Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες κι εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=210392

Ότι λινκ για κατέβασμα βρήκα οδηγούσε στο site του κατασκευαστή που μάλλον έχει κλείσει. Shareware πρέπει να ήταν πάντως

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια,

επεσε στα χερια μου ενα διαμαντι και θελω να μου πειτε τα βασικα για αναβαθμηση.

εχω το xperia και απο οτι ξερω πανω κατω τα ιδια ειναι.

1ον θελω να μου πειτε κανα link για official rom, την τελευταια αγγλικη και τελευταια ελληνικη με wm6.1.

2ον χρειαζετε να εχω κανει hard spl για official??? οχι ε?

3ον πως ονομαζουμε τη rom για φλασαρισμα απο την sd??

4ον με πια πληκτρα γινετε το bootload?

5oν με πια πληκτρα γινετε το hard reset εκτος απο τις ρυθμισεις?

sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειναι πολλες οι σελ για διαβασμα και χρονος δεν υπαρχει:p

Edited by djivo
Κώστας

Ωραίος Sotnem!

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Μου ζητάει κάποιες ρυθμίσεις, αλλά δεν έχω ιδέα τί τικάρω και τι συμπληρώνω...

3ον πως ονομαζουμε τη rom για φλασαρισμα απο την sd??

4ον με πια πληκτρα γινετε το bootload?

5oν με πια πληκτρα γινετε το hard reset εκτος απο τις ρυθμισεις?

3. TOPAIMG

4. Αού η συσκευή είναι κλειστή, κράτα πατημένο το κάτω κουμπί της έντασης και μετά από κανά δυο δευτερόλεπτα (αφού εν τω μεταξύ συνεχίζεις να κρατάς πατημένη και την ένταση) πάτησε και το κουμπί που ανοίγει τη συσκευή. Δες αυτό το λεπτομερέστατο βιντεάκι...

5. Διάβασε εδώ. Λέει για hard και soft reset.

Ωραίος Sotnem!

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Μου ζητάει κάποιες ρυθμίσεις, αλλά δεν έχω ιδέα τί τικάρω και τι συμπληρώνω...

3. TOPAIMG

4. Αού η συσκευή είναι κλειστή, κράτα πατημένο το κάτω κουμπί της έντασης και μετά από κανά δυο δευτερόλεπτα (αφού εν τω μεταξύ συνεχίζεις να κρατάς πατημένη και την ένταση) πάτησε και το κουμπί που ανοίγει τη συσκευή. Δες αυτό το λεπτομερέστατο βιντεάκι...

5. Διάβασε εδώ. Λέει για hard και soft reset.

thanks φιλε, τελικα τα βρηκα σχεδον ολα με λιγο ψαξιμο..;)

του κανα και hard spl και δε ξερω τι να βαλω.

στους xda ολο με 6.5 βλεπω,

υπαρχει καμια custom σταθερη με 6.1???

Κώστας

thanks φιλε, τελικα τα βρηκα σχεδον ολα με λιγο ψαξιμο..;)

του κανα και hard spl και δε ξερω τι να βαλω.

Από WM 6.1 δυστυχώς δεν έχω ιδέα...

Προσωπικά πέρασα από την Official Ελληνική ROM (με τα WM 6.5) στην TESS Pride III και η διαφορά ήταν αξιοσημείωτη. Μην φανταστείς κάτι τρομερό, αλλά όχι και κάτι το αμελητέο.

Αν θες, μπορείς να βρεις εδώ (αν και αρκετά παλιό) ένα συγκριτικό μεταξύ των ROM's που είχαν βγει για το Diamond2.

• Administrators
Έχει δοκιμάσει κανένας το W.I.M.P. (Where Is My Phone);

Μην στηρίζεσαι σε αυτό. Κάποιος γνώστης μπορεί να παρακάμψει τη λειτουργία του. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε λοιπόν είναι να προσέχουμε τις συσκευές μας.

Εξάλλου επιβαρύνει και την λειτουργία της συσκευής.

Modpic.gif

για σασ κ απο μενα!

πριν μια βδομαδα αγορασα το διαμαντι !αλα δεν ειμαι κ τοσο ευχαριστιμενοσ...το εχπλορερ κ οπερα σερνοντε...πρπει να αλακσω τπτ στησ ρυθμισεισ?

στο facebook γινετε να αλακσω καπιο ρυθμιση ωστε να μιλαω αμεσα με τα ατομα που ειναι μεσα?

Για μένα είναι σημαντική η ταχύτητα απόκρισης. Πώς τα πάει σε αυτό το θέμα. για παράδειγμα το diamond με είχε απογοητεύσει. Το ιδανικό που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα είναι το HD2.

Αν πούμε, λοιπον οτι έχουμε κλίμακα από 1-10 με το dinaomd στο 1 (χειρότερο) και to HD2 sto 10 (καλύτερο), πού θα βάζατε το diamond 2?

στους xda ολο με 6.5 βλεπω,

υπαρχει καμια custom σταθερη με 6.1???

Κοίτα αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=529260 νομίζω θα σε ενδιαφέρει :)

για σασ κ απο μενα!

πριν μια βδομαδα αγορασα το διαμαντι !αλα δεν ειμαι κ τοσο ευχαριστιμενοσ...το εχπλορερ κ οπερα σερνοντε...πρπει να αλακσω τπτ στησ ρυθμισεισ?

στο facebook γινετε να αλακσω καπιο ρυθμιση ωστε να μιλαω αμεσα με τα ατομα που ειναι μεσα?

Ο explorer συμφωνω οτι σερνεται αλλα ο Opera παει μια χαρα και δεν εχω αλλαξει τιποτα απο τις ρυθμισεις.Δοκιμασε αν θες και τον Opera 10 beta,ειναι πολυ καλος αλλα δεν υποστιριζει το slidebar του zoum.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα.εχω το παρακατω σημαντικο προβλημα...μου βγαζει στην κατω μπαρα συνεχεια οτι εχω ενα νεο μηνυμα ενω δεν εχω (ακομα κι αν σβησω ολα τα εισερχομενα). Μπηκα στο registry και βρηκα στο sms/unread οτι ηταν count 1. Το εκανα 0, διορθωθηκε το προβλημα αλλα μολις στειλω και ερθει αναφορα, ή παραλαβω μηνυμα εχω ξανα τα ιδια!

KAVALA - MACEDONIA - HELLAS

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

• Administrators
Για μένα είναι σημαντική η ταχύτητα απόκρισης. Πώς τα πάει σε αυτό το θέμα. για παράδειγμα το diamond με είχε απογοητεύσει. Το ιδανικό που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα είναι το HD2.

Αν πούμε, λοιπον οτι έχουμε κλίμακα από 1-10 με το dinaomd στο 1 (χειρότερο) και to HD2 sto 10 (καλύτερο), πού θα βάζατε το diamond 2?

Ειδικά με την 6.1 έκδοση των windows, η συσκευή τα πάει πάρα πολύ καλά στο θέμα της απόκρισης/ταχύτητας.

Modpic.gif

7 με 8 προσωπικά

Παιδια,επειδη εχω χασει την μπαλα απο το διαβασμα και δεν εχω βγαλει ακομα ακρη,αυτη τη στιγμη εχω την 6.5 και η μπαταρια ειναι τραγικη.Υπαρχει καποια rom που να στρωνει τα πραγματα στο θεμα της μπαταριας,να υποστηριζει ελληνικα και επισης αν θελω να ξαναπαω στην 6.5 μπορω?

ρε παιδιά, αν δίνατε λίγο χρόνο στα 2 άρθρα που έχω γράψει για το Diamond 2, Θα λύνατε τις περισσότερες απορίες σας.

nik... αν θές μπαταρία και τη καλύτερη δυνατόν ταχύτητα για το D2, βάζεις μια 6.1 rom. βάλε και την official 6.1 ίσως είναι ότι καλύτερο βγήκε απο την HTC απο θέμα ρομ.

αν θες manilla 2.5. τότε ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟΟΟΟΟ τότε βάζεις 6.5 windows mobile.

διαφορετικά 6.1 για όλους τους λόγους. απο ότι βλέπετε δεν πολύ μπαίνω στο forum, τώρα τελευταία, γιατί ότι αφορά το D2, το έχω καλύψει και εγώ και ο γιάννης, και πάρα πολύ μάλιστα ο γιάννης ο οποίος κακομοίρης, απαντάει τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά.

ξέρω ότι δεν γίνεται ο κάθε ένας να ξέρει αμέσως για pda, αλλά διαβάστε και λίγο.

ορίστε μερικά λινκ για να ενημερώνεστε - διαβάζεται

1) http://www.myphone.gr - Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε την απάντηση σας κάπου γραμμένη

2) http://www.wmpoweruser.com - Ότι νέο βγαίνει συνήθως θα το βρείτε εκεί.

3) http://www.xda-developers.com forum - Είναι μεγάλο, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν μπορείτε να τα έχετε όλα στο χέρι. Και εμείς για να σας απαντάμε σημαίνει ότι τα διαβάσαμε.

ο λόγος που είμαι γκρινιάρης, είναι ότι δεν βλέπω το επίπεδο των χρηστών εδώ μέσα να ανεβαίνει κατα μέσο όρο. συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε

ευχαριστώ

Θοδωρής

Έχει δοκιμάσει κανένας το W.I.M.P. (Where Is My Phone);

Έιναι ένα πρόγραμμα, που ουσιαστικά εντοπίζει το κινήτο σου όταν σου το κλέψουν. Για τον τρόπο που το εντοπίζει και γενικά περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε πιο πάνω.

Επειδή όμως λόγω περιορισμένου χρόνου, δεν κατάφερα να εντοπίσω ένα link για να το κατεβάσω, έχετε ιδέα που μπορώ να το βρω;

To εχω στην συσκευη μου εδω και αρκετο καιρο αλλα μη νομιζεις πως μπορεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν το χασεις.Αν πεσει στα χερια καποιου που ξερει θα το κανει κατευθειαν Hard Reset οποτε αχρηστευεται το προγραμμα,επισης θα πρεπει να βρει σημα και το GPS.Oσο για την επιβαρυνση της συσκευεις δεν υπαρχει προβλημα,ειναι αρκετα ελαφρυ και δεν τρωει μνημη(σε αντιθεση με το P3300 που το γονατιζε).

Το προγραμμα μπορεις να το βρεις στο ********** αλλα σου ξαναθυμηζω να μην στιριχτεις 100% πανω σ αυτο σε περιπτωση κλοπης.

Edited by athanaso77
Απαγορεύεται η αναφορά σε link με παράνομο λογισμικό.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Thanks Θοδωρη, για να βαλω thn official 6.1 χρειαζεται να κανω κατι επιππλεον ή την κατεβαζω και απο που και την τρεζω απλα?

Την κατεβάζεις και απλά την τρέχεις. Ακολούθησε τα βήματα και θα εγκατασταθεί κανονικά.

Modpic.gif

Δοκιμασε αν θες και τον Opera 10 beta,ειναι πολυ καλος αλλα δεν υποστιριζει το slidebar του zoum.

Ο κανονικός Opera10 ξέρετε πότε θα βγει; Γιατί όντως ο beta είναι αρκετά καλός, αλλά το θέμα με το zoom δεν πολυπαλεύεται...

Thanks Θοδωρη θα προσπαθησω να την αλλαξω μπας και στρωσει καμμια μπαταρια!!!

• Administrators
Ο κανονικός Opera10 ξέρετε πότε θα βγει; Γιατί όντως ο beta είναι αρκετά καλός, αλλά το θέμα με το zoom δεν πολυπαλεύεται...

Δεν θα αργήσει. Να παρακολουθείς και το σχετικό thread για νεότερα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=260545

Modpic.gif

Εβαλα το Αdvanced Configurator και στο μενου του GPS το Assisted GPS το εχει disable.Αν το αλλαξω υπαρχει περιπτωση να παρουσιαστει προβλημα???Αυτη η επιλογη μηπως υπαρχει και στο μενου του κινητου γιατι δεν την εχω δει πουθενα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, πως ενεργοποιώ την ειδοποίηση "το μήνυμα στάλθηκε" για τα sms??

Υπάρχει άλλος τρόπος, να βεβαιωθείς ότι το sms έφυγε από τη συσκευή, εκτός από το να κοιτάς στα απεσταλμένα;

[sIGPIC][/sIGPIC]