Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ακόμα και τα νέα τηλέφωνα μπορούν να δουν τόσο μικρές κινήσεις. αν βάλεις στο igo ότι είσαι πεζός, τότε σου δείχνει ότι πιάνει το σήμα σου πολύ καλύτερα. όπως και με το destinator 6.

αλλά το kaiser όντως είχε πολύ καλό gps. δεν έχω κανένα παράπονο όμως απο το D2. μια χαρά κάνει τι δουλειά του. πριν που είχα το Touch Pro, ήταν για το πέος GPS.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά, τι γίνεται με τις επαφές? Διάβασα και παλιότερα ότι δεν εμφανίζονται κάποια νούμερα. Το ίδιο έπαθα κι εγώ . Έκανα τον συγχρονισμό με το Microsoft Outlook. Μου πέρασε όλες τις επαφές αλλά σε πολλές υπάρχει μόνο το ονοματεπώνυμο και δεν υπάρχει το τηλέφωνο. Σε κάποιες το είχα ως "κινητό" και σε άλλες ως "άλλο". Ελέγχω το Microsoft Outlook και υπάρχουν όλα τα στοιχεία κανονικά. Τι να κάνω? Αν πάρω όλες τις επαφές από το pc και τις κάνω copy-past στο κινητό (αλήθεια, σε ποιο φάκελο θα τις βρω στο τηλέφωνο?) θα διορθωθεί τίποτα?

Έχω την τελευταία εργοστασιακή rom.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

δεν μπορώ να βοηθήσω, γιατί ποτέ μου δεν βάζω επαφές στο outlook. κάτι στο συχρονισμό πρέπει να είναι στις ρυθμίσεις μάλλον.

Με ποιον τρόπο μπορώ να τις μεταφέρω από ένα νόκια Ν95 8gb στο diamond2?

Ή έστω από τον υπολογιστή? Και σε ποιο φάκελο βρίσκονται οι επαφές στο τηλέφωνο?

Όποια βοήθεια δεκτή γιατί καίγομαι στην κυριολεξία.

Ευχαριστώ

Έχω το Diamond 2 αγορασμένο απο ACE, και έβαλα to cab για να αλλάξω την γλώσσα του μενού απο ελληνικά σε αγγλικά, το κακό είναι πως τα ονόματα των folders παραμένουν στα ελληνικά (Τα έγγραφα μου αντί για my documents και παει λέγοντας).

Κάνω κάτι λάθος η δεν αλλάζουν τα ονόματα των folders απο ελληνικά σε αγγλικά?

------------------------------------------------------------------------

Iphone 3GS... Άξιζε τον κόπο

Απλά συγχρονισμό με το pc χρειάζεσαι και θα στις περάσει

Μα αυτό έκανα αλλά τίποτα. Με τον ίδιο τρόπο κάνω πάντα τους συγχρονισμούς με Νοκια Ν95, χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα όμως δεν γίνεται τίποτα.

SOS

Είναι μεγάλη ανάγκη

Αυτό είναι λογικό μιας και το Artemis έχει Δέκτη GPS SiRFStar III...;) Για αυτό ειναι κορυφαίο στην πλοήγηση. Όπως και το Kaiser. Και διάφορα ακόμα παλαιά μοντέλα είναι ανίκητα στην πλοήγηση ακόμα και από PNA συσκευές.;)

θες να μου πεις οτι αυτη η μαλ...βλακεια δεν εχει sirf star III ;;

τι στο ..καλο εχει τοτε ;

εμ ειπα κιεγω τοσο ατυχια πια.

3 προγραμματα (dest, igo, googlemaps) ΟΛΑ να δειχνουν αναποδα και να πρεπει να κινηθω για να καταλαβουν τη διαφορα. . . ;

τι να πω ;

ΑΙΣΧΟΣ στην HTC που βγαζει μοντερνα κινητα χρησιμοποιωντας παλια τεχνολογια !

Έτσι είναι τελευταία. Καιρό έχουμε να δούμε από την HTC και από άλλες εταιρίες SirfStar III. Γενικά όμως θα έλεγα ότι για απλή πλοήγηση κάνουν μια χαρά, μην πω και πολύ καλά (τουλάχιστον αυτά που δοκίμασα). Αν θες sirfstar iii πρέπει να πας προς Acer μεριά ή άλλης μάρκας ή PNA ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

.....ειπα κιεγω τοσο ατυχια πια.

3 προγραμματα (dest, igo, googlemaps) ΟΛΑ να δειχνουν αναποδα και να πρεπει να κινηθω για να καταλαβουν τη διαφορα. . . ;

Ο προσανατολισμός ΔΕΝ εχει να κανει με τον δέκτη.

Έχω δουλέψει αρκετά pna με τον εν λόγω δέκτη αλλα δεν βρίσκουν και αυτά προσανατολισμό. Ίσως είναι θέμα τύχης ή logging συντεταγμένων από προηγούμενη χρήση.

Για να βρουν προσανατολισμό οι συσκευές πρέπει να έχουν γυροσκοπική πυξίδα ή μαγνητόμετρο ή ηλεκτρονική πυξίδα ή και εγώ δεν ξέρω πώς αλλιώς την ονομάζουν.

δεν ξερω ρε παιδια γιατι δεν το εχω ψαξει απλα ξερω οτι το Artemis ηταν φοβερο σαν gps ενω αυτο ...ετσι κι ετσι.

τελος παντων, τι να γινει ; θα το καταπιουμε :p

Ρε παιδιά, τι γίνεται με τις επαφές? Διάβασα και παλιότερα ότι δεν εμφανίζονται κάποια νούμερα. Το ίδιο έπαθα κι εγώ . Έκανα τον συγχρονισμό με το Microsoft Outlook. Μου πέρασε όλες τις επαφές αλλά σε πολλές υπάρχει μόνο το ονοματεπώνυμο και δεν υπάρχει το τηλέφωνο. Σε κάποιες το είχα ως "κινητό" και σε άλλες ως "άλλο". Ελέγχω το Microsoft Outlook και υπάρχουν όλα τα στοιχεία κανονικά. Τι να κάνω? Αν πάρω όλες τις επαφές από το pc και τις κάνω copy-past στο κινητό (αλήθεια, σε ποιο φάκελο θα τις βρω στο τηλέφωνο?) θα διορθωθεί τίποτα?

Έχω την τελευταία εργοστασιακή rom.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συγνώμη που επανέρχομαι αλλά καίγομαι λόγω δουλειάς για το θέμα. :cry:

στο Outlook σε ποια πεδία έχεις τα τηλέφνα? δοκίμασε κανενα άλλο

Φτιαξε μια καινουρια επαφή, βάλε μερικα ψευτικα τηλ, ανεβασε την στο κινητο, και εφόσον παλι δεν παιζει ζιπαρε την (αφου την ανοιξεις μέσα απο το outlook πατα αποθήκευση ως σε vcf μορφη)

και ανεβασε την να δω τι παιζει

Να το παρω, παιδια, ή να παω σ'αυτό εδώ:

Samsung GT-i8910 Omnia HD;;;;

ανόμοια τηλέφωνα

το sam εχει symbian Λειτουργικο αλλα καλυτερα multimedia χαρακτηριστικα (καμερα, video) και οθήνη oled (καλυτερα χρωμματα αλλα λιγο μικρότερη ανάλυση)

δεν ξερω ρε παιδια γιατι δεν το εχω ψαξει απλα ξερω οτι το Artemis ηταν φοβερο σαν gps ενω αυτο ...ετσι κι ετσι.

τελος παντων, τι να γινει ; θα το καταπιουμε :p

βάλε καμία νέα Radio. αν έχεις την πρώτη πρώτη, τότε πιθανό να δείς διαφορά στο gps. (εγώ το ξαναλέω δεν έχω παράπονο)

Να το παρω, παιδια, ή να παω σ'αυτό εδώ:

Samsung GT-i8910 Omnia HD;;;;

D2 δαγκωτό για μένα. όπως είπε και ο φίλος, δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. βέβαια εξαρτάται πάντα γιατί το θές.

βάλε καμία νέα Radio. αν έχεις την πρώτη πρώτη, τότε πιθανό να δείς διαφορά στο gps. (εγώ το ξαναλέω δεν έχω παράπονο)

αν μπορεις να με βοηθησεις η Radio μου ειναι η 3.43.25.19

νομιζεις οτι χρειαζομαι νεοτερη ;

Παιδια, μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει με τα Α-GPS, S-GPS, GPS.

Χρειαζεται αυτο το μοντελο συνδεση Internet για την πλοηγηση;

αν μπορεις να με βοηθησεις η Radio μου ειναι η 3.43.25.19

νομιζεις οτι χρειαζομαι νεοτερη ;

έχεις την πρώτη πρώτη radio φίλε μου, η οποία τράβαγε και μπαταρία και δεν είχε και καλό σήμα γενικά. βάλε μία άλλη απο εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=547276

εγώ έχω την 4.48.25.13, αλλά δεν ξέρω αν όντως είναι η καλύτερη. δεν έχω πολλά παράπονα, αλλά δεν έχω καταφέρει να δοκιμάσω και όλες τις radio.

Παιδια, μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει με τα Α-GPS, S-GPS, GPS.

Χρειαζεται αυτο το μοντελο συνδεση Internet για την πλοηγηση;

όχι δεν χρειάζεται internet.

στο Outlook σε ποια πεδία έχεις τα τηλέφνα? δοκίμασε κανενα άλλο

Φτιαξε μια καινουρια επαφή, βάλε μερικα ψευτικα τηλ, ανεβασε την στο κινητο, και εφόσον παλι δεν παιζει ζιπαρε την (αφου την ανοιξεις μέσα απο το outlook πατα αποθήκευση ως σε vcf μορφη)

και ανεβασε την να δω τι παιζει

Τελικά, δεν μεταφέρονται τα τηλέφωνα όπου είναι στην θέση "άλλο". Τα υπόλοιπα μεταφέρονται. Θα τα ελέγξω ένα-ένα. Μόνο 437 είναι:wacko:

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν ανόητες ερωτήσεις μιας και είμαι πρωτάρης στα wm. Μετά από 11 περίπου χρόνια Νόκια, αποφάσισα μια αλλαγή. Για την ώρα τρέχω πανικόβλητος:lol:

Υ.Γ. Ελπίζω αδερφέ, να είσαι μπασκετικός (Παοκτσής). ;)

έχεις την πρώτη πρώτη radio φίλε μου, η οποία τράβαγε και μπαταρία και δεν είχε και καλό σήμα γενικά. βάλε μία άλλη απο εδώ

εγώ έχω την 4.48.25.13, αλλά δεν ξέρω αν όντως είναι η καλύτερη. δεν έχω πολλά παράπονα, αλλά δεν έχω καταφέρει να δοκιμάσω και όλες τις radio.

οντως και ζεσταινεται πολυ (στη φορτιση) και τραβαει μπαταρια και σημερα δεν ειχα καθολου καλο σημα μες στο σπιτι μου που μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε προβλημα :confused::(

οκ αλλα αν αλλαξω radio χανω την εγγυηση μου , ετσι δεν ειναι ;

• Administrators
οκ αλλα αν αλλαξω radio χανω την εγγυηση μου , ετσι δεν ειναι ;

Επειδή πρόκειται για ανεπίσημη διαδικασία... έτσι είναι.

Modpic.gif

παιδια καλημερα, οταν ενεργοποιω το pda με πηγαινει κατευθειαν στον opera, τι γινεται εκανα καμια βλακεια? μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος? οχι οτι ειναι τιποτα το σπουδαιο αλλα δεν θελω να το κανει αυτο! παιζει ρολο που εβαλα το build flash? ευχαριστω πολυ...

Χτες το μεσημερι το πηρα.

Του κανω συγχρονισμο, μεσω outlook 2007,

αλλα τον ολοκληρωνει μεσα σε 3-4 δευτερολεπτα

και δε μου στελνει επαφες στο τηλεφωνο.

Αν κανω τις επαφες του Yahoo εξαγωγη σε vcf ή zip,

πως μπορω να τις κανω τοποθετηση στο κινητο;

Ή πως μπορω να το συγχρονισω σωστα; ΟΕΟ;

Α, το outlook ειναι αυτο που περιλαμβανονταν στη συσκευασια

όχι δεν χρειάζεται internet.

Έχεις όντως την καλύτερη Radio και μην την αλλάξεις με την νεότερη 4.48.25.20 H συγκεκριμένη που έχεις έχει την καλύτερη συμπεριφορά για τηλεφωνήματα στα ελληνικά δίκτυα 3G και το GPS παίζει άψογα και η μπαταρία κρατάει. Εγώ την συνιστώ ως την καλύτερη με όλες τις άλλες σε HSDPA έχανα κομμάτια της συνομιλίας και πολλές φορές κόβονταν και τηλεφωνήματα κάτι που δεν γίνετε ποτέ με την συγκεκριμένη RADIO