Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπες στην registry και αλλαξε το HCU/control panel/phone την τιμή CallIDMatch απο 8 σε 7. κανε ενα ρεσετ και δοκίμασε παλι. Αν δεν δουλέψει δοκίμασε να την ξαναπας στο 8.

Αν δουλέψει πήγαινε την πάλι σε 8 για να μην εχεις πιθανα προβλήματα.

Βλέποντας και κάνοντας :worry::worry::worry:

Υ.Γ. Η τιμή αυτη αφορά την ταύτιση των "x" ψηφίων του αριθμού καλούντος (στην περίπτωση σου είναι το 8 που θα το πας σε 7) με τις επαφές σου, για να βγάλει το σωστό όνομα.

Υ.Γ.2: φυσικά αν δεν υπάρχει αυτή η καταχώριση εντελώς (αν και δεν το βλέπω), την δημιουργείς εσύ.

δεν ξερω αν δουλέψει το παραπανω αλλα ριξε μια ματια και στο παρακατω

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=14543

λογικα με ενα update φτιαχνετε

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Youtube Channel

GreekTechstruction

Για να περασω τη Radio πρεπει να αλλαξω πρωτα το SPL ή αρκει να τρεξω το RUU που μου προτεινε ο φιλος paokaras45?

Ναι πρέπει να κάνεις Hard SPL για να περάσεις ανεπίσημο Radio και ROM
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ναι πρέπει να κάνεις Hard SPL για να περάσεις ανεπίσημο Radio και ROM

Οποτε χανεται και η εγγυηση ε? :confused:

Δυο ακομα ερωτησουλες για να μην κανω καμια στραβη.

1)Μπορω να βαλω ξανα το original spl και ποιο ειναι αυτο?

2)Πως θα κανω Hard SPL στο Diamond 2? Eχετε κανενα link με το σωστο tool?

Οποτε χανεται και η εγγυηση ε? :confused:

Δυο ακομα ερωτησουλες για να μην κανω καμια στραβη.

1)Μπορω να βαλω ξανα το original spl και ποιο ειναι αυτο?

2)Πως θα κανω Hard SPL στο Diamond 2? Eχετε κανενα link με το σωστο tool?

Δες εδω

Για το πρωτο που ρωτας η απαντηση ειναι στο πρωτο ποστ, και για το δευτερο στο δευτερο ποστ

Για να χασεις την εγγυηση θα πρεπει να σου χαλασουν ξαφνικα και η usb και η microSD slot.

Ποιες οι πιθανότητες?????

Οπότε επαναφέρεις stock ROM+RADIO (σημείωσε αυτα που έχεις τώρα στην συσκευή σου ή ακομα καλλυτερα κατεβασετα καπου απο τωρα) και μετα ηαναπερνας το stock SPL.

Δες εδω

Για το πρωτο που ρωτας η απαντηση ειναι στο πρωτο ποστ, και για το δευτερο στο δευτερο ποστ

Για να χασεις την εγγυηση θα πρεπει να σου χαλασουν ξαφνικα και η usb και η microSD slot.

Ποιες οι πιθανότητες?????

Οπότε επαναφέρεις stock ROM+RADIO (σημείωσε αυτα που έχεις τώρα στην συσκευή σου ή ακομα καλλυτερα κατεβασετα καπου απο τωρα) και μετα ηαναπερνας το stock SPL.

ROM εχω την Ελληνικη που δε νομιζω να υπαρχει ακομα αλλα δε με χαλαει γιατι σε πρωτη φαση θελω απλα να περασω μια Radio.

To spl που εχει πανω ειναι το SLP-1.33.0000. Πως μπορω να το κρατησω backup? :confused:

Παιδια ολα καλα. :D

Περασα τη radio 4.47.25.31

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. :rolleyes:

ROM εχω την Ελληνικη που δε νομιζω να υπαρχει ακομα αλλα δε με χαλαει γιατι σε πρωτη φαση θελω απλα να περασω μια Radio.

To spl που εχει πανω ειναι το SLP-1.33.0000. Πως μπορω να το κρατησω backup? :confused:

καλα δεν διαβαζει κανεις μια 2 σελιδες πριν.. εχω ανεβασει την ελληνικη ρομ οποτε δεν χρειαζετε και να σημειωσεις τιποτα την βαζεις κατευθειαν

μην τα θελετε ολα στο χερι διαβαστε λιγο σορρυ κι ολας

φιλικα

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

καλα δεν διαβαζει κανεις μια 2 σελιδες πριν.. εχω ανεβασει την ελληνικη ρομ οποτε δεν χρειαζετε και να σημειωσεις τιποτα την βαζεις κατευθειαν

μην τα θελετε ολα στο χερι διαβαστε λιγο σορρυ κι ολας

φιλικα

Φιλε δεν ξερω με ποιο τροπο εξαγει καποιος τη ROM του απο το κινητο και κατα ποσο ειναι ολα ΟΚ.

Εγω μεσα απο αυτη τη διαδικασια και 2-3 ερωτησεις που εκανα, εμαθα και μερικα πραγματα.

Ασε που αν δεν κανω λαθος αυτη η Eλληνικη ROM που μιλαμε ειναι στην ουσια απο το Diamond 1 και απλα παιζει στο 2?

Φιλε δεν ξερω με ποιο τροπο εξαγει καποιος τη ROM του απο το κινητο και κατα ποσο ειναι ολα ΟΚ.

Εγω μεσα απο αυτη τη διαδικασια και 2-3 ερωτησεις που εκανα, εμαθα και μερικα πραγματα.

Ασε που αν δεν κανω λαθος αυτη η Eλληνικη ROM που μιλαμε ειναι στην ουσια απο το Diamond 1 και απλα παιζει στο 2?

πως τα συμπέρανες ολα αυτα :wacko:

η ελληνικη ειναι απο το diamond2 απο την HTC original δεν την εχει εξαγει κανενας και απο αλλο κινητο δεν μπορεις να βαλεις ρομ πως σου ηρθε αυτο τωρα

άλλωστε λεει TOPAZ πανω δεν το ειδες?

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

πως τα συμπέρανες ολα αυτα :wacko:

η ελληνικη ειναι απο το diamond2 απο την HTC original δεν την εχει εξαγει κανενας και απο αλλο κινητο δεν μπορεις να βαλεις ρομ πως σου ηρθε αυτο τωρα

άλλωστε λεει TOPAZ πανω δεν το ειδες?

Eιχα την εντυπωση οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα για κατεβασμα η Official Greek ROM της ACE.

Στο site που κοιταξα παλι δε μπορω να την δω. :confused:

Eιχα την εντυπωση οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα για κατεβασμα η Official Greek ROM της ACE.

Στο site που κοιταξα παλι δε μπορω να την δω. :confused:

hardspl and restore original

official greek rom with stock radio και εδώ

Υ.Γ.: Κάνε μια και στα xda forum αλλα και navimania.gr. Υπάρχουν απαντήσεις για όλα τα απλα-συνηθισμένα-κοινά προβλήματα-πειράγματα-σκαλίσματα.

hardspl and restore original

official greek rom with stock radio και εδώ

Υ.Γ.: Κάνε μια και στα xda forum αλλα και navimania.gr. Υπάρχουν απαντήσεις για όλα τα απλα-συνηθισμένα-κοινά προβλήματα-πειράγματα-σκαλίσματα.

Φιλε τα διαβασα ολα αυτα τα μηνυματα, αλλα ενα πραγμα δε μπορω να καταλαβω.

Πως ειναι δυνατον να υπαρχει καπου η Official Ελληνικη ROM αν δεν εχει κυκλοφορησει απο την ACE?

Πως ειναι δυνατον να υπαρχει καπου η Official Ελληνικη ROM αν δεν εχει κυκλοφορησει απο την ACE?

Κανονικά δεν θα έπρεπε εφόσον για να την κατεβάσεις πρέπει να κάνεις register με ΙΜΕΙ που δέχεται η ACE.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Κανονικά δεν θα έπρεπε εφόσον για να την κατεβάσεις πρέπει να κάνεις register με ΙΜΕΙ που δέχεται η ACE.

Εγω εβαλα το IMEI της συσκευης μου, αναγνωρισε κανονικα οτι προκειται για Diamond 2, αλλα δεν εχει κανενα διαθεσιμο αρχειο για κατεβασμα.

Εκτος αν κανω κατι λαθος.... :O

Εγω εβαλα το IMEI της συσκευης μου, αναγνωρισε κανονικα οτι προκειται για Diamond 2, αλλα δεν εχει κανενα διαθεσιμο αρχειο για κατεβασμα.

Εκτος αν κανω κατι λαθος.... :O

Ναι σωστά αυτό που ανέφερα θα ισχύει σε περίπτωση που βγει αναβαθμισμένη rom από την ACE.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Παιδια παιδια COOL

πηγαιντε στο HTC.com

SUPPORT

διλακεξτε το D2

πατηστε να κατεβασετε την τελευταία ευρωπαικη ρομ

θα σας ζητησει το S/N

οταν βαλετε το δικο σας που ειναι Ελληνικο θα σας βγαλει στην ελληνικη ρομ

thats all

Κωνσταντινος

Παιδια παιδια COOL

πηγαιντε στο HTC.com

SUPPORT

διλακεξτε το D2

πατηστε να κατεβασετε την τελευταία ευρωπαικη ρομ

θα σας ζητησει το S/N

οταν βαλετε το δικο σας που ειναι Ελληνικο θα σας βγαλει στην ελληνικη ρομ

thats all

Οποτε μιλαμε για απαραδεκτη υποστηριξη απο την ACE.

Εφοσον ειναι ετοιμη η ROM ηταν τοσο δυσκολο να ανεβασουν στο Server τους το αρχειο? :mad:

Οποτε μιλαμε για απαραδεκτη υποστηριξη απο την ACE.

Εφοσον ειναι ετοιμη η ROM ηταν τοσο δυσκολο να ανεβασουν στο Server τους το αρχειο? :mad:

δεν λες που την στειλαν στην ευρωπαικη :p

Κωνσταντινος

την κατεβασα χθεσ απο http://www.htc.com/europe/supportdownloadlist.aspx?p_id=249&act=sd&cat=all

γιατι οπως ειχα πει και σε προηγουμενο post ειχα προβλημα με τισ επαφες και την αναγνωρηση κλησης, μετα το update το οποιο κρατησε περιπου 15λεπτα ολα δουλευουν τελεια.

δεν πιστευω να εχει κανεισ προβλημα με την εγκατασταση τησ νεας ROM 1.40.482.4 (49069) ELL ημερομηνια 06/15/09 αναλυτικες οι πληροφοριες στο readme αρχειο και ολα στα ελληνικα ακομα και το προγραμμα για την εγκατασταση τησ νεας ROM.

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Youtube Channel

GreekTechstruction

Παιδια υπαρχει καπου στο Diamond 2 προγραμμα για φωνητικη κληση ?

Που ηχογραφεις το ονομα και μπορεις να το καλεσεις και μεσω του bluetooth πατωντας το κουμπακι?

Ψαχνω και δε βρισκω κατι. Εκτος και αν εχω στραβωθει. :p

Τοσα χρονια υπηρχε περασμενο μεσα στην cooked ROM του P3300 που ειχα και νομιζα οτι ειναι δεδομενο στα PPC.

Αν πραγματι δεν υπαρχει περασμενο στην official ROM ξερετε κανενα που θεωρειται καλο για αυτη τη δουλεια? :confused:

Στο μενου της μπαταριας εκει που καταγραφονται οι πληρεις φορτισεις,ο χρονος αναμονης κλπ τι ειναι ακριβως γιατι δυο φορες που το φορτισα δεν εγραψε τιποτα,το χα βεβαια κλειστο αν παιζει ρολο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα χρειαστώ την βοήθεια κάποιου που έχει ελληνικό μενού.

Η εικόνα που επισυνάπτω είναι από το εξελληνισμένο μενού του αγγλικού td2 μου.

Όπως βλέπετε υπάρχει μια παράληψη στην μετάφραση.

Επειδή θέλω να αναφέρω το πρόβλημα στον δημιουργό του μεταφραστικού πακέτου για tf3d πρέπει να ξέρω το σωστό ελληνικό κείμενο.

Έτσι, όποιος μπορέσει ας ρίξει μια ματιά στο μενού του να μου πει τι ακριβώς θα έπρεπε να γράφει.

Για να βρείτε αυτό το μενού απλά εμφανίστε την καρτέλα μια επαφής επιλέγοντας στο κάτω μέρος το tab με τα sms που έχετε ανταλλάξει.

Ευχαριστώ!!!!

Μόλις κοίταξα στο δικό μου και αυτό στο δικό σου είναι απλά κάτι παραπάνω.

Το μενού έχει τα εξής.

Απάντηση μέσω MMS

Προώθηση μηνυμάτων.

Διαγραφή μηνυμάτων.

Επιλογές μηνύματος.΄

edit:

Το screen shot πως το βγάζεις; Με ποιό πρόγραμμα;

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Παιδια επειδη λιγο μπερδευτηκα.....

Είδα αυτο που γράφεται για την ελληνική ρομ και είδα οτι καποιος φίλος την ανέβασε στο xda.

Εγω που εχω το δ2 με αγορασμένο απο expansys με αγγλικη ρομ , μπορω να βάλω την ελληνική (ειτε απο xda είτε απο htc.com) και αν ναι πως ?

Θα χρειαστει hardspl ?