Jump to content

apisteftos28

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About apisteftos28

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

apisteftos28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια εχω κατεβασει το ndrive απο καπια site κ δεν τρεχει κανενα με εχει κουρασει πολι για να βαλειςπρογραμα κ να το τρεχει πρεπει να κανεις ταμα σε symbian παρακαλω αν γυνεται να μου στιλει καπιος με πμ η να ποσταρει site για να κατεβασω το ndrive που να τρεχει κανονικα! :wacko:
  2. παιδια η καμερα του ειναι εντελος τραγικη ?για 8.1 ειναι για πεταμα η φοτος... καπιο προγραμα σε περιπτωση κλοπησ υπαρχει?....
  3. σημερα πηρα κ εγω το βιβαζ μου φανικε μετριο πολι :(...τρωει κολιματα αρκετα:O .η φωτογαφικη ειναι γτπ? η θελει καπιεσ αλαγιεσ στησ ρυθμισεισ?:O παιδια υπαρχει καπιο προγραμα εντοπισμου του κινιτου σε περιπτωση κλοπησ?γιατι μεσα σε 6 μηνεσ εχασα 2 κηνιτα.... α κ τι screen protector προτινετε ?
  4. παιδια ,για μεταχ διαμαντι2 που μπορω να δω?παω για το ιδιο παλι...ουτε καν το χαρικα 2 μνες το ειχα
  5. γαμισετα.....επιδι καπου ειχε παρει το ματι μ στο μενου του κην για εντοπισμοσ τησ συσκεβησ....κ το ειχα στο ον !!!απο ψοσμοτε γινετε να μου πουν σε πιο σημιο ηταν το κην οταν εγινε η τελεφτεα κλιση?
  6. παιδια μου εκλεψαν το κηνιτο μεσα απο το σπιτι !!!!!!!κ παιρνω τηλ κ ειναι ανηχτο !!!!πωσ μβορω ν δω που ειναι??????????? ξερει κανενας??????? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Επίσης θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των. Τέλος θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.
  7. για σασ κ απο μενα! πριν μια βδομαδα αγορασα το διαμαντι !αλα δεν ειμαι κ τοσο ευχαριστιμενοσ...το εχπλορερ κ οπερα σερνοντε...πρπει να αλακσω τπτ στησ ρυθμισεισ? στο facebook γινετε να αλακσω καπιο ρυθμιση ωστε να μιλαω αμεσα με τα ατομα που ειναι μεσα?
×
×
  • Create New...