Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

H rapidshare θέλει όλους να τους κάνει premium!

Τέλος πάντων, το ανέβασα εδώ για να το κατεβάσεις... b16b_IME___EZ_Input_Greek.cab.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εδώ και τρεις μέρες είμαι η ευτυχής κάτοχος ενός TD2 (το πρώτο μου «έξυπνο κινητό»). Μέχρι στιγμής, σχεδόν όλα δουλεύουν λίγο πολύ όπως θα τα ήθελα (παρότι ακόμα δεν έχω παίξει με μαγειρεμένες ROM κλπ.). Χάρη στο forum έχω ήδη μάθει πάρα πολλά και διαρκώς ανακαλύπτω περισσότερα.

Ωστόσο αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα: Το κινητό αρνείται να συνδεθεί με το ακουστικό bluetooth Nokia BH-215. Βλέπει άλλες συσκευές bluetooth αλλά όχι τη συγκεκριμένη. Τι φταίει;

• Administrators
Μήπως το hands-free σου είναι paired με άλλη συσκευή και χρειάζεται να γίνει reset για να γίνει ορατό από την νέα σου συσκευή; Δες στο manual του.

Modpic.gif

Τέλος πάντων, το ανέβασα εδώ για να το κατεβάσεις... b16b_IME___EZ_Input_Greek.cab.

Ευχαριστώ και πάλι!

Επειδή μου βγάζει ένα παρόμοιο μήνυμα (User downloading session limit is reached. Please try again in few minutes.) θα το δοκιμάσω όταν γίνει διαθέσιμο και θα σας πω αν τελικά δούλεψε.

καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα ή δε ξέρω πως να το χαρακτηρίσω.

έχω βάλει την ώρα της αθήνας πχ τώρα 00.40 και ...

Οταν είμαι στην αρχική σελίδα μου δείχνει την ώρα 00.40 .

Αν πχ πατήσω την κάμερα κια μετά το ακουστικό που είναι για να κλεινεις τις κλήσεις,

πρώτα μου εμφανίζεται στην αρχική σελίδα η ώρα 23.40 και μετά αλλάζει μόνη της (αναδιπλώενται η σελίδα) και πάει 00.40

γιατίιιιιιιιιιι?????????????

• Administrators

Είναι χαρακτηριστικό animation του νέου HTC Sense. Δεν είναι πρόβλημα.

Εάν θες να το απενεργοποιήσεις, βάλε και τρέξε στη συσκευή σου το Touch_X_Homescreen_Flip_clock_OFF.cab.

Modpic.gif

Όταν γράφω μήνυμα ενώ μου γράφει τη λέξη με πεζούς χαρακτήρες όταν πατάω το space η λέξη αλλάζει σε κεφαλαίους χαρακτήρες. Πως το διορθώνουμε αυτό;

WM 6.5 official ελληνική

Shake my body release my soul

Punish my senses lose control

THE JAMES

Μόλις πέρασα την TESS Pride III χωρίς παρατράγουδα...

Έχω ένα θεματάκι όμως με τους Ελληνικούς χαρακτήρες...

Δοκίμασε αυτό. Δεν μπορώ να εγγυηθώ όμως για το αποτέλεσμα στην συγκεκριμένη rom...

Τελικά το κατέβασα από το rapidshare , το εγκατέστησα και δουλεύει απροβλημάτιστα. Τουλάχιστον μεχρί στιγμής, δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο.

athanaso και πάλι ευχαριστώ!!!

• Administrators
Όταν γράφω μήνυμα ενώ μου γράφει τη λέξη με πεζούς χαρακτήρες όταν πατάω το space η λέξη αλλάζει σε κεφαλαίους χαρακτήρες. Πως το διορθώνουμε αυτό;

WM 6.5 official ελληνική

Δεν είναι πρόβλημα. Το πρωτόκολλο των ελληνικών υποστηρίζει μόνο κεφαλαία για την περίπτωση τω 160 χαρακτήρων/sms και το πρόγραμμα κάνει την μετατροπή αυτόματα. Αλλιώς θα έγραφες μέχρι 70 χαρακτήρες/sms. Δεν είναι περιορισμός της συσκευής λοιπόν, αυτό ισχύει παντού και μην ξεγελιέσαι από άλλες συσκευές, τα δείχνουν πεζά παρόλο που στέλνονται/λαμβάνονται κεφαλαία.

Modpic.gif

Δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο.

Αλήθεια; Κρίμα, γιατί υπάρχει... πολύς ελεύθερος χώρος που θα μπορούσε να έχει κάποια shortcuts αντί να ψάχνεσαι σε μενού.

Ευχαριστώ για την απάντηση (έστω κι αν καθυστέρησα λίγο)!

Η αλήθεια είναι ότι μετά από αρκετό ψάξιμο στο xda, μάλλον κατέληξα στην TESS Pride III, κυρίως λόγο του Sense 2.1. Τα 2.5 και 2.6 δεν μου πολυαρέσουν λόγω της υπερφορτωμένης, για τα γούστα μου, "επιφάνειας εργασίας".

Μία ερώτηση ακόμα. Αν βάλω τη μία non-official ROM η εγγύηση χανέται; Επίσης με hard reset θα περαστεί αυτόματα η official ROM ή θα πρέπει να την ξαναπεράσω εγώ;

Καλημέρα. Την ΤESS Pride III δεν την δοκίμασα αλλά δοκίμασα την άλλη 6.5 που βγάζει ο ίδιος "μάγειρας" που έχει το Sence 2.5 η οποία μου αρέσει οπτικά αλλά έχει προβλήματα και μικροκολλήματα και μετά από μια μέρα επέστρεψα σε αυτή που σε είπα. Έχω δοκιμάσει άλλες 2 πειραγμένες των 6.5 και τις επίσημες στο site της HTC αλλά αυτην δεν την αλλάζω με τίποτα. Κατά την άποψη μου το Sense 2.1 δεν έχει πολλη διαφορά με αυτό των wm 6.1 γι' αυτό και δεν το προτιμώ και το Sence 2.5 αν και είναι όμορφο στο μάτι πιστέυω πως πεύτει λίγο βαρύ για το διαμαντάκι μας.

Για να βάλεις non-official ROM ή να αλλάξεις radio στη συσκευή πρέπει να περάσεις το Hard spl (HSPL v1.83) που θα σου ακύρώσει την εγγύηση, αλλά μπορείς αφού περάσεις (σε περίπτωση που χρειαστεί-χτύπα ξύλο) την αρχική σου radio και Rom να το ξανακλειδώσεις και θα έχεις και πάλυ εγγύηση.

Με το που περνάς μια άλλη rom από αυτή που είχε η συσκευή σου πάνω όταν την αγόρασες διαγράφεις την προηγούμενη. Οπότε αν κάνεις hard reset θα κάνεις εγκατάσταση τη rom που έχεις περάσει τελευταία.

Ελπίζω να βοήθησα.

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΞΗΓΕΙΣ - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ...

Παιδιά χτες το βράδυ ξεκλείδωσα το διαμαντάκι μου για πρώτη φορά

και άλλαξα radio γιατί το σήμα εδώ που μένω είναι κάτι φορές άστα να πάνε...:lol:

και έβαλα EnergyROM "Leo" 21885 Build και την δουλεύω από χτες

και εχω μείνει έκπληκτος είναι πολύ γρήγορη και σταθερή....

δεν το περίμενα γιατί το sense 2.5 είναι βαρύ και έχει φτιαχτεί για hd2 hardware....

αλλά ως τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος :D

"Imagination is more important than knowledge."

Albert Einstein.

• Administrators
Αλήθεια; Κρίμα, γιατί υπάρχει... πολύς ελεύθερος χώρος που θα μπορούσε να έχει κάποια shortcuts αντί να ψάχνεσαι σε μενού.

Στις καινούργιες Leo roms υπάρχει στο htc sense η δυνατότητα να έχεις shortcuts.

Modpic.gif

Καλησπέρα! αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το WMC. Εχω windows 7 και την τελευταία έκδοση του mobile center. Αφού πέρασα τα winmobile 6.5 ενώ το pc αναγνωρίζει μόνο το κινητό υπο την προΥπόθεση ότι έχω ξετσεκάρει το επιλογή για προχωρημένους στις ρυθμίσεις usb to pc από το τηλέφωνο, το WMC δεν το βλέπει και δεν μπορώ να κάνω συωεργασία. Εχω δοκιμάσει άλλες usb, exw κάνει εγκατάσταση απεγκατασταση 100 φορές το WMC, έχω δοκιμάσει άλλα καλώδια...Έχει κανείς καμία ιδέα?

Καλησπέρα! αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το WMC. Εχω windows 7 και την τελευταία έκδοση του mobile center. Αφού πέρασα τα winmobile 6.5 ενώ το pc αναγνωρίζει μόνο το κινητό υπο την προΥπόθεση ότι έχω ξετσεκάρει το επιλογή για προχωρημένους στις ρυθμίσεις usb to pc από το τηλέφωνο, το WMC δεν το βλέπει και δεν μπορώ να κάνω συωεργασία. Εχω δοκιμάσει άλλες usb, exw κάνει εγκατάσταση απεγκατασταση 100 φορές το WMC, έχω δοκιμάσει άλλα καλώδια...Έχει κανείς καμία ιδέα?

εγώ πάντως έχω windows 7 ultimate edition σε 64bit τρέχει κανονικά το κινητό πάντα μου το βλέπει αλλά παρόμοια προβλήματα με εσένα είχα στα vista...:mad: ,στα σβηστά:lol: η μόνη λύση που είχα όταν δεν το έβλεπε ήταν να κάνω επανεγκατάσταση το πρόγραμμα... και μου το έβλεπε μετά....αλλά τη να πω όλα τα πιθανά σενάρια τα εχεις δοκιμάσει...μόνο αν εχεις κάνα φίλο σου που έχει wm κινητό να στο δώσει και να δοκιμάσεις αν το βλέπει...:)

Albert Einstein.

Επειδή απ'ότι αποδείχτηκε, ο τρόπος για να flash-άρεις ROM's είναι πολύ ευκολότερος απ'ότι περίμενα, σκέφτομαι να αρχίσω να δοκιμάζω ορισμένες. Μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη μνήμη της συσκευής αν περνάω κάθε τρεις και λίγο (πχ κάθε εφτά μέρες) νέα ROM;

Καλημέρα. Την ΤESS Pride III δεν την δοκίμασα...

Ελπίζω να βοήθησα

Καλημέρα και ευχαριστώ για τη βοήθεια!!

Επειδή απ'ότι αποδείχτηκε, ο τρόπος για να flash-άρεις ROM's είναι πολύ ευκολότερος απ'ότι περίμενα, σκέφτομαι να αρχίσω να δοκιμάζω ορισμένες. Μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη μνήμη της συσκευής αν περνάω κάθε τρεις και λίγο (πχ κάθε εφτά μέρες) νέα ROM;

Καλημέρα και ευχαριστώ για τη βοήθεια!!

και εγώ το ίδιο διαπίστωσα....χτες!!!:happy:

Albert Einstein.

Μια ερώτηση έχω μόνο σχετικά με τις ''μαγειρεμένες''rom....

αν φλασαρω μια καινούργια με ίδια windows 6,5 και touch flo 2,5 απλά πιο καινούργια εκδοσή της rom...

και έχω κάνει ένα backup όλα τα programs και ρυθμίσεις με ένα πρόγραμμα θα δουλεύουν στην καινούργια??:blink:

Albert Einstein.

και εγώ το ίδιο διαπίστωσα....χτες!!!:happy:
Παρομοίως...:p

αν φλασαρω μια καινούργια με ίδια windows 6,5 και touch flo 2,5 απλά πιο καινούργια εκδοσή της rom...

και έχω κάνει ένα backup όλα τα programs και ρυθμίσεις με ένα πρόγραμμα θα δουλεύουν στην καινούργια??:blink:

Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Κυρίως επειδή όταν εγκαθίσταται ενα πρόγραμμα, κάνει αλλαγές στη registry, οι οποίες κατ'α το flash-άρισμα της νέας ROM διαγράφονται. Δεν χάνεις πάντως τίποτα να το δοκιμάσεις!

Παρατηρησα οτι οταν κανω update για τον καιρο στην home screen βγαζει τον καιρο απο τον provider της περιοχης μου.Πως μπορω στην home screen να εχω την πολη που θελω??Γιατι ειναι λιγο σπαστικο μια να με βγαζει Πυλαια,μια Καλαμαρια....

Εάν έχεις firewall στο PC απενεργοποίησέ το προσωρινά και μετά συνέδεσε τα. Εάν έχεις πάλι πρόβλημα κάνε επανεκκίνηση και το PC και το κινητό και επανέλαβε τα προηγούμενα. Εμένα έτσι μου λύθηκε το πρόβλημα.

Shake my body release my soul

Punish my senses lose control

THE JAMES

Δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχα κανει, αλλα δοκιμασε το εξης μπας και πιασει...

Ανοιξε το Active Sync απο το κινητο σου και κανε διαγραφη των στοιχειων της προηγουμενης συνδεσης.

Λογικα εχει κρατημενο το ζευγαρι που ειχες κανει με το παλιο λειτουργικο πριν περασεις τα Windows 7 και αυτο το κολλαει... :worry:

• Administrators
Παρατηρησα οτι οταν κανω update για τον καιρο στην home screen βγαζει τον καιρο απο τον provider της περιοχης μου.Πως μπορω στην home screen να εχω την πολη που θελω??Γιατι ειναι λιγο σπαστικο μια να με βγαζει Πυλαια,μια Καλαμαρια....

Επέλεξε στο ρολόι μέσα από το home screen την πόλη της επιλογής σου και όχι το my location.

Εγκατέστησε στη συσκευή σου το WeatherCitiesGR.cab για να έχεις περισσότερες επιλογές από ελληνικές πόλεις στον καιρό.

Οι τελευταίες εκδόσεις των backup προγραμμάτων (Spb Backup & Sprite Backup) υποστηρίζουν πλέον κάτι τέτοιο. Επειδή όμως εξαρτάται από την εκάστοτε ROM, δεν μπορώ να εγγυηθώ για το αποτέλεσμα. Δεν έχεις να χάσεις όμως τίποτα και να δοκιμάσεις.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Έχω ένα εκνευριστικό θέμα με το bluetooth (το είχα και με την προηγούμενη ROM).

Καθέ φορά που το ενεργοποιώ, πρέπει να ρυθμίζω να είναι ορατή η συσκευή. Γίνεται να είναι μόνιμα επιλεγμένη αυτή η ρύθμιση;

ευχαριστώ για τις απαντήσεις όταν βγει καινούργια έκδοση της rom μου θα το δοκιμάσω και θα σας πω...:)

Albert Einstein.