Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατί είναι τεράστιο λέμε. :)

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kακε...

Κατσε με τη μηλοπιτα εσυ και ασε εμας να παιδευομαστε με τα παραθυρα!

Και οσο για το ερωτημα η απαντηση απο μεριας μου ειναι ευκολη!!

Πιστευω δε θα παντοφλιζει τοσο πολυ το διαμαντακι οσο το HD!

Ασε που ερχετε και καλοκαιρι και φοβαμαι μην ειμαι σε καμια παραλια και μου το παρει κανα μικρο για φτυαρακι!!

μια χαρα ειναι Μανο....και κατι παραπανω μαλιστα!!

η καλυτερη οθονη σε wm ever :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Kακε...:):p

Κατσε με τη μηλοπιτα εσυ και ασε εμας να παιδευομαστε με τα παραθυρα!:p

Και οσο για το ερωτημα η απαντηση απο μεριας μου ειναι ευκολη!!

Πιστευω δε θα παντοφλιζει τοσο πολυ το διαμαντακι οσο το HD!

Ασε που ερχετε και καλοκαιρι και φοβαμαι μην ειμαι σε καμια παραλια και μου το παρει κανα μικρο για φτυαρακι!!:O

to HD σου το πουλας? αν ναι στειλε πμ :worry:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Ενω το Diamond 2...

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

το Diamond 2 δεν είναι τεράστιο. έχει ακριβώς το ύψος του p3300, πιο λεπτό απο το Touch Pro και σχεδόν το ίδιο πλάτος.

οπότε.....

ρε Δημήτρη θα με τρελάνεις? τώρα θες HD πάλι? :D

το Diamond 2 δεν είναι τεράστιο. έχει ακριβώς το ύψος του p3300, πιο λεπτό απο το Touch Pro και σχεδόν το ίδιο πλάτος.

οπότε.....

Ναι αλλα το HD ειναι πιο λεπτο κι εχει και μεγαλυτερη οθονη και αναμονη

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

είναι αρκετά μεγαλύτερο απο το Diamond σε πλάτος. δεν με νοιάζει το πάχος του HD, ναι είναι πολύ λεπτό αλλά ότι χάνει σε πάχος το κερδίζει σε πλάτος. και συμφωνώ πως η οθόνη του δείχνει πολύ καλύτερη αλλα δεν μπορείς να τα έχεις όλα

Ναι αλλα το HD ειναι πιο λεπτο κι εχει και μεγαλυτερη οθονη και αναμονη

για την αναμονη μην εισαι σιγουρος.

οι πρωτες αναφορες στο xda μιλαν για πολυ καλες αυτονομιες

είναι αρκετά μεγαλύτερο απο το Diamond σε πλάτος. δεν με νοιάζει το πάχος του HD, ναι είναι πολύ λεπτό αλλά ότι χάνει σε πάχος το κερδίζει σε πλάτος. και συμφωνώ πως η οθόνη του δείχνει πολύ καλύτερη αλλα δεν μπορείς να τα έχεις όλα

ναι αλλα αν συγκρινεις οθονη και αναμονη προς μεγεθος και βαρος το HD ειναι αναλογικα μικροτερο.Οποτε αν το πραγματικο μεγεθος και βαρος του HD δεν ειναι απαγορευτικο για καποιοςν(και οπως εχει αποδειχθει δεν ειναι για πολλους) τοτε το HD ειναι πιο συμφερουσα αγορα.

βεβαια καποιος θα πρεπει να λαβει υποψιν του και τη δυνατοτητα επισημης αναβαθμισης σε 6.5,το νεο TF3D,αλλα και το minijack 3.5mm καθως και τη διαφορα τιμης που αν η ACE τη διαμορφωσει κοντα στα 600 μαλλον ευνοει το HD εκτος,κι αν προτιμησει την αγγλικη εκδοση του expansys.

δυσκολη επιλογη συνολικα

φιλε μου αυτη τη στιγμη μονο τα επισημα στοιχεια της HTC μπορω να συγκρινω

Επίσης αναφέρουν ότι έχει την πιο ευαίσθητη οθόνη που υπάρχει σε PPC και πλησιάζει αυτή του iPhone (από Pocketnow)

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Επίσης αναφέρουν ότι έχει την πιο ευαίσθητη οθόνη που υπάρχει σε PPC και πλησιάζει αυτή του iPhone (από Pocketnow)

:confused: αυτό δεν το ήξερα! μου την δίνει η ευαισθησία του iphone, με το παραμικρό άγγιμα κάνει κάτι το άτιμο. ήθελα να γράψω ένα μήνυμα και όπως τα δάχτυλα μου πέρναγαν πάνω απο γράμματα, πατιόταν κιόλας!!! τα νεύρα μου.

Βασικα στο Iphone περα απο την οθονη βοηθαει και η ακαριαια ανταποκριση του UI στις εντολες μεσω πιεσης.Δλδ πατας τωρα κι η ενεργεια σου εκτελειται αμεσως κι οχι σε 1-1.5 sec

οπότε.....

ρε Δημήτρη θα με τρελάνεις? τώρα θες HD πάλι? :D

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2766043#post2766043

ναι θοδωρη..γιατι δεν εχω κατι που να χαλαει και να θελει φτιαξιμο η που να μην κανει πολλα πραγματα σωστα και να πρεπει να επεμβω πια...:wacko:

2 βδομαδες με το iphone και βαρεθηκα...να μην χαλαει και να μην κολαει πουθενα...:rolleyes:

Βασικα στο Iphone περα απο την οθονη βοηθαει και η ακαριαια ανταποκριση του UI στις εντολες μεσω πιεσης.Δλδ πατας τωρα κι η ενεργεια σου εκτελειται αμεσως κι οχι σε 1-1.5 sec

και οχι μονο αυτο :)

με λίγα λόγια δημήτρη στο post σου έρχεσαι ΑΚΡΙΒΩΣ στα λόγια μου. κατάλαβες ακριβώς γιατί δεν πρόκειται να πάω ποτέ σε iphone. όπως είπες θέλω τα απλά καθημερινά πράγματα. θέλω και την πίτα και το μαχαίρι. (όχι μόνο την πίτα)

όπως είπες δεν συγκρίνονται είναι 2 διαφορετικά πράγματα, αλλά η μαγεία και η βλακεία των WM είναι το κάτι άλλο :)

με λίγα λόγια δημήτρη στο post σου έρχεσαι ΑΚΡΙΒΩΣ στα λόγια μου. κατάλαβες ακριβώς γιατί δεν πρόκειται να πάω ποτέ σε iphone. όπως είπες θέλω τα απλά καθημερινά πράγματα. θέλω και την πίτα και το μαχαίρι. (όχι μόνο την πίτα)

όπως είπες δεν συγκρίνονται είναι 2 διαφορετικά πράγματα, αλλά η μαγεία και η βλακεία των WM είναι το κάτι άλλο :)

εχω μαθει τοσα χρονια στα προβληματικα wm...:rolleyes::p

και μου κακοφαινεται που ολα δουλευουν σωστα στο iphone :happy:

ειμαστε πολυ μαζοχες τελικα ρε φιλε...μα πολυ μαζοχες...

να κάνω μια ερώτηση. όταν το expansys λέει ότι τα πράγματα έχουν αποσταλεί και ότι απο αύριο το πρωί θα μπορώ να δω το tracking απο την DHL τι σημαίνει? ότι έχουν φύγει απο την expansys ήδη και είναι στην DHL? γιατί απο τις 9 το πρωί λέει ότι έχει φύγει.

η dhl περναει και τα παραλαμβανει κατα το βραδακι.

και απο κει ξεκινανε αλλοτε μεσω βρυξελλων αλλοτε μεσω mancester ολη νυχτα ταξιδευουν και κατα το πρωι 8-9 φτανουν στο ελ.βενιζελος.

και σε μενα το ιδιο βγαζει οτι εχει αποσταλει και οτι απο αυριο το πρωι θα μπορω να δω την εξελιξη της μεταφορας.

παλιοτερα παντως εβλεπα την εξελιξη και το που βρισκεται το δεμα απο το απογευμα της μερας αποστολης (σημερα στην περιπτωση μας)

πιθανον κατι να αλλαξε στην διαδικασια.

λογικα παντως αυριο μεσημερι θα ειναι στα χερια μας

και εγώ έτσι θυμάμαι ότι σε μερικές ώρες μπορούσα να δω αν το δέμα ήταν στην expansys, αν πήγαινε στο αεροπλάνο κτλ. θεωρητικά αν όλα πάνε καλά (λέμε τώρα) όντως αύριο απόγευμα θα είναι αθήνα.

Aυτό νομίζω πρέπει να το κοιτάξετε.:grin:

και εγω αυτο νομιζω Γιαννη :happy:

μια φορα βρηκα ενα τηλεφωνο που δεν χαλαει...και το βαριεμαι για αυτον και μονο το λογο:p

εμεις δεν θελουμε γιατρο...ενα χασαπη θελουμε να μας κοψει τα δαχτυλα :lol:

και εγώ έτσι θυμάμαι ότι σε μερικές ώρες μπορούσα να δω αν το δέμα ήταν στην expansys, αν πήγαινε στο αεροπλάνο κτλ. θεωρητικά αν όλα πάνε καλά (λέμε τώρα) όντως αύριο απόγευμα θα είναι αθήνα.

σε μενα εβγαλε το tracking της dhl

το δικο μου ειναι μασσαλία.

και μένα.

δεν έχουν φύγει ακόμα. οπότε χλωμό το βλέπω για αύριο.

οπότε χλωμό το βλέπω για αύριο.

τι εγινε,γιατι κολησαμε στην λυψια?

δεν μας τα λεει καλα η dhl.