Jump to content

[Επίσημο] Nokia N86 (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από όσο θυμάμαι, ήσουν και ένας από τους πρώτος κατόχους του Ν85, και για τις πρώτες περίπου 10-15 ημέρες που το είχες στην κατοχή σου ήσουν κάθετος στο πόσο καλό είναι, και έντονα αντίθετος σε όσους κατηγορούσαν την ποιότητα κατασκευής του. Μετά τις 15 ημέρες, ξαφνικά από ένα ποστ σε ένα άλλο, ήσουν εντελώς αντίθετος με την αγορά του Ν85 για τα προβλήματα που αντιμετώπιζες, και ενώ αρχικά έλεγες σε όλους να το αγοράσουν, μετά έλεγες σε όλους να μην το σκέφτονται καν!! Δε θες να το δουλέψεις λίγες μέρες το κινητό, να έχεις μια καλύτερη και πιο σφαιρική και σταθερή γνώμη αυτή τη φορά.....? Υπάρχουμε αρκετοί που ενδιαφερόμαστε για το κινητό, και καλό είναι να υπάρχει ένα σαφές feedback από την χρήση του, και όχι μόνο οι αρχικές πολύ καλές εντυπώσεις από την αγορά του! Φιλικά πάντα, έτσι; :O

Βλέπω έχεις διαβάσει όλα τα σχετικά με το Ν85 μηνύματα μου και δίνεις κάποια σημασία σε αυτά που γραφω,με τιμάς.Σίγουρα εφόσον έχω το Ν86 μόνο 2 μέρες τις αρχικές εντυπώσεις μου εκφράζω αλλά προσπαθώ και να είμαι αντικειμενικός,ωστόσο στην περίπτωση του Ν85 ήμουν και επιεικής διότι άσχετα από τα θέματα συναρμογής (που στο 1ο δικό μου δεν υπήρχαν) τα υλικά κατασκευής του απλά δεν ανταποκρίνονταν στην τιμή πώλησης του και αυτό ήταν οφθαλμοφανές αλλά και κάτι δεδομένο,άρα με δεδομένο κάτι που θα μπορούσε να είχε φτιαχτεί καλύτερα αναζητάς και αναδεικνύεις τα θετικά του σημεία τα οποία υπήρχαν αλλά σύντομα με την χρήση και το πέρασμα των ημερών ανακαλύπτεις και άλλα και αυτό μετέφερα και ΄γω.

Σε καμμία περίπτωση όμως δεν νομίζω ότι κάποιος που ενδιαφέρεται για το Ν86 θα περιμένει να διαβάσει εδώ την δικιά μου γνώμη ή τις γνώμες και άλλων που θα το αποκτήσουν και θα πάει να δώσει έτσι τυφλά 470 € για να το πάρει βασιζόμενος σε αυτά,μεγάλα παιδιά ήμαστε και αν είναι να επηρεαζόμαστε έτσι,τότε βράστα...ειδικά τώρα που τα οικονομικά του καθενός και η όρεξη να αγοράζει πχ. ακριβά κινητά έχει μειωθεί αρκετά λόγω και της γενικότερης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί.

• Απαντήσεις 533
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το θέμα έχει καλυφθεί,είπαμε δεν έχει xenon,τέλος.Το θέμα της οθόνης κάτω από τον ήλιο έχει καλυφθεί επίσης,στο Ν86 είναι κάπως καλύτερα.Αυτά πρέπει να εμπεδωθούν γιατί η επανάληψη και ανούσια είναι και κουραστική.

συγνωμη αλλα για μενα δεν καλύφθηκε....

τα πρωτα reviews λεγανε για κινητο ισαξιο του 82 το βραδυ....

και ακομη δεν εχουμε δει πραγματικα το πως λειτουργει το κινητο το βραδυ.......!!!!!

αν θες ανεβασε καποιες photos να δουμε...διαφορετικα θα περιμενω τους επομενους που θα το παρουν απο το φορουμ.......:)

δεν με καλυψαν αυτα που λες......

συγνωμη αλλα για μενα δεν καλύφθηκε....

τα πρωτα reviews λεγανε για κινητο ισαξιο του 82 το βραδυ....

και ακομη δεν εχουμε δει πραγματικα το πως λειτουργει το κινητο το βραδυ.......!!!!!

αν θες ανεβασε καποιες photos να δουμε...διαφορετικα θα περιμενω τους επομενους που θα το παρουν απο το φορουμ.......:)

δεν με καλυψαν αυτα που λες......

Μην δίνεις μεγάλη βάση στα διάφορα reviews,με την κοινή λογική τα όποια leds (που είναι πολύ δυνατά ωστόσο στο Ν86,με εξέπληξε ευχάριστα) ξέρουμε ότι δεν μπορούν να φτάσουν το ξένον.Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες βραδυνές φωτό σε επόμενη ευκαιρία πάντως.

Χωρίς να έχω καλή γνώση από φωτογραφίες του Ν82 με το ξένον, δεν έχω καταλάβει πάντως γιατί όλοι θεωρείτε τα LED τόσο μεγάλο μείον... Με τα LED έχεις και το πλεονέκτημα πως μπορείς να τραβήξεις και βίντεο βραδυνό, που με το ξένον είναι αδύνατον. Και όπως και να χει, σε μακρυνές βραδυνές φωτο το φλας είναι γενικότερα άχρηστο, οπότε στις κοντινές για τις οποίες θα το χρειαστεί κάποιος, τα LED γιατί δε θεωρούνται ικανοποιητικά;

Rostropol: Όντας και εγώ προσωπικά κάτοχος Ν85, θα μου συνιστούσες την αλλαγή σε Ν86? Περισσότερο από όλα, με απασχολεί η ταχύτητα του σε σχέση με το Ν85, όπως και αν η ποιότητα κατασκευής του είναι τέτοια που να προβληματίζει...

Επίσης, μια και έχουν αφαιρέσει τη συντόμευση για το multimedia menu, υπάρχει πλέον κάτι τέτοιο; Η έχει παραμείνει μόνο η έκθεση;

Χωρίς να έχω καλή γνώση από φωτογραφίες του Ν82 με το ξένον, δεν έχω καταλάβει πάντως γιατί όλοι θεωρείτε τα LED τόσο μεγάλο μείον... Με τα LED έχεις και το πλεονέκτημα πως μπορείς να τραβήξεις και βίντεο βραδυνό, που με το ξένον είναι αδύνατον. Και όπως και να χει, σε μακρυνές βραδυνές φωτο το φλας είναι γενικότερα άχρηστο, οπότε στις κοντινές για τις οποίες θα το χρειαστεί κάποιος, τα LED γιατί δε θεωρούνται ικανοποιητικά;

Σωστος, 100%! Κι εγω δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι τοσα χρονια, ηταν ''ρηγμενο'' το βιντεο, χωρις led.. Για πολλους, ειναι το ιδιο σημαντικο το βιντεο με τη φωτογραφια. Βεβαια, το ιδανικο θα ηταν να βαλουν μαζι και xenon για τις φωτο, αλλα και led για το βιντεο. Οπως στο s.e. c905.

...Rostropol: Όντας και εγώ προσωπικά κάτοχος Ν85, θα μου συνιστούσες την αλλαγή σε Ν86? Περισσότερο από όλα, με απασχολεί η ταχύτητα του σε σχέση με το Ν85, όπως και αν η ποιότητα κατασκευής του είναι τέτοια που να προβληματίζει...

Επίσης, μια και έχουν αφαιρέσει τη συντόμευση για το multimedia menu, υπάρχει πλέον κάτι τέτοιο; Η έχει παραμείνει μόνο η έκθεση;

Εγώ που έχω αλλάξει 4 Ν85 προσπαθώντας να βρω σωστό( τα πουλαγα βέβαια κιόλας) είχα επιφυλάξεις γιατί διέκρινα το ίδιο σασί περίπου στο Ν86,κι΄όμως καμμία σχέση με το Ν85,έχει μια απίστευτη στιβαρότητα,τα δε υλικά κατασκευής είναι τέλεια(ομοίως στο Ν97 τα ίδια γράφονται,δεν είναι τυχαίο αφού μοιάζουν αρκετά στις λεπτομέρειες).

Σαφέστατα είναι αρκετά πιο γρήγορο σε όλα,ο νέος επεξεργαστής κάνει την διαφορά αισθητή,όσο για το Multimedia key αυτό δεν υπάρχει αλλά δεν το θεωρώ τόσο μεγάλο μειονέκτημα αφού μπορείς και στο πολυπλήκτρο(που κι΄αυτό είναι τέλειο στον χειρισμό) να προγραμματίσεις πχ. Μουσική πάνω και Εκθεση δεξιά κλπ.,πιστεύω πως απλώς σχεδιαστικά δεν τους έβγαινε γιατί το keymapping μπορεί να έχει παραμείνει το ίδιο,βέβαια να μην πω και ΄δω ΜΗΔΕΝ τριξίματα στα πάνω ειδικά πλήκτρα και πολύ καλη άμεση αίσθηση και ανταπόκριση.

Ενα τελευταίο,ο ενσωματωμένος browser είναι ΠΟΛΥ γρήγορος και προσφέρει και νέες λειτουργίες(συντομέυσεις πληκτρολογίου πχ. το 7 σε πάει σε fullscreen,το 1 σου δείχνει τις συντομεύσεις,το 4 αποθηκεύει σελιδοδείκτες.....κλπ.),προσωπικά δεν θεωρώ οτι τα διάφορα Skyfire(καλά αυτό σέρνεται:( γενικώς),Opera Mini etc. προσφέρουν κάτι καλύτερο από τον S60 browser.

Δηλαδή αν με ρωτάς αν αξίζει σου απαντώ σίγουρα ναι 3η μέρα που το έχω,γενικά μόλις το πήρα μου έδωσε την αίσθηση ότι αντέχει για να το κρατήσω για καιρό σε αντίθεση με το Ν85 που δημιουργεί μονο αμφιβολίες και ενόχληση από τους διάφορους θορύβους τριξίματος κλπ. κλπ.

Μετά την εκκίνηση, πόση είναι η ελεύθερη ram της συσκευής;

Εχεις εμμονή με τη ram βλέπω.....:lol:;),λοιπόν μετά το bootάρισμα clean(6" μετά την δόνηση έχει ολοκληρωθεί) έχω 65,6 MB διαθέσιμα.Και το πρώτο και μοναδικό bug με την ευκαιρία ακριβώς όταν bootάρει και μετά δεν λειτουργεί άμεσα ο φωτισμός των πλήκτρων-λύση με το πλαϊνό κουμπί κλειδώνω τα πλήκτρα και ανοιγω το slide και έτσι φωτίζονται τα πλήκτρα;)(πιστεύω η πρώτη αναβάθμιση θα το διορθώσει).

edit.2 τυχαίες φωτογραφίες από το πρωϊ.

http://imageshack.gr/files/hxle8762dweu72sio6ld_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/1g12h5wgch90l37h8k8k_thumb.jpg

με το gps τι γινεται και το n-gage?αμα εχεις πολλα αρχεια μεσα κολαει?

GPS στα γνωστά επίπεδα γρήγορο λοκάρισμα + Garmin και ότι θες βάζεις,Ovi Maps 3 με λειτουργία πυξίδας(βλ. βίντεο youtube)που πραγματικά είναι πολύ χρήσιμο σε συγκεκριμμένες περιπτώσεις.

Ngage κανονικά εγκατεστημένο με άδεια για 1 (οποιοδήποτε επιλογής μας) παιχνίδι.

Κολλήματα δεν έχω δει με 4 GB πράμα μέσα(εικόνες,βίντεο κλπ.) όλα μια χαρά.

Το ρολόϊ στην αναμονή πλέον δεν εξαφανίζεται μετά από 1-2 ώρες αλλά μένει μόνιμα εκεί,επιτέλους:)

Κολλήματα δεν έχω δει με 4 GB πράμα μέσα(εικόνες,βίντεο κλπ.) όλα μια χαρά.

Το ρολόϊ στην αναμονή πλέον δεν εξαφανίζεται μετά από 1-2 ώρες αλλά μένει μόνιμα εκεί,επιτέλους:)

Είχα κάποια καρτούλα μνήμης στο πακέτο (αν και νομίζω πως δεν έχει) ;

Κάτι που διάβασα σε ξένο φόρουμ ότι το ρολόι που εμφανίζεται ως screensaver, δεν είναι τόσο φωτεινό όσο του Ν85, ισχύει; Έχεις διαπιστώσει κάτι τέτοιο;

Είχα κάποια καρτούλα μνήμης στο πακέτο (αν και νομίζω πως δεν έχει) ;

Κάτι που διάβασα σε ξένο φόρουμ ότι το ρολόι που εμφανίζεται ως screensaver, δεν είναι τόσο φωτεινό όσο του Ν85, ισχύει; Έχεις διαπιστώσει κάτι τέτοιο;

Καρτούλα δεν είχε,ναι το screensaver watch δεν είναι τόσο φωτεινό αλλά φαίνεται μια χαρά και δεν εξαφανίζεται μετά από λίγο όπως στο Ν85.

ok ευχαριστω πολυ!πηγα στο καταστημα της νοκια και μου ειπε οτι θα το φερει απο βδομαδα!το μονο που με προβληματιζει ειναι το design και η ποιοτητα κατασκευης,δεν ξερω γιατι αλλα ειδικα το desing δεν μου φαινετε καλο.εχω αδικο?(μακαρι :D)

η αληθεια ειναι παντωσ οτι σκαλιζουμε και την τελευταια απειροελαχιστη λεπτομερεια του καθε κινητου.αυτο ισως δημιουργει και αγχοσ.το κινητο ειναι εργαλειο και οχι αυτοσκοπος.μου ρθε να φιλοσοφησω ρε παιδια.......

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Παιδια ειμαι μεταξυ n86 kai n85. Δεν ειχα ποτε κινητο σειρας n αλλα εχω διαβασει απο δω οτι ειχε καποια προβληματακια (επαφες κτλπ). Καποιος που να εχει παρει το n86, εχει αντιληφθει βελτιωσεις σε αυτον τον τομεα?

Σε ποιο πρόβλημα επαφών αναφέρεσαι; Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τις επαφές ούτε στο Ν85 αλλά ούτε και στο Ν86.

στους καταλογους της wind και του γερμανου ειναι στα 480
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Παιδιά το πήρε κανείς σε λευκό;;; Κυκλοφορησε σε αυτό το χρωμα ή δεν έχουν φετειακομη από τη μαμά nokia;;;;;
[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

ειχε ακουστει οτι δεν θα βγαινε καθολου σε ασπρο χρωμα. Τωρα δεν ξερω αν τελικα κατι τετοιο οντως ισχυει αλλα και να μην ισχυει πρωτα θα φερουν μαυρο και μετα σιγα σιγα το ασπρο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...