Theo Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Καλησπερα, Ειμαι με την τελευταια επισημη ελληνικη rom και το κινητο σερνετε και κολλαει (το manila) πολλες φορες. Επειδη στο μελλον σκεφτομαι να πειραματιστω με roms, ποια rom μου προτεινετε? Ψαχνω για καποια γρηγορη αλλα με manila 2.5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Μπορείς να δοκιμάσεις του duttythroy αν θες κάτι κοντά στην stock rom ή του NRGZ28 αν θες πιο "φορτωμένη"... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=486 Καμία όμως δεν είναι ελληνική, και ούτε πρόκειται να βρεις σε cooked rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Προς το παρον δοκιμασα το cookie home tab με τα settings του και το language pack και πραγματικα τα σπαει! 2 ωρες το παραμετροποιουσα για να το φτιαξω οπως με βολευει αλλα δινει παρα πολυ καλο αποτελεσμα. Μεχρι τα missed calls που ειχε επι 6.1 εφερα στη home screen μου!! Πριν δοκιμασω νεα rom εχετε να μου προτεινετε καποια βηματα για να ελεφρυνω το τηλεφωνο? Εριξα τα social syncs σε 3-4 ωρες, το email σε 1 ωρα & τον καιρο στις 3, Απεγκαταστησα το copilot, αλλα δεν εχω δει καποια ορατη διαφορα ακομα. Το μεγαλο προβλημα του κινητου φαινετε να ειναι ο αργος cpu... Και κατι ακομα, στο video για την 1.8 του cookie ειδα οτι ο τυπας ειχε κρυψει την μπαρα των tabs του manilla και στην θεση της υπηρχε ενα slider σαν των android. Αυτο πως μπορω να το κανω? Εψαξα αλλα δε το βρηκα! Edited August 24, 2010 by Theo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Και κατι ακομα, στο video για την 1.8 του cookie ειδα οτι ο τυπας ειχε κρυψει την μπαρα των tabs του manilla και στην θεση της υπηρχε ενα slider σαν των android. Αυτο πως μπορω να το κανω? Εψαξα αλλα δε το βρηκα! Ποιο video; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 btw, εχω προβλημα με το lock screen. Οταν με καλουν το κινητο δειχνει μια μαυρη οθονη, αλλα το slider απαντησης δουλευει χωρις να φαινετε οτι υπαρχει. Εχω ενεργοποιησει την επιλογη να κλειδωνει οταν το κλεινω. Υπαρχει περιπτωση να το φτιαξω ή να απενεργοποιησω την επιλογη? Αν και ετσι δεν εχει νοημα η lock screen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 btw, εχω προβλημα με το lock screen. Οταν με καλουν το κινητο δειχνει μια μαυρη οθονη, αλλα το slider απαντησης δουλευει χωρις να φαινετε οτι υπαρχει. Εχω ενεργοποιησει την επιλογη να κλειδωνει οταν το κλεινω. Υπαρχει περιπτωση να το φτιαξω ή να απενεργοποιησω την επιλογη? Αν και ετσι δεν εχει νοημα η lock screen... Είσαι με το official κλείδωμα της συσκευής ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Οχι του CHT το κλειδωμα επελεξα. Αν ειχα το official πως θα ειχα customizable lock screen? Απ οτι διαβασα στο troubleshouting δεν υπαρχει λυση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Ξέρεις αυτό που αναφέρεις δεν είναι γενικότερο πρόβλημα. Είσαι με official rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Ναι την τελευταια ελληνικη (Μαρτιος 2010) + τα 2 fixes. Κατι ανεφερε στο troubleshouting για freezes & black screens στη lock screen. Δεν εννοει την περιπτωση μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Αυτή είναι η περίπτωση σου (μάλλον). Αλλά σε περίπτωση που βάλεις μια cooked rom με ποιο καινούργια έκδοση του manila, μάλλον δεν θα έχεις το εν λόγω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 (edited) Το γυρισα απο hd mini σε manila και μετα απο soft reset επαιξε τελικα η εισερχομενη απο sleep! edit: βιαστηκα να μιλησω, παρακαλω διαγραψτε το ποστ Edited August 25, 2010 by Theo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Μπορεί το Diamond2 το οποίο έχει bluetooth 2.0 να συνεργαστεί με handsfree με έκδοση 2.1 ; Θα είναι πλήρως συμβατά ή θα έχουμε κάποιο θέμα; Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Μπορεί το Diamond2 το οποίο έχει bluetooth 2.0 να συνεργαστεί με handsfree με έκδοση 2.1 ; Θα είναι πλήρως συμβατά ή θα έχουμε κάποιο θέμα; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μιας και το πρωτόκολλο του bluetooth είναι backwards compatible. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μιας και το πρωτόκολλο του bluetooth είναι backwards compatible. Ευχαριστώ. Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Και κατι ακομα, στο video για την 1.8 του cookie ειδα οτι ο τυπας ειχε κρυψει την μπαρα των tabs του manilla και στην θεση της υπηρχε ενα slider σαν των android. Αυτο πως μπορω να το κανω? Εψαξα αλλα δε το βρηκα! Cookie Home Tab Editor > Misc Settings > Retractable Slider > ON Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 nice!! Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Παιδιά μετά την αναβάθμιση που έκανα στη συσκευή σε firmware από χαζομάρα μου δεν απενεργοποίησα πρώτα το copilot. Τώρα ανοίγει σε demo και δεν μπορώ να πατήσω πουθενά να εισάγω κωδικό. Τα κουμπιά είναι ανενεργά, σχεδόν όλα. Μπορώ να κάνω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Θα χρειαστεί μάλλον να επικοινωνήσεις με την εταιρία για το πρόβλημα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Παιδιά μετά την αναβάθμιση που έκανα στη συσκευή σε firmware από χαζομάρα μου δεν απενεργοποίησα πρώτα το copilot. Τώρα ανοίγει σε demo και δεν μπορώ να πατήσω πουθενά να εισάγω κωδικό. Τα κουμπιά είναι ανενεργά, σχεδόν όλα. Μπορώ να κάνω κάτι? Τα βήματα είναι αυτά 1. Ανατρέχουμε στον φάκελο Windows και αναζητούμε το αρχείο cpl7, το οποίο και διαγράφουμε. 2. Ξεκινούμε το Copilot. 3. Επιλέγουμε "ενεργοποίηση χωρίς internet" 4. Καταχωρούμε το Product Key. 5. Καταγράφουμε τον Lsence Number που μας προτείνει η εφαρμογή. 6. Μεταβαίνουμε μέσω του υπολογιστή μας στην ιστοσελίδα http://activate.alk.com/ALKLicense/w...ctivation.aspx, όπου καταχωρούμε το Product Key, το Lisence Number και το email μας. 7. Λαμβάνουμε το αριθμό ενεργοποίησης. 8. Ξεκινούμε το Copilot, καταχωρούμε τον αριθμό ενεργοποίσης και όλα είναι εντάξει. Το βρήκα ψάχνοντας σε ένα άλλο forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) Τα βήματα είναι αυτά 1. Ανατρέχουμε στον φάκελο Windows και αναζητούμε το αρχείο cpl7, το οποίο και διαγράφουμε. 2. Ξεκινούμε το Copilot. 3. Επιλέγουμε "ενεργοποίηση χωρίς internet" 4. Καταχωρούμε το Product Key. 5. Καταγράφουμε τον Lsence Number που μας προτείνει η εφαρμογή. 6. Μεταβαίνουμε μέσω του υπολογιστή μας στην ιστοσελίδα http://activate.alk.com/ALKLicense/w...ctivation.aspx, όπου καταχωρούμε το Product Key, το Lisence Number και το email μας. 7. Λαμβάνουμε το αριθμό ενεργοποίησης. 8. Ξεκινούμε το Copilot, καταχωρούμε τον αριθμό ενεργοποίσης και όλα είναι εντάξει. Το βρήκα ψάχνοντας σε ένα άλλο forum Είσαι αρχηγός, ευχαριστώ πολύ edit: Δεν έχω πουθενά αρχείο cpl7! Edited August 29, 2010 by kekropas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Ξέρει κανείς να μου προτείνει μια cooked rom που να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη? είχα την original , πέρασα χθες την energy από xda αλλά πάλι σέρνεται. Ισως έχω συνηθήσει κι από το HD2 βέβαια που έχω, αλλά μου φαίνεται ότι σέρνεται υπερβολικά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν βάλεις φορτωμένη rom με τα καλούδια του HD2, είναι λογικό να μην δουλεύει τόσο καλά όσο στο HD2 μιας και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τελευταίου είναι καλύτερου επιπέδου. Εάν πάλι βάλεις μια πιο ελαφριά rom, θα δουλεύει καλύτερα η συσκευή σου αλλά θα υστερεί εμφανισιακά σε σχέση με την energy που δοκίμασες για παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Ξέρει κανείς να μου προτείνει μια cooked rom που να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη? είχα την original , πέρασα χθες την energy από xda αλλά πάλι σέρνεται. Ισως έχω συνηθήσει κι από το HD2 βέβαια που έχω, αλλά μου φαίνεται ότι σέρνεται υπερβολικά :( Δεν ξέρω ποια δοκίμασες από τον Energy, αλλά εγώ έχω αυτή από εχτές και είναι από τις πιο γρήγορες του Energy. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Εγώ πάντως συστήνω και του duttythroy. Βασίζεται στα τελευταία builds, περιέχει τα τελευταία packages αλλά δεν είναι φορτωμένη με περιττά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Γυρισα στα 6.1 μηπως δω καλυτερη μπαταρια και ταχυτητα. Απο ταχυτητα ειδα παει παλι οπως παλια σφαιρα ,εχω ομως 1 προβλημα δεν μου κλεινει το activesync,το κλεινω και ανοιγει σε 2 λεπτα,ενω εχω βαλει μεσα το asynckiller δεν γινετε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts