perdikos2000 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 εγω παιδια θεωρω οτι ειναι χειροτερο απο οτι πριν. ειδα κολλήματα που στην προηγούμενη δεν είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Footprints δεν έχει αλλά έχουν προστεθεί τα tabs του teeter/facebook.... είσαι σίγουρος για το δεύτερο? κανένα screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Δεν έχει το βελάκι του Task Manager γιατί απλά δεν υπάρχει. Εάν θέλεις μπορείς να το εγκαταστήσεις... Duttys Task Manager for Leo.cab Δε δουλευει. Ευτυχως ειχα Backup και θα μπορεσω να απαλλαγω αμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Δε δουλευει. Ευτυχως ειχα Backup και θα μπορεσω να απαλλαγω αμεσα Τι πρόβλημα σου έβγαλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Για backup μόνο της pim πληροφορίας (επαφές, sms, calendar κτλ.) χρησιμοποιούμε συνήθως το pim backup. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266961 Δοκιμάστε τη και περιμένουμε νεότερα. η συσκευη δεν υπαρχει. Υπαρχουν αντεγραμενα στον σκληρο τα αρχεια και απο την καρτα μνημης και απο την συσκευη. Μπορω να σωσω τα τηλεφωνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Παντως εγω που την εβαλα την καινουρια ROM μου αρεσε πολυ.Ισως επειδη ειμαι καινουριος στα Windows Mobile κινητα και μου αρεσει που ειναι τωρα πια αρκετα touch friendly.Για την ωρα θα την κρατησω να δω κι απο μπαταρια πως θα παει αν και μεσα στην βδομαδα θα μου ερθει η 1700mAh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 η συσκευη δεν υπαρχει. Υπαρχουν αντεγραμενα στον σκληρο τα αρχεια και απο την καρτα μνημης και απο την συσκευη. Μπορω να σωσω τα τηλεφωνα? Εάν δεν έχεις συγχρονίσει τις επαφές σου με το Outlook, δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Παιδιά επειδή ειμαι στο παρατσάκ να την πάρω τη συσκευη θέλω να ρωτήσω πώς ειναι η αποκρισιμότητα της οθόνης. Ειναι άμεση ή θέλει να πατάς και με δύναμη?σκέφτομαι να την πάρω με αφορμή την προσφορά της wind για τα f2g και να παροπλίσω το qtek μου. στο σερφάρισμα κουράζει μήπως?Για gps ειναι αρκετή ή οθόνη που έχει? Εντάξει δέν ειμαι παππούς αλλά φαίνεται άνετα σε μια αποσταση πχ 20-30 εκατοστα? Συγνώμη που ρωτάω πολλά αλλά εδω στην περιοχή μου δέν υπάρχει η συσκευή σε κάποιο μαγαζί και δέν γνωρίζω κάποιον που να την έχει, ωστε να μπορέσω να την αξιολογίσω ο ίδιος. Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Εάν διαβάσεις λίγο πιο πίσω θα καλυφθείς απόλυτα. Σε γενικές γραμμές η συσκευή είναι πολύ καλή και δεν έχει αφήσει τους κατόχους παραπονεμένους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Παιδιά επειδή ειμαι στο παρατσάκ να την πάρω τη συσκευη θέλω να ρωτήσω πώς ειναι η αποκρισιμότητα της οθόνης. Ειναι άμεση ή θέλει να πατάς και με δύναμη?σκέφτομαι να την πάρω με αφορμή την προσφορά της wind για τα f2g και να παροπλίσω το qtek μου. στο σερφάρισμα κουράζει μήπως?Για gps ειναι αρκετή ή οθόνη που έχει? Εντάξει δέν ειμαι παππούς αλλά φαίνεται άνετα σε μια αποσταση πχ 20-30 εκατοστα? Συγνώμη που ρωτάω πολλά αλλά εδω στην περιοχή μου δέν υπάρχει η συσκευή σε κάποιο μαγαζί και δέν γνωρίζω κάποιον που να την έχει, ωστε να μπορέσω να την αξιολογίσω ο ίδιος. H αποκρισιμοτητα της οθονης ειναι πολυ καλη και οχι δεν θελει δυναμη.Στο σερφαρισμα ειναι καλο,προσωπικα εμενα με κουραζει μετα το μισαωρο.Η οθονη ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικη οσον αφορα το GPS,εγω σε αποσταση 40-45 εκ βλέπω ανετα. Ελπιζω να σε καλυψα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Παιδιά επειδή ειμαι στο παρατσάκ να την πάρω τη συσκευη θέλω να ρωτήσω πώς ειναι η αποκρισιμότητα της οθόνης. Ειναι άμεση ή θέλει να πατάς και με δύναμη?σκέφτομαι να την πάρω με αφορμή την προσφορά της wind για τα f2g και να παροπλίσω το qtek μου. στο σερφάρισμα κουράζει μήπως?Για gps ειναι αρκετή ή οθόνη που έχει? Εντάξει δέν ειμαι παππούς αλλά φαίνεται άνετα σε μια αποσταση πχ 20-30 εκατοστα? Συγνώμη που ρωτάω πολλά αλλά εδω στην περιοχή μου δέν υπάρχει η συσκευή σε κάποιο μαγαζί και δέν γνωρίζω κάποιον που να την έχει, ωστε να μπορέσω να την αξιολογίσω ο ίδιος. Την οθόνη την βρίσκω μια χαρά. Στο σερφάρισμα είναι πολύ καλό, δεδομένης της διάστασης της οθόνης. Άλλο το σερφάρισμα στο HD, άλλο στο iPhone, άλλο εδώ. Προσωπικά δεν θα άλλαζα το μέγεθος της συσκευής για πιο μεγάλη άνεση. Με το GPS θα είσαι μια χαρά. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) Παιδιά επειδή ειμαι στο παρατσάκ να την πάρω τη συσκευη θέλω να ρωτήσω πώς ειναι η αποκρισιμότητα της οθόνης. Ειναι άμεση ή θέλει να πατάς και με δύναμη?σκέφτομαι να την πάρω με αφορμή την προσφορά της wind για τα f2g και να παροπλίσω το qtek μου. στο σερφάρισμα κουράζει μήπως?Για gps ειναι αρκετή ή οθόνη που έχει? Εντάξει δέν ειμαι παππούς αλλά φαίνεται άνετα σε μια αποσταση πχ 20-30 εκατοστα? Συγνώμη που ρωτάω πολλά αλλά εδω στην περιοχή μου δέν υπάρχει η συσκευή σε κάποιο μαγαζί και δέν γνωρίζω κάποιον που να την έχει, ωστε να μπορέσω να την αξιολογίσω ο ίδιος. Να πω κι εγω την δικη μου γνωμη. Λογω της μεγαλης αναλυσης και της μικρης σχετικα οθονης, τα γραμματα ειναι καπως μικρα. Για ιντερνετ δεν ασχοληθηκα, αλλα π.χ. για μηνυματα ειναι μικρα. Και το πληκτρολογιο το ιδιο. Εχεις πολυ λιγο χωρο για πληκτρολογιση. Δεν ξερω με την καινουργια ρομ, αν αλλαξανε το φοντο. Η αναλυση αυτη πιστευω ειναι για 3,8 ιντσων οθονες και πανω. Εκει δεν εχεις κανενα προβλημα. Αλλα επειδη δινεις μεγαλη βαση στην οθονη, πιστευω καλα ειναι πριν το παρεις να απιμενεις να το δοκιμασεις. Οσον αφορα την αποκριση της οθονης, ειναι παρα πολυ καλη. Και για το GPS δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Edited March 20, 2010 by katerini Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Να πω κι εγω την δικη μου γνωμη. Λογω της μεγαλης αναλυσης και της μικρης σχετικα οθονης, τα γραμματα ειναι καπως μικρα. Για ιντερνετ δεν ασχοληθηκα, αλλα π.χ. για μηνυματα ειναι μικρα. Και το πληκτρολογιο το ιδιο. Εχεις πολυ λιγο χωρο για πληκτρολογιση. Δεν ξερω με την καινουργια ρομ, αν αλλαξανε το φοντο. Η αναλυση αυτη πιστευω ειναι για 3,8 ιντσων οθονες και πανω. Εκει δεν εχεις κανενα προβλημα. Αλλα επειδη δινεις μεγαλη βαση στην οθονη, πιστευω καλα ειναι πριν το παρεις να απιμενεις να το δοκιμασεις. Οσον αφορα την αποκριση της οθονης, ειναι παρα πολυ καλη. Και για το GPS δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Γιατι δεν μεγαλωνεις την γραμματοσειρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jetsetter Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) είσαι σίγουρος για το δεύτερο? κανένα screenshot Έχεις δίκιο για το facebook. To tab είναι για το tweeter μόνο, αλλά επειδή εγώ δεν είμαι καθόλου fun ούτε του ενός ούτε του άλλου, το έχω απενεργοποιήσει. Πάντως όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά το τηλέφωνο μετά το flashαρισμα, με ρώτησε και για account facebook. Επίσης, υπάρχει στο tab των ρυθμίσεων, η κατηγορία "Υπηρεσίες δεδομένων" όπου εκεί υπάρχει κατηγορία "Κοινονικό δίκτυο" με επιλογές (διακοπτάκια) για να ενεργοποιήσεις facebook, tweeter και youtube. Πάντως εμένα δεν μου έχει κάνει κανένα κόλλημα μέχρι σήμερα (έχω τρέχει και igo κλπ), φαίνεται ελαφρώς πιο γρήγορη από την προηγούμενη επίσημη και μάλιστα, μετά από την εγκατάσταση του task manager (ευχαριστώ φίλε athanaso77;)) παρατήρησα και πολύ περισσότερη διαθέσιμη μνήμη! Πριν ξεκινούσε από 57% και κατέλληγε στα 70-75% μετά από χρήση ημερών, ενώ τώρα ξεκινάει στα 40-45% και καταλλήγει στα 55-58%. Κάπου είχα πετύχει ένα post για battery calibration, αλλά δεν μπορώ να το ξαναβρώ. Θυμάμαι ότι έλεγε κάτι για να αφήσεις την μπαταρία να αδειάσει, μετά να την βγάλεις για 10 περίπου λεπτά κλπ κλπ. Μήπως το έχει κανείς εύκαιρο? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 20, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Αυτή η τελευταία αναβάθμιση από την htc έχει την 6.5.3; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jetsetter Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Αυτή η τελευταία αναβάθμιση από την htc έχει την 6.5.3; Από ότι λέει μέσα, είναι η 6.5 proffesional με μανίλα 2.5 (σαν του HD2 δηλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Από ότι λέει μέσα, είναι η 6.5 proffesional με μανίλα 2.5 (σαν του HD2 δηλ) Στο /Settings/About/Software Information/OS version τι γράφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Τώρα πάω να δοκιμάσω την νέα έκδοση και θα σας πω εντυπώσεις. Ξέρει κανένας κάποιο εορτολόγιο που να εμφανίζονται οι γιορτές στην αρχική οθόνη στο ημερολόγιο (αυτό λέμε today screen) γιατί μέχρι τώρα έχω εγκαταστήσει εορτολόγιο στο outlook και κάνω sync αλλά τόσα χρόνια με wm έχουν περαστεί 5-6 φορές η κάθε γιορτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Ξέρει κανένας κάποιο εορτολόγιο που να εμφανίζονται οι γιορτές στην αρχική οθόνη στο ημερολόγιο (αυτό λέμε today screen) γιατί μέχρι τώρα έχω εγκαταστήσει εορτολόγιο στο outlook και κάνω sync αλλά τόσα χρόνια με wm έχουν περαστεί 5-6 φορές η κάθε γιορτή! - Προσθήκη εορτολογίου στο Ημερολόγιο του Manila. - Πως να βάλουμε το εορτολόγιο στο ημερολόγιο του HTC Sense μεσώ OUTLOOK ή με το πρόγραμμα PimBackup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 - Προσθήκη εορτολογίου στο Ημερολόγιο του Manila. - Πως να βάλουμε το εορτολόγιο στο ημερολόγιο του HTC Sense μεσώ OUTLOOK ή με το πρόγραμμα PimBackup thank you very much!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Εάν δεν έχεις συγχρονίσει τις επαφές σου με το Outlook, δύσκολο. οχι δεν τις εχω συγχρονισει. Αν βρω ενα ιδιο κινητο και περασω τα αρχεια θα γινει δουλεια ή μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jetsetter Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Στο /Settings/About/Software Information/OS version τι γράφει; Έκδοση λειτουργικού: 5.2.21887 (21887.5.0.86) Μανιλα: 2.5.20121226.0 Ραδιο: 4.49.25.91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Γιατι δεν μεγαλωνεις την γραμματοσειρα; Στο μεγιστο το εχω. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_63 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Συγνώμη αν ακουστεί ανόητο αλλά μου θυμίζει κάποιος τι χάνεται και τι όχι αν κάνω upgrade τη νέα official;Έχω backup μόνο από το pim.Να υποθέσω πως τα προγράμματα στη συσκευή φεύγουν ενώ στην κάρτα μένουν.Βλέπετε το outlook δε μου συγχρονίζει στα 7 και βασίζομαι μόνο στο pim και στο myphone. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Συγνώμη αν ακουστεί ανόητο αλλά μου θυμίζει κάποιος τι χάνεται και τι όχι αν κάνω upgrade τη νέα official;Έχω backup μόνο από το pim.Να υποθέσω πως τα προγράμματα στη συσκευή φεύγουν ενώ στην κάρτα μένουν.Βλέπετε το outlook δε μου συγχρονίζει στα 7 και βασίζομαι μόνο στο pim και στο myphone. Ευχαριστώ... Τα παντα χανονται φιλε μου οποτε καλυτερα κανε backup με το PIM επαφες και μυνηματα,σημειωσεις και καταχωρησεις ημερολογιου και οτι αλλο χρειαστεις.Κι εγω παντως 7 εχω και μου συγχρονιζει μια χαρα.Για κοιταξε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts