halo Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Φαχνομαι για νεο κινητο αυτες τις μερες, κι εχω μερικες αποριες...:worry: Η μπαταρια του Diamond2 ποσο κραταει περιπου? Σε μερικα βιντεο στο internet το ειδα με τα 6.1, ενω στο Πλαισιο αναφερει οτι εχει τα 6.5... Τι ισχυει? Και επισης, ποια εκδοση του Touch Flo εχει? Και τελος, κατι εντελως συμβουλευτικο... Στην τιμη του δεν υπαρχει κατι καλυτερο, ετσι? Αξιζει να δωσω 80€ περισσοτερα για το Χ2? Αυτα... Ευχαριστω και παλι!!:O Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Η μπαταρια του D2 ειναι παρα πολυ καλη,με νορμαλ χρηση βγαζει 3 μερες,μπορει και 4. Πλεον κυκλοφορει με τα WM 6.5 αλλα μπορεις να το κανεις downgrade αφου οπως αποδεικνυεται ειναι καλυτερα.Oσο για το αν αξιζει να παρεις το X2 εξαρταται απο σενα και τι απαιτησεις εχεις.Τo X2 εχει καποια καλυτερα χαρακτηριστικα οπως καμερα και αυτονομια μπαταριας. Το D2 παντως ειναι παρα πολυ καλο κινητο,ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 3-4 μερες, ε?:confused: Μια χαρα... Τοσο μου βγαζει και το xperia με απλη χρηση... Ok, σε ευχαριστω...:happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 3-4 μερες, ε?:confused: Μια χαρα... Τοσο μου βγαζει και το xperia με απλη χρηση... Ok, σε ευχαριστω...:happy: αν σου βγαζει το xperia τοσο υπολογιζε μια μερα λιγοτερο, τα εχω και τα δυο γιαυτο το λεω.. τη διαφορα θα τη καταλαβεις σιγουρα..;) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Παιδιά να κάνω 1-2 γρήγορες ερωτήσεις γιατί έχω χαθεί σε όλες τις σελίδες. Έχω βάλει τα wm 6.5. -ψάχνω κάποιο καλύτερο πληκτρολόγιο full screen αν είναι δυνατόν γιατί χωρίς γραφίδα δεν με πολυβολεύει αυτό της htc. -Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κάποιο καλύτερο πρόγραμμα για SMS. -Τέλος μπορείτε να μου πείτε αν μπαίνει το TouchFlo που έχω και στο LG GM750 ενός φίλου? Κανένα άλλο βολικό shell? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Παιδιά να κάνω 1-2 γρήγορες ερωτήσεις γιατί έχω χαθεί σε όλες τις σελίδες. Έχω βάλει τα wm 6.5. -ψάχνω κάποιο καλύτερο πληκτρολόγιο full screen αν είναι δυνατόν γιατί χωρίς γραφίδα δεν με πολυβολεύει αυτό της htc. -Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κάποιο καλύτερο πρόγραμμα για SMS. -Τέλος μπορείτε να μου πείτε αν μπαίνει το TouchFlo που έχω και στο LG GM750 ενός φίλου? Κανένα άλλο βολικό shell? - Για full screen μην περιμένεις να βρεις κάτι αξιόλογο. Πλέον δεν φτιάχνουν τέτοια. - Που να κάνει τι; - Το TouchFlo όταν δεν είναι ενσωματωμένο σε μία ROM και το βάζεις από πάνω έχει προβλήματα, δεν το συνιστώ. Απεναντίας συνιστώ στη συγκεκριμένη περίπτωση το Spb Mobile Shell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Μόλις είδα ότι μόλις χθες βγήκε η TESS Pride IV και σκέφτομαι να την περάσω! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι αν μετά το flash-άρισμα της ROM, χρειάζεται να κάνω hard reset, γιατί κάπου το είχα διαβάσει και μου είχε κάνει εντύπωση. Ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Παιδες , sorry αν εχει ξαναειπωθει αλλα , πως περναμε και ελληνικο πληκτρολογιο εκτος απο τις γλωσσες που ηδη υποστηριζει η συσκευη. Εχω την official rom με winmobile 6.5. PS. Μηπως θα ηταν καλη ιδεα οι διαφορες εφαρμογες και τα χρησιμα tips πχ του webvirus κ.α να μπαινανε στην πρωτη σελιδα (οπως εχει γινει στο αντιστοιχο thread tou HD) ωστε να ανατρεχουμε ευκολα και γρηγορα? Edited January 19, 2010 by tigerxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsour_ee Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Μόλις είδα ότι μόλις χθες βγήκε η TESS Pride IV και σκέφτομαι να την περάσω! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι αν μετά το flash-άρισμα της ROM, χρειάζεται να κάνω hard reset, γιατί κάπου το είχα διαβάσει και μου είχε κάνει εντύπωση. Ισχύει κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω αλλά όλοι το προτείνουν.Οι roms του aman είναι οι καλύτερες που έχω δοκιμάσει,μέχρι τώρα είχα την pride III και κατεβάζω τώρα την IV. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Τις αναφορές παράδοσης μηνυμάτων πως τις ενεργοποιούμε; Δεν ξέρω αλλά όλοι το προτείνουν.Οι roms του aman είναι οι καλύτερες που έχω δοκιμάσει,μέχρι τώρα είχα την pride III και κατεβάζω τώρα την IV. Μόλις την flash-άρα και δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα κάποια ουσιαστική διαφορά από την πολύ καλή ΙΙΙ. Sorry για το δοθβλε ποστ (double post)...:ρ To weather animation γνωρίζετε πως το απενεργοποιούμε; Έκανα το λάθος να κάνω update το tab του καιρού, και από τότε κάθε φορά που γυρνάω στην "επιφάνεια εργασίας" πλην του οτί πετάγονται από παντού σύννεφα, στο τέλος, μου μένει και ένα συννεφάκι ακριβώς κάτω από το ρολόι...:whip: Edited January 19, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 To weather animation γνωρίζετε πως το απενεργοποιούμε; Έκανα το λάθος να κάνω update το tab του καιρού, και από τότε κάθε φορά που γυρνάω στην "επιφάνεια εργασίας" πλην του οτί πετάγονται από παντού σύννεφα, στο τέλος, μου μένει και ένα συννεφάκι ακριβώς κάτω από το ρολόι...:whip: Δεν απενεργοποιείται μιας και είναι το βασικό χαρακτηριστικό της τελευταίας έκδοσης του manila, αλλά και ο λόγος που άλλαξε η ονομασία από TouchFlo σε Sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 - Για full screen μην περιμένεις να βρεις κάτι αξιόλογο. Πλέον δεν φτιάχνουν τέτοια. - Που να κάνει τι; - Το TouchFlo όταν δεν είναι ενσωματωμένο σε μία ROM και το βάζεις από πάνω έχει προβλήματα, δεν το συνιστώ. Απεναντίας συνιστώ στη συγκεκριμένη περίπτωση το Spb Mobile Shell. thanks, χρόνια μας πολλά και για χθες byt the way. Λοιπόν ψάχνω εφαρμογή SMS που να αντικαθιστά πλήρως αυτή του κινητού δηλαδή να στέλνει και να λαμβάνει. Αυτό και το πληκτρολόγιο μόνο μου τη χάλασαν σε ένα κατά τα άλλα φανταστικό κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue1975 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 καλημερα παιδια να κανω μια ερωτηση γιατι χαθηκα στις 247 σελιδεσ?? το εχει ενασ φιλοσ το κινητο και ολο του συνδεεται στο ιντερνετ μεσω wind internet παρολο που συνδεεται σε wi fi ξερει κανεισ τον τροπο να τον βοηθησω ??? για να το απενεργοποιησει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 καλημερα παιδια να κανω μια ερωτηση γιατι χαθηκα στις 247 σελιδεσ?? το εχει ενασ φιλοσ το κινητο και ολο του συνδεεται στο ιντερνετ μεσω wind internet παρολο που συνδεεται σε wi fi ξερει κανεισ τον τροπο να τον βοηθησω ??? για να το απενεργοποιησει ? Κατεβασε και κανε εγκατασταση το προγραμμα modaco - nodata. Θα το βρεις μερικες σελιδες πισω σε αυτο το thread. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 παιδια καλημερα επειδη ειμαι σχετικα καινουργιος στα wm μπορει καποιοσ να μου στειλει με pm που βρισκουμε ολα αυτα τα καλουδια προγραμμα,rom,παιχνιδια κτλ.ευχαριστω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Παιδες ... Ελληνικο πληκτρολογιο που βρισκουμε ?? Εχω κατεβασει την επισημη αγγλικη ρομ απο το site της htc με windows 6.5 . Εχει πληκτρολογιο για μπολικες γλωσσες εκτος απο greek. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 παιδια καλημερα επειδη ειμαι σχετικα καινουργιος στα wm μπορει καποιοσ να μου στειλει με pm που βρισκουμε ολα αυτα τα καλουδια προγραμμα,rom,παιχνιδια κτλ.ευχαριστω !!! ROM's και γενικά πάρα πολλές πληροφορίες για τη συσκευή θα βρεις στο xda. Παιδες ... Ελληνικο πληκτρολογιο που βρισκουμε ?? Εχω κατεβασει την επισημη αγγλικη ρομ απο το site της htc με windows 6.5 . Εχει πληκτρολογιο για μπολικες γλωσσες εκτος απο greek. :wacko: Κατέβασέ το από εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 (edited) Παιδες ... Ελληνικο πληκτρολογιο που βρισκουμε ?? Εχω κατεβασει την επισημη αγγλικη ρομ απο το site της htc με windows 6.5 . Εχει πληκτρολογιο για μπολικες γλωσσες εκτος απο greek. /QUOTE] Thanx Friend για το πληκτρολογιο !!! Εγκαθιστω αμεσα!! Κατέβασέ το από εδώ! Thanx Friend για το πληκτρολογιο !!! Εγκαθιστω αμεσα!! Ρε συ cuore εγκατεστησα το πληκτρολογιο ζητησε restart και τωρα δεν αναβει η καν. Ουτε στο σημειο να βαλω pin δεν φτανει. Μαυρη οθονη και τιποτα αλλο/ Το εγκατεστησα στην κυρια μνημη. Λοιπον υστερα απο την εγκατασταση του παραπανω πληκτρολογιου .... μοy βγαζει μυνημα .. "The device is unable to boot because either you have turned off the device incorrectly or tried to install an application from untrusted source" Λοιπον υστερα απο την εγκατασταση του παραπανω πληκτρολογιου .... μοy βγαζει μυνημα .. "The device is unable to boot because either you have turned off the device incorrectly or tried to install an application from untrusted source" Εκανα Hard Reset και ευτυχως τελικα δειχνει να ανοιγει. Υπαρχει καποιος που οντως χρησιμποιει το b16b_IME___EZ_Input_Greek για ελληνικο πληκτρολογιο χωρις προβλημα??? Πειτε plz γιατι το ελληνικο πληκτρολογιο το εχω αναγκη. Να θυμισω οτι χρησιμοποιω official rom αγγλικη με win 6.5 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited January 20, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Tiger το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο το έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής σε τέσσερις διαφορετικές cooked ROM's. Την TESS Pride III, TESS Pride IV, EnergyROM Leo και TESS Leo II. Σε όλες δουλέψε3 κανονικά και απροβλημάτιστα. Κι αν σκεφτείς τις άπειρες φορές που έχω κάνει hard reset, είναι σαν να το έχω εγκαταστήσει χαλαρά καμία 40άρα φορές... Hard Reset δοκιμασες; Αν και δεν μου έρχεται κάτι άλλο να σου προτείνω, να ξέρεις πάντως πως αν τελικά το κάνεις, θα χάσεις όλα τα δεδομένα που έχει στην κύρια μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Tiger το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο το έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής σε τέσσερις διαφορετικές cooked ROM's. Την TESS Pride III, TESS Pride IV, EnergyROM Leo και TESS Leo II. Σε όλες δουλέψε3 κανονικά και απροβλημάτιστα. Κι αν σκεφτείς τις άπειρες φορές που έχω κάνει hard reset, είναι σαν να το έχω εγκαταστήσει χαλαρά καμία 40άρα φορές... Hard Reset δοκιμασες; Αν και δεν μου έρχεται κάτι άλλο να σου προτείνω, να ξέρεις πάντως πως αν τελικά το κάνεις, θα χάσεις όλα τα δεδομένα που έχει στην κύρια μνήμη. OK. Σε cooked roms οπως λες . Αλλα εγω χρησιμοποιω την official. Μηπως πρεπει να την εγκαταστησω στην καρτα μνημης η δεν παιζει ρολο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Όχι. Σε αυτά τα πράγματα εγκατάσταση μόνο στην κύρια μνήμη. Δοκίμασε το GR-EN keyboards.cab. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Όχι. Σε αυτά τα πράγματα εγκατάσταση μόνο στην κύρια μνήμη. Δοκίμασε το GR-EN keyboards.cab. Athanaso Εισαι Θεος. Δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω . Παιζει αψογα !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosgrk7 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Γεια σας παιδια!:) Εχω παρει εναν κλονο του HTC Touch Diamond 2 οπου εχει windows mobile 6.5 prof αγγλικα:( αλλα δεν εχει το Touch Flo 3D που μου αρεσει ιδιαιτερα μιας και ωραιο ειναι, αλλα και πιο ευχρηστο! Υπαρχει μηπως η δυνατοτητα να του βαλω windows mobile 6.5 prof στα ελληνικα; Ακομη, μπορω να του βαλω και το Touch Flo 3D; *Επισης το κουμπι "πισω" (με το βελος προς τα αριστερα) δεν λειτουργει σωστα και ειναι σαν να παταω το "homescreen" (με το κατεβασμενο τηλεφωνο, που τερματιζει τις κλησεις) παιδια δεν ξερω τιποτα, οποια βοηθεια σας θα ειναι πολυ χρησιμη! :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 βρε παιδια υπαρχει κανενας τροπος να μην εμφανιζοντε οι ρυθμισεις του manila πατωντας τις ρυθμισεις απο το start menu??? εκτος του πειραγματος της registry που δε μου δουλεψε.. εχω την tess pride iv αν βοηθαει.. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Γεια σας παιδια!:) Εχω παρει εναν κλονο του HTC Touch Diamond 2 οπου εχει windows mobile 6.5 prof αγγλικα:( αλλα δεν εχει το Touch Flo 3D που μου αρεσει ιδιαιτερα μιας και ωραιο ειναι, αλλα και πιο ευχρηστο! Υπαρχει μηπως η δυνατοτητα να του βαλω windows mobile 6.5 prof στα ελληνικα; Ακομη, μπορω να του βαλω και το Touch Flo 3D; *Επισης το κουμπι "πισω" (με το βελος προς τα αριστερα) δεν λειτουργει σωστα και ειναι σαν να παταω το "homescreen" (με το κατεβασμενο τηλεφωνο, που τερματιζει τις κλησεις) παιδια δεν ξερω τιποτα, οποια βοηθεια σας θα ειναι πολυ χρησιμη! :help: Σε γενικές γραμμές, αυτές οι συσκευές όσο ίδιες φαίνονται εξωτερικά, τόσο διαφορετικές είναι επί της ουσίας. Γνώμη μου είναι ότι δεν θα μπορέσεις να κάνεις και πολλά. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts