Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
τα updates που εχει εδω http://www.htc.com/europe/supportdownloadlist.aspx?p_id=249&act=sd&cat=all τα περναμε κανονικα;

Κάθε update αναφέρει για ποια ROM είναι κατάλληλο. Δες ποια ROM έχεις και πράξε αναλόγως.

Ήθελα όμως να ρωτήσω, εφόσον έχω το GPRS DISABLED, με τα εισερχόμενα e mails τι θα γίνεται; Θα λαμβάνω κάποια ειδοποίηση ή θα πρέπει κάποιες φορές να κάνω το GPRS ENABLED ώστε να λαμβάνω ότι μου έχει αποσταλεί;

Εάν μπαίνεις στο net με wifi δεν υπάρχει πρόβλημα με τα e-mails. Εάν θέλεις να τα λαμβάνεις μέσω GPRS πρέπει να το έχεις ανοιχτό.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ COOKED ROM (by ΘΟΔΩΡΗΣ)

-------------------------------------------

Αυτός ο οδηγός είναι για 6.5 cooked roms και συγκεκριμένα για την Cheetah.

Δεν ευθύνομαι για τυχόν προβλήματα, αν δεν ξέρετε μην ρωτήσετε εμένα. :)

Λοιπόν...

ΒΗΜΑ 0:

Κατευάστε αυτό το zip με τα cabs που έχω συγκεντρώσει για προσωπική χρήση.

Θα σας βοηθήσει για να συνεχίσετε παρακάτω... (στο τέλος του post το λινκ)

ΒΗΜΑ 1ο:

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει HARDSPL στο τηλέφωνό σας, ορίστε το link...

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=232404&d=1254155235

BHMA 2o:

Κατευάζεται την τελευταία έκδοση της Cheetah απο εδώ...

http://rapidshare.com/files/311905243/0.1a.Cheetah.rar

Σημείωση. Το zip δεν έχει μέσα το CustomRUU που χρειάζεται για να κάνει install την ρομ.

Κατευάστε το απο εδώ.. http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=208786&d=1248525110

και βάλτε το μέσα στο φάκελο με το αρχείο της ρομ. Μετά τρέξτε το.

ΒΗΜΑ 3ο:

Μόλις φορτώσει την ρομ και ξεκινήσει το εργαλείο, πηγαίνετε στα Settings του Manilla (TF3D, το ωραίο πράγμα που βλέπεται στην οθόνη σας),

μετά στο Security > Factory Reset > γράφετε 1234 και πατάτε το YES.

Το τηλέφωνο με αυτό το τρόπο κάνει πάλι Hard Reset, και καθαρίζει απο τυχόν βλακείες (συνήθως γίνεται και ελάχιστα πιο γρήγορο).

ΒΗΜΑ 4ο (Ρύθμιση της ρομ, για καλή μπαταρία):

1) Start > Settings > Connections > Advanced Network > και διαλέγεται Disable > ΟΚ

2) Απο το zip αρχείο, θα χρειαστείτε το CommManager8.cab (τρέξτε το και κάντε Soft-Reset όπως ζητάει)

3) Μόλις ξεκινήσει, πάτε πάλι στα Settings του manilla > Wireless Controls > και κλείνετε το 3G > Done

4) Κάνετε εγκατάσταση το Advanced Config και στο Power Management διαλέγεται όλα τα Adviced Options

4β) μιας και είμαστε στο Advanced Config, μερικές προσωπικές μου ρυθμίσεις ακόμα...

- Στο Messaging > SMS delivery notification > Enabled

- Στο Camera > Save Location : My Pictures

- Στο HTC Camera Album > OK Button: Closed

- Done > Soft Reset

5) Εγκατάσταση του LumosSetup.cab και Soft Reset (Πολλά soft reset κάνουμε αλλά τι να γίνει)

- Όταν ξεκινήσει θα βγάλει ότι δεν βρήκε το Configuration File, πατήστε ΟΚ και ΟΚ

- Πατάμε Start Calibration Wizard... ακολουθούμε ότι μας λέει και στο τέλος Save+Apply.

6) Τρέχετε το eLias_AsyncKiller.cab

7) Τρέχετε το gfreek V6 Test 1 Brians Taskbar.cab

8) Αγοράστε μια 1700αρα μπαταρία απο το ebay. 5 ευρώ και τα αξίζει (Δοκιμασμένη)

9) Κατευάστε την τελευταία Radio Rom απο εδώ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=547276

BHMA 5ο (Ρύθμιση της ρομ, για ταχύτητα):

1) Τρέχετε το Manilla - stop watch animation.cab

2) Κλείστε όλα τα άχρειστα Manilla Tabs (Twitter, Stocks, και ότι δεν χρειάζεστε)

3) Τρέχετε το Gaz TD2 Tools.cab και...

- Στο Phone > Interface > Disable το End Key Delay

- Στο GPS > Optimized

- Στο GPS στο Current Log και το Old log διαλέγετε Disabled

- Apply Settings και Soft Reset

4) Τρέχετε το htcpedia topaz Settings Tool.cab

- Menu > Camera > Picture Size > Make Camera Capture Maximum speed > OK

- Done > Soft Reset

5) Τρέξτε το SpeedBooster.v2.0.020-TYRA.cab, γράψτε το Ownership Info, και κάντε το register

- Tools > Κλείστε το battery meter > ΟΚ

- Benchmark > Run Bench > Results > Γράψτε σε ένα χαρτί τα αποτελέσματα. Τα δικά μου είναι : 5,99 - 5,97 - 7,53 - 7,17 - 3,33

- Ρυθμίστε τις μπάρες όπως τις φωτογραφίες μέσα στο zip.

6) Τακτοποιήστε το Start Menu σας. Όσο λιγότερα πράγματα στο Start Menu, τόσο πιο γρήγορα ανοίγει.

για να το φτιάξετε πηγαίνετε στο File Explorer > Windows > Start Menu > Programs και μετά ξέρετε τη συνέχεια

7) Τρέξτε το tnyynt SD TuneUp για να διαβάζει γρηγορότερα την μνήμη

8) Αν πραγματικά το μόνο που σας νοιάζει είναι η ταχύτητα (η πολύ ταχύτητα) κλείστε το Manilla...

9) Μην χρησιμοποιείτε Weather Animation στην Home Tab. Διαλέξτε ένα σταθερό wallpaper απο το Animated...

10) Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο, για να γίνει πιο γρήγορη η ρομ, να μου το πει παρακαλώ.

ΒΗΜΑ 6ο (Μερικές ρυθμίσεις για την registry):

1) Επειδή το HTC Messaging τραβάει ζόρι, τρέξτε το Zenyee Disable HTC Messaging, για να χρησιμοποιείτε το Messaging της Microsoft

2) Για να γράφετε ελληνικά και να στέλντε 160 χαρακτήρες μηνύματα κάντε εγκατάσταση και χρησιμοποιείστε το FingeKeyb-2.1-WVGA-gr-taxtax.cab

3) Ρυθμίστε το backlight για το πότε να σβήνει αν θέλετε

4) Επειδή τα Settings στο Start Menu πηγαίνει στα Settings του Manilla και με εκνευρίζει. Έτσι το φτιάχνετε...

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Shell\StartInfo]

"HideSettings"=dword:0

and to get rid of the shortcuts

[HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila]

"IsShortcutEnable"=dword:0

5) Για να κάνετε το Manilla στα Ελληνικά

HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang

Αλλάζουμε την τιμή από 409 σε 408 (Hex)

ΒΗΜΑ 7ο (Κάντε το Manilla πιο όμορφο):

1) Κάντε εγκατάσταση το Max Manilla Theme 4.1

2) Βρείτε Mods απο εδώ... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4387387&postcount=9

3) Αυτό το βήμα, θα κάνει το manilla πιο λειτουργικό και όμορφο αλλά!! θα χάσετε σε ταχύτητα...

- Κάντε εγκατάσταση το Max Manilla Ultimate 2.5.cab

ΒΗΜΑ 8ο:

Αν το πιο απαιτητικό πράγμα για σας είναι το τηλέφωνο να έχει άψογη μπαταρία και να πηγαίνει το **** του,

βρείτε μια Cooked Rom με Windows Mobile 6.1

Το λινκ για το αρχείο είναι...

http://rapidshare.com/files/309153966/D2_Mods_by_Ted.rar

Περιμένω τα αποτελέσματά σας,

Θοδωρής :)

Καλησπερα, για να βαλουμε οποιαδηποτε ρομ, ακολουθουμε τα ιδια βηματα?Ποια ρομ προτεινεται για wm6.5?

Καποιο σιτε για εφαρμογες γι αυτο το κινιτο μπορειτε να μ πειτε?δν βρηκα κατι αξιολογο.

Ευχαριστω

Μπορείτε να προτείνεται μερικά καλά δωρεάν παιχνίδια που να παίζουν στο diamond 2;

Shake my body release my soul

Punish my senses lose control

THE JAMES

• Administrators
Καλησπερα, για να βαλουμε οποιαδηποτε ρομ, ακολουθουμε τα ιδια βηματα?

Οποιαδήποτε unofficial rom. Για την επίσημη είναι πιο απλά τα πράγματα, απλά την τρέχεις.

Modpic.gif

Γεια χαρα.8ελω να ρωτησω μπορω να στειλω μια φοτο σε αλλο κιν?αν ναι πως?

με bt τσεκαρεις τη φωτο χωρις να την ανοιξεις -μενου-μεταβιβαση αρχειου

μπορουμε να βαλουμε το google earth στη συσκευη?

• Administrators
μπορουμε να βαλουμε το google earth στη συσκευη?

Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στα windows mobile. Δυστυχώς πρέπει να αρκεστεις στο google maps.

Modpic.gif

λοιπον...εχω απενεργοποιησει το cosmote internet και απο το μενου του κινητου και με το προγραμμα nodata...εχω επιλεξει ο καιρος να μην ενημερωνεται αυτοματα..πως λοιπον αλλαζει ο καιρος καθε φορα στην κεντρικη οθονη;και κατι αλλο...εψαξα στο εγχειριδιο χρησης αλλα δε βρηκα κατι...το G που δειχνει το σημα gsm ποτε δειχνει οτι γινεται μεταφορα δεδομενων;γιατι καποτε ειναι μεσα σε ασπρο περιγραμμα και καποτε μεσα σε μαυρο...το βλεπω να μου ρχεται κανα τρελος λογαριασμος και θα τρεχω...

• Administrators
Εάν το έχεις απενεργοποιημένο με το nodata, δεν έχεις φόβο κανένα. Μήπως σου ανανεώνει τον καιρό όταν το έχεις στον υπολογιστή όπου παίρνει Ίντερνετ από εκεί; Μήπως πάλι έχεις ανοιχτό το wifi; Όταν κατεβάζει η συσκευή σου μέσω GPRS υπάρχει μια κινητηκότητα με βελάκια στο G που βρίσκεται στην πάνω μπάρα.

Modpic.gif

Εάν το έχεις απενεργοποιημένο με το nodata, δεν έχεις φόβο κανένα. Μήπως σου ανανεώνει τον καιρό όταν το έχεις στον υπολογιστή όπου παίρνει Ίντερνετ από εκεί; Μήπως πάλι έχεις ανοιχτό το wifi; Όταν κατεβάζει η συσκευή σου μέσω GPRS υπάρχει μια κινητηκότητα με βελάκια στο G που βρίσκεται στην πάνω μπάρα.

εγω ανοιγω το wifi και ενημερωνω τον καιρο στις 12 η ωρα(μου βγαζει πχ ηλιοφανεια)...κλεινω το wifi...στις 6 στη κεντρικη οθονη(ενω ειναι απενεργοποιημενο το wifi) λεει πχ συννεφια...και το παραξενο ειναι οτι στο προγραμμα για τον καιρο μου εμφανιζει οτι η τελευταια ενημερωση εγινε πριν 6 ωρες(δηλαδη στις 12 οπότε και ενημερωσα εγω ο ιδιος τον καιρο)...τωρα το πως αλλαζει δεν εχω ιδεα...

• Administrators
Αυτό λες; Μην σε ανησυχεί, δεν κάνει κάποια ανανέωση, απλά από την τελευταία ανανέωση έχει κρατήσει την πρόβλεψη και απλά ανανεώνει την αρχική οθόνη βάση αυτής της πρόβλεψης.

Modpic.gif

παιδες μικρο προβλημα :

δεν μου αναγνωριζει το ID μου.... βαζω δηλαδη ονομα στο κινητο και μετεπειτα δεν μου το αναγνωριζει : μου αναφερει οτι δεν υπαρχει ονομα και να παω στα settings να βαλω....

καμια ιδεα?

• Administrators

Από τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω ότι δεν χάνεται από τη συσκευή το Owner name, αλλά το Resco δεν το βρίσκει, σωστά;

EDIT: Μπορείς να δοκιμάσεις και την beta έκδοση που δουλεύει μια χαρά και δεν ζητάει κωδικό: http://www.resco.net/forums/ShowPost.aspx?PostID=28682

Modpic.gif

Χρησιμοποιώ το rss hub της HTC για να διαβάζω τα νέα όταν δεν θα είμαι συνδεδεμένος στο internet. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν εμφανίζει τις φωτογραφίες που είναι στην κάθε είδηση.

Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα έτσι ώστε να μπορώ να ενημερώνω το κινητό με τα νέα που με ενδιαφέρουν και να τα διαβάζω όταν πλέων δεν θα είμαι συνδεδεμένος στο internet ?

Ξαφνικά έχω πρόβλημα κολλήματος στο Destinator 7 (δοκίμασα 2 διαφορετικές εκδόσεις) στην προτελευταία μπάρα φόρτωσης χωρίσ να έχω πειράξει τον αντίστοιχο φάκελλο στην κάρτα μνήμης και μου παγώνει το D2. Κάποια γνώμη; :wacko:

• Administrators
Έχεις MMS στη συσκευή σου; Εάν ναι σβήστα, εάν δεν θέλεις μπες στον φάκελο που υπάρχει το Destinator και σβήσε το smsmodule.dll.

Modpic.gif

Εδω και μερικες μερες μου κανει το εξης κουφο το d2, στο αλμπουμ καμερας οι μικρογραφιες των φωτογραφιων που παταμε για να δουμε την πληρη εικονα ειναι διαφορετικες απο την πληρη εικονα. Δοκιμασα και τις αφαιρεσα (τις φωτο) με cut/paste se allo fakelo και μετα τις ξαναμετεφερα στον φακελο τους αλλα δεν διορθωθηκε.

Το εχει παθει κανεις αλλος? Που ειναι αποθηκευμενες οι μικρογραφιες ωστε αν τις διαγραψω θα φτιαχτουν λογικα καινουριες και ισως λυθει το προβλημα?