να γίνει και με goldcard, αλλά δεν αναφέρω αυτό τον τρόπο γιατί: είναι αρκετά περίπλοκο να φτιάξεις goldcard κι επιπλέον δεν μπορούν να μετατραπούν όλες οι SD σε goldcard εάν γίνει η εγκατάσταση με goldcard και με τη χρήση του RUU, το κινητό κλειδώνει στο perfected SPL 1.76.0009. Μεταξύ των άλλων μειονεκτημάτων, δεν μπορεί κάποιος να επαναφέρει το κινητό στην αρχική του κατάσταση, για να μπορέσει να αξιοποιήσει την εγγύηση του κινητού από τη Vodafone Παρόλα αυτά, εάν δε σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω, τότε φτιάχνετε την goldcard, τη βάζετε στο κινητό και τρέχετε το RUU αρχείο στο PC σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Για μια φορά ακόμα, μπράβο ρε Βασίλη... Θέλει απίστευτη όρεξη για να καθίσεις να φτιάξεις τόσους οδηγούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 τελικα για εμας με το κλειδωμενο spl ακομη στην αναμονη ε? :(:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Ο οδηγός για την εγκατάσταση της αναβάθμισης της HTC σε Magic της Vodafone (32A) είναι έτοιμος. @athanaso77 Γιάννη, αν σου είναι εύκολο, πρόσθεσε το παραπάνω link στην πρώτη σελίδα. Σ' ευχαριστώ. Done... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trabajador Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Γεια σε όλους! Πριν κάποιες μέρες έγινα κάτοχος ενός HTC Magic με περασμένη την επίσημη ROM που έβγαλε η HTC με τα ελληνικά. Ενώ φαίνεται να δουλεύει σωστά, έχω πρόβλημα με τα sms. Συγκεκριμένα μου κάνουν παράπονα ότι είναι σαν κινέζικοι οι ελληνικοί χαρακτήρες και συνήθως όταν πηγαίνει σε κινητό Sony Ericson. Όχι όμως σε όλα τα Sony ericson. Επίσης μου λένε ότι σε κάποια Samsung πηγαίνουν κενά τα sms. Να προσθέσω ότι γράφω τα sms με ελληνικά κεφαλαία γράμματα!! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό? Ο πρώην κάτοχος του Magic μου λέει ότι δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Επίσης εγώ λαμβάνω κανονικά τα μηνύματα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Γεια σε όλους! Πριν κάποιες μέρες έγινα κάτοχος ενός HTC Magic με περασμένη την επίσημη ROM που έβγαλε η HTC με τα ελληνικά. Ενώ φαίνεται να δουλεύει σωστά, έχω πρόβλημα με τα sms. Συγκεκριμένα μου κάνουν παράπονα ότι είναι σαν κινέζικοι οι ελληνικοί χαρακτήρες και συνήθως όταν πηγαίνει σε κινητό Sony Ericson. Όχι όμως σε όλα τα Sony ericson. Επίσης μου λένε ότι σε κάποια Samsung πηγαίνουν κενά τα sms. Να προσθέσω ότι γράφω τα sms με ελληνικά κεφαλαία γράμματα!! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό? Ο πρώην κάτοχος του Magic μου λέει ότι δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Επίσης εγώ λαμβάνω κανονικά τα μηνύματα. Ευχαριστώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3087263#post3087263 οπως βλεπεις εχω και εγω το ιδιο προβλημα... καποια συμβατοτητα πρεπει να φταει στις γραμματοσειρες φανταζομαι... η μονη αξιοπιστη λυση που με εσωσε ειναι να γραφω με λατινικους χαρακτηρες στα κινητα που εχουν προβλημα... το παρατηρησα στο w508 εγω μονο και στα γραμματα που δεν ειναι κοινα με τους αγγλικους χαρακτηρες οπως: θ ξ λ κλπ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 τελικα για εμας με το κλειδωμενο spl ακομη στην αναμονη ε? :(:( Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι ακόμα. Δε χρειάζεται να ρωτάτε. Αν υπάρξει κάποιο νεότερο, θα ενημερωθείτε άμεσα και εδώ, αλλά και στο blog μου. Να προσθέσω ότι γράφω τα sms με ελληνικά κεφαλαία γράμματα!! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό? Ο πρώην κάτοχος του Magic μου λέει ότι δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Επίσης εγώ λαμβάνω κανονικά τα μηνύματα. Ευχαριστώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3087263#post3087263 οπως βλεπεις εχω και εγω το ιδιο προβλημα... καποια συμβατοτητα πρεπει να φταει στις γραμματοσειρες φανταζομαι... η μονη αξιοπιστη λυση που με εσωσε ειναι να γραφω με λατινικους χαρακτηρες στα κινητα που εχουν προβλημα... το παρατηρησα στο w508 εγω μονο και στα γραμματα που δεν ειναι κοινα με τους αγγλικους χαρακτηρες οπως: θ ξ λ κλπ Δοκιμάστε το Greek Input Method από το market. Υπάρχει πιθανότητα με αυτό να λύνεται το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts