Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι δεν χάνεται.

κατευάζω την R6 του dutty τώρα, λένε ότι είναι η πιο γρήγορη LEO

Δεν με ικανοποίησε,σήμερα άλλαξα τουλάχιστον 5-6 ρομ,καμμία δεν την κράτησα πάνω από ώρα,με τα 2.5 έχουν bugs και είναι αργό πολύ το τηλέφωνο,κατέληξα εν τελει στην v3.6 του Aman η οποία μου φαίνεται πολύ καλή,θα δείξει,ακόμα δεν την έχω βγάλει πάντως:p

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οταν αλλαζουμε μια τιμη στη Regisry, μετα απο reboot χρειαζεται να το ξανακανουμε ; (χανεται δηλ. η αλλαγη η οχι ; )

απιστευτο το τι κανεις με εναν registry editor !!!

το εκανα και δουλευει ! :D:D:D:D

τι την πειραζε την HTC και το ειχε απενεργοποιημενο ;

μπορει να μου εξηγησει καποιος ;

ολο βλακειες κανουν

να ερχεται ενα sms και να μην παιρνεις χαμπαρι

ΗΜΑΡΤΟΝ !

Ευτυχως ολα καλα τωρα

ευχαριστω φιλε

• Administrators
Η συγκεκριμένη λειτουργία έχει απενεργοποιηθεί από τότε που βγήκε και το manila στις συσκευές της HTC για αισθητικούς λόγους. Η αλήθεια είναι ότι καλώς ή κακώς, ακόμα πρέπει να παρεμβαίνουμε στη registry για να φέρουμε τη συσκευή στα μέτρα μας.

Modpic.gif

απιστευτο το τι κανεις με εναν registry editor !!!

το εκανα και δουλευει ! :D:D:D:D

τι την πειραζε την HTC και το ειχε απενεργοποιημενο ;

μπορει να μου εξηγησει καποιος ;

ολο βλακειες κανουν

να ερχεται ενα sms και να μην παιρνεις χαμπαρι

ΗΜΑΡΤΟΝ !

Ευτυχως ολα καλα τωρα

ευχαριστω φιλε

Πίστεψε με πως πιο βιτσιόζους χρήστες απο αυτούς της HTC δεν έχω ξανά δει.

Σε κάποια ROM είναι προενεργοποιημένο αυτό που έκανες. Υπάρχει thread στο xda forum που συζητάνε πώς να το βγάλουν. Δόνηση ήχος και flashled αρκούν λέει. Άσε που κατηγορούν την HTC οτι επειδή ξυπνάει η συσκευή μπορεί να πατηθεί κατά λάθος κάτι όταν το έχει στην τσέπη του, μιας και δεν υπάρχει autolock (χωρίς κάποιο tweak).

Μήν το ψάχνεις... απλά ψάξε και βρές πώς θα κάνεις την δουλειά σου!!!

Ο καθένας (μας) το κοντό του και το μακρύ του!!! :lol::lol::lol::lol:

Dutty R6, όντως ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει με 2.5 manilla παιδιά. μια χαρά αποδεχτό απο μένα τον περίεργο. ακόμα στήνω, αλλά δεν παραπονιέμαι!

μην βάλετε μόνο Weather wallpaper γιατί πατώνει.

Ποτε βγηκε η R6?? Αντε παλι φλασαρισμα και στησιμο... παντως το παλικαρι ο dutty κανει καλη δουλεια.. εχω απο την R4 που φλασαρω δικες του ρομ κ παροτι η μαμα ρομ ειναι πιο γρηγορη μπορω να πω οτι δεν μου λειπει. Βαλτε οπωσδηποτε static wallpaper αλλιως σερνεται!! Α! κ απαραιτητα το htcAddicts_cleanram γιατι το πολιομανιλα ρουφαει μνημη σιγα σιγα.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ RADIO 4.49.25.17 ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ,ΣΤΟ WIFI ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ....ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΜΙΑ.....?

(GPS,3G ΔΕ ΜΕ ΠΟΛΥΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ)

• Administrators
Υπάρχει και νεότερη 4.49.25.17. Δεν είμαι όμως κάτοχος της συσκευή να σου πω εντυπώσεις. Ας πει τη γνώμη του κάποιος που έχει κάνει τις δοκιμές του.

Modpic.gif

Υπάρχει και νεότερη 4.49.25.17. Δεν είμαι όμως κάτοχος της συσκευή να σου πω εντυπώσεις. Ας πει τη γνώμη του κάποιος που έχει κάνει τις δοκιμές του.

ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ...

*****4.49.25.17**** ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ....

Η καλυτερη που εχω δοκιμασει με διαφορα. :D

Ειμαι στην Cosmote και βαζω στο ιδιο ακριβως σημειο το κινητο μου, ωστε να θεωρω ασφαλεις τις μετρησεις.

Με ολες τις αλλες Radio, ποτε δεν ειχα δει πανω απο 2 μπαριτσες σηματος και με αυτη παιζω στις 3-4 μπαριτσες.:)

καλημέρα :),

για όσους τελικά θέλουν 2.5 Manilla βάλτε την R6 του Dutty. πολύ καλή ρομ.

Οντως απιστευτη ROM χωρις bugs (προσωπικα δεν βρηκα κανενα, ακομα και τα MMS παιζουν για πρωτη φορα σε τετοια ROM). Γρηγορη αξιοπιστη και ακρως εντυπωσιακη για το διαμαντακι μας! Αρκει να βαλετε το τροποποιημένο FingerKeyboard2 για να εχετε και ελληνικα με 160 χαρακτηρες στα SMS.

Απλά άψογη και γρήγορη!!!

'Οντως είναι η καλύτρη radio που κυκλοφορεί.Δεν έχω παρατηρήσει μεγαλύτερη κατανάλωση αλλά σίγουρα έχει καλύτερο σήμα.Έχω σχεδον παντού φούλ σήμα!!

Την φλάσαρα χθές βράδυ και μέχρι τώρα μου φαίνεται ακόμα ταχύτερη από την R5.Διορθώθηκε και το εκνευριστικό τυχαίο ''εξαφάνισμα'' του πληκρολογίου στο γράψιμο μηνύματος. Και μία ερώτηση. Στο advanced conf.tools στην κατηγορία Perfomances το File system filter cashe ήταν στο default-disabled.Το εβαλα στο advised αλλά νομίζω δεν καταλαβαίνω διαφορά στην ταχύτητα. Ξέρει κανείς σε ποια ρύθμιση είναι καλύτερα να το αφήσω?

Εδώ θα βρεις τη διαδικασία φλασαρίσματος: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=520312

Και εδώ θα βρεις όλες τις cooked roms που κυκλοφορούν: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=486&order=desc

Για τις διαφορές και του τι προσφέρουν, μπες στο εκάστοτε thread.

ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δεν δείχνει ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία.

Για να τα κατεβάσω απο εκει πρέπει να κάνω εγγραφή πρώτα.

Να στείλω ενα e mail στην clove να μου πουν λεπτομέρειες σχετικά με...

ROM Version

ROM Date

Radio Version

Protocol Version

ή να το αφήσω??

• Administrators
Δεν το θεωρώ απαραίτητο κάτι τέτοιο μιας και ξέρουμε τι να περιμένουμε εάν πρόκειται για ευρωπαική συσκευή.

Modpic.gif

εντάξει, σ ευχαριστώ.

τώρα δεν έχουν και συσκευές...

The Diamond2 is currently out of stock, but we are expecting more stock to arrive soon. We do not have specific version information at this time.

Regards

Sales Team

Clove Technology

εντάξει, σ ευχαριστώ.

τώρα δεν έχουν και συσκευές...

The Diamond2 is currently out of stock, but we are expecting more stock to arrive soon. We do not have specific version information at this time.

Regards

Sales Team

Clove Technology

καλησπερα,,,,βρε παιδια πωσ θα βαλω τησ htc to keyboard;;;; στην r6 duttu.. υπαρχει τροποσ;;;;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Τελικά το πρόβλημα με την φόρτιση εξακολουθεί να υπάρχει! :(

Το έβαλα να φορτίζει στις 15:20 και τώρα είναι στο 87%!

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

η ρομ του dutty τραβάει μπαταρία. αν το χρησιμοποιείς. αν το έχεις με σβηστή οθόνη, δεν τραβάει σχεδόν τίποτα. αν το ανοίξεις, πέφτει 1-2% σε 5 λεπτή χρήση πάνω κάτω.

caesar αυτό που λες με το φόρτισμα το έκανε παλιά και σε μένα, αλλά σταμάτησε εδώ και καιρό.

η ρομ του dutty τραβάει μπαταρία. αν το χρησιμοποιείς. αν το έχεις με σβηστή οθόνη, δεν τραβάει σχεδόν τίποτα. αν το ανοίξεις, πέφτει 1-2% σε 5 λεπτή χρήση πάνω κάτω.

caesar αυτό που λες με το φόρτισμα το έκανε παλιά και σε μένα, αλλά σταμάτησε εδώ και καιρό.

με το taskmanager κλείνεις το replog? (activesync)

στις roms του ο !aman! έχει κάνει μια ρύθμιση ώστε να φαίνεται στις ενεργές εφαρμογές και να το κλείννεις όπως όλες τις άλλες.

γιατί τρώει μπαταρία αυτό?

το έχω δει και τρέχει αλλά δεν ήξερα ότι τρώει μπαταρία.

κανα fix υπάρχει?

Τελικά το πρόβλημα με την φόρτιση εξακολουθεί να υπάρχει! :(

Το έβαλα να φορτίζει στις 15:20 και τώρα είναι στο 87%!

Πήγαινε στη σελίδα της HTC νομίζω έχει βγεί κάποιο hotfix για το πρόβλημα της φόρτισης.

Καλησπερα! πριν απο λιγες ωρες επεσε στα χερια μου και αρχισα να το σεταρω. Πρωτα ακολουθησα αυτα που εχει στην υπογραφη του ο webvirus στο 1ο βημα που λεει για τον οπερα οτι πρεπει να ειναι κλειστο το procces του για να προχωρησω το βημα 1, οσες φορςε κ να το κλεισω αυτο παραμενει active,τι κανω? τα αλλα βηματα τα εκανα κανονικα.

Το zoom πως δουλευει και τι κανει?

Φαινεται πολυ πιο γρηγορο απο το d1 που ειχα κι ας εχει ιδιο επεγεργαστη νομιζω

Otan ειμαι σε καποιο μενου πως παταω ΟΚ?

Εβαλα το SpbMobileShel (oπως ειχα και στο d1) και το install egine στο κινητο και οχι στην storage, το αφηνω ετσι?

το e-shop εχει screen protector gia το d2?

Πήγαινε στη σελίδα της HTC νομίζω έχει βγεί κάποιο hotfix για το πρόβλημα της φόρτισης.

Το μόνο που βρήκα για την φόρτιση είναι αυτό:

Update for HTC Diamond2 Power LED Notification :(

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας