vadergr Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Βλέπω ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση για την εγκατάσταση της ελληνικής αναβάθμισης σε κινητά Vodafone. Οι οδηγίες υπάρχουν διάσπαρτες στο blog μου. Το απόγευμα θα ετοιμάσω έναν οδηγό αποκλειστικά για όσους θέλουν να κάνουν τη συγκεκριμένη εγκατάσταση, ώστε να είναι όλα ξεκάθαρα κι απλά. Υπομονή μερικές ώρες.:D Mολις το επιασα και εγω στα χερια μου, απο vodafone. Η βοηθεια σου θα ειναι υπερπολυτιμη! Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Πρόβλημα... Άλλαξα radio και δε μπορώ να περάσω ROM. Αν το ανοίξω, δείχνει το σήμα της vodafone, μετα htc magic και restart και πάλι το ίδιο. Μπαίνω σε recovery, εκεί με τα 3 robot τρέχω fastboot, πάω να φορτώσω οποιαδήποτε rom από την κάρτα και μένει κόκκαλο ή κάνει πάλι restart. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Πρόβλημα... Άλλαξα radio και δε μπορώ να περάσω ROM. Αν το ανοίξω, δείχνει το σήμα της vodafone, μετα htc magic και restart και πάλι το ίδιο. Μπαίνω σε recovery, εκεί με τα 3 robot τρέχω fastboot, πάω να φορτώσω οποιαδήποτε rom από την κάρτα και μένει κόκκαλο ή κάνει πάλι restart. Καμιά ιδέα? δοκιμασε με fastboot (fastboot boot (ονομα ρομ).img) ΑΛΛΑΞΕ RECOVERY (adb flash recovery (ονομα recovery).img) εννοειτε οτι εχεις περασει sdk tools και drivers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Οι ρομ που έχω κατεβάσει, δεν είναι images, είναι zipped. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 αλλαξε recovery και περνα μεσα απο το revovery την νεα σου ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Επειδή δεν το έχω ξανακάνει, μπορείς να μου πεις αναλυτικά τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 περνα στο pc σου το sdk tools και κανε του τα °updates(search google) ανοιξε ενα msdos παραθυρο πηγαινε στο android sdk/ tools/ βαλε εκει μεσα το recovery .img και πατα fastboot flash recovery (ονομα recovery).img(εαν το κινητο σου ειναι ρε fastboot mode (το λεει πανω) η adb flash recovery (ονομα recovery).img εαν το κινητο σου ειναι σε recovery η home Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Δεν άλλαξε κάτι. Το θέμα είναι οτι το τηλέφωνο έχει μέσα τελευταίο radio αλλά vf rom. Άρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να περάσω μια ρόμ χωρίς να χρειαστεί να το κάνω από fastboot γιατί αυτό είναι που κολλάει. Οι ρομς δεν υπάρχουν σε .img? Μόνο zip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Μπορείς να μας πεις τι radio και SPL έχεις τώρα; Θα το δεις μπαίνοντας σε fastboot (κλείσε το κινητό σου και πάτησε το back+power). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με τη συμβολή του vman! Το πρόβλημα ήταν στο λάθος recovery img... 1000 ευχαριστώ Βασίλη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Βλέπω ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση για την εγκατάσταση της ελληνικής αναβάθμισης σε κινητά Vodafone. Οι οδηγίες υπάρχουν διάσπαρτες στο blog μου. Το απόγευμα θα ετοιμάσω έναν οδηγό αποκλειστικά για όσους θέλουν να κάνουν τη συγκεκριμένη εγκατάσταση, ώστε να είναι όλα ξεκάθαρα κι απλά. Υπομονή μερικές ώρες.:D Ο οδηγός για την εγκατάσταση της αναβάθμισης της HTC σε Magic της Vodafone (32A) είναι έτοιμος. @athanaso77 Γιάννη, αν σου είναι εύκολο, πρόσθεσε το παραπάνω link στην πρώτη σελίδα. Σ' ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 η διαδικασια ειναι χωρις goldcard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Ναι. Μπορεί να γίνει και με goldcard, αλλά δεν αναφέρω αυτό τον τρόπο γιατί: είναι αρκετά περίπλοκο να φτιάξεις goldcard κι επιπλέον δεν μπορούν να μετατραπούν όλες οι SD σε goldcard εάν γίνει η εγκατάσταση με goldcard και με τη χρήση του RUU, το κινητό κλειδώνει στο perfected SPL 1.76.0009. Μεταξύ των άλλων μειονεκτημάτων, δεν μπορεί κάποιος να επαναφέρει το κινητό στην αρχική του κατάσταση, για να μπορέσει να αξιοποιήσει την εγγύηση του κινητού από τη Vodafone Παρόλα αυτά, εάν δε σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω, τότε φτιάχνετε την goldcard, τη βάζετε στο κινητό και τρέχετε το RUU αρχείο στο PC σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Για μια φορά ακόμα, μπράβο ρε Βασίλη... Θέλει απίστευτη όρεξη για να καθίσεις να φτιάξεις τόσους οδηγούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 τελικα για εμας με το κλειδωμενο spl ακομη στην αναμονη ε? :(:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Ο οδηγός για την εγκατάσταση της αναβάθμισης της HTC σε Magic της Vodafone (32A) είναι έτοιμος. @athanaso77 Γιάννη, αν σου είναι εύκολο, πρόσθεσε το παραπάνω link στην πρώτη σελίδα. Σ' ευχαριστώ. Done... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trabajador Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Γεια σε όλους! Πριν κάποιες μέρες έγινα κάτοχος ενός HTC Magic με περασμένη την επίσημη ROM που έβγαλε η HTC με τα ελληνικά. Ενώ φαίνεται να δουλεύει σωστά, έχω πρόβλημα με τα sms. Συγκεκριμένα μου κάνουν παράπονα ότι είναι σαν κινέζικοι οι ελληνικοί χαρακτήρες και συνήθως όταν πηγαίνει σε κινητό Sony Ericson. Όχι όμως σε όλα τα Sony ericson. Επίσης μου λένε ότι σε κάποια Samsung πηγαίνουν κενά τα sms. Να προσθέσω ότι γράφω τα sms με ελληνικά κεφαλαία γράμματα!! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό? Ο πρώην κάτοχος του Magic μου λέει ότι δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Επίσης εγώ λαμβάνω κανονικά τα μηνύματα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Γεια σε όλους! Πριν κάποιες μέρες έγινα κάτοχος ενός HTC Magic με περασμένη την επίσημη ROM που έβγαλε η HTC με τα ελληνικά. Ενώ φαίνεται να δουλεύει σωστά, έχω πρόβλημα με τα sms. Συγκεκριμένα μου κάνουν παράπονα ότι είναι σαν κινέζικοι οι ελληνικοί χαρακτήρες και συνήθως όταν πηγαίνει σε κινητό Sony Ericson. Όχι όμως σε όλα τα Sony ericson. Επίσης μου λένε ότι σε κάποια Samsung πηγαίνουν κενά τα sms. Να προσθέσω ότι γράφω τα sms με ελληνικά κεφαλαία γράμματα!! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό? Ο πρώην κάτοχος του Magic μου λέει ότι δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Επίσης εγώ λαμβάνω κανονικά τα μηνύματα. Ευχαριστώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3087263#post3087263 οπως βλεπεις εχω και εγω το ιδιο προβλημα... καποια συμβατοτητα πρεπει να φταει στις γραμματοσειρες φανταζομαι... η μονη αξιοπιστη λυση που με εσωσε ειναι να γραφω με λατινικους χαρακτηρες στα κινητα που εχουν προβλημα... το παρατηρησα στο w508 εγω μονο και στα γραμματα που δεν ειναι κοινα με τους αγγλικους χαρακτηρες οπως: θ ξ λ κλπ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 τελικα για εμας με το κλειδωμενο spl ακομη στην αναμονη ε? :(:( Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι ακόμα. Δε χρειάζεται να ρωτάτε. Αν υπάρξει κάποιο νεότερο, θα ενημερωθείτε άμεσα και εδώ, αλλά και στο blog μου. Να προσθέσω ότι γράφω τα sms με ελληνικά κεφαλαία γράμματα!! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό? Ο πρώην κάτοχος του Magic μου λέει ότι δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Επίσης εγώ λαμβάνω κανονικά τα μηνύματα. Ευχαριστώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3087263#post3087263 οπως βλεπεις εχω και εγω το ιδιο προβλημα... καποια συμβατοτητα πρεπει να φταει στις γραμματοσειρες φανταζομαι... η μονη αξιοπιστη λυση που με εσωσε ειναι να γραφω με λατινικους χαρακτηρες στα κινητα που εχουν προβλημα... το παρατηρησα στο w508 εγω μονο και στα γραμματα που δεν ειναι κοινα με τους αγγλικους χαρακτηρες οπως: θ ξ λ κλπ Δοκιμάστε το Greek Input Method από το market. Υπάρχει πιθανότητα με αυτό να λύνεται το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trabajador Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 (edited) ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;ΔΟΚΊΜΑΣΑ ΚΆΠΟΙΑ ΧΑΡΝΤ ΡΕΣΕΤ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΤΎΧΗ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΌ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΠΟΛΎ ΣΤΙΝ ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΎ.ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΖΙΚ Κ:D ΣΤΈΛΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Από την ομάδα διαχείρισης ---------------------------- Καλωσήρθες στο forum. Θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις με κεφαλαία. Edited February 27, 2010 by vman Σύσταση για αποφυγή χρήσης κεφαλαίων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Όπως γράφω και παραπάνω, αξίζει να δοκιμάσετε το Greek Input Method από το Market, για να δείτε εάν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα. Ίσως είναι ενοχλητικό να χρειάζεται να αλλάζεις πληκτρολόγιο, όταν θες να γράψεις SMS, αλλά προκειμένου αυτό να γίνεται σωστά, αξίζει τον κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trabajador Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Το δοκιμασα κ αυτο αλλα κ παλι δεν πηγαν σωστα. Υπαρχει περιπτωση να ειναι bug της rom? Με εχει εκνευρισει αρκετα το ολο θεμα. Δεν μπορω να ξερω σε ποιους πανε τα μηνυματα κανονικα κ σε ποιους οχι.Ουτε θελω να διπλοστελνω δοκιμαζοντας την τυχη μου... Να κανω αλλη μια ερωτηση...Υπαρχει δυνατοτητα να περαστει η εργοστασιακη rom? Που μπορω να την βρω? Ισως με την εργοστασιακη rom κ το greek input language να δουλευει κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Γεια σε όλους! Πριν κάποιες μέρες έγινα κάτοχος ενός HTC Magic με περασμένη την επίσημη ROM που έβγαλε η HTC με τα ελληνικά. Να κανω αλλη μια ερωτηση...Υπαρχει δυνατοτητα να περαστει η εργοστασιακη rom? Που μπορω να την βρω? Ισως με την εργοστασιακη rom κ το greek input language να δουλευει κανονικα... αφου γραφεις πως ηδη εχεις την εργοστασιακη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Για να σου απαντήσω, θα πρέπει να μου πεις: Ποια ROM έχεις εγκατεστημένη τώρα και αν το κινητό σου είναι από τη Vodafone Το radio και το SPL σου (Gια να τα βρεις πρέπει να μπεις σε fastboot. Γι' αυτό αλλά και άλλα θέματα καλό είναι να ρίξεις μια ματιά στις FAQs) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trabajador Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Λάθος διατύπωσή δίκη μου. Αυτή την στιγμή έχει την επίσημη rom με τα ελληνικά. Εννοούσα να την ξηλώσω κ να περάσω την rom που είχε όταν "το έβγαλα από το κουτί" που δεν είχε ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts