Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Αυτές οι συσκευές απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Προσοχή λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Να ρωτήσω από που αγοράσατε την 1700 μπαταρία γιατί δε την βρίσκω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 http://cgi.ebay.com.my/1700mah-Spare-Battery-for-HTC-Diamond-2-II-Dopod-T5353_W0QQitemZ390111001545QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_3?hash=item5ad46d7bc9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Έχω πάθει πλάκα μιλάμε. Το έχω από εχθές το κινητό και ήδη 5-6 φορές μου γλίστρησε και ίσα που το πρόλαβα και δε μου έπεσε κάτω. Έχω παραγγείλει και εγώ σιλικόνης (που μου πρότεινε ο gggppp333), αλλά μέχρι να έρθει θα με φάει το άγχος μη μου πέσει το κινητό. Φιλε ξερεις τι πιστευω? Απο το πολυ το αγχος μη σου παθει τιποτα, δεν το σφιγκεις στο χερι σου αρκετα και για αυτο σου γλυστραει συνεχεια απο το χερι. Στο λεω γιατι το παθαινα και εγω παλιοτερα σε ολοκαινουργιες συσκευες. :D Χαλαρωσε και "παιξε" με το τηλεφωνακι σου. Δε θα παθει τιποτα. ;) http://cgi.ebay.com.my/1700mah-Spare-Battery-for-HTC-Diamond-2-II-Dopod-T5353_W0QQitemZ390111001545QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_3?hash=item5ad46d7bc9 Δυο ερωστησουλες και απο εμενα... 1) Χρειαζεται ξεχωριστο καπακι για να κουμπωσει η μπαταρια, ειναι ιδιο μεγεθος με την original οποτε δε χρειαζεται? (αν και 99% δε χρειαζεραι, ρωταω για το 1% που μενει :p) 2) Εχει πραγματικη διαφορα στην διαρκεια ζωης απο τη γνησια, η μιλαμε για μια εικονικη διαφορα που προκυπτει απλα απο καποιον κινεζο που τις βαφτισε 1700mah? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 1) Όχι, δεν χρειάζεται ξεχωριστό καπάκι μιας και έχει το ίδιο μέγεθος με τη ΟΕΜ. 2) Τα παιδιά εδώ λένε ότι έχουν δει διαφορά (Κάνε μια αναζήτηση στις αναφορές του χρήστη Webvirus). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Δυο ερωστησουλες και απο εμενα... 1) Χρειαζεται ξεχωριστο καπακι για να κουμπωσει η μπαταρια, ειναι ιδιο μεγεθος με την original οποτε δε χρειαζεται? (αν και 99% δε χρειαζεραι, ρωταω για το 1% που μενει :p) 2) Εχει πραγματικη διαφορα στην διαρκεια ζωης απο τη γνησια, η μιλαμε για μια εικονικη διαφορα που προκυπτει απλα απο καποιον κινεζο που τις βαφτισε 1700mah? :confused: εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν βγάζει η htc εφόσον γίνεται να έχεις μεγαλύτερο capacity από αυτό που είχε η συσκευή μας? εγώ τις φοβάμε αυτές τις κινέζικες...θα μου πεις και οι official κινέζικες είναι....ε ναι αλλά έχουν τεσταριστεί απο htc πριν τις προωθήσουν... επίσης τόσες μέρες που έχω τα 6.5 πηγαινουν καλά απο άποψη μπαταρίας....κ πριν αλλάξω την radio που είχα την default στα 6.5, η μπαταρία ήταν όπως και στα 6.1 με αντίστοιχη χρήση δεν έπεφτε καθόλου...με το που έβαλα την new radio παρατηρώ κάποια διαφορά δλδ μειώνεται πιο γρήγορα η μπαταρία αλλά και πάλι σε λογικά πλαίσια...και ακόμα δεν έχω βάλει tweaks κλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Προβλήματα πάντως δεν έχουν αναφερθεί από τη χρήση τέτοιων μπαταριών, το αντίθετο μάλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Φιλε ξερεις τι πιστευω? Απο το πολυ το αγχος μη σου παθει τιποτα, δεν το σφιγκεις στο χερι σου αρκετα και για αυτο σου γλυστραει συνεχεια απο το χερι. Στο λεω γιατι το παθαινα και εγω παλιοτερα σε ολοκαινουργιες συσκευες. :D Χαλαρωσε και "παιξε" με το τηλεφωνακι σου. Δε θα παθει τιποτα. ;) Εντάξει, είναι φυσιολογικό όταν αγοράζεις κάτι καινούριο να είσαι πιο προσεκτικός. Πάντως η πίσω επιφάνεια γλιστράει πολύ, αλλά από την άλλη είναι και ζήτημα συνήθειας. Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω έχει σχέση με την Opera. Θέλω να κάνω το tweak του webvirus (αν θυμάμαι καλά το nick του, τον οποίο και ευχαριστώ και για τα προγράμματα και για τα tweaks του σε σχέση με την μπαταρία) και πρώτα απ' όλα θέλω να κλείσω τη διεργασία του Opera. Προσπαθώ με το advanced task manager, σβήνω τη διεργασία Opera9.exe αλλά σε 2 δευτερόλεπτα αυτή ξαναεμφανίζεται. Τι πρέπει να κάνω για να την κλείσω οριστικά; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. όπως είπα (χάθηκε το post μου), αυτή η θήκη σιλικόνης είναι τέλεια και must - have. η μπαταρία η 1700αρα ΜΟΝΟ καλό κάνει. Δεν ζεσταίνεται, δεν κάνει κιχ. μόνο την δουλειά της. αν αγαπάτε το D2 σας, πάρτε την. εγώ μέχρι και βάση για το γραφείο μου του πήρα :) όσο για τον Opera, όντως δεν βγάζει τον σκασμό στην 6.5, μην ανησυχείτε όμως έρχεται Tweaks and Tips Version 2 :) περιμένω τον larva να βγάλει την έκδοση 1.0 η οποία λέει θα είναι σχεδόν τόσο γρήγορη όσο με το Leo, και μετά θα φτιάξω οδηγό απο την αρχή για το πως να στήσετε την ρομ σας όπως την δική μου. δεν το κάνω ακόμα, γιατί είμαι απογοητευμένος απο τις περισσότερες 6.5 ρομ που υπάρχουν. παρέλαβα χθες το D2 του ξαδέρφου μου, με mobile 6.1 και το τηλέφωνο φύσαγε! (με official rom). το μόνο που με κρατάει είναι το manilla 2.5 ****το. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 πρώτα απ' όλα θέλω να κλείσω τη διεργασία του Opera. Προσπαθώ με το advanced task manager, σβήνω τη διεργασία Opera9.exe αλλά σε 2 δευτερόλεπτα αυτή ξαναεμφανίζεται. Τι πρέπει να κάνω για να την κλείσω οριστικά; Δοκίμασε αυτό... HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Opera\Preload -> RealExit από 0 σε 1 Εάν το RealExit δεν υπάρχει... δημιούργησε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Δοκίμασε αυτό... HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Opera\Preload -> RealExit από 0 σε 1 Εάν το RealExit δεν υπάρχει... δημιούργησε το. Μα είναι ήδη στο 1. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Μα είναι ήδη στο 1. Χμ... θέλει περισσότερο ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patriot3132 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Καλησπέρα, είδα στο youtube video με το diamond2 με εγκατεστημενο το manila 2.6. Ξέρει κανεις πώς γίνεται? Παράθεση http://www.opel-club.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Προφανώς θα είχε flashαριστεί με κάποια rom που το περιέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Τελικά άντεξα μόνο 3 μέρες με τη rom της htc. Δεν πίστευα ότι ήταν τόσο εύκολη διαδικασία. Απλά έχω μία ερώτηση, γιατί δεν μπόρεσα να καταλάβω κάτι. Φλασάρω την καινούρια rom και μου λέει ότι η διαδικασία έγινε με επιτυχία. Δεν ξέρω πώς να εκκινήσω το τηλέφωνο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έβγαλα την μπαταρία. Έκανα καλά ή υπάρχει άλλος τρόπος; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 αν δεν ξεκινησε απο μονη της καλα εκανες. μην ξεχασεις να κανεις hard reset μετα απο καθε φλασαρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Μου έβγαλε το οκ και περίμενα λίγο. Πόσο πρέπει να περιμένω μέχρι να επανεκκινηθεί; Αλήθεια το hardreset τι χρειάζεται; Πάντως, δεν περίμενα μέσω τις κάρτας μνήμης να είναι τόσο απλή η διαδικασία! Edit Την 4.0 έβαλα με sense 2.1 (απλά επειδή είναι η πρώτη μου rom για να ελέγξω τη διαδικασία). Και κοίταξα πάλι και έβγαλε 4.1 με 2.5 Ποια rom να βάλω - αυτή τη φορά να την κρατήσω - που να είναι σταθερή και με 2.5 sense; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Καλησπέρα! Έχω το Diamond2 αλλα από το εξωτερικό. Όποιος μπορεί να μου στείλει σε pm ενα ελληνικό ΙΜΕΙ, προκειμένου να κατεβάσω τα ελληνικά WM6.5 από την ACE. Ευχαριστώ!:) Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 το hard το συνιστουν ολοι οι σεφ για να κατσουν καλα τα αρχεια συστηματος απο οτι εχω καταλαβει. τελος παντων αφου το λενε εκεινοι δεν χανεις κατι να το κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ήδη έχω κάνει, αλλά πες μου σε παρακαλώ πόσο πρέπει να περιμένω για να δω αν θα επανεκκινηθεί μόνο του; Και στη radio περίμενα και τίποτα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Καλησπέρα! Έχω το Diamond2 αλλα από το εξωτερικό. Όποιος μπορεί να μου στείλει σε pm ενα ελληνικό ΙΜΕΙ. Ευχαριστώ!:) εδώ θα βρείς ότι θές @ostvarivanje υπάρχει και το κουμπάκι reset κατω απο το πίσω κάλυμα. μπορεις να το πατας μςτα απο φλασάρισμα αντι να βγαζεις την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 @ostvarivanje υπάρχει και το κουμπάκι reset κατω απο το πίσω κάλυμα. μπορεις να το πατας μςτα απο φλασάρισμα αντι να βγαζεις την μπαταρία Ευχαριστώ πολύ. Μιλάμε ότι το είχα ξεχάσει τελείως αυτό. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Καλησπέρα! Έχω το Diamond2 αλλα από το εξωτερικό. Όποιος μπορεί να μου στείλει σε pm ενα ελληνικό ΙΜΕΙ, προκειμένου να κατεβάσω τα ελληνικά WM6.5 από την ACE. Ευχαριστώ!:) Εδώ θα βρεις τις περισσότερες shipped ROM που υπάρχουν για τη συσκευή σου. Έχε υπόψιν ότι χρειάζεσαι hard spl για διαφορετική εκτός αυτής που σου βγάζει το site της HTC βάση του s/n της συσκευής σου και θα είσαι εκτός εγγύησης για όσο χρονικό διάστημα την έχεις ξεκλειδώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 εδώ θα βρείς ότι θές σε ευχαριστώ φίλε μου έχω την TESS_Greek ELL/4.48.25.13/61.39tc.25.30U η ελληνική 6.5 της ACE αξίζει? Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Εδώ θα βρεις τις περισσότερες shipped ROM που υπάρχουν για τη συσκευή σου. Έχε υπόψιν ότι χρειάζεσαι hard spl για διαφορετική εκτός αυτής που σου βγάζει το site της HTC βάση του s/n της συσκευής σου και θα είσαι εκτός εγγύησης για όσο χρονικό διάστημα την έχεις ξεκλειδώσει. Eυχαριστώ αλλά στείλε μου και το link Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts